Jump to content

Skia11

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Skia11

  1. Το έπαθα και εγώ ακριβώς το ίδιο. Πάρε ένα can πεπιεσμένου αέρα ρίχτου και όλα καλά μετά.
  2. Παιδιά καλησπέρα, μια συμβουλή αν βάλετε dome ή κάτι παρόμοιο, να καλύψετε με ταινία το grille του ακουστικού. Ενώ η έγκατάσταση του dome πήγε άριστα, πρέπει να πέρασε κόλλα στο ακουστικό που βάζουμε στο αυτί για την κλήση και τώρα ακούγετε πάρα πολύ χαμηλά. Είμαι στη φάση να το διορθώσω με glue removal οδοντόβουρτσες και @@ καλυβιώτικα μετά απο πολύ ψάξιμο στο net. Κατά τα άλλα το dome σε όλα είναι κορυφή (αίσθηση, κλπ) Edit: Με λίγο πεπιεσμένο αέρα όλα ΟΚ τελικά
  3. Skia11

    OnePlus One

    Παρέλαβα πριν δύο ώρες: Παρόλο που είναι κινέζικο (ebay) ήρθε rooted και με την CM περασμένη. Παράδοση 8 μέρες περίπου. Κάθεται Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α καλά στο χέρι, το s4 που έχω συγκριτικά μου φαίνεται σα βαρίδι, εξαιτίας αυτού δε καταλαβαίνεις το μέγεθος. Όταν τα έβαλα δίπλα δίπλα με το s4 και είδα τη διαφορά κατάλαβα το μέγεθος του one γιατί στο χέρι είναι τόσο καλά ζυγισμένο και λεπτό που το χειρίζομαι καλύτερα από το s4. Οθονάρα, κανένα παράπονο από χρώματα κλπ out of the box, αμα παίξω και με τις ρυθμίσεις λίγο πιστεύω θα βελτιωθεί κι άλλο. Μία υποψία(??) κίτρινου κάτω χαμηλά αλλά αν δεν ήμουν υποψιασμένος απο τα γραφόμενα σχετικά δεν υπήρχε περίπτωση να το προσέξω το παρατήρησα μετά απο μικροσκόπιο εξέταση :) Απο θέμα επιδόσεων so far είναι το μοναδικό κινητό που μπορώ να πω συναγωνίζεται σε ταχύτητα και ευχρηστία το PC μου (που είναι maxed out μηχάνημα σε όλα) Ήχος πολύ δυνατός ελαφρώς tin sounding όταν έπαιξε στο full αλλά και πάλι δεν ασχολήθηκα με το EQ του κινητού το οποίο μου φάνηκε ότι έχει όλες τις δυνατότητες για να βρώ το sweet spot volume/quality. Αυτά απο μένα και θα ποστάρω και άλλα απο κάμερα κλπ μόλις τα δουλέψω λίγο. Ας κρατήσουμε το thread ζωντανό με tips/reviews/ιδέες.
  4. Παρέλαβα και εγώ από Κότσο σήμερα (earpods δωράκι) Negatives: Out of the box 2 σημαδάκια πίσω (τπτ το αξιοπρόσεκτο αλλά σε τ΄τοια premium products είναι no no)... Στα θετικά: Η διαφορά στο τι και πως είναι αυτό που βλέπεις σε σχέση με το 1 είναι μεγάλη (Είχα το απλό mini πρίν) . Είναι τόσο crisp η οθόνη που πραγματικά δε θές να δείς κάτι άλλο μετά απο αυτή. Το mini έγινε S (για τους λάτρεις της ταχύτητας)...ΠΕΤΑΕΙ, όλα ανοίγουν, φορτώνουν, συνδέονται σε lightning speed. Το Wifi είναι σαφώς καλύτερο, κέρδισα 2 μπάρες σε dead σημείο του σπιτιού ??? whats up with that? Γενικά χωρίς να μακρηγορώ είναι επιτέλους το tablet που έπρεπε να ήταν απο την αρχή. Έθεσε τα στανταρ για τις επόμενες γενιές mini tablets (7-8inch)
  5. Swype, ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Και το SwiftKey είναι εξαιρετικό απλά το λεξιλόγιο του Swype είναι σε άλλο επίπεδο. Επίσης το Dragon speech πού είναι πακέτο με το Swype είναι top. Αν βάλουν και κάποιες από τις παραμετροποιήσεις του SwiftKey τότε δε θα υπάρχει καλύτερο πληκτρολόγιο. Ένας από τους λόγους που έφυγα από iPhone 5 ήταν ότι είχα καλομάθει στο android με το Swype.
  6. Όσοι έχετε την Echoe 6.0 ξέρει κανείς πως αφαιρούμε το πράσινο home button που είναι αριστερά στο notification bar?
  7. Ρε παιδιά, πέρασα την omega 13.2 πάνω στη 13.1 και οι ρυθμίσεις που είχα στο wanam xposed δεν λειτουργούν (πχ notification settings με smart eye/alarm να μη φαίνονται κλπ)... Παίζει κάτι να μου διαφεύγει?
  8. Προσωπικά έχω μείνει έκπληκτος απο την poetic. Ειδικά οι pallete είναι imo μακράν οι πιό ωραίες σε σχέδιο υφή. Το σχέδιο έχει κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν εξαιρετικό balance στην εξίσωση protection/bulk/looks. H atmoshere σου αφήνει τη σιγουριά rugged θήκης χωρίς τα πολλά μπλιμπλίκια/bulk
  9. Λοιπόν so far έχω τα εξής: 1 Poetic Atmoshere http://www.yourpoetic.com/p/446/poetic-makes-great-cases-for-the-samsung-galaxy-s4 2 Poetic Pallete (orange και white) http://www.yourpoetic.com/p/449/poetic-makes-great-cases-for-samsung-galaxy-s4 3 Spigen neo hybrid (silver bumper) http://www.spigen.com/galaxy-s4-case-neo-hybrid.html 4 MIME glass screen protector http://mimeusa.com/product/galaxy-s4-feather-glass-tempered-glass-screen-protector/ Περιμένω και μία Poetic Revolution για όταν είμαι στην οικοδομή http://www.yourpoetic.com/p/437/poetic-revolution-case-for-the-samsung-galaxy-s4 Με λένε Θάνο και είμαι case junkie... ΥΓ Όλα αυτά για Black S4
  10. Αν είναι όπως το πχ logitech harmony που έχω, νομίζω ότι δεν λειτουργεί σαν αυτόνομο χειριστήριο για το A/C. Θα μπορούσες όμως αν έχει record (δε το έχω ψάξει) να ρυθμίσεις το control του A/C με ένα σετ εντολών πχ 2 fan, 23c, auto swing και μετά να κάνεις record το on/off με αυτό το σετ εντολών.
×
×
  • Create New...