Te_salat Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 (edited) Βγάζει αυριο την 8.1 και ολα τα bug εχουν διορθωθεί... εγω βέβαια εχω παραμείνει στην 7.1 λόγο firmware... Πιστεύω οτι είναι οτι καλυτερο αυτην την στιγμή Δεν νομίζω ότι το ALF6 ήταν καλύτερο. Απλα οι cookers χρειάζονται λίγο χρόνο να προσαρμόσουν τα tweaks τους σ ένα νέο firmware που περιέχει τόσες αλλαγές. Γενικα για μένα μετα την εγκατάσταση των fixes τα 2-3 προβληματάκια δεν υφίστανται. Νωρίτερα σήμερα είχα αδικαιολόγητη αύξηση της θερμοκρασίας και μάλιστα 2 φορές. Μια όσο έγραφα ένα μεγάλο mail και μια που περιέγραψα πριν. Οι δοκιμές απέδειξαν ότι το disable scrolling cache δημιουργει κάποιο config που ανεβάζει τη θερμοκρασία και μάλλον την κατανάλωση. Σαν να κολλαει ο επεξεργαστης ψηλα. Βαρεθηκα να εγκαταστησω καποιο εργαλειο για να το ψαξω καλυτερα. Αφου αποδειχθηκε μετα απο δυο απεγκαταστασεις - εγκαταστασεις το θεωρω βεβαιο. Κάτι τέτοια είναι τα προβλήματα σ ένα εντελώς νέο firmware. Κάθε τι που βάζουμε χρειάζεται πολλές δοκιμές. Στα θετικά είναι ότι η μπαταρία όχι απλα γράφει 100%, αλλα παραμένει μετα απο αρκετη χρήση που σημαινει ότι έχει φορτιστεί εντελως. Είχα να το δώ αυτο απο τον καιρο του iPhone. Edited July 10, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Εγώ πάντως θεωρώ σημαντικό μείον στην συγκεκριμένη βάση LFB να μην μπορείς να αλλάξεις modem . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Βρε παιδιά το με το "καρναβάλι" για το mixed εννοούσα ότι είναι πολύ πολύχρωμο για τα δικά μου γούστα. Όχι ότι δεν μου άρεσε όλο το σχέδιο και τα εικονίδια! :) Για την 8.1, υπάρχει λόγος να την περάσει κάποιος με 8 και όλα τα fix? Δεν είδα καμια αλλαγή γι'αυτό ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Νέα έκδοση Omega v8.1: Περισσότερα στα πρώτα post :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Βρε παιδιά το με το "καρναβάλι" για το mixed εννοούσα ότι είναι πολύ πολύχρωμο για τα δικά μου γούστα. Όχι ότι δεν μου άρεσε όλο το σχέδιο και τα εικονίδια! :) Για την 8.1, υπάρχει λόγος να την περάσει κάποιος με 8 και όλα τα fix? Δεν είδα καμια αλλαγή γι'αυτό ρωτάω. Αν εχεις περασει τα fix δε χρειαζεται. Νέα έκδοση Omega v8.1: Περισσότερα στα πρώτα post :) Ευχαριστουμε mister! Μια ερωτηση.Η προσθηκη init.d χωρις scripts, για ποιο λογο εγινε? Παντως θα δοκιμασω καποια scripts απο αυτα που εμπιστευομουν στο Note και θα κανω καποιες δοκιμες. Πολυ καλη δουλεια για ακομα μια φορα.Η ομαδα της omega ειναι παντα κοντα στους χρηστες. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Kαι επίσημα βγήκαμε στον αέρα... Kalagas ICSlike Theme Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Kαι επίσημα βγήκαμε στον αέρα... Kalagas ICSlike Theme Εγώ το πέρασα first thing πάνω από την 8.1 :-) όλα μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Τελικά ισχύει ότι αν αλλάξουμε μόντεμ δεν θα δουλεύει σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Βρε παιδιά το με το "καρναβάλι" για το mixed εννοούσα ότι είναι πολύ πολύχρωμο για τα δικά μου γούστα. Όχι ότι δεν μου άρεσε όλο το σχέδιο και τα εικονίδια! :) Για την 8.1, υπάρχει λόγος να την περάσει κάποιος με 8 και όλα τα fix? Δεν είδα καμια αλλαγή γι'αυτό ρωτάω. Σου προτείνω να βάλεις την v8.1 χωρίς full wipe! Αν εχεις περασει τα fix δε χρειαζεται. Ευχαριστουμε mister! Μια ερωτηση.Η προσθηκη init.d χωρις scripts, για ποιο λογο εγινε? Παντως θα δοκιμασω καποια scripts απο αυτα που εμπιστευομουν στο Note και θα κανω καποιες δοκιμες. Πολυ καλη δουλεια για ακομα μια φορα.Η ομαδα της omega ειναι παντα κοντα στους χρηστες. Εκεί βάζεις τα init.d scripts και τρέχουν με ένα συμβατό init.d scripts kernel. Kαι επίσημα βγήκαμε στον αέρα... Kalagas ICSlike Theme Γιάννη το αγαπημένο μου theme, σ ευχαριστώ πολύ! Εγώ το πέρασα first thing πάνω από την 8.1 :-) όλα μια χαρά! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Τελικά ισχύει ότι αν αλλάξουμε μόντεμ δεν θα δουλεύει σωστά; Ναι. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Εκεί βάζεις τα init.d scripts και τρέχουν με ένα συμβατό init.d scripts kernel. Το γνωριζω αυτο mister...:) Ηδη τρεχω την 8.1 με καποια scripts! Απλα ρωτησα εγκυκλοπαιδικα μια και αυτος ο φακελος θα μπορουσε να προστεθει και χειροκινητα απο καποιον που ηθελε να τον ''χρησιμοποιησει''... Anyway, η 8.1 πηγαινει (επισης) σφαιρα. Ευχαριστω! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Γιαννη περασα την 8.1 πανω απο την 8 αλλα δεν μου εμφανιζει το Extended Power Menu.... Γιατι; Θα πρεπει να το περασω χειροκινητα οπως στην 8; Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Αν κ δεν ειμαι ο γιαννης σου λεω ναι πρεπει να το περασεις μονος σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Σωστα θα πρεπει να περαστει χειροκινητα....... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemios Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Καλησπέρα! Μετά από καθε επανεκκίνηση της συσκευής κ την εμφάνιση του λογοτυπου της Samsung κ για μερικά δευτερόλεπτα μου εμφανίζει το εξής μνμ:αναβάθμιση λειτουργικού android-άνοιγμα εφαρμογών.Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος!? Με την omega v8 δεν το έκανε αυτό.Τώρα το τηλ φοράει την v8.1 με το kalagas ics theme. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Πανε recovery και κανε τα δυo wipe cache-dalvik, κι εγω το ειχα παθει αυτο σε προηγουμενη εκδοση και ετσι εστρωσε.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wickerman_3 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Εξαιρετική δουλειά . Keep up Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Πάντως ρε παιδιά από αυτονομία δεν έμεινα ευχαριστημένος από καμία έκδοση. Ίσως έχω επηρεαστεί από το S2...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Πάντως ρε παιδιά από αυτονομία δεν έμεινα ευχαριστημένος από καμία έκδοση. Ίσως έχω επηρεαστεί από το S2...:rolleyes: Γιατί στο s2 είχες καλύτερη αυτονομία από ότι εδώ?? Εγώ s2 πότε δεν είδα σοβαρή αυτονομία και τώρα έχω περισσότερη κι από το note που δεν το περίμενα να συμβεί.. Νομίζω ότι καλύτερα δεν γίνεται από τέτοιο τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Σε όλα τα θέματα μου ολα τα εικονίδια έχουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος... 50x50 pixels... Γιάννη χωρίς παρεξήγηση αλλά το ίδιο βλέπω κι εγώ αν τα συγκρίνω με τα αντίστοιχα default πάντως οφείλω να τονίσω ότι έχετε κάνει Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η δουλειά δεν ξέρω ποιο από τα themes να κρατήσω Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skia11 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Ρε παιδιά όταν λέτε χωρίς full wipe να περάσω πάνω απο την 8 την 8.1 τι εννοείτε? χωρίς Wipe davlik cache? χωρίς wipe γενικά? Thanks and keep it up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antilonely Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Σαν την 6.0 παντως, εξακριβωμενο, δεν ηταν καμια σε αυτονομια/σημα.. σε ολα τα αλλα παντως ολες οι omega ειναι super!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Ρε παιδιά όταν λέτε χωρίς full wipe να περάσω πάνω απο την 8 την 8.1 τι εννοείτε? χωρίς Wipe davlik cache? χωρίς wipe γενικά? Thanks and keep it up full wipe= Wipe data / factory reset Wipe cache Wipe dalvik cache Flash Omega δεν θα κάνεις το Wipe data / factory reset (πρώτη σελίδα 4ο ποστ) Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 o franco έχει βγάλει την r9 που είναι συμβατή με την 8.1 (LFB source) Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Γιάννη χωρίς παρεξήγηση αλλά το ίδιο βλέπω κι εγώ αν τα συγκρίνω με τα αντίστοιχα default πάντως οφείλω να τονίσω ότι έχετε κάνει Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η δουλειά δεν ξέρω ποιο από τα themes να κρατήσω Με τα default σίγουρα υπάρχει διαφορά... Τα πιο πολλά default εικονίδια είναι 38x38 pixels... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Παρατήρησα ότι με την 8.1 χάθηκε το video preview που είχε το κινητό όταν έμπαινες στο φάκελο των videos, δηλαδή το εφέ που έκανε παίζοντας 5-10 δευτερόλεπτα σε loop από κάθε video, το οποίο ήταν πολύ εντυπωσιακό καθώς έδειχνε τις δυνατότητες του κινητού παίζοντας ταυτόχρονα ένα preview από όλα τα βίντεο που έχει κανείς στον συγκεκριμένο φάκελο. Ισχύει η παρατήρησή μου ή απενεργοποίησα κατά λάθος κάποια επιλογή? Μπορεί να επανέλθει με ένα fix από τον Γιάννη (αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts