SpecialMan Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παιδιά καλημέρα, Κάτοχος και εγώ s3 μέσω vodafone έκανα χθες την αναβάθμιση σε 4.3. Δεν έχω παρατηρήσει προς το παρόν κάποια πολύ σημαντική βελτίωση, πιστεύω ότι θα δείξει στην πορεία. Υπάρχει όμως κατ'εμέ ένα πολύ σημαντικό μειονέκτημα. Στο πληκτρολόγιο της Samsung έχοντας προσθέσει κλασικά 2 γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά) δεν μου εμφανίζει στο space τα βελάκια για να μπορώ να κάνω εναλλαγή γλώσσας. :mad: Έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν έχω βγάλει άκρη. Ή ελληνικά θα είναι ή αγγλικά.Το κινητό είναι με stock rom δεν το έχω πειράξει καθόλου. Κάθε βοήθεια / πρόταση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ :) Καλοριζικη !! Πολυ κακο αυτο !! Ευτυχως που το αναφερες φιλε !!! Ζημια μεγαλη για εμενα !! Να σου πω μπορεις να κοιταξεις και να κανει το hotmail push ; Γιατι στην 4.2 οταν ειχα GS 4 ΔΕΝ εκανε και εχανα email πολλα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Κατεβαζω κανονικα την αναβαθμιση, την κανει εγκατασταση, το κινητο κανει επανεκιννηση και μολις ανοιγει μου λεει "σφαλμα υλικολογισμικου η εγκατασταση απετυχε" :wacko: Δοκιμασα και μεσω Kies αλλα τα ιδια... :wacko: Ευχαριστω για οποια βοηθεια :) εισαι ή ήσουν root; μπορει να μην εκανες σωστα το unroot και να εχει πειραχτει το recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbos0013 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 εισαι ή ήσουν root; μπορει να μην εκανες σωστα το unroot και να εχει πειραχτει το recovery. Ημουν root ναι. Πως μπορω να το εξακριβωσω αυτο? Και πως το διορθωνω? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Ημουν root ναι. Πως μπορω να το εξακριβωσω αυτο? Και πως το διορθωνω? Ευχαριστω δεν ξερω καν αν μπορει να γινει αυτο που σου ειπα.... απλως εκανα μια υποθεση. προσπαθησε να μπεις recovery με τον κλασικο τροπο. κλεισε κινητο και πατα volume up, power και home button μαζι για δυο-τρια δευτερολεπτα. θα πρεπει να σου βγαλει καποιες επιλογες. αυτο που λεω εγω ειναι μηπως κολλησει στο ρομποτακι στην αρχη και δεν μπει κανονικα recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbos0013 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 δεν ξερω καν αν μπορει να γινει αυτο που σου ειπα.... απλως εκανα μια υποθεση. προσπαθησε να μπεις recovery με τον κλασικο τροπο. κλεισε κινητο και πατα volume up, power και home button μαζι για δυο-τρια δευτερολεπτα. θα πρεπει να σου βγαλει καποιες επιλογες. αυτο που λεω εγω ειναι μηπως κολλησει στο ρομποτακι στην αρχη και δεν μπει κανονικα recovery. μπηκα κανονικα στο recovery. Αν φλασαρω αυτο I9300XXUGMJ9_I9300VFGGMJ5_VGR.zip απο ΟDIN θα είμαι εντάξει? Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα? Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 μπηκα κανονικα στο recovery. Αν φλασαρω αυτο I9300XXUGMJ9_I9300VFGGMJ5_VGR.zip απο ΟDIN θα είμαι εντάξει? Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα? Ευχαριστώ και πάλι Κανε wipe ,πέρασε την rom (tar αρχείο ) με odin και θα είσαι εντάξει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παιδιά σκέπτομαι να το αγοράσω δεν γνωρίζω ραδιόφωνο FM έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παιδιά σκέπτομαι να το αγοράσω δεν γνωρίζω ραδιόφωνο FM έχει; Ναι ,έχει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoxeni Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παίδες θα ήθελα τη βοήθειά σας.Εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα συνδεσιμότητας του κινητού με το wifi του σπιτιού.Πρόσφατα βάλαμε κωδικό στο ασύρματο δίκτυο και από τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα.Ενώ βάζω τον κωδικό στο κινητό,μου βγάζει ότι συνδέθηκα επιτυχώς στο δίκτυο αλλά ίντερνετ δεν έχω.Τι φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Κανε για αρχή μια επανεκκίνηση στο modem . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbos0013 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Κανε wipe ,πέρασε την rom (tar αρχείο ) με odin και θα είσαι εντάξει . Ολα ενταξει. Σας ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoxeni Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Κανε για αρχή μια επανεκκίνηση στο modem . To έκανα εξαρχής επανεκκίνηση,αλλά δυστυχώς δε λύθηκε το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 To έκανα εξαρχής επανεκκίνηση,αλλά δυστυχώς δε λύθηκε το πρόβλημα. Εχεις πρόβλημα μόνο με το s3 ? σε άλλες συσκευές δουλεύει κανονικά ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) Παιδιά καλημέρα, Κάτοχος και εγώ s3 μέσω vodafone έκανα χθες την αναβάθμιση σε 4.3. Δεν έχω παρατηρήσει προς το παρόν κάποια πολύ σημαντική βελτίωση, πιστεύω ότι θα δείξει στην πορεία. Υπάρχει όμως κατ'εμέ ένα πολύ σημαντικό μειονέκτημα. Στο πληκτρολόγιο της Samsung έχοντας προσθέσει κλασικά 2 γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά) δεν μου εμφανίζει στο space τα βελάκια για να μπορώ να κάνω εναλλαγή γλώσσας. :mad: Έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν έχω βγάλει άκρη. Ή ελληνικά θα είναι ή αγγλικά.Το κινητό είναι με stock rom δεν το έχω πειράξει καθόλου. Κάθε βοήθεια / πρόταση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ :) Μόλις έκανα την αναβάθμιση μέσω κιες. Στο δικό μου εμφανίζει κανονικά τα βελάκια για την αλλαγή γλώσσας . Πρώτες εντυπώσεις : συγκρατημένα θετικές, Θετικά (για μένα) : λίγο πιο γρήγορο στις εναλλαγές ,δεν παρουσιαζει lag , καλύτερο σήμα παρόχου , ομαδοποίηση ρυθμίσων, καλύτερο σκορ στο antu tu (18966 vs 17350), πιο γρήγορο στις ρυθμίσεις τις κάμερας , απαιτεί για σύνδεση με pc το κιες3 που είναι σφαίρα. κ.α. Αρνητικά (για μένα): αλλαξε η γραμματοσειρά και είναι λίγο μικρότερη των εικονιδίων των εφαρμογών , ανεβάζει 2 βαθμούς περισσότερη θερμοκρασία, οι επαφές ανοίγουν πιο γρήγορα από πριν όχι όμως ακαριαία (με στοκ), χάθηκε το ροοτ παρόλο που έκανα μέσω κιες την αναβάθμιση, έχω λιγότερη μνήμη ελευθερή από πριν . Μπαταρία δεν έχω δοκιμάσει γιατί είναι μόνιμα συνδεμένο μεσω usb Αυτά προς τοπαρόν χωρίς να έχω ολοκληρώσει την αποψή μου Edited November 9, 2013 by bilste1965 συμπλήρωσει στοιχείων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoxeni Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Εχεις πρόβλημα μόνο με το s3 ? σε άλλες συσκευές δουλεύει κανονικά ? Το ipod touch της αδερφής μου συνδέεται κανονικά,μόνο το s3 έχει πρόβλημα.Σε άλλα ασύρματα δίκτυα δεν έχει πρόβλημα,μόνο στου σπιτιού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Μόλις έκανα την αναβάθμιση μέσω κιες. Στο δικό μου εμφανίζει κανονικά τα βελάκια για την αλλαγή γλώσσας . Πρώτες εντυπώσεις : συγκρατημένα θετικές, Θετικά (για μένα) : λίγο πιο γρήγορο στις εναλλαγές ,δεν παρουσιαζει lag , καλύτερο σήμα παρόχου , ομαδοποίηση ρυθμίσων, καλύτερο σκορ στο antu tu (18966 vs 17350), πιο γρήγορο στις ρυθμίσεις τις κάμερας , απαιτεί για σύνδεση με pc το κιες3 που είναι σφαίρα. κ.α. Αρνητικά (για μένα): αλλαξε η γραμματοσειρά και είναι λίγο μικρότερη των εικονιδίων των εφαρμογών , ανεβάζει 2 βαθμούς περισσότερη θερμοκρασία, οι επαφές ανοίγουν πιο γρήγορα από πριν όχι όμως ακαριαία (με στοκ), χάθηκε το ροοτ παρόλο που έκανα μέσω κιες την αναβάθμιση, έχω λιγότερη μνήμη ελευθερή από πριν . Μπαταρία δεν έχω δοκιμάσει γιατί είναι μόνιμα συνδεμένο μεσω usb Αυτά προς τοπαρόν χωρίς να έχω ολοκληρώσει την αποψή μου Φιλε μια ερωτηση ...στο hotmail σου ερχεται ειδοποιηση κανονικα ; Γενικως κανει αυτοματα push το κινητο οπως πριν με την 4.1.2 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) Αυτό με τη ραμ θα είναι λίγο θέμα αν ισχύει..είχε που είχε κακό διαχείριση στη ραμ.. Ωστόσο σημαντικό να συνεχίσει να έχει push mail.. Edited November 9, 2013 by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Φιλε μια ερωτηση ...στο hotmail σου ερχεται ειδοποιηση κανονικα ; Γενικως κανει αυτοματα push το κινητο οπως πριν με την 4.1.2 ; Δεν χρησιμοποιώ το hot mail . Χρησιμοποιώ yahoo.mail & facebook που ήρθαν κανονικά ειδοποιήσεις . Για gmail δεν είχα e-mail οποτε δεν γνωρίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Δεν χρησιμοποιώ το hot mail . Χρησιμοποιώ yahoo.mail & facebook που ήρθαν κανονικά ειδοποιήσεις . Για gmail δεν είχα e-mail οποτε δεν γνωρίζω Ευχαριστω φιλε να εισαι καλα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 παίδες είμαι με στοκ 4.1.2 αλλα με ροοτ. πως μπορώ και αν γίνετε να βαλω την ελληνική της vodafone. αυτη την στιγμή την κατεβάζω ,απο το κινητο μου λεει οτι εχω τροποποιημένο λογισμικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 παίδες είμαι με στοκ 4.1.2 αλλα με ροοτ. πως μπορώ και αν γίνετε να βαλω την ελληνική της vodafone. αυτη την στιγμή την κατεβάζω ,απο το κινητο μου λεει οτι εχω τροποποιημένο λογισμικό Over the air σου ηρθε η ειδοποιηση? Μπορεις να την περασεις απλα με odin και μετα αν θες το ξαναρουταρεις. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 όχι αφου πατάω για ενημέρωση και μου λεει οτι η συσκευή σας εχει τροποιηθει. οι ενημερωσεις λογισμικου δεν ειναι διαθεσιμες.απλα σκεφτωμε να την περασω με καποιον τροπο αν γίνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Αυτό με τη ραμ θα είναι λίγο θέμα αν ισχύει..είχε που είχε κακό διαχείριση στη ραμ.. Ωστόσο σημαντικό να συνεχίσει να έχει push mail.. Η τωρινή μου συσκευή πριν την αναβάθμισή σε 4.3 χρησιμοποιούσε από 450-670ΜΒ και σπάνια ανέβαινε πιο πάνω με πάρα πολλές εφαρμογές φορωμένες και συγχρονισμούς ενεργούς κ.α. Η προηγούμενη μου συσκευή (αντικαταστάθηκε με την τωρινή) με τις ίδιες εφαρμογές είχε μονίμως 700-820ΜΒ μνήμη σε χρήση, το ίδιο και ενός φίλου . Τώρα που έκανα την αναβάθμιση δεν έχει πέσει κάτω από 650 και έφτασε μέχρι 780ΜΒ . Περίμενα καλύτερα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 όχι αφου πατάω για ενημέρωση και μου λεει οτι η συσκευή σας εχει τροποιηθει. οι ενημερωσεις λογισμικου δεν ειναι διαθεσιμες.απλα σκεφτωμε να την περασω με καποιον τροπο αν γίνετε. Σου απάντησε το παιδί ,βάλε την με odin ,διάβασε τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 το ροοτ και το cwm να υποθεσω χανονται? αν υποθεσω οτι χάνονται πως το ξανακανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts