James Bond Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Μα εγώ δεν έχω πρόβλημα. Ίσα ίσα έχω όλες τις επιλογές. Αυτό που έγραψα είναι για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα αυτοί που είναι με stock. Ας κάνουν τη δοκιμή και ας μας πουν αν λύνεται το πρόβλημά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Να προσθέσω ότι αφού εγκατέστησα τον αυθεντικό YouTube player από το Google play τώρα μπορώ να ανοίξω τα links και με τους δύο players !!! Πιθανώς ισχύει αυτό που έγραψε o Στρατός αλλά για δοκιμάστε να απεγκαταστήσετε τον YouTube player και να τον εγκαταστήσετε ξανά από το Google play μήπως και έτσι δουλέψει (δηλαδή δεν τον θεωρήσει εφαρμογή τύπου συστήματος) Δεν είναι αυτό. Απενεργοποίησα το youtube application, έσβησα και το youtube.apk από το system με τον root explorer. Restart, έκανα εγκατάσταση ξανά.... τίποτα. Έκανα την ίδια διαδικασία με τον rolle tube πάλι τίποτα. Για να το λέει ο στράτος όμως, έτσι είναι :) Οπότε βουρ για browser από την 4.1.2 Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Εγω παντως την πρωτη φορα που ανοιξα link απο τον browser μου ζητησε αν θελω να το ανοιξω με τον browser ή το youtube.Διαλεξα σαν default το youtube και απο τοτε ανοιγει απο μονο του.Ειμαι σε 4.1.1 stock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Και σε εμένα από τότε που έβαλα την 4.1.1 δεν ανοίγει το Youtube, αλλά "συνεχίζει" στον browser. Και είναι σπαστικό επειδή ανοίγει και το παράθυρο είναι μικρό, και άντε ζουμ και...και...και ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Μα εγώ δεν έχω πρόβλημα. Ίσα ίσα έχω όλες τις επιλογές. Αυτό που έγραψα είναι για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα αυτοί που είναι με stock. Ας κάνουν τη δοκιμή και ας μας πουν αν λύνεται το πρόβλημά τους. Παιδιά έτσι είναι όπως σας το είπα. Σε stock 4.1.1 browser δεν ανοίγει τα youtube links με το youtube application. Kαι δεν είναι μόνο θέμα της Samsung και του S3.Δείτε στο XDA ανοιχτά θέματα και σε άλλες συσκευές, με ένα κάρο γκρίνιες. Στην leaked είτε το επανέφεραν, είτε η leaked είναι κάποια version "εσωτερική". Πιο πιθανό το 2ο μιας και ο λόγος που αφαιρέθηκε αυτή η επιλογή (σύμφωνα με τις αναφορές στο XDA), είναι κάποια δικαιώματα της...Αpple... Δε θα μας αφήσει να αγιάσουμε αυτή η εταιρεία :shifty: Ας περιμένουμε και την επίσημη 4.1.2 και θα δείξει. Εγω παντως την πρωτη φορα που ανοιξα link απο τον browser μου ζητησε αν θελω να το ανοιξω με τον browser ή το youtube.Διαλεξα σαν default το youtube και απο τοτε ανοιγει απο μονο του.Ειμαι σε 4.1.1 stock Μήπως επανέφερες backup με προηγούμενη έκδοση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 (edited) Λοιπόν και επίσημα, έβαλα τον browser από την 4.1.2 και πλέον ανοίγουν στο youtube application !!! Thanx again Στράτο, με τον 4.1.1 browser απλά δεν γινότανε.... Αυτό που είπες πάντως για την πατέντα της Apple, το διάβασα στο XDA για τα HTC !!! Σίγουρα ισχύει και για samsung... πως όμως το "λύσανε" στην 4.1.2 ένας Θεός ξέρει... Τέλος, νομίζω (χωρίς να μπορώ να το επιβεβαιώσω πλέον...ευτυχώς) ότι το ίδιο έκανε ο 4.1.1 και με τα google play links .... Edited November 27, 2012 by STELSTEL Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Αν μπορούσε η Apple θα έριχνε γενικώς πόρτα στο youtube λόγω google :happy: *Μόλις έκανα deodexed τον stock browser της 4.1.2 και τον πρόσθεσα στο θέμα της rom μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Πάντως το τηλέφωνο με την 4.1.2 ειδικά σε benchmarks πετάει,μου βγάζει χαλαρά 1000+ point παραπάνω στο quadrant από ότι έβγαζε πριν...7120 και είδα και ένα παιδί με 7700.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Ποια 4.1.2 πέρασες; Έχεις γενικότερα αντιμετωπίσει bugs η άλλα πρόβληματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) παιδιά δουλεύει σε εσάς το usb mass storage με την omega 33.2? εμένα δεν βλέπει στον υπολογιστή την microsd μόνο σαν mtp... και έχω βάλει και απο το omega kitchen το πρόγραμμα sgs3 easy ums (mount external microsd as usb mass storage)... τίποτα δεν κάνει.... πατάω το ums mode και μου βγάζει το μύνημα extsdcard is being accessed by [0] edit: κατέβασα και την τελευταία έκδοση την 1.8 και αφού πάτησα 2-3 φορές το ums δούλεψε.... Edited November 28, 2012 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) Πάντως το τηλέφωνο με την 4.1.2 ειδικά σε benchmarks πετάει,μου βγάζει χαλαρά 1000+ point παραπάνω στο quadrant από ότι έβγαζε πριν...7120 και είδα και ένα παιδί με 7700.. εμένα με την omega και 4.1.2 με βγάζει γύρω στα 6000. πως γίνεται αυτό? πια ρομ φοράς εκτός αν έκανες overclock me stweaks ή antutu Edited November 28, 2012 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spursfan Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Καλησπέρα. Από το fb δεν γίνεται να αποθηκευτεί στο κινητό μία φωτογραφία? Πατάω πάνω στην εικόνα αλλά δεν βγάζει τίποτα για αποθήκευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jin_kazama Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Καλησπέρα. Από το fb δεν γίνεται να αποθηκευτεί στο κινητό μία φωτογραφία? Πατάω πάνω στην εικόνα αλλά δεν βγάζει τίποτα για αποθήκευση. Με την εφαρμογη του φουμπου μπαινεις η με καποιον browser? Παράθεση My (next) BIG thing!!:happy: http://postimg.org/image/t43c67h4j/ http://www.youtube.com/watch?v=2LHv1FPd1Ec Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spursfan Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Με την εφαρμογη του φουμπου μπαινεις η με καποιον browser? Από την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jin_kazama Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Απο την εφαρμογη δεν ξερω τι παιζει. Οταν μπαινω, μπαινω απο opera mobile. Αμα κρατησεις (πανω στην φωτο) παρατεταμενα? τπτ? Παράθεση My (next) BIG thing!!:happy: http://postimg.org/image/t43c67h4j/ http://www.youtube.com/watch?v=2LHv1FPd1Ec Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Από την εφαρμογή. H εφαρμογή είναι από τις χειρότερες στο Android.... μη σε εκπλήττει αν δε μπορείς να κάνεις κάτι. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spursfan Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Όχι τίποτα δεν κάνει. Καλώς . Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Παιδιά γνωρίζει μήπως κάποιος πως μπορούμε να κάνουμε την μαύρη μπάρα (επάνω εκεί που είναι το εικονίδιο της μπαταρίας κλπ) να μην είναι μαύρη και να είναι ας πούμε transparent? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Παιδιά γνωρίζει μήπως κάποιος πως μπορούμε να κάνουμε την μαύρη μπάρα (επάνω εκεί που είναι το εικονίδιο της μπαταρίας κλπ) να μην είναι μαύρη και να είναι ας πούμε transparent? Πρέπει να είσαι root Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Πρέπει να είσαι root Είμαι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Είμαι. :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1840290 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Το ξερω οτι η καμερα του S3 ειναι καταπληκτικη,αλλα μηπως ξερει κανεις αν παιζει καμμια μοντα για Omega 33.2 για την καμερα?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Υπάρχει ολόκληρο θέμα για την Omega. Γιατί δεν ρωτάτε εκεί για να πάρετε πιο άμεσα απάντηση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1840290 για να εχω transparent status bar αρκεί μόνο να φλασαρω το "Homescreen 75% transparent Statusbar" 'η χρειάζεται και το mod του δεύτερου post? (For using any battery theme (except Stock battery themes), "Icons set", "Notification Statusbar", "Homescreen transparent Statusbar" and "statusbar clock" themes you MUST flash MOD from the second post before!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 για να εχω transparent status bar αρκεί μόνο να φλασαρω το "Homescreen 75% transparent Statusbar" 'η χρειάζεται και το mod του δεύτερου post? (For using any battery theme (except Stock battery themes), "Icons set", "Notification Statusbar", "Homescreen transparent Statusbar" and "statusbar clock" themes you MUST flash MOD from the second post before!) απάντησες μόνος σου :) :) Πρώτα το mod και μετά το transparent Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts