Jump to content

dreaming

Members
  • Δημοσιεύσεις

    181
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

dreaming's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι και εγώ για κλιματιστικό και έτσι έχουν τα πράγματα: Στο επάνω σπίτι που είναι ακριβώς ίδιο έχουν ένα 24αρι Fujitsu 20ετιας και ζεσταίνει σαλόνι-κουζίνα και 2 υπνοδωμάτια και το καλοκαίρι μέσα σε ένα 2ώρο έχει δροσίσει το χώρο. Τα τμ είναι 80 και αφου το παλιό ζεσταίνει άνετα δεν νομίζω να έχω πρόβλημα με καινούργιο 24αρι. Η αγορά θα γίνει απο Κωτσόβολο εκτός αν υπάρχει μεγάλη διαφορά τιμής 100+ (όπως είδα σε μερικά) χρήματα που διαθέτω 1000/1200 μέγιστο προς τα κάτω είναι καλό προς τα πάνω απαγορευτικό. Fujitsu ASYG24LFCC Daikin ATXN60NB9 Siesta Toyotomi Kenzo KTN KTG 524IV Toyotomi Izuru TRN TRG 571ZR Ποια είναι η άποψη σας για τα παραπάνω ;εσείς ποια θα μου προτείνατε ; Σας ευχαριστώ.
  2. Kαλή επιτυχία σε όλους!!! Καλές γιορτές με ΥΓΕΙΑ πάνω απο όλα!
  3. Παλικάρια έχω κάνει και εγω την αναβάθμιση και το μόνο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει και με νευριάζει είναι οτι κολλάει στο wifi. Μπαίνω στις ρυθμίσεις βλέπω τα δίκτυα επιλέγω κάποιο και κολλάει...Συνδέεται αυτόματα μόνο σε αυτά που είχα κωδικό πριν την αναβάθμιση,,, Αναγκαστικά hard reset και θα έρθει στα ίσια του πιστέυεται ? Η υπάρχει και κάποια άλλη λύση? Γιατι φοβάμαι μην το κάνω και έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα...
  4. Καλησπέρα. Έχω τη 2.3.5 και θέλω να βάλω η την http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2145187 ή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2354592 .Έχω βάλει τα παραπάνω zip στην κάρτα μνήμης πατάω 1. Copy package to SD card 2. Boot to recovery 3. Full wipe (data, cache, dalvik,) 4. Format /system, /data, /cache αλλά μετά κολλάω στα παρακάτω: 5. Reboot recovery 6. Install pacakges 7. Reboot! Tο επιλέγω το zip (δεν είχα κάνει φάκελο dload αλλά το έκανα που μου είπες αλλά πάλι τα ίδια δεν γίνετε κάτι....) Που κάνω λάθος? Είδα της οδηγίες στις πρώτες σελίδες αλλά δεν έβγαλα άκρη... Αν έχεις κάποιες οδηγίες η ποια rom μπαίνει έυκολα και δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα,,,, Ευχαριστώ!!!
  5. Παλικάρια μια ερώτηση: Θέλω να εγκαταστήσω μια καινούργια έκδοση λογισμικού κάνω το πρώτο βήμα <μωβ> οθόνη αλλά δεν μπορώ να βρω drivers για win 7 64bit ούτε για win xp ωστε να ξεκινήσω τη διαδικασία...
  6. dreaming

    Lenovo A820

    Το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι είναι 5' με την ίδια ανάλυση του A820 που είναι 4,5' και οτι δεν είναι δοκιμασμένο μιας και είναι καινούργιο... Το etotalk είναι αξιόπιστο? Γιατι το έχει 180$ ενώ το merimobiles 290$...
  7. dreaming

    ZTE V970

    Καλά οτι θα είμαι ευχαριστημένος σε αυτά τα χρήματα που θα δώσω (150<) είμαι σίγουρος απλά θέλω να δώσω μεχρι το ανώτερο 180ευρώ και να αξίζει τα χρήματα, Αυτο δεν το ήξερα για το lenovo για το flash...Aλλά απο ideos x5 που έχω τώρα τουλάχιστον τη ημέρα δεν θα έχει καλύτερη ποιότητα? Απλά έχει έστω και 0,2 ιντσες παραπάνω και είναι τετραπύρηνο σε σχέση με το zte.
  8. dreaming

    Lenovo A820

    Παλικάρια είμαι μεταξύ του ZTE V970 και του Lenovo A820 απο το merimobiles ποιο απο τα 2 λέτε? Καλά οτι θα είμαι ευχαριστημένος σε αυτά τα χρήματα που θα δώσω (150<) είμαι σίγουρος απλά θέλω να δώσω μεχρι το ανώτερο 180ευρώ και να αξίζει τα χρήματα, Αυτο δεν το ήξερα για το lenovo για το flash...Aλλά απο ideos x5 που έχω τώρα τουλάχιστον τη ημέρα δεν θα έχει καλύτερη ποιότητα? Απλά έχει έστω και 0,2 ιντσες παραπάνω και είναι τετραπύρηνο σε σχέση με το zte.
  9. dreaming

    ZTE V970

    Παλικάρια είμαι μεταξύ του ZTE V970 και του Lenovo A820 απο το merimobiles ποιο απο τα 2 λέτε?
  10. Παιδιά με μεγάλη βοήθεια... Έτσι ξαφνικά δεν μπορώ να μπω στο googleplay. Βάζω το σωστό κωδικό αλλά τπτ...
  11. Έχω το ideos x5 με τα παρακάτω χαρακτηριστικά Έκδοση Android 2.2.1 Έκδοση Kernel 2.6.32.9-perf Αυτά που θέλω να κάνω είναι: 1)να μπορέσω να βάλω τα υπάρχων προγράμματα στη sd η στα 2gb της ενσωματωμένης γιατι τα 500mb κατα 90% είναι καλλυμένα και πιστέυω οτι για αυτο το λόγο αργεί το κινητό και να επιλέξω να αποθηκέυονται τα καινούργια που κατεβάζω η στη 2gb εσωτερική η τι sd. 2)Nα βάζω με το setcpu ποιο κάτω σε συχνότητα τι cpu οταν σβήνει η οθόνη. Ισχύει ακόμη ότι έχει γραφτεί απο τον akaloith στο 2ο post? Ποιο πολύ με νοιάζει το να αποθηκέυονται τα προγράμματα στη sd. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...