ri3per Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Οποτε αυτο που προτεινεται γενικοτερα για ενα κινητο σαν το δικο μας και σε αυτη την εκδοση λογισμικου ειναι root και custom rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Παιδια οταν ενεργοποιητε την οθονη με το power η home button ανταποκρινεται σχετικά γρηγορα ; Παρατηρω πως κανει περιπου δυο δευτερόλεπτα μεχρι να ανοίξει η οθονη. Πάντως έχω και εγω το ίδιο εδώ και καιρό και δεν έχω βρεί λύση!! Και εγω ακομα ψαχνομαι. Αυριο μολις βρω λιγο χρονο θα ανεβασω ενα μικρο βιντεακι για να δειξω την διάρκεια της καθυστερησης. Δεν μπορει καποιος λογος θα υπάρχει. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Παιδιά καλησπέρα...θα ήθελα μια βοήθεια...μετά την αναβάθμιση, όταν πάω να ανοίξω απο το FB μία σελίδα μου την ανοίγει με τον explorer του κινητού...πώς θα επαναφέρω τον chrome που έχω για βασικό περιηγητή...???? (αν εχει ξανααναφερθεί συγνώμη, δεν έχω διαβάσει πίσω...) Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Και εγω ακομα ψαχνομαι. Αυριο μολις βρω λιγο χρονο θα ανεβασω ενα μικρο βιντεακι για να δειξω την διάρκεια της καθυστερησης. Δεν μπορει καποιος λογος θα υπάρχει. Μπορεις επισης να μην το πατας καθολου το home button η ελαχιστα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 εχω παρατηρησει οτι απο τοτε που εχω βαλει τη 4.1.2 οποτε στελνω μνμ(εχω βαλει στις ρυθμισεις για gsm) μου λεει οτι μπορει το μνμ να ειναι κατεστραμμενο και να μην το μπορει να το δει ο παραληπτης.φυσικα στελνω τα μνμ και πανε μια χαρα εκει που τα στελνω απλα μου φανηκε περιεργο.εχει εμφανιστεί και σε εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 εχω παρατηρησει οτι απο τοτε που εχω βαλει τη 4.1.2 οποτε στελνω μνμ(εχω βαλει στις ρυθμισεις για gsm) μου λεει οτι μπορει το μνμ να ειναι κατεστραμμενο και να μην το μπορει να το δει ο παραληπτης.φυσικα στελνω τα μνμ και πανε μια χαρα εκει που τα στελνω απλα μου φανηκε περιεργο.εχει εμφανιστεί και σε εσας? ναι και σε μενα το λεει. αλλα το μυνημα παει και ερχεται και αναφορα παραδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 ΔΕΝ έχω κάνει factory reset ακόμη...παρατήρησα όμως ότι όταν με καλούν αργεί 1-2 δευτερόλεπτα να γράψει το όνομα του καλούντος και δείχνει το νούμερο. Το έχει παρατηρήσει άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 ναι και σε μενα το λεει. αλλα το μυνημα παει και ερχεται και αναφορα παραδοσης. και σε εμενα ολα ρολοι απλα αυτο το κατεστραμμενο να μην εγραφε.λες με factory να φτιαξει? ΔΕΝ έχω κάνει factory reset ακόμη...παρατήρησα όμως ότι όταν με καλούν αργεί 1-2 δευτερόλεπτα να γράψει το όνομα του καλούντος και δείχνει το νούμερο. Το έχει παρατηρήσει άλλος; δεν το εχω παρατηρησει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Και εγω ακομα ψαχνομαι. Αυριο μολις βρω λιγο χρονο θα ανεβασω ενα μικρο βιντεακι για να δειξω την διάρκεια της καθυστερησης. Δεν μπορει καποιος λογος θα υπάρχει. https://www.youtube.com/watch?v=nSRtBOfbIuc&feature=youtube_gdata_player Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνυματος μου, ανεβασα ενα μικρο βιντεακι με την καθυστερηση στο ανοιγμα της οθονης. Επίτηδες σηκωνω τον αντιχειρα μου για να δειτε ποση ωρα κάνει μετα το πατημα να ανοίξει η οθονη. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Τον ίδιο χρόνο κάνει κι εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Καλημερα και απο μενα! Νομιζω παντως οτι με την 4.1.1 ειχα λιγο καλυτερη αυτονομια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 εχω παρατηρησει οτι απο τοτε που εχω βαλει τη 4.1.2 οποτε στελνω μνμ(εχω βαλει στις ρυθμισεις για gsm) μου λεει οτι μπορει το μνμ να ειναι κατεστραμμενο και να μην το μπορει να το δει ο παραληπτης.φυσικα στελνω τα μνμ και πανε μια χαρα εκει που τα στελνω απλα μου φανηκε περιεργο.εχει εμφανιστεί και σε εσας? ναι και σε μενα το λεει. αλλα το μυνημα παει και ερχεται και αναφορα παραδοσης. πρέπει να τα στέλνετε χωρίς τόνους. αν και νομίζω δεν έχει θέμα ο παραλήπτης. επίσης είτε το γράψετε με μικρά ή με κεφαλαία , με κεφαλαία θα το στείλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=nSRtBOfbIuc&feature=youtube_gdata_player Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνυματος μου, ανεβασα ενα μικρο βιντεακι με την καθυστερηση στο ανοιγμα της οθονης. Επίτηδες σηκωνω τον αντιχειρα μου για να δειτε ποση ωρα κάνει μετα το πατημα να ανοίξει η οθονη. Εμένα δεν αργεί τόσο, ανοίγει σχεδόν ακαριαία. Δυο λόγους μπορώ να σκεφτώ, κάτι παίζει με τον launcher που έχεις (Μήπως είναι ρύθμιση;) ή κάτι βαθύτερα δεν έκατσε καλά στην αναβάθμιση και χρειάζεσαι ένα factory reset. Εκτός αν άλλαξες εσύ τίποτα στις ρυθμίσεις ενέργειας... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 έβαλα μια microsd 32gb φορμαρισμενη με exfat και πάω να κατεβάσω ενα torrent πάνω απο 4gb και μου βγάζει μυνημα οτι το αρχειο ξεπερναει το επιτρεπομενο μεγεθος. τι κανω λαθος? εχω επιλέξει να κατέβει στη καρτα κανονικα τελικά μπορώ να γράψω αρχεία πάνω απο 4gb μόνο αν την συνδέσω κατευθείαν στον υπολογιστή, όσο την έχω μέσα στο κινητό είτε από τα windows είτε από torrent δεν μπορώ να περάσω αρχείο πάνω από το όριο... όλοι οσοι την έχουν με exfat έτσι τα περνανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Εμένα δεν αργεί τόσο, ανοίγει σχεδόν ακαριαία. Δυο λόγους μπορώ να σκεφτώ, κάτι παίζει με τον launcher που έχεις (Μήπως είναι ρύθμιση;) ή κάτι βαθύτερα δεν έκατσε καλά στην αναβάθμιση και χρειάζεσαι ένα factory reset. Εκτός αν άλλαξες εσύ τίποτα στις ρυθμίσεις ενέργειας... Απο launcher εχω τον tsf και δεν ξερω αν εχει κατι που μπορεί να καθυστερεί την εκκίνηση ( θα το ψαξω ομως ) Factory reset εκανα προσφατα και ενας απο τους λογους ηταν και αυτη η καθυστέρηση. Θυμισε μου σε παρακαλώ που είναι οι ρυθμίσεις ενέργειας και ποιες ειναι οι τιμές που θα πρέπει να εχω σε περιπτωση που αθελα μου τις αλλαξα. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Γιατι στο tachwiz οταν παω να βγαλω μια καρτελα μου κολλαει κ με πεταει αλλου κ η καρτελα δεν φευγει?μου το κανει συνεχεια απαξ κ βαλω μια μετα δεν μπορω να την διωξω στον καδο ανακυκλωσεις με αποτελεσμα να εχω παραπανω καρτελες που δεν χρησιμοποιω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Έχω Vodafone branded με την 4.1.2 που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα. Μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάμιση 25,23 MB. Τι αφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Έχω Vodafone branded με την 4.1.2 που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα. Μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάμιση 25,23 MB. Τι αφορά; Πιθανοτατα η λιγο πιο καινουργια εκδοση LLA. Ελεγξε το μετα την αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Γιατι στο tachwiz οταν παω να βγαλω μια καρτελα μου κολλαει κ με πεταει αλλου κ η καρτελα δεν φευγει?μου το κανει συνεχεια απαξ κ βαλω μια μετα δεν μπορω να την διωξω στον καδο ανακυκλωσεις με αποτελεσμα να εχω παραπανω καρτελες που δεν χρησιμοποιω Μάλλον έχεις πειράξει τις επιλογές προγραμματιστή. Πήγαινε στις ρυθμίσεις-επιλογές προγραμματιστή και στις 3 ρυθμίσεις που γράφουν "κλίμακα" βάλε 1χ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Πιθανοτατα η λιγο πιο καινουργια εκδοση LLA. Ελεγξε το μετα την αναβαθμιση. Μου ήρθε και εμένα η ενημέρωση. Είμαι και εγώ με την Vodafone branded την 4.1.2 και είμαι root αν κάνω την αναβάθμηση θα το χάσω το root ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Είμαι και εγώ με την Vodafone branded την 4.1.2 και είμαι root αν κάνω την αναβάθμηση θα το χάσω το root ?? Ναι . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Ναι . Μετά μπορώ νά κάνω root πάλι με την "παραδοσιακή" διαδικασία ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Μετά μπορώ νά κάνω root πάλι με την "παραδοσιακή" διαδικασία ?? Φυσικά. Είναι παραδοσιακή ρομ :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Ναι αυτο ηταν τελικα σε ευχαριστω πολυ κ με ειχε σκασει!επισης η τελευταια ειναι η 4.1.2 ( eur)γιατι κ εγω την 4.1.2 εχω αλλα οχι τη eur. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Φυσικά. Είναι παραδοσιακή ρομ :cool: OK. Ευχαριστώ StratosGR. Ενημερώνω λοιπόν για όσους πάρουν την δεύτερη αναβάθμιση οτι πήρα την αναβάθμηση απο LL5 σε LLA στη συνέχεια εκανα πάλι ROOT τη συσκευή οπως περιγράφεται εδώ μηδένισα τον counter με το TriangleAway μία επαναφορά ακόμα σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και όλα ΟΚ. Edited January 24, 2013 by Anlibafojo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts