Jump to content

none14

Members
  • Δημοσιεύσεις

    302
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by none14

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται στο κουτί του, σε άριστη κατάσταση μαζί με διάφορες θήκες.

    75 €

    Αθήνα - GR

  2. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται στο κουτί του, σε άριστη κατάσταση μαζί με διάφορες θήκες.

    80 €

    Αθήνα - GR

  3. Είδα το nothing στο πλαίσιο και η αλήθεια είναι ότι με απογοήτευσε. Το design μου άρεσε, αλλά η οθόνη μου φάνηκε πολύ σκοτεινή (στο max της φωτεινότητας) και με σκοτωμένα χρώματα. Ειδικά δίπλα από το Samsung 13 lite η διαφορά ήταν αισθητή. Επίσης η κάμερα μου φάνηκε μέτρια με πολύ μικρή παραμετροποίηση σε κάθε επιλογή.
  4. Απ’ ότι βλέπω η τιμή ξεπερνά λίγο το budget μου, αλλά επειδή δεν είχα ποτέ πριν Vivo έχω κάποιους ενδοιασμούς για το λειτουργικό του. Είναι σταθερό και εύχρηστο? Επίσης η κάμερά του είναι καλύτερη για παράδειγμα από το Xiaomi 12t ή το Nothing 1?
  5. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Το link με τις φωτογραφίες βοηθάει πολύ. Νομίζω το έχει το πλαίσιο, οπότε θα πάω να το δω και ζωντανά γιατί με "φοβίζει" λίγο η εμφάνισή του...
  6. Από την κάμερά του είσαι ευχαριστημένος? Φωτό - video σε χαμηλό φωτισμό έχεις τραβήξει. Διαβάζω επίσης ότι χρησιμοποιεί τα πίσω leds σαν φλας, τα οποία δεν έχουν καλή απόδοση. Βλέπω ότι και το honor 90 lite είναι μέσα στο budget μου, αλλά δεν βλέπω πολλές κριτικές. Επίσης έχει ips lcd οθόνη που με προβληματίζει.
  7. Καλημέρα σε όλους, Είμαι σε φάση αντικατάστασης του πολύ καλού mi9T που έχω εδώ και χρόνια και θα ήθελα την γνώμη σας. Το κινητό βέβαια μια χαρά είναι αλλά το βαρέθηκα… Ψάχνω για συσκευή με μεγάλη οθόνη (πάνω από 6.5’’) και κατά προτίμηση OLED. Με ενδιαφέρει αρκετά η φωτογραφία και προφανώς θέλω τουλάχιστο 8/128 GB. Budget μέχρι 350€. Έχω ξεχωρίσει τα εξής: · Motorola Edge 20 · Samsung Galaxy A34 · Samsung Galaxy A53 · Samsung Galaxy A52s Δεν βάζω το Redmi Note 12 Pro γιατί είχα χρόνια Xiaomi και θέλω μια αλλαγή. Επίσης δεν βάζω και το Honor 70 που επίσης μου αρέσει γιατί ξεφεύγω από το budget.
  8. OK, Μια χαρά τώρα!
  9. Που ακριβώς είναι?
  10. Το ίδιο παρατήρησα και εγώ.
  11. Εμένα μου εμφανίζονται όλα τα κουμπιά στην συρόμενη κουρτίνα εκτός από το κουμπί συγχρονισμού δεδομένων.
  12. Μου ήλθε και εμένα η 12 χθές ΟΤΑ. Όλα καλά με την αναβάθμιση αλλά δεν υπάρχει το κουμπάκι synchronization on off στην κουρτίνα που κατεβαίνει από πάνω από την οθόνη.
  13. Παρατήρησα σήμερα ότι όταν συνδέω τα ακουστικά οι ήχοι ειδοποιήσεων δεν ακούγονται από το ηχείο του κινητού αλλά μόνο από τα ακουστικά. Στο προηγούμενο redmi 5 που είχα ακουγόταν μια χαρά και από το κινητό. Ξέρει κανένας πως λύνεται αυτό?
  14. Που το βρίσκεις αυτό το xml?
  15. Την έχει δοκιμάσει κάποιος αυτή την έκδοση?
  16. Κανένας ρε παιδιά ?
  17. Αύριο κατά πάσα πιθανότητα παραλαμβάνω και εγώ. Μπορεί κάποιος να στείλει το Link για την καλύτερη έκδοση της gcam για το κινητό?
  18. Το αγόρασε η σύζυγος και λίγο που το περιεργάστηκα δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την κάμερα. Η κανονική έχω την αίσθηση ότι βγάζει τις φωτό υπερφωτισμένες σε σημείο να ασπρίζουν. Η μπροστινή κάμερα ακόμη χειρότερα. Έχει μόνο 4:3 αναλογία και παραμορφώνει! Δηλαδή σε portrait είναι φανερό ότι τα πρόσωπα φαίνονται τραβηγμένα!
  19. Τον ρώτησες για την έκδοση? Στο μπλέ γράφει: "Specifications: Asia Spec with warranty "
  20. Μια ερώτηση για τους κατόχους: Τα gapps λειτουργούν κανονικά? Υπάρχει κάποιο θέμα?
  21. Στο skroutz πάντως έχει πέσει στα 154
  22. Στα skroutzομαγαζα φαίνεται και η έκδοση 3/64..
  23. Στα 64GB βγαίνει σε δύο εκδόσεις RAM (3BG / 4GB)?
  24. Γνωρίζει κανείς αν μπαίνει Gcam σε αυτό το κινητό?
  25. Το pro έχει καμιά διαφορά εξωτερικά από το απλό mi9t?
×
×
  • Create New...