saltofx_v Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Αλλά παρατήρησα και κάτι άλλο,Όταν είμαι στο σκοτάδι και πατάω π.χ να ανοίξει μια εφαρμογή και μαυρίζει η οθόνη φένονται κάτι σαν κυλίδες πανω στο μαυρο..Αλλα μόνο τότε.. Μήπως είναι κάτι κάτω απο το screen protector και φένεται μόνο εκείνες τις στιγμές; (Όταν π.χ ανοίγει το τηλέφωνο και δίχνει το logo του αν καλυψω με το δακτυλο μου το ασπρο logo που λεει σ3,δηλαδη το φως κρυφτεί φένονται) Συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις amoled.μην ανησυχείς. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoxeni Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Υπάρχει τρόπος να αποκτήσουμε την εφαρμογη του S4,s health στο s3 μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Υπάρχει τρόπος να αποκτήσουμε την εφαρμογη του S4,s health στο s3 μας? Κανε ένα backup και δοκιμασε Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoxeni Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Κανε ένα backup και δοκιμασε Ήθελα κάτι πιο εύκολο αλλά αν δεν υπάρχει δεν πειράζει.Ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Ήθελα κάτι πιο εύκολο αλλά αν δεν υπάρχει δεν πειράζει.Ευχαριστώ πάντως Αν ψάξεις στο google θα βρεις κάποια apk από την συγκεκριμένη εφαρμογή ,αλλά όσοι προσπάθησαν να τα περάσουν έχασαν status bar και κάποια άλλα προβλήματα ,γιαυτό σου έδωσα ίσως την ποιο σίγουρη λύση που γνωρίζω . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Πως τις απενεργοποιησες? Νομιζω οτι αυτο που λες γινεται αμα επιλεξεις "επιβολη διακοπης" απο τις ρυθμισεις-διαχειριστης εφαρμογων-ολα εκτος αν αναφερεσαι σε κατι αλλο... Τις απενεργοποίησα από την εφαρμογή systemcleanup. Έχω κάνει root βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Τις απενεργοποίησα από την εφαρμογή systemcleanup. Έχω κάνει root βέβαια. Αυτο που λες ειναι ιδιο με το πιο πανω ποστ μου:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Αυτο που λες ειναι ιδιο με το πιο πανω ποστ μου:happy: οχι δεν ειναι το ιδιο. με την επιβολη σταματαει προσωρινα η εφαρμογη κ μετα ξανα σηκωνεται. με το freeze την παγωνεις και δεν ξεκκιναει απο μονη της καθως και αν θελεις την διαγραφεις και τελειως. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Αυτο που λες ειναι ιδιο με το πιο πανω ποστ μου:happy: Νομίζω είναι το ίδιο, απλά το SystemCleanup το λέει απενεργοποίηση. Πάντως έχει και άλλες επιλογές (όπως πχ disable auto start) οι οποίες δεν υπάρχουν στον system manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Υπάρχει και η απενεργοποιηση, μια χαρά κάνεις και έτσι δουλειά Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 οχι δεν ειναι το ιδιο. με την επιβολη σταματαει προσωρινα η εφαρμογη κ μετα ξανα σηκωνεται. με το freeze την παγωνεις και δεν ξεκκιναει απο μονη της καθως και αν θελεις την διαγραφεις και τελειως. Τωρα καταλαβα τι κανει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Καλησπερα . Παιδια λογο χρονου για να μην ψαχνω...μπορει καποιος να μου δωσει εναν οδηγο για ΡΟΟΤ στα Ελληνικα ; Επισης ειναι ευκολο και ακινδυνο ; Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Καλησπερα . Παιδια λογο χρονου για να μην ψαχνω...