Jump to content

Addicted21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Addicted21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Addicted21

    OnePlus 8T

    Καλημέρα, ξέρουμε αν υπάρχει λειτουργία να απενεργοποιείται από μόνο του το wifi μετά από ένα χρονικό διάστημα αυτόματα; Όσο κι αν έψαξα δεν εντόπισα κάτι.
  2. Addicted21

    OnePlus 8T

    Έχω και τις 2 της One Plus (την carbon και την πράσινη) και δεν μπορώ να δω πού λερώνονται με το παραμικρό.
  3. Addicted21

    OnePlus 8T

    Oxygen OS 11.0.6.9.KB05BA
  4. Addicted21

    OnePlus 8T

    Μετά από 4 ημέρες συνύπαρξης, τολμώ να πω ότι το κινητό είναι καταπληκτικό, πραγματικά δεν μπορώ να εντοπίσω κάτι αρνητικό. Ειδικά η ταχύτητα φόρτισης, η διάρκεια της μπαταρίας και το smoothness της οθόνης είναι αλλού. Δεν έχω βρει δύο ρυθμίσεις που με βόλευαν στο άλλο, την δυνατότητα να παραμένει η οθόνη ενεργή όσο την κοιτάς και την αυτόματη αποσύνδεση από το wifi σε κατάσταση αδράνειας (το χρονικό εύρος το ορίζεις). Η αλήθεια είναι ότι την πρώτη μέρα το έστησα και ασχολήθηκα με την παραμετροποίηση, αλλά τα δύο συγκεκριμένα δεν τα βρήκα.
  5. Addicted21

    OnePlus 8T

    Το παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι, η μετάβαση από το s6 είναι χαοτική δεν έχω λόγια, αν η απόδοση κυρίως της μπαταρίας παραμείνει χονδρικά σε αυτά τα επίπεδα θα μιλάμε για εξαιρετική επιλογή. Ερώτηση κυρίως λόγω της υπερταχείας φόρτισης, αν το αφήνεις τη νύχτα να φορτίζει, υπάρχει ενδεχόμενο σταδιακά να φθαρεί η μπαταρία με κάποιο τρόπο; Παρήγγειλα και τις δύο θήκες της One+, την carbon και την πράσινη με τις γραμμές, σε συνδυασμό και με την διάφανη που είχε μέσα νομίζω θα είναι μια χαρά.
  6. Addicted21

    OnePlus 8T

    Σε ευχαριστώ πολύ.
  7. Addicted21

    OnePlus 8T

    Καλησπέρα κι από μένα, μετά από 5 χρόνια samsung S6 προχώρησα σε παραγγελία από Κωτσόβολο στο Lunar Silver, βόλεψαν οι άτοκες γιατί ντούκου σε τέτοια κατηγορία τιμής ούτε λόγος. Θυμάμαι είχα φάει ένα σκάλωμα με την One+ εκείνο τον καιρό που πήρα το S6, αλλά δεν έμπλεξα με Κίνες κλπ. Από τα reviews και τα hands-on που είδα, λογικά η μετάβαση θα προκαλέσει πολιτισμικό σοκ, ενώ δείχνει και πολύ όμορφο, κλασικές αξίες One+ συσκευών Άντε να δούμε!
  8. Με τις ίδιες ρυθμίσεις που είχα και πριν,με το 4.2.2 υπολογίζω την απόδοση της μπαταρίας μειωμένη κατά 30%,ίσως και περισσότερο :mad:
  9. Καλησπέρα.Επειδή και σε μένα μετά την αναβάθμιση η μπαταρία κρατάει σαφώς λιγότερο(βγάζει,δε βγάζει μέρα),το htc backup είναι το "δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας" από τις ρυθμίσεις ή κάτι άλλο???Γιατί μετά την αναβάθμιση η "αυτόματη δημιουργία αντιγράφου" ήταν στο on...Ευχαριστώ
  10. Καλησπέρα.Πήρα μια μικρή ενημέρωση χτες κι από τότε δεν κάνω log in στο app του μεσσεντζερ??Τίς πταίει???
  11. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε μένα,αλλά δεν έχω βρει τί φταίει.Πάντως,όταν ανεβάζω φώτος στο dropbox,ενημερώνεται σχεδόν άμεσα στο app στο κινητό,οπότε δεν έχω πρόβλημα.Αλλά ο συγχρονισμός τόσο σε αυτό όσο και στο λογαριασμό htc,είναι off...
  12. Εδώ και μισή ώρα την πέρασα και'γω...όση ώρα το σκαλίζω πάει ακόμη πιο σφαίρα από πριν,στο μενού,στο ίντερνετ,στους συγχρονισμούς...εξαιρετικό μέχρι στιγμής...επαναφορά δεν κάνω,εκτός αν προκύψει ανάγκη.
  13. Ομοίως,χάνεται όλη η αίσθηση της αφής,ειδικά στο one x που είναι εξαιρετική...Μία κομψή θήκη για όταν βγαίνω από το σπίτι είναι μια χαρά..
  14. Από εκεί αγόρασα και εγώ το one x αρχές του μήνα.Πέντα το απόγευμα το παρήγγειλα,μία το μεσημέρι την επομένη το είχα (Αθήνα είμαι βέβαια).Εξυπηρετικότατοι,κανένα πρόβλημα και το κυριότερο η συσκευή άψογη.Δυο μέρες αργότερα τους έστειλα ένα mail για να διευκρινίσω κάτι και με πήραν αμέσως τηλ. στο μισάωρο και μου εξήγησαν (το θέμα αφορούσε μια άνευ ουσίας λεπτομέρεια).Γενικά μου άφησαν πολύ καλή εντύπωση,τώρα τί να πω...
  15. Καλησπέρα,υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω πότε ακριβώς κατασκευάστηκε η συσκευή?? Από αναβάθμιση τίποτα ακόμα,άντε να δούμε...
×
×
  • Create New...