Jump to content

spursfan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    111
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spursfan

  • Ημ. Γέννησης 06/03/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

spursfan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. spursfan

    OnePlus 8T

    Καλησπέρα, εγώ. Beta 4. Όλα άψογα και μπαταρία μια χαρά.
  2. spursfan

    OnePlus 8T

    ΚΒ2000 είναι η κινεζική βερσιόν
  3. spursfan

    OnePlus 8T

    Δεν ήξερα το ΑΑ και το ΒΑ τι ήταν γιαυτό και λέω μήπως θέλει του σαιτ. Beta είχα πάντα και στα προηγούμενα 1+ Κανένα πρόβλημα ποτέ με beta Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια και καλό Πάσχα σε όλους.
  4. spursfan

    OnePlus 8T

    Πέρασα την beta τελικά. Μια χαρά φαίνεται.
  5. spursfan

    OnePlus 8T

    Καλημέρα, χθες παρέλαβα από bangood και έχω αυτή την version. Μήπως να περάσω την official που έχει στο σαιτ η 1+? Αυτή είναι που έχει στο σαιτ
  6. spursfan

    OnePlus 8T

    Πότε θα βγει beta, γνωρίζει κανείς κάτι? Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χθες το παρήγγειλα, στα 474. Δεν γνωρίζω για 5g, λογικά θα έχει. Γιατί να μην έχει? Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  7. Καλημέρα φίλε και καλώς να σου έρθει η συσκευή. Είναι πραγματικά τέλεια και θα την ερωτευτείς. Εγώ έχω βάλει και mocolo και t max. Το t max είχε και καλύτερη τοποθέτηση και καλύτερη αφή. Εγώ προτείνω να πας σε t max που είναι και φτηνό, 10-12 ευρώ νομίζω.
  8. Oneplus buds vs oneplus buds z Γνώμες από άτομα που τα έχουν χρησιμοποιήσει? Ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους.
  9. Παιδιά το μοντέλο από Κίνα in2020 έχει κάποια άλλη ιδιαιτεροτητα εκτός από τις μπάντες? Την beta rom θα μπορώ να την βάλω έτσι? Ενα 8προ είναι.
  10. Παιδιά έτσι πληροφοριακά, έχω ένα 8 12-256 Green, το δίνω για όποιον ενδιαφέρεται, περισσότερα με μνμ. Σόρυ για το offtopic.
  11. Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει και έχει αγοράσει 1+ από το συγκεκριμένο κατάστημα κινέζικη έκδοση και όχι Global.
  12. Φίλε εγώ έχω αγοράσει 2 φορές κινητό από εκεί, χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα ένα mi8 που είχα πάρει ήρθε με αλλαγμένη ρομ, επειδή ήταν κινεζική έκδοση, αλλά χωρίς πρόβλημα. Οι αναβαθμίσεις ήταν κανονικά. Τώρα για 1+ δεν ξέρω τι γίνετε με αλλαγή ρομ. Αν ξεκλειδώνουν bootloader ή όχι. Στο mi8 θυμάμαι ήταν ξεκλείδωτος και τον κλείδωσα και τον ξεκλείδωσα με δικό μου λογαριασμό για να μην υπάρχει πρόβλημα.
  13. Την πέρασα και εγώ τη 11, μια χαρά μέχρι τώρα, έγινε εγκατάσταση χωρίς να διαγραφεί κάτι. Θα επιστρέψω σε 2-3 μέρες για περισσότερα. Καλές διακοπές σε όλους όσους είναι. Οι υπόλοιποι, καλή συνέχεια. Στάλθηκε από το IN2013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  14. Καλημέρα, στα διέγραψε όλα μετά την εγκατάσταση? Έχει ελληνικά ή μόνο Αγγλικά? Στάλθηκε από το IN2013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  15. Καλημέρα, σήμερα το πρωί πέρασα σε op8 τζάμι mokolo με όλα τα σχετικά, κόλλα κλπ ακολουθώντας βήματα από ένα βίντεο, όλα έγιναν άψογα και εύκολα. Οι λειτουργίες είναι όλες σωστές , δακτυλικο αποτύπωμα, touch οθόνης, σβήσιμο της οθόνης όταν μιλάς και το φέρνεις στο αυτί το κινητό, κάμερα. Έβαλα και την sandstone θήκη της op και κάθισε οκ η συσκευή. Όλα μια χαρά. Καλημέρα και πάλι.
×
×
  • Create New...