anergos13 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Ναι ! θέλει micro sim . Κοστίζει 5€ . Αρα κερδισα μονο 2,5€ και νομιζα οτι εχει 18€ η micro sim στην wind.... Ευχαριστω Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaribas Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 και το δικο μου απο vodafone καθαρο, μονο κατι bookmarks, Οπως και του Lurker @jim_kazama thx φιλος για το καλως ορισμα....ηδη το κινητο εχει γεμισει με καλουδια :D εγω πηγε σε καταστημα γερμανος και με 5€ πηρα Micro Sim για cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Ναι ! θέλει micro sim . Κοστίζει 5€ . Κι αν θέλεις να βάλεις την micro sim σε άλλο κινητό; Υπάρχει κανένας ανταπτορας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickoskr Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Παιδιά θα ήθελα να το αγοράσω, αλλά σκέφτομαι να περιμένω λιγάκι μήπως βγεί ο επόμενος γαλαξίας ή το νεξους 4... Θα ήθελα την γνώμη σας... Αξίζει να περιμένω το νέξους ή το επόμενο μοντέλο (galaxy s4)? 'H να πάρω το s3? Και αν περιμένω, πότε περίπου λένε για το s4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Κι αν θέλεις να βάλεις την micro sim σε άλλο κινητό; Υπάρχει κανένας ανταπτορας Ναι υπάρχει ! Ξέρω ότι σίγουρα πουλάνε στην vodafone αλλά σίγουρα και αλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 και το δικο μου απο vodafone καθαρο, μονο κατι bookmarks, Οπως και του Lurker @jim_kazama thx φιλος για το καλως ορισμα....ηδη το κινητο εχει γεμισει με καλουδια :D εγω πηγε σε καταστημα γερμανος και με 5€ πηρα Micro Sim για cosmote Μου ηρθε σημερα το Galaxy s3 32gb απο πλαισιο , 550€ το φορτισα, το ανοιξα....οκ.....προερχομενος απο samsung omnia sgh I-900 Επαθα πλακα μεγαλη :) κινηταραααααα και επισης η συσκευασια , οπως ειπε και ο συμφορουμιτης Lurker , 3 ταινιες ασφαλειας μια χαρα καλοριζικα παιδες να ειναι τα τερατακια σας... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Παιδιά θα ήθελα να το αγοράσω, αλλά σκέφτομαι να περιμένω λιγάκι μήπως βγεί ο επόμενος γαλαξίας ή το νεξους 4... Θα ήθελα την γνώμη σας... Αξίζει να περιμένω το νέξους ή το επόμενο μοντέλο (galaxy s4)? 'H να πάρω το s3? Και αν περιμένω, πότε περίπου λένε για το s4? Το s4 αναμενεται να παρουσιαστει μαιο και να βγει ιουνιο. Δεν υπαρχει λογος να βγει νωριτερα γιατι το s3 φευγει με το κιλο ;) Κανεις δεν ξερει βεβαια ποτε θα βγει, απλα αυτο λεει η λογικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Κι αν θέλεις να βάλεις την micro sim σε άλλο κινητό; Υπάρχει κανένας ανταπτορας Micro sim: 5 ευρώ Aντάπτορας: 2,90 ευρώ Αγορασμένα από Γερμανό. Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Κι αν θέλεις να βάλεις την micro sim σε άλλο κινητό; Υπάρχει κανένας ανταπτορας Εγω παντως πηρα dual sim απο cosmote και εχω την μικρη καρτα στο gs3 και την μεγαλη στο παλιο κινητο μου , εχοντας κ οι δυο καρτες τον ιδιο αριθμο. Ετσι δεν χρειαζεται να μεταφερω τν καρτα απο το ενα κινητο στο αλλο. 10 ευρω μου κοστισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Εγω παντως πηρα dual sim απο cosmote και εχω την μικρη καρτα στο gs3 και την μεγαλη στο παλιο κινητο μου , εχοντας κ οι δυο καρτες τον ιδιο αριθμο. Ετσι δεν χρειαζεται να μεταφερω τν καρτα απο το ενα κινητο στο αλλο. 10 ευρω μου κοστισε. Τέλειο... Το έκανα και γω Edited November 23, 2012 by fikast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Πλακα κανεις. Γίνετε αυτό; Το είχα ζητήσει παλιότερα και γω στο γερμανό και μου είπαν ότι δεν μπορεί να δημιουργηθεί κλώνος καρτα..... 