Tyxerakias Δημ. November 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 ουπσ σορρυ οπερα εχω Στο πρώτο μήνυμα του θέματος είναι η τελευταία έκδοση του flash. Κάποιοι browsers δεν το υποστηρίζουν. Βάλτο και δες, αν δε δουλεύει άλλαξε browser, δεν έχεις άλλη επιλογή. Δεν ξέρω αν δουλεύει στον όπερα... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Ούτε ο όπερα υποστηρίζει flash πλέον Αλέξανδρε. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 εχω εγκατεστημενο το cwm manager 3.60 σε adroid 4,1,1 εκδοση και μου βγαζει μυνημα οταν το ανοιγω this version of cwn manager should be used with cf-cwm 1.1 or newer. It appears you are running a different recovery. Various features have been disable. Τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 εχω εγκατεστημενο το cwm manager 3.60 σε adroid 4,1,1 εκδοση και μου βγαζει μυνημα οταν το ανοιγω this version of cwn manager should be used with cf-cwm 1.1 or newer. It appears you are running a different recovery. Various features have been disable. Τι πρεπει να κανω? Eννοείς το CWM του chainfire, από το cf-root 6.4? Δεν είναι συμβατό με Jellybean. Απλά αφαίρεσε το αρχείο CWM.apk από το /system/app. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) Eννοείς το CWM του chainfire, από το cf-root 6.4? Δεν είναι συμβατό με Jellybean. Απλά αφαίρεσε το αρχείο CWM.apk από το /system/app. και με ποιο να το αντικαταστησω? Edited November 8, 2012 by atvelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) και με ποιο να το αντικαταστησω? Με κανένα. Το CWM recovery menu παραμένει και μπορείς να μπεις με τα 3 κουμπιά, ή με κάποιο πρόγραμμα όπως το rom toolbox που κάνει reboot σε recovery. Ή γράφοντας μόνος σου su; reboot recovery σε κάποιο terminal emulator... το CWM του chainfire πέθανε, και ο ίδιος δεν το υποστηρίζει πια. Edited November 8, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις. 1)Το CSC μου ειναι OXF.Μπορω να περασω με odin οποια JB θελω? Την αγγλικη για παραδειγμα? 2)Αν πω να περασω την Omega 4.1.2 AOPK JB απλα περναω το zip στην sdcard και απο recovery κανω install? Η χρειαζεται κατι παραπανω οπως root? Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις. 1)Το CSC μου ειναι OXF.Μπορω να περασω με odin οποια JB θελω? Την αγγλικη για παραδειγμα? 2)Αν πω να περασω την Omega 4.1.2 AOPK JB απλα περναω το zip στην sdcard και απο recovery κανω install? Η χρειαζεται κατι παραπανω οπως root? Odin για Samsung roms, root/recovery για custom. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 (edited) Σε ευχαριστω πολυ :) Edit: Το CF-Auto-Root κανει για να περασω custom rom η χρειαζομαι το CF-Root 6.4? Edited November 9, 2012 by ChaosAD Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Υπάρχει τρόπος να βρουμε τον stock kernel για την Ελληνικη 4.1.1??( I9300XXDLJ4 I9300OXFDLJ2 I9300XXDLID) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Υπάρχει τρόπος να βρουμε τον stock kernel για την Ελληνικη 4.1.1??( I9300XXDLJ4 I9300OXFDLJ2 I9300XXDLID) Πάρτον μέσα απο το firmware . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Πάρτον μέσα απο το firmware . Πως το κανουμε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Τι ακριβώς θες να κάνεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Τι ακριβώς θες να κάνεις; Οταν ειχα ICS μετα το root ξαναγυριζα στο stock kernel και ειχα πολυ καλυτερο wi-fi...τοτε ειχα τον stock σε ξεχωριστο αρχειο.Τωρα δεν μπορω να το βρω πουθενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Οταν ειχα ICS μετα το root ξαναγυριζα στο stock kernel και ειχα πολυ καλυτερο wi-fi...τοτε ειχα τον stock σε ξεχωριστο αρχειο.Τωρα δεν μπορω να το βρω πουθενα... Δεν έχει καμία σχέση το root με αυτό που λες. Είναι 100% ιδέα σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 υπαρχει widjet με τον καιρο ημερα ημερομηνια και τις γιορτες μαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Παιδια θελω να ρωτησω κατι αν και δεν νομιζω να γινεται..γινεται να αλλαξουμε το product code της συσκευης??και δεν εννοω εικονικα... Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Παιδια θελω να ρωτησω κατι αν και δεν νομιζω να γινεται..γινεται να αλλαξουμε το product code της συσκευης??και δεν εννοω εικονικα... Αν εννοείς αντί για i9300 να δείχνει κάτι άλλο πρέπει να γίνεται καθώς θυμάμαι ότι στο s2 το είχα κάνει προκειμένου να πάρω τα έξτρα MB που δίναν με το nexus για το dropbox. Βέβαια δεν ξέρω τι εννοείς με το όχι εικονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Καλα θα το ψαξω τοτε και θα δω ποια ισως σου λειπουν και θα τα ανεβασω αν ειναι απλα θα το κανω το βραδακι λογω φορτου εργασιαςΒρηκες κατι τελικα για να μου δουλεψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelo74 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 γεια σας ξανα παιδες. χρειαζομαι την βοηθεια σας. φλασαρα την omega 32 και μετα περασα καποια mods. περασα το mod για την gallery and camera του note 2 αλλα οταν παω στην συλλογη να δω τις φωτογραφιες μου δεν εμφανιζονται,παρα μονο τα βιντεο, τι κανω τωρα? galaxy s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Αν εννοείς αντί για i9300 να δείχνει κάτι άλλο πρέπει να γίνεται καθώς θυμάμαι ότι στο s2 το είχα κάνει προκειμένου να πάρω τα έξτρα MB που δίναν με το nexus για το dropbox. Βέβαια δεν ξέρω τι εννοείς με το όχι εικονικά. οχι εννοω αντι για kor πχ να λεει eur... Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 οχι εννοω αντι για kor πχ να λεει eur... Ναι βάλε το firmware και άλλαξε το csc όπως λέει ο οδηγός.. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Ναι βάλε το firmware και άλλαξε το csc όπως λέει ο οδηγός.. ρε Aλεξ αυτο ειναι εικονικο το ξερεις..αν διαγραψω nv_data.bin και nv_data.bin.md5 θα μπει το produc code που εχει το nv_data.bak δηλαδη το product code που εχει το τηλεφωνο στα αληθεια..αυτο θελω να αλλαξω εγω Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelo74 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 γεια σας ξανα παιδες. χρειαζομαι την βοηθεια σας. φλασαρα την omega 32 και μετα περασα καποια mods. περασα το mod για την gallery and camera του note 2 αλλα οταν παω στην συλλογη να δω τις φωτογραφιες μου δεν εμφανιζονται,παρα μονο τα βιντεο, τι κανω τωρα? galaxy s3 οκ παιδες, ξαναφλασαρα την omega 32 και εφτιαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 ρε Aλεξ αυτο ειναι εικονικο το ξερεις..αν διαγραψω nv_data.bin και nv_data.bin.md5 θα μπει το produc code που εχει το nv_data.bak δηλαδη το product code που εχει το τηλεφωνο στα αληθεια..αυτο θελω να αλλαξω εγω Και γιατί να το κάνεις αυτό; Αφού από το ιμει φαίνεται αμέσως αν είχε KOR ή EUR.. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts