Jump to content

Γυμναστήρια: Ένας νέος τρόπος ζωής;

Dromeas
 Κοινοποίηση

Πάτε γυμναστήριο; Αν ναι, που; Αν όχι, γιατί;  

698 members have voted

1. 1. Πάτε γυμναστήριο; Αν ναι, που; Αν όχι, γιατί;

• Πάω Universal Studios, Gymnet κλπ (οργανωμένα γυμναστήρια)
      134
    • Πάω στο κλασικό γυμναστήριο της γειτονιάς μου...
      250
    • Δεν πάω γυμναστήριο, αλλά μήπως πρέπει να ξεκινήσω; :confused:
      186
    • Σιγά μην πάω γυμναστήριο... έχω αγώνα αύριο!
      128

Recommended Posts

Να ρωτησω κάτι; πηγαίνω εδώ και ένα μήνα γυμναστήριο. δεν τρωω πολύ και γενικά προσέχω με το φαγητο. κανω μονο τα ομαδικα προγραμματα οπως aerobic, tae bo, fight bo, just floor, pilates. σε ποσο καιρο θα δω διαφορα στο σώμα μου; γιατι βλεπω κοπελες που μου έχουν πει οτι πάνε χρονια στο γυμναστήριο και δεν έχουν ωραιο σώμα..

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να ρωτησω κάτι; πηγαίνω εδώ και ένα μήνα γυμναστήριο. δεν τρωω πολύ και γενικά προσέχω με το φαγητο. κανω μονο τα ομαδικα προγραμματα οπως aerobic, tae bo, fight bo, just floor, pilates. σε ποσο καιρο θα δω διαφορα στο σώμα μου; γιατι βλεπω κοπελες που μου έχουν πει οτι πάνε χρονια στο γυμναστήριο και δεν έχουν ωραιο σώμα..

gia na deis diafora prepei na baleis sto programasou kai liga baroi;)

Mε αυτά τα λεφτά μήπως προσφέρουν γυμνασμένο Ιταλό μοντέλο με τέλεια οδοντοστοιχεία για χάρη σου?:lol:Υπερβολικά τα βρίσκω...Κατα τ'αλλα εγώ τα βαριέμαι τα βάρη προτιμώ οτιδήποτε αερόβιο εκτός γυμναστηρίου.

μπα δεν παιζει...ασε που και τελεια οδοντοστοιχια να μην ειχε ολα φτιαχνονται:lol:;):shifty:

Σε ποιό πηγαίνεις;

Κάνεις μηνιαίες συνδρομές;

Έχω την εντύπωση ότι οι μηνιαίες δεν συμφέρουν σε κανένα γυμναστήριο!

Εγώ κάνω 6μηνες = 180 €, δηλ. 30 € τον μήνα και μου φαίνονται πολλά!

Πόσο μάλλον 75 € !!!

Προφανώς, το κάνουν εκβιαστικά!

Γιατί αν στο έλεγαν π.χ. 15-20 ημέρες πιό νωρίς θα είχες ήδη βρεί άλο γυμναστήριο!

Πάντως εγώ θα σε συμβούλευα να μην τους κάνεις το χατήρι...

Για 1 μήνα είναι υπερβολική τιμή!

για ενα μηνα ειναι οντως υπερβολικη τιμη καθως με μια μινι ερευνα αγορας που εκανα οι τιμες ξεκινουν απο 40ε εως 65...

στο συγκεκριμενο γυμναστηριο (μεγαλη αλυσιδα γυμναστηριων με την λεξουλα fun μεσα)ειχε τριμηνα πακετα που κοστιζουν 130ε,εξαμηνα με 220ε κοκ...προτιμησα ομως μηνιαιο

το καλο ειναι πως ηδη εχω βρει νεο γυμναστηριο και αυριο θα παω να κανω την εγγραφη:up:(το σπαστικο ειναι πως θελουν και παλι χαρτι απο γιατρο και θα πρεπει να παω ως τον παθολογο μου)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• 1 month later...
φετος ηθελα να παω γυμναστηριο αλλα λογω μαθηματων δεν προλαβαινω. ετσι σκεφτομαι να κανω ασκησεις στο σπιτι. απο εξοπλισμο εχω:στρωμα, 2 δικιλα βαρακια,2 πεντακιλα βαρακια και ελατηρια. εχετε να προτεινετε καποιες συμβουλες σχετικα με τις ασκησεις? ευχαριστω.....:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

φετος ηθελα να παω γυμναστηριο αλλα λογω μαθηματων δεν προλαβαινω. ετσι σκεφτομαι να κανω ασκησεις στο σπιτι. απο εξοπλισμο εχω:στρωμα, 2 δικιλα βαρακια,2 πεντακιλα βαρακια και ελατηρια. εχετε να προτεινετε καποιες συμβουλες σχετικα με τις ασκησεις? ευχαριστω.....:)

Ναί!

Να ξεκίνας πάντα με τα δίκιλα!

Να κάνεις προθέρμανση!

Γενικά, με τα βάρη να είσαι προσεκτικός!

;)

εγω μια φορα εκανα 90κιλα 4επαναληψεις.γενικα κανω πιο πολλα βαρη.βαρακια ξεκιναω ζεσταμα με 7,5 και φτανω στα 15 αλλα πολυ κουραση.κανω κοπηλατικη με 95 κιλα και μια αλλη ασκηση με σχοινι τραβας το σχοινι να συκωθουν τα βαρη σκιβω με τα γονατα ορθια ομως και τραβαω με δυναμη και αφηνω σιγα σιγα και παλι το ιδιο.ετσι γυμναζονται τα φτερα.παντως θελει πολυ προσοχη με τα βαρη...

Αν ειστε 15 και 16 χρονων οπως δηλωνετε, αφηστε τα βαρη. Τρεξιματακι, κανενα ομαδικο αθλημα, μονοζυγο και καμψεις ειναι υπεραρκετα για την ηλικια σας. Κυριως τα 2 πρωτα.

Βαρη αρχιστε μετα τα 18, μην σας πω μετα τα 20, σε γυμναστηριο που ο γυμναστης να εχει γνωσεις και να μην βαριεται να ασχοληθει.

εγω ειμαι 1.82 υψος και 120κιλα.πρεπει να κανω και λιγα βαρη εκτος απο τρεξιμο.

Μεγάλο ρόλο παίζει η διατροφή.Το ζήτημα δν είναι να μην τως πολύ αλλά να τρώς σωστά.Υδατάνθρακες πριν την γυμνατική και ποτέ το βράδυ και μετά την προπόνηση προιόντα που να έχουν πρωτείνη.

Εγω σε περίοδο γράμμωσης τρώω το πρωί ασπράδια αυγά το πρωι ένα τόστ κατα της 11 μετά ένα φρούτο(όχι ολόκληρο καρπούζι πεπόνι κτλ) μεσημέρι υδατάνθρακες(Μικρές ποσότητες ζυμαρικών (μαζί με τροφή πλούσια σε πρωτεΐνη) )και πρωτείνη το βράδι μόνο πρωτείνη(τόνος κονσέρβα)!

Θέλει υπομονή και επιμονή και θα δεις διαφορά.

Εγω πάω 8 χρόνια και ανεβαίνω και κατεβαίνω κιλά όποτε θέλω κατα μέσο όρο 2-3 μήνες.

Το μέγιστο αποτέλεσμα ήταν που γύρισα απο φαντάρος 10κιλά+(και δν ήταν μυς αλλά δν χώραγα σε κανένα παντελόνι)και σε 1,5μήνα με σωστή διατροφή τα έχασα και επανήλθα σχεδόν όπως ήμουν πριν με -10 κιλά...Στο έγραψα ως παράδειγμα οτι όλα μέσα στο μυαλό είναι αν βάλεις κάποιο στόχο θα το πετύχεις...

ntinoscrypton

Κάνε βάρη για να σφίξεις και τρέξιμο να ελλατώσεις λίγο τα κιλά.

Ετσι ξέρεις ποιο είναι θα είναι το ιδανικό βάρος για εσένα.

Το ζήτημα είναι να είσαι καλά με αυτό που είσαι...

Σημ Τώρα είδα την ηλικία σου.Ένα έχω να σου πω μην πάρεις τπτ συμπληρώματα απο τέτοια ηλικία και μην <ζηλέυεις> αν άλλοι βάζουν ποιο πολλά κιλά η είναι <τούμπνα>.

Και συμφωνώ με ότι είπε ο pro.

• 1 month later...

Ξέρει κανείς καλό γυμναστήριο στο Παγκράτι ή Βύρωνα με τέτοια ομαδικά προγράμματα? Γιατί βαριέμαι να χτυπιέμαι μόνη μου με τα μηχανήματα και θα τα παρατήσω...

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

egw pantos paidia panta hmouna tou gimnasthriou ths gitonias,alla twra teleutea den pigenw logo doulias kai exw frikarh!!!:(

na doume pote tha ksanarxisw...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έτσι κι' αλλιώς, δεν λειτουργούν και πολύ αυτές τις μέρες (λόγω διακοπών + πολλές αργίες).

Δεν πειράζει!

Και η ξεκούραση, είναι μέρος της προπόνησης.

Παιδιά μήπως μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς πρέπει να κουβαλάω μαζί μου όταν πηγαίνω γυμναστήριο; Γιατί θέλω να αρχίσω και να πηγαίνω απευθείας μετά το πανεπιστήμιο χωρίς να γυρνάω σπίτι. Μην κουβαλάω και κανέναν τεράστιο σάκο μαζί μου.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πετσέτα είναι must. Από εκεί και πέρα αν θέλεις να κάνεις μπάνιο στο γυμναστήριο προσθέτονται και άλλα είδη. Μερικά γυμναστήρια ζητάνε να φέρνεις και παπούτσια καθαρά.

Παιδιά μήπως μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς πρέπει να κουβαλάω μαζί μου όταν πηγαίνω γυμναστήριο; Γιατί θέλω να αρχίσω και να πηγαίνω απευθείας μετά το πανεπιστήμιο χωρίς να γυρνάω σπίτι. Μην κουβαλάω και κανέναν τεράστιο σάκο μαζί μου.:)

Σε κανονική τσάντα όμου βάζω,

φόρμες, σκινάκι (δεν έχει το πανεπ. γυμν.), παππούτσια

και πετσέτα, χωράνε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πηγαίνεις το πρωι με τα ρούχα σου στη σχολή, αλλάζεις στο γυμναστήριο.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

just simply..

Εγω αγορασα διαδρομο σπιτι και εχω ξεσκιστει ημουν 105 κίλα 1,85 και τωρα κατεβηκα στα 96 μετα απο 2 μήνες...

Συνεχίζουμε τον αγωνα μας για το πιο ωραιο σωμα της παραλίας.....

σαν κ μενα εισαι στο υψος..και γω εχω μερικα κιλα παραπανω,ειδικα φετος που σταματησα κ το μπασκετ λογο 3ης λυκειου..προσπαθησε να φτασεις 80+ και θα σαι σουπερ..τωρα ειμαι 85+ χΔ αλλα δεν εχω προβλημα με τη κοιλιτσα μ γτ ξερω οτι απ του χρονου...:shifty:

Σιγά μην πάω γυμναστήριο... έχω αγώνα αύριο!:lol:

Πάρα πολύ περπάτημα,

και χαλαρό Jogging

και βαράκια στο σπίτι..:)

δεν παω γυμναστηριο αλλα σκεφτομαι να ξεκινησω.οχι οτι εχω προβλημα(εμφανισης,βαρους,κλπ) απλα ετσι για να περναει η ωρα.δεν εχω χρονο ομως για να παω.ποιος αφηνει τους καφεδες για να τρεχει στα γυμναστηρια????

ποιος αφηνει τους καφεδες για να τρεχει στα γυμναστηρια????

Δυστυχώς, ελάχιστοι!!!

Γι' αυτό και η χώρα μας είναι ΠΡΩΤΗ [ευτυχώς στην Ευρώπη (και όχι παγκοσμίως)] στην παιδική παχυσαρκία!!!

κανενα καλο γυμναστηριο στο κεντρο θεσ/νικης ξερουμε?κοντα στον λευκο πυργο ας πουμε...

κανενα καλο γυμναστηριο στο κεντρο θεσ/νικης ξερουμε?κοντα στον λευκο πυργο ας πουμε...

Αν η φωτό στο myspace είναι δική σου,τότε πολύ απλά δεν το χρειάζεσαι :p:D

Αν η φωτό στο myspace είναι δική σου,τότε πολύ απλά δεν το χρειάζεσαι :p:D

lol...δικη μου ειναι αλλα ενα γυμναστηριο δεν κανει κακο.σε ευχαριστω παντως για τον καλο σου λογο!:)

@kostakiss με βολευει.ειναι καλο?μηπως ξερεις πως το λενε?