2 διαφορετικές σιμ με τον ίδιο αριθμό σε 2 διαφορετικές συσκευές; Δουλεύουν ταυτόχρονα, η οποία συσκευή συνδεθεί πρώτη στο δίκτυο; Και κάτι άλλο. Το S3 έχει 4G; Δεν μπορεις να εχεις και τις δυο συσκευες ταυτοχρονα ανοιχτες.οταν δηλαδη για παραδειγμα εχεις ανοιχτο το gs3 την αλλη συσκευη θα πρεπει ή να την εχεις κλειστη ή σε λειτουργια πτησης(flight mode). Εγω δυο φορες που ειχα ξεχαστει και ειχα και τις δυο συσκευες ταυτοχρονα ανοιχτες , στην μια χαθηκε το σημα και κλησεις και μηνυματα ερχονταν μονο στην μια συσκευη. Υπαρχουν gs3 που υποστηριζουν 4g αλλα το μοντελο που εχεις εσυ και εγω οχι. 4g υποστηριζει το galaxy i9305. Πηγαινε διαβασε το αναλογο τοπικ για περισσοτερες πληροφοριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Addicted21 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Στη wind χρεώνουν 5 ευρώ τη microsim και 3 ευρώ το ανταπτοράκι.Στη vodafone το ανταπτοράκι το πήρα 2 ευρώ(είχαν τελειώσει στη wind που πήρα τη microsim). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 αν κοψετε την καρτα και κρατησετε το πλαστικο της ειναι μια χαρα για ανταπτορακι. ετσι το εκανα εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Ενδιαφέρομαι για το S3 και είμαι ανάμεσα σε birdphone και play247. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καμία γνώμη-εμπειρία γι' αυτά τα δύο καταστήματα. Δίνουν sealed ή ανοιγμένες συσκευασίες; Στις αποδείξεις τους υπάρχει εκτυπωμένο και το IMEI; Συνήθως από ποιά χώρα είναι η εισαγωγή τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosta2 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Αγόρασα σήμερα από birdphone ένα μαύρο S3 με παραλαβή απο το κατάστημα. πολύ εξυπηρετικοί Ηταν σφραγισμένο με προορισμό Γαλλία. γράφουν και το IMEI στην απόδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 το 16αρη από πλαίσιο το πήρε κανείς; είναι ελληνικό η όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ins0mniak Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Θέλω να ρωτήσω εσάς παιδιά που το έχετε. Έχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα με την μνήμη να γεμίζει? Δηλαδη αξίζει η διαφορά των 2 GB απο το 1? Παράθεση Le Max 2 X829 4/64 Le Max 2 Pro X820 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Εγώ προσωπικά μπαίνω τακτικά και βλέπω πόση μνήμη υπάρχει ελεύθερη, το ποσό κυμαίνεται από 100-200μβ, δεν έχω αντιμετωπίσει πάντως κάποιο θέμα ή κόλλημα, απλά μπαίνω από περιέργεια επειδή λένε για τη λίγη μνήμη του κινητού. Σίγουρα βέβαια παραπάνω μνήμη δεν βλάπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Θέλω να ρωτήσω εσάς παιδιά που το έχετε. Έχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα με την μνήμη να γεμίζει? Δηλαδη αξίζει η διαφορά των 2 GB απο το 1? Στα 200 περιπου ευρω που ειναι τωρα η διαφορα τιμης τους οχι σε καμια περιπτωση δεν αξιζει. Και καλο ειναι πριν το παρει κανεις να παρει ενα τηλεφωνο την samsung για το αν καλυπτεται απο εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Θέλω να ρωτήσω εσάς παιδιά που το έχετε. Έχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα με την μνήμη να γεμίζει? Δηλαδη αξίζει η διαφορά των 2 GB απο το 1? Η διαχείρηση της ram είναι χάλια πάντως στο 1 GB με jb πάντα,γιαυτό το έδωσα σε 1 μέρα και το lag στον dialer είναι εμφανές στην καθημερινή χρήση. Χαλαρα αν οπωσδήποτε θες το S3 πάρε το LTE 2 GB και δεν θα έχεις τέτοια θέματα,είναι κρίμα ακόμα και με 1GB ram(ουσιαστικά 800 ΜΒ για τον χρήστη) να μένεις με 150-200 ΜΒ. Τελικά ο ταξιδιώτης22 είχε δίκιο,το είχα ψιλοδεί και γω με το 1ο S3 που πήρα αλλά δεν έδωσα σημασία,δηλαδή πιστεύω πολλοί από μας(και γω μέσα σε αυτούς εννοείται) εθελοτυφλούμε όταν παίρνουμε ακριβές συσκευές και δικαιολογούμε σε κάποιες περιπτώσεις τα αδικαιολόγητα......:confused:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Η διαχείρηση της ram είναι χάλια πάντως στο 1 GB με jb πάντα,γιαυτό το έδωσα σε 1 μέρα και το lag στον dialer είναι εμφανές στην καθημερινή χρήση. Σίγουρα έτσι είναι και το ίδιο συμβαίνει και με το S2 σε JB.Aς πει κάποιος όμως αν έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής πρόβλημα με εφαρμογές λόγω ram.Εγώ πάντως όχι και δύσκολα πιστεύω και κάποιος άλλος. Τελικά ο ταξιδιώτης22 είχε δίκιο,το είχα ψιλοδεί και γω με το 1ο S3 που πήρα αλλά δεν έδωσα σημασία,δηλαδή πιστεύω πολλοί από μας(και γω μέσα σε αυτούς εννοείται) εθελοτυφλούμε όταν παίρνουμε ακριβές συσκευές και δικαιολογούμε σε κάποιες περιπτώσεις τα αδικαιολόγητα......:confused:;) Όταν κυκλοφόρησε το S3 στην τιμή των 669 ευρώ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας.Τώρα όμως που το βρίσκεις στα 450 ευρώ,πιστεύω ότι είναι από τις πιο αξιόλογες προτάσεις και συμφέρει. Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Είναι απίστευτο να διαβάζω να προτείνετε να δώσουν 200 ευρώ παραπάνω για τα 2 GB RAM. Σίγουρα όσο περισσότερη Ram τόσο το καλύτερο, δεν το συζητάμε, αλλά μια χαρά κάνει την δουλειά του το 1 GB Ram. Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα και αν κάποιος βάλει custom rom/kernel με καλύτερο memory management, δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιο θέμα. Ίσως να παίρνει μισό δευτερόλεπτο παραπάνω να ανοίξει μια εφαρμογή αν την έχει κλείσει το λειτουργικό σε σχέση με το LTE μοντέλο που θα την έχει ακόμα ανοιχτή (ο επεξεργαστής του s3 και η gpu είναι ότι καλύτερο). Αν θέλετε να πάρετε ένα περισσότερο future proof κινητό κρατήστε τα 650 ευρώ που θα δίνατε για το LTE μοντέλο και πάρτε το S4 όταν βγει σε λίγο καιρό (κάποιες φήμες λένε για ανακοίνωση τον Φεβρουάριο). Είναι κρίμα τώρα 6 + μήνες μετά την κυκλοφορία του s3 να δώσετε τόσα λεφτά (όσα είχε μόλις πρωτοκυκλοφόρησε) για να έχετε 1 Gb Ram παραπάνω. Για το LTE δεν το συζητάμε στην Ελλάδα. Εδώ δεν πιάνει 3G σε πάρα πολλά κεντρικά σημεία της Αθήνας, ποιο LTE; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Εχει ψωνισει κανεις απο εδω..... http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=4f3695ab-1c2a-47b5-90e1-bef0141b7e94 . Εχουμε καμια γνωμη. ? Κοιταω το εν λογω μαγαζι γιατι εχει δοσεις με πιστωτικη σε καλη τιμη.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 (edited) Τι παίζετε ρε παιδιά με αυτό το ανεβοκατέβασμα των τιμών, στα μεγάλα ελληνικά καταστήματα τύπου public Πλαίσιο κλπ; Πάλι στα 670€ το πήγαν το S3 από 560 που το είχαν τόσες μέρες.. Μόνο στο getitnow παραμένει στα 548 Edited November 27, 2012 by fikast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Απο το πλαισιο αγορασε κανεις; Ειναι Ελληνικα, η οχι; Θα το παντρευτεις και θελεις Ελληνικο?:p :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts