m7ixalis Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 ανεπισημη που μπορουμε να βρουμε? http://www.sammobile.com/2013/02/22/i9300xxufmb3-galaxy-s-iii-android-4-2-1-jelly-bean-leaked-firmware/ O counter θα γράψει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) αυτο που μου λεει οτι η συσκευη εχει τροποποιηθει κ δεν ειναι διαθεσιμες οι ενημερωσεις..μπορω να το διορθωσω με hard reset? είσαι root προφανώς? Edited March 24, 2013 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 είσαι root προφανώς? Δεν ειναι απαραιτητο ,μπορει απλα να ειναι κολλημα.restart και στρωνει Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Παιδια γινεται στο κινητο μας να εχουμε δυο αριθμους στην ιδια καρτα?? Και αν ναι,,,Η ρυθμιση που βρισκεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Καλησπερα σε ολους. Τι παιζει με το App2SD? ΑΠ οτι βλεπω δεν κανει τιποτα παρ'ολο που εχω καρτα μνημης ολα πανε στην εσωτερικη. Και μια αλλη απορια στο Galaxy S2 ειχε επιλογη με μνημη τηλεφωνου και εσωτερικη 16αρα μνημη και μπορουσες να μεταφερεις εφαρμογες. Εδω βλεπω ολα απευθειας πανε στην 16αρα. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Καλησπέρα,έχω το touch recovery 6.0.2.8.Μπορώ να γυρίσω στο stock recovery χωρίς να φλασάρω ξανά ρομ από πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Καλησπερα σε ολους. Τι παιζει με το App2SD? ΑΠ οτι βλεπω δεν κανει τιποτα παρ'ολο που εχω καρτα μνημης ολα πανε στην εσωτερικη. Και μια αλλη απορια στο Galaxy S2 ειχε επιλογη με μνημη τηλεφωνου και εσωτερικη 16αρα μνημη και μπορουσες να μεταφερεις εφαρμογες. Εδω βλεπω ολα απευθειας πανε στην 16αρα. Ναι είναι τελείως διαφορετική η κατανομή της μνήμης από το s2. Και το app2sd είναι άχρηστο. Διάβασε το FAQ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Παιδια καλυσπερα μου στελνουν MMS και οταν παταω ληψη δεν μου ανοιγει ι εικονα που αποθυκευονται?? Και επισης γνωριζει κανεις αν μπορουμε να εχουμε στο S3 μας στην ιδια καρτα δυο αριθμους?? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JZRAVAGER Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Παιδια καλυσπερα μου στελνουν MMS και οταν παταω ληψη δεν μου ανοιγει ι εικονα που αποθυκευονται?? Και επισης γνωριζει κανεις αν μπορουμε να εχουμε στο S3 μας στην ιδια καρτα δυο αριθμους?? Ευχαριστω! Για να λάβεις mms πρέπει να είναι ανοιχτά τα data. αποθηκεύει στο downloads στην εσωτερική sd έχω την εντύπωση. Για να έχεις 2 νούμερα σε 1 κάρτα γίνεται (Cosmote τουλάχιστον) αλλά μόνο άν βγάλεις κανονική sim και την κόψεις σε micro καθότι micro-sim με 2in1 δεν κυκλοφορεί...Γενικά επειδή λειτουργεί με προωθήσεις δεν το προτείνω αν χρησιμοποιείς και τα 2 νούμερα. Αν στο 1 απλα θέλεις να σε καλούν είναι βολικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoxeni Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Όταν έρχεται μήνυμα στο κινητό,είτε sms είτε από το chat του fb η ειδοποίηση καταντάει κουραστική γιατί ο ήχος της δε σταματάει αν δε διαβάσω το μήνυμα.Πώς μπορώ να αλλάξω η διάρκεια της ειδοποίησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Καλησπέρα σας..Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα αλλά μερικές φορές είτε σε παιχνίδια είτε σε βίντεο στο youtube ο ήχος κάνει μια μικρή διακοπή..Σχεδόν 1 δευτερόλεπτο..Όχι συχνά. Τι λέτε να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Όταν έρχεται μήνυμα στο κινητό,είτε sms είτε από το chat του fb η ειδοποίηση καταντάει κουραστική γιατί ο ήχος της δε σταματάει αν δε διαβάσω το μήνυμα.Πώς μπορώ να αλλάξω η διάρκεια της ειδοποίησης? στα μυνήματα --> ρυθμίσεις --> έχει "επανάληψη ειδοποίησης μυνήματος", μια φορά, κάθε 2 λεπτά και κάθε 10 λεπτά. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 καλησπερα φιλοι μου κ χρονια πολλα.εχει παρατηρησει κανεις οταν φορτιζει το κινητο αναμενο,αναλογα με τι φωτισμο που εχουμε στον χορο μας γινονται πιο εντονο η πιο θολο το κοκκινο λαμπακι?πχ το βαζω να φορτισει σε σκοτεινο δωματιο,το λαμπακι φενεται σαν εξασθενιμενο κ μολις ανοιξω το φως μετα απο λιγα δευτ/λεπτα το λαμπακι γινεται πιο εντωνο κοκκινο. μολις ομως ξανακλεισω το φως μετα παλι απο λιγα δευτ/λεπτα ξαναγινεται πιο εξασθενιμενο,οπως στην αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Foris Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Για να έχω ένα καθαρό κινητό, όπως το πήρα την πρώτη μέρα, αρκεί το wipe data, ή χρειάζετσι και κάτι άλλο όπως καθάρισμα μνήμης cache; Αν ναι πως γίνεται το δεύτερο; Και κάτι άλλο..Πως μπορώ να προσθέσω εικονίδια στην πλαϊνή μπάρα; Υ.Σ. Εννοείται πως έχω κάνει root στο κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Για να έχω ένα καθαρό κινητό, όπως το πήρα την πρώτη μέρα, αρκεί το wipe data, ή χρειάζετσι και κάτι άλλο όπως καθάρισμα μνήμης cache; Αν ναι πως γίνεται το δεύτερο; Και κάτι άλλο..Πως μπορώ να προσθέσω εικονίδια στην πλαϊνή μπάρα; Υ.Σ. Εννοείται πως έχω κάνει root στο κινητό... Για τα εικονίδια χρησιμοποίησε το samsung multiwindow management από το playstore. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Για να έχω ένα καθαρό κινητό, όπως το πήρα την πρώτη μέρα, αρκεί το wipe data, ή χρειάζετσι και κάτι άλλο όπως καθάρισμα μνήμης cache; Αν ναι πως γίνεται το δεύτερο; Και κάτι άλλο..Πως μπορώ να προσθέσω εικονίδια στην πλαϊνή μπάρα; Υ.Σ. Εννοείται πως έχω κάνει root στο κινητό... Αφού δεν είσαι root κάνε ένα factory reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Foris Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Για τα εικονίδια χρησιμοποίησε το samsung multiwindow management από το playstore. Το κατέβασα, αλλά δεν δούλευε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Για να έχω ένα καθαρό κινητό, όπως το πήρα την πρώτη μέρα, αρκεί το wipe data, ή χρειάζετσι και κάτι άλλο όπως καθάρισμα μνήμης cache; Αν ναι πως γίνεται το δεύτερο; Και κάτι άλλο..Πως μπορώ να προσθέσω εικονίδια στην πλαϊνή μπάρα; Υ.Σ. Εννοείται πως έχω κάνει root στο κινητό... Αν εισαι με stock rom root δες εδω. Για να κάνεις το τηλέφωνο τελείως stock όπως οταν το αγόρασες πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό για unroot , αν θέλεις να κρατήσεις το root τότε ενα factory reset θα διαγράψει τα πάντα στην inernal sd . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Θελω να αγορασω μια καρτα sd 32gb εχω δει της Kingston . τι να παρω Class 10 ή Class 4 . ξερω οτι η η 10 ειναι καλυτερη αλλα αξιζει . εχει κανεις 4 ? τι θελω για αποθηκευση βιντεο - φωτο .... ευχαριστω..... Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Θελω να αγορασω μια καρτα sd 32gb εχω δει της Kingston . τι να παρω Class 10 ή Class 4 . ξερω οτι η η 10 ειναι καλυτερη αλλα αξιζει . εχει κανεις 4 ? τι θελω για αποθηκευση βιντεο - φωτο .... ευχαριστω..... class 10 ειδικα για βιντεο .η τουλαχιστον πανω απο 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manxania Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Εγω πήρα την verbatim 16gb class10...και μετα απο ενα μηνα σχεδον σταματησε να την αναγνωριζει το κινητο!!!δεν ανοιγει!!!! ξερει κανεις κατι πανω σε αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Το κατέβασα, αλλά δεν δούλευε.... έχω stock rom, είμαι root και δουλεύει μια χαρά. Την πρώτη φορά μου αντικατατέστησε 2 αρχεία, τα οποία είχα κρατήσει backup πιο πριν, και από εκεί και πέρα μπορώ να βάλω και να βγάλω ότι θέλω. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Θελω να αγορασω μια καρτα sd 32gb εχω δει της Kingston . τι να παρω Class 10 ή Class 4 . ξερω οτι η η 10 ειναι καλυτερη αλλα αξιζει . εχει κανεις 4 ? τι θελω για αποθηκευση βιντεο - φωτο .... ευχαριστω..... 32gb και class 10 από ebay τα μισά λεφτά. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Εγω ειχα και μια 8αρα class 4 και μόλις έβαλα την 32αρα class 10 απέκτησε την κανονική του ταχύτητα το κινητό. Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Εγω πήρα την verbatim 16gb class10...και μετα απο ενα μηνα σχεδον σταματησε να την αναγνωριζει το κινητο!!!δεν ανοιγει!!!! ξερει κανεις κατι πανω σε αυτο?? Κάνε της ένα format και άν δεν στρώσει την πας για αλλαγή στην εγγύηση. Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts