takisbest Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Πριν λιγο καιρο σας ειχα γραψει οτι ενα πρωι ξαφνικα το τηλεφωνο νεκρωσε και κανενας δεν με ρωτησε ουτε μου απαντησε στο σχολιο μου το εστειλα παντως στο σερβις και μου αντικατεστεισας την μητρικη λεγοντας οτι ηταν εργοστασιακο το προβλημα και απο τοτε ολα Οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Όταν νεκρώνει το τηλ. χωρίς να έχεις περάσει κάποια custom rom ή κάποιο επικίνδυνο app,το πιο λογικό είναι αυτό που έκανες,δηλ. να πάει το τηλ. στο service γιατί έχει πρόβλημα. Το κακό είναι ότι μας επιβεβαιώνεις ότι κάποιες συσκευές έχουν πρόβλημα,το γνωστό θέμα που έχει αναφερθεί στο xda και αυτό είναι ανυσηχητικό! Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Η ειρωνεία δεν εν είναι και η καλύτερη απάντηση.... Δεν έχω ούτε εβδομάδα που πήρα το κινητό, και δεν έχω ιδέα γύρω από android..... Oχι, οχι καμια σχεση με ειρωνια, αστειευομαι απλα. Δεν υπαρχει λογος να αγωνιας μιας που εισαι καινουργιος στο android, αρχισε να το μαθαινεις σιγα σιγα, να δεις τι λειτουργιες εχει το τηλεφωνο μας, που κι εγω μια βδομαδα μετα βρισκω καινουργια πραγματα, και το update οταν ερθει θα φερει και καινουργιες λειτουργιες. Μεχρι στιγμης ολα σχεδον δουλευουν καλα κι ετσι. Όταν νεκρώνει το τηλ. χωρίς να έχεις περάσει κάποια custom rom ή κάποιο επικίνδυνο app,το πιο λογικό είναι αυτό που έκανες,δηλ. να πάει το τηλ. στο service γιατί έχει πρόβλημα. Το κακό είναι ότι μας επιβεβαιώνεις ότι κάποιες συσκευές έχουν πρόβλημα,το γνωστό θέμα που έχει αναφερθεί στο xda και αυτό είναι ανυσηχητικό! Και το GS2 ειχε περιπτωσεις νεκρωσης συσκευων, οπως και με το επικινδυνο chip. Δεν αφορα ομως την πλειοψηφια των συσκευων, οποτε ας μετριασουμε τον πανικο διοτι αν ηταν τοσο μαζικο το προβλημα, απο τα 30 εκαττομυρια συσκευων που πουληθηκαν, πολυς κοσμος θα ειχε κινητοποιηθει κι η Samsung θα ηταν σε αναμμενα καρβουνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexskyspirit Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Παιδια βοηθεια.δεν μου κανει προσαρμογη οθονης στο κινητο μετα απο ζουμ σε σερφαρισμα ενω εχω τικαρει την επιλογη.ουτε στον στοκ ουτε στον ντολφιν. Παράθεση Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasak622002 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Υγεία και ευτυχία σε όλους! Ειμαι καινούριος κάτοχος ενος SGs3 ειμαι ικανοποιημένος απο τη συσκευή αλλα εχω κατι απορίες, σίγουρα θα έχουν απαντηθει πιο κάτω αλλα λίγο που διάβασα δεν είδα κάτι και επιδη δεν έχω πολυ χρονο να διαβάσω όλα τα ποστ αν μπορείτε απαντήστε μου!το πήρα απο ιντερνετ και ειναι μάλλον Γερμανικο ! -Πως μπορω να απεγκαταστήσω κάποια πράγματα που δεν χρειάζομαι? -Το Google maps δεν μου κάνει πλοήγηση χωρίς σύνδεση με internet ,υπάρχει κάποια ρύθμιση γι άυτο ? τα βάλω άλλο πλοηγό? έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο? - Το κινητο έχει εξαρχης 3G σήμα ή πρέπει να το ενεργοποιήσω εγω? και πώς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 1)Δεν μπορεις αν δεν εισαι root. 2)To google maps δουλευει μονο με ιντερνετ.Επιλογες για προγραμματα πλοηγησης με gps αλλα χωρις χρηση ιντερνετ υπαρχουν πολλες οπως Sygic,Navigon,iGo,Copilot κτλ. αλλα ειναι επι πληρωμη. 3)Ναι εχει εξαρχης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!! Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλους!! Προ ημερών αγόρασα για το έτερο ήμισυ το αγαπημένο σας κινήτο!! Ως κάτοχος Galaxy Nexus παίζω οριακά στο να μην το αλλάξω και εγώ. Μου έχει παρουσιαστεί όμως ένα μικρο πρόβλημα. Όταν θελω να στείλω μια φωτογραφία με NFC από το S3 στο Nexus, ενώ ξεκινάει η διαδικασία, στο Nexus ανοίγει το Play store και μου γράφει 'Item not found'. Η ανάποδη διαδικασία γίνεται χωρίς πρόβλημα. Ξέρεις κανείς τι μπορεί να φταίει;;;; Δενέχω δοκιμάσει να στείλω κάτι άλλο πέρα από φωτογραφία. Επίσης ενώ έχει 4.1.1, δεν έχει Google Now. Είναι οκ, ή θέλει περαιτέρω ψάξιμο;;;;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!:D Καλημέρα φίλε μου και χρόνια πολλά! Αν κλείσεις το s beam και αφήσεις ανοιχτό μόνο το NFC θα γίνει η μεταφορά. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elrik428 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καλημέρα φίλε μου και χρόνια πολλά! Αν κλείσεις το s beam και αφήσεις ανοιχτό μόνο το NFC θα γίνει η μεταφορά. Καλημέρα φίλε μου!! Το έκανα και πάλι τίποτα. Έκλεισα το κινητό το άνοιξα, έκλεισα NFC ,S-Beam αλλά και πάλι τίποτα. Κάτι μάλλον παίζει με την Gallery της Samsung. Χρησιμοποιεί και άλλη εφαρογή για να κάνει τη μεταφορά προς 3ους και εκεί κάτι γίνεται. Για το Google Now δεν γνωρίζεις κάτι;;;; Παράθεση Galaxy S8 / 8.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καλημέρα φίλε μου!! Το έκανα και πάλι τίποτα. Έκλεισα το κινητό το άνοιξα, έκλεισα NFC ,S-Beam αλλά και πάλι τίποτα. Κάτι μάλλον παίζει με την Gallery της Samsung. Χρησιμοποιεί και άλλη εφαρογή για να κάνει τη μεταφορά προς 3ους και εκεί κάτι γίνεται. Για το Google Now δεν γνωρίζεις κάτι;;;; Aν έχεις ελληνικά το google now απενεργοποιείται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elrik428 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Aν έχεις ελληνικά το google now απενεργοποιείται. Σωστός!!!!! Είχα φάει το κινητό να βρω τι φταίει!!! Γυναίκες φίλε μου τι περιμένεις!!!!! Αν δεν έχουν ελληνικά δεν μπορούν!!!!!!!!:lol: Παράθεση Galaxy S8 / 8.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 καλησπερα οταν βγει η επισημη 4.1.2 να κανω επαναφορα την συσκευη πριν την περασω η μετα ? για να ειναι ποιο καθαρη εγκατασταση ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καντο μετα αφου την περασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 αφού θα κάνεις επαναφορά κάνε και πριν αλλά και μετά την εγκατάσταση ... έτσι θα είσαι σίγουρος πως θα γίνει μια σωστή και καθαρή εγκατάσταση .. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχει κανείς dual sim στο s3 του ή γνωρίζει αν υποστιρίζεται σωστά; Εννοώ 2 αριθμούς σε μία κάρτα που είναι υπηρεσία της εταιρίας, όχι 2 sim. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καλησπερα και Χρονια Πολλα. Δεν ξερω αν ειναι το σωστο θεμα αλλα μαλλον εδω κολαει. Θελω στην κλασικη εφαρμογη που εχει το SG sIII για τα sms να προσθεσω smilleys. Δεν θελω να αλλαξω την εφαρμογη για τα sms απλα να βαλω νεα smilleys γιατι αυτα με τη πρασινη φατσα του android εκτος απο λιγα ειναι και καπως βαρετα. ΥΓ. Το κιν. τα σπαει!!! Το εχω 5 μερες και πραγματικα ειναι φοβερο. Εντομεταξυ ολοι οι γνωστοι μου που το επιασαν κι εχουν αλλες συσκευες ακομα και iphone και iphone 5 εχουν κολησει με την οθωνη. Ολα τα αλλα μοιαζουν πλεον πολυ μικρα και φτωχα... Και η μπαταρια κραταει απιστευτα πολυ! Το μεγεθος της συσκευης ειδικα για εναν αντρα ειναι μια χαρα... επιτελους παταω στο keyboard ΠΑΝΤΑ το σωστο πληκτρο!! lol Πιστευω ειναι value for money! Παρολο που ειναι πολυ ακριβο συνδιαζει κινητο με tablet και μαλιστα το εχεις παντα μαζι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknith Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχει κανείς dual sim στο s3 του ή γνωρίζει αν υποστιρίζεται σωστά; Εννοώ 2 αριθμούς σε μία κάρτα που είναι υπηρεσία της εταιρίας, όχι 2 sim. Δεν υποστηριζονται 2 αριθμοι σε micro sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Δεν υποστηριζονται 2 αριθμοι σε micro sim. Είσαι σίγουρος; Αν ισχύει αυτό θα με ξεβολέψει πολυ:mad: Σ' έυχαριστώ πάντως. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 καλησπέρα και χρόνια πολλά! ας ξαναρωτήσω μπας και έχω καλύτερη τύχη αυτή τη φορά.. φτιάχνω τον τηλεφωνικό μου κατάλογο.. το πρόβλημα που είχα είναι ότι μου εμφάνιζε διλπλοεγγραφές κλπ λόγω ύπαρξης των επαφών και στη sim οπότε τις διέγραψα από εκεί που δεν τις ήθελα! το θέμα μου τώρα είναι το εξής! όταν το πήρα έκανα συγχρονισμό με το gmail και έτσι μου φόρτωσε όλα όσα είχα εκεί! τώρα τι πρέπει να κάνω ώστε να τα συγχωνεύσω στις επαφές και να περαστούν και στο gmail να ξεμπερδεύω μια και καλή? τους φοβάμαι αυτούς τους συγχρονισμούς μην κάτσει καμιά στραβή και χάσω είτε τηλέφωνα είτε mail.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Σωστός!!!!! Είχα φάει το κινητό να βρω τι φταίει!!! Γυναίκες φίλε μου τι περιμένεις!!!!! Αν δεν έχουν ελληνικά δεν μπορούν!!!!!!!!:lol: Εγώ πάντως έβαλα αγγλικά άνοιξα το Google now , ενεργοποιήθηκε και μετά ξαναεβαλα ελληνικά... έτσι δουλευει μια χαρά το Google now. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Εγώ πάντως έβαλα αγγλικά άνοιξα το Google now , ενεργοποιήθηκε και μετά ξαναεβαλα ελληνικά... έτσι δουλευει μια χαρά το Google now. Με το που βάλεις ελληνικά απενεργοποιείται πάλι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Με το που βάλεις ελληνικά απενεργοποιείται πάλι Έτσι κάνει και σε μένα....:( Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Με το που βάλεις ελληνικά απενεργοποιείται πάλι Εμένα παντως οι κάρτες εμφανίζονται κανονικά αφού έβαλα ελληνικα.οπως και η φωνικικη αναζήτηση δουλεύει κανονικά. Απλός όταν το έχεις στα ελληνικά το Google now δεν σου "απαντάει φωνιτικα" σε μια ερώτηση σου , απλός κάνει αναζήτηση στο Google. Αλλά για αυτή την δουλειά υπάρχει και το s-voice. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Εμένα παντως οι κάρτες εμφανίζονται κανονικά αφού έβαλα ελληνικα.οπως και η φωνικικη αναζήτηση δουλεύει κανονικά. Απλός όταν το έχεις στα ελληνικά το Google now δεν σου "απαντάει φωνιτικα" σε μια ερώτηση σου , απλός κάνει αναζήτηση στο Google. Αλλά για αυτή την δουλειά υπάρχει και το s-voice. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του και δες αν υπάρχει η επιλογή ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του Google now. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Δεν υποστηριζονται 2 αριθμοι σε micro sim. Ειναι στανταρ αυτο;Σε iphone 4 που παιρνει micro sim ειχα κανονικα την υπηρεσια 2 in 1 της Cosmote. Η καρτα μου ηταν κομμενη κι αργοτερα που εβαλα εναν πλαστικο ανταπτορα για να ξαναγινει κανονικο το μεγεθος της την κουμπωσα στο S2 που πηρα και λειτουργουσε και παλι κανονικα. Στο S3 με micro sim δεν το εχω δοκιμασει αλλα αποκλειεται να μην λειτουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Ειναι στανταρ αυτο;Σε iphone 4 που παιρνει micro sim ειχα κανονικα την υπηρεσια 2 in 1 της Cosmote. Η καρτα μου ηταν κομμενη κι αργοτερα που εβαλα εναν πλαστικο ανταπτορα για να ξαναγινει κανονικο το μεγεθος της την κουμπωσα στο S2 που πηρα και λειτουργουσε και παλι κανονικα. Στο S3 με micro sim δεν το εχω δοκιμασει αλλα αποκλειεται να μην λειτουργει. Αυτό που λεει ειναι ότι η υπηρεσία δεν βγαίνει σε μικροσιμ... Όχι ότι αν τις κόψεις δεν θα δουλέψει.Για πιο λογο να μην δούλευε άλλωστε.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts