Jump to content

takisbest

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

takisbest's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. takisbest