Jump to content

manxania

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by manxania

  1. καλορίζικο!!!απο μπαταρία πως είναι ???
  2. Και εγώ το ίδιο έχω και δουλεύει απροβληματιστα!!! επιλέγεις την φώτο...μετά αριστερό πλήκτρο αφής - κοινοποιηση - και την στελνεις οπου θες, εχει πολλες επιλογες!!!εγώ χρησιμοποιώ το photo editor και τις αποθηκεύω στην sd κάρτα.
  3. καλησπέρα στην κοινότητα...ενας φιλος μου εχει το samsung s duos και θελει να βαζει τις εφαρμογες του-παιχνιδια στην καρτα μνημης του κινητου!!χωρις να ειναι ροοτ...υπαρχει λύση???...ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα...1) ποια εφαρμογη για μηνυματα χρησιμοποιεις? 2) ηχητική ειδοποιηση??χρησιμοποιεις την default εφαρμογή? 3)μαλλον δεν εχεις καλο σήμα...αλλιως πηγαινε ρυθμισεις -δικτυα κινητης τηλεφωνιας-λειτουργία δικτύου και επέλεξε το αυτοματο!!!
  5. εγώ πάντως verbatim πήρα class 10 και τα έπαιξε σε ένα μήνα!!!δεν ανοίγει..δεν την διαβάζει το κινητό... απλά ενημερώνω!!
  6. και εγω πανω απο 270 και ολα πανε αψογα....:p
  7. και εγω χρησιμοποιώ το avg....κανενα θεμα μπαταριας!!!
  8. Για επιστροφή με βλέπω...δεν την διαβαζει ουτε το laptop...
  9. χαιρετώ το φορουμ!!! εχω και εγω το y dual sim σαν δευτερο κινητο. Απο χθες μου κανει νουμερα..δηλαδη οταν το ανοιγω μετα το pin...κολλαει!!!! εχει κανεις αποψη και ισως λύση για αυτο???
  10. Εγω πήρα την verbatim 16gb class10...και μετα απο ενα μηνα σχεδον σταματησε να την αναγνωριζει το κινητο!!!δεν ανοιγει!!!! ξερει κανεις κατι πανω σε αυτο??
  11. Εχεις την πιο πρόσφατη ενημέρωση...
  12. Αν εχεις συνδεσει την καρτα πρόσφατα με paypal πρεπει να περιμενεις να λαβεις ενα 4ψηφιο αριθμο(μεσω τραπεζης που ανηκει η καρτα) και να τον συμπληρωσεις στον λογαριασμο paypal που εκανες για επιβεβαιωση.
  13. Και εγώ το ίδιο προβλημα εχω!!!!
  14. Advanced task killer και recent apps. Απο το play store παντα!!!
  15. Καλησπερίζω το φόρουμ... ερώτηση: με ποιο πρόγραμμα κλείνουμε τις εφαρμογές χωρίς να χρησιμοποιήσουμε τα κουμπιά του κινητού???
  16. Καλησπέρα και απο εμενα..ερωτηση: (χωρις να ειμαι root)...κανω απεγκατασταση σε καποιες εφαρμογες π.χ flipboard, και δεν τις βγαζει το συστημα, εμφανιζονται παλι στις ενημερωσεις.
  17. Η αναβάθμιση μου ήρθε στο κινητό και εγώ απλά την εγκατέστησα..δεν είχα συνδεθεί στο Kies...ασφαλώς και θέλω να έχω την εγγύηση της vodafone.τι εννοείς μέσω odin?? Σου στέλνω αναλυτικά πληροφορίες συσκευής: Εκδοση Android 4.0.4 Εκδοση βασικού φάσματος Ι9300XXLFB. Την αναβάθμιση την έκανα μεσω wifi... όταν μου το ζήτησε..δεν το έχω πειράξει το κινητό!!!ευχαριστώ και συγνώμη που σε ζαλίζω... :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  18. ???...και τι πρέπει να κάνω??πως θα πάρω αναβάθμιση?sorry αλλά νέος στο android...
  19. sorry και πάλι...αλλά τι πρέπει να κάνω για να πάρω αναβάθμιση???
  20. καλησπέρα στο φόρουμ και τους κατόχους του μοναδικού S3...μια ερώτηση σχετικά με την ενημέρωση λογισμικού. Έχω πάρει την συσκευή από Voda..και από τις 26 Ιουνίου έχω εγκαταστήσει την Ι9300XXLFB...παρακολουθώ το forum καθημερινά και διαπίστωσα ότι έχει βγει νεότερη αναβάθμιση.Κάνω έλεγχο για ενημερώσει λογισμικού αλλά τίποτα...να ανησυχήσω???
×
×
  • Create New...