Jump to content

angelo74

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by angelo74

  1. αντε να δουμε τον Αη Βασιλη τι θα φερει. Καλες γιορτες
  2. χμμμμμμμμ.απο οτι βλεπω και ακουω η συσκευη θα αργησει να ερθει στο ελλαντα.και αν και οταν ερθει για πολλους και διαφορους λογους θα κανει μεταξυ 700-750. λιγο πριν την κυκλοφορια του s7 και μισο χρονο πριν το καινουριο νοτελι.εεγυηση σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο αλλα αν ζουμε με τον φοβο οτι θα παθει κατι δεν παιρνουμε και συσκευη σ αυτην την τιμη.ειμαι ακομα ακομα μετο νοτε 4 και σκεφτομαι για αναβαθμιση. βρηκα μια ακρη για αγορα καινουριου N920C silver απ εξω γυρω στα 530 με την αποστολη και μου εχουν μπει μυρμηγκια στα χερια.το 4αρι μπορει να πουληθει πιστευω στα 350+ αρα με ενα 170αρι κανω αναβαθμιση. εσεις πως το βλεπετε αυτο?
  3. καλη τυχη σε ολους και καλες κλησεις να εχω οταν το κερδισω:p
  4. αυτο που εκανα δηλαδη. αλλα για να γινει κατσει καλυτερα πρεπει να κανω κατι αλλο, κι ασ χασω δεδομενα?
  5. γεια σας παιδες. μια ερωτησουλα. μου ηρθε σημερα το πρωι η αναβαθμιση 5.1.1 στο note f γαλλικο . οτα. πρεπει να κανω κατι εκτος απο εγκατασταση για να γινει cleαn install? χωρις βεβαια να χασω δεδομενα ή να χρειαστει να ξαναστησω το τηλεφωνο? ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια.
  6. γεια σας παιδες. αποκτησα και εγω το διαμαντακι α210 απο γαλλια 279 ευρω οταν ειμουν εκει πριν ενα μηνα. αυτο που δεν μπορω να κανω ειναι να το ροοταρω ,δοκιμασα εναν οδηγο στο xda αλλα δεν εγινε τιποτα. καποιος που να τα εχει καταφερει σε 4.1.1 γιατι σε ics γινετε ενω σε jb ακομα μαλλον οχι.
  7. παιδια ξερετε αν υπαρχει συμβατο mod (note 2 gallery ) για την ομεγα 32 gia galaxy s3?
  8. οκ παιδες, ξαναφλασαρα την omega 32 και εφτιαξε.
  9. γεια σας ξανα παιδες. χρειαζομαι την βοηθεια σας. φλασαρα την omega 32 και μετα περασα καποια mods. περασα το mod για την gallery and camera του note 2 αλλα οταν παω στην συλλογη να δω τις φωτογραφιες μου δεν εμφανιζονται,παρα μονο τα βιντεο, τι κανω τωρα? galaxy s3
  10. angelo74

    Sony Xperia Go

    γεια σας παιδια. μηπως γνωριζετε καποιο τροπο ή καποια εφαρμογη για ηχογραφηση κλησης στο experia go γιατι οτι εχει δοκιμασει το φιλαρακι μου δεν του κανει σωστα την δουλεια. μηπως πρπεπει να γινει ροοτ για να δουλεψει σωστα η συγκεκριμενη λειτουργια?
  11. συμφωνω μαζι σου φιλε μου. αλλα για μενα το τηλεφωνο ειναι σαν την γκομενα δεν περιμενω να το μαθω καλα του βαζω αμεσως χερι. σιγουρα ολες οι γκομενες δεν το δεχονται αυτο αλλα τους κανει καλο,οπως κανει και σε μενα. αφηνω τις παραβολες, απλα θελω το τηλεφωνο να ειναι ροοτ για να δουλευουν ολες οι εφαρμογες που το χρειαζονται και επισης παντα το τελευταιο λειτουργικο ειναι παντα το καλυτερο. απλα θελω να αναβαθμισω σε jelly bean και μαλλον θα περασω την official γαλλικη (xef) 4.1.1. με odin.
  12. γεια σας παιδες. ακομα ενα νεο μελος που εκανε την μεταβαση απο ios σε android. αφου τσεκαρα το τηλεφωνο λιγο(SG3) αποφασισα να το κανω ροοτ χρησιμοποιωντας τους οδηγους εδω. δεν πετυχε την πρωτη φορα αλλα με την δευτερη οκ. αυτο το εκανα για να εγκαταστησω καποιο task killer το autokiller βασικα. δεν βλεπω να δουλευει κα θελω να παω σε jelly bean που ακουω οτι ειναι καλυτερη στην διαχειριση ενεργειας. ομως αναβαθμιση δεν μου ερχεται στο τηλεφωνο και οταν παω να το κανω με το kies κολλαει σε ενα σημειο και δεν προχωραει. το τηελφωνο mου ειναι εισαγωγης απο Γαλλια (XEF). τι προτεινετε να κανω, διαβασα τα περισσοτερα ποστ αυτου του τοπικ και για να πω την αληθεια πιο πολυ μπερδευτηκα(σαν χρηστης ios τοσα χρονια) να βαλω μια custom rom με JB? και ποια θεωρειται εσεις την πιο stable και καλυτερα ισορροπημενη αυτη την στιγμη? ευχαριστω προκαταβολικα για ολες τις απαντησεις
×
×
  • Create New...