Jump to content

nickoskr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nickoskr

  • Ημ. Γέννησης 26/05/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nickoskr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά θα ήθελα να το αγοράσω, αλλά σκέφτομαι να περιμένω λιγάκι μήπως βγεί ο επόμενος γαλαξίας ή το νεξους 4... Θα ήθελα την γνώμη σας... Αξίζει να περιμένω το νέξους ή το επόμενο μοντέλο (galaxy s4)? 'H να πάρω το s3? Και αν περιμένω, πότε περίπου λένε για το s4?
  2. Με χαλάει ένα πράγμα στον ie9... Όταν κάνω αναζήτηση απο google (από συνήθεια) και μπένω σε μία σελίδα, μου λέει ότι δεν είναι συμβατό με την google, και το δείχνει χάλια... Ενώ αν μπω απλά στην σελίδα (χωρίς να πατήσω το link από το google) , με βάζει κανονικά Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό? Υπάρχει λύση.?
  3. Βασικά δεν θυμάμαι ποιος είναι ο κωδικός που πατάω για να μου δείξει την έκδοση (*#..#). Μέχρι στιγμής έχει κάνει 4ις κύκλους φόρτισης.. Στο zune μου λέει current phone software version: 7.10 (8107) και δεν κάνει κάποια αναβάθμιση.
  4. Απενεργοποίησα το 3g και τώρα κρατάει πολύ περισσότερο... 'Εχω κάνει reset. τώρα θα περιμένω να στρώσει λίγο η μπαταρία του.
  5. Η μπαταρία του είναι απαράδεκτη.! Βγάζει μια μέρα γεμάτη γεμάτη, αλλά με πολύ απλή χρήση... 6-7 τηλέφωνα και 5-10 λεπτά σερφάρισμα.. Και έχοντας απενεργοποιημένο wifi και όλες τις ρυθμίσεις που κάνουν αναβάθμιση δεδομένων καιρού κτλ... Αυτόματη φωτεινότητα. Ακόμα και όταν είναι κλειδωμένο σε 5 λεπτά πέφτει 1% η μπαταρία του... ΈΧΩ κάνει όλες τις αναβαθμίσεις. Η μόνη απογοήτευση εδώ και τρεις μέρες που το έχω είναι αυτή. Όλα τα άλλα είναι πολύ καλα.. Κατασκευή, οθόνη και λογισμικό μετράνε πολύ... Θέλει όμως ακόμα να προχωρίσουν τα wp σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους... Καμία πληροφορία για την μπαταρία και πως θα επιμηκύνουμε την αντοχή της?? :P
  6. Μάλλον κάτι τέτοιο έγινε. Πήγα το πρωί και έκανα μια microsim την έβαλα και δούλεψε μια χαρά...
  7. Γειά σας παιδιά. Αγόρασα σήμερα ένα lumia 800 και έκοψα την κανονική μου sim σε μικρότερη για να την τοποθετήσω. Την έκοψα πολύ καλά γιατί το έκανα με χάρακα πολύ προσεκτικά. Εντέλη έβαλα την κάρτα στη συσκευή, την ενεργοποίησα και όλα οκ.. Σε μια φάση πήγα να το βγάλω από τη φορτιση και άνοιξα καταλάθος το πορτάκι της sim. Εκλεισε το κινητό, ξανάνοιξε και απο τότε δεν μου διαβάζει την sim.. Τί έχει γίνει..? Μήπως γνωρίζει κανείς? (το έχω ποστάρει και στην κατηγορία windows phone αλλά έβαλα τον τίτλο στα greeklish και φοβάμαι μην μου το διαγράψουν)
  8. Γειά σας παιδιά. Αγόρασα σήμερα ένα lumia 800 και έκοψα την κανονική μου sim σε μικρότερη για να την τοποθετήσω. Την έκοψα πολύ καλά γιατί το έκανα με χάρακα πολύ προσεκτικά. Εντέλη έβαλα την κάρτα στη συσκευή, την ενεργοποίησα και όλα οκ.. Σε μια φάση πήγα να το βγάλω από τη φορτιση και άνοιξα καταλάθος το πορτάκι της sim. Εκλεισε το κινητό, ξανάνοιξε και απο τότε δεν μου διαβάζει την sim.. Τί έχει γίνει..? Μήπως γνωρίζει κανείς?
×
×
  • Create New...