μπορει καποιος να μου δωσει εναν οδηγο για ΡΟΟΤ στα Ελληνικα ; Επισης ειναι ευκολο και ακινδυνο ; Ευχαριστω ! υπαρχει Πλήρης οδηγός για root στο φορουμ. ειναι πολυ ευκολο αλλα για πρωτη φορα θελει ΠΟΛΥ ιδιαιτερη προσοχη. διαβασε το και ξαναδιαβασε το μεχρι να το κατανοησεις πληρως. βεβαιωσου οτι εχεις drivers και ολα τα απαραιτητα αρχεια και ξεκινα. καλυτερα κατεβασε και το firmware του κινητου σου απο πριν για σιγουρια. αλλα να ξερεις οτι ακινδυνο δεν ειναι. ομως παντα υπαρχει το unroot οποτε μην μου αγχωνεσαι... :) απλως προσεξε να το κανεις σωστα και μολις γινει το root το πρωτο πραγμα που κανεις ειναι backup τον efs! ειναι οτι πιο πολυτιμο στο κινητο μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Καλημέρα , Ξέρετε αν υπάρχει κάποια εφαρμογή γιά το S3 , που να τραβάει dual shot , όπως το S4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisma_1998 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Καλημέρα, Καμία εφαρμογή- η τροπος,να κανω το σ3 να διαχειριζεται καλυτερα την ραμ;;;; έχω revoloution s4 v7 και απ το πρωτο μπουτ χρησιμοποιει κοντα τα 800 απ τα 900μβ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Η ελεύθερη μνήμη του δικού μου, έχω απλά απενεργοποιηση κάποιες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ, μανισια ρομ χωρίς απολύτως καμμία επέμβαση root κλπ Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Καλημέρα, Καμία εφαρμογή- η τροπος,να κανω το σ3 να διαχειριζεται καλυτερα την ραμ;;;; έχω revoloution s4 v7 και απ το πρωτο μπουτ χρησιμοποιει κοντα τα 800 απ τα 900μβ!! δοκιμασε greenify! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisma_1998 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 δοκιμασε greenify! Τι ακριβός κάνει το Greenify? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Τι ακριβός κάνει το Greenify? Κλεινει τις εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο αλλα πρεπει να εισαι ρουτ για να το εγκαταστησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Η ελεύθερη μνήμη του δικού μου, έχω απλά απενεργοποιηση κάποιες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ, μανισια ρομ χωρίς απολύτως καμμία επέμβαση root κλπ Δεν εμφανίζονται ξανά μετά απο ώρα? Μπορείς να τις ξαναεπαναφέρεις/επανενεργοποιήσεις; Ποιες έχεις απενεργοποιήσει και τι πατάς για να γίνει αυτό; Πολλές ερωτήσεις αλλά αν μας απαντήσεις θα μας βοηθήσεις πολύ.. Κάτι ακόμα..αν απενεργοποιήσουμε ότι άχρηστο πρόγραμμα υπάρχει και οτι δεν χρησιμοποιούμε, αυξάνεται η διάρκεια της μπαταρίας-βγάζει περισσότερες ώρες αυτονομίας η μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 (edited) Όχι δεν εμφανίζονται, και άμα θέλω να τις ενεργοποιήσω απλά πατάω το ενεργό κουμπί στις εφαρμογές Δίνω και φώτο Edited October 27, 2013 by ea6gka Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Όχι δεν εμφανίζονται, και άμα θέλω να τις ενεργοποιήσω απλά πατάω το ενεργό κουμπί στις εφαρμογές Δίνω και φώτο Αυτό μιλάμε είναι να κάτσεις να το στείλεις στην Samsung να δει τι σαβούρα υπάρχει στο tw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Μόλις άνοιξα το κινητό μου, δείτε τι είδα στην φωτο. https://db.tt/bJrFIntA έκανα επανεκκίνηση και εξαφανίστηκε. . Τι ασφαλείς λειτουργία ειναι αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 (edited) https://db.tt/57W1MJit Μια χαρά. .... Edited October 27, 2013 by fikast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Μόλις άνοιξα το κινητό μου, δείτε τι είδα στην φωτο. https://db.tt/bJrFIntA έκανα επανεκκίνηση και εξαφανίστηκε. . Τι ασφαλείς λειτουργία ειναι αυτό και εμενα το κανει καμια φορα... δεν εχω ιδεα γιατι γινεται αλλα με με μια επανεκκινηση λυνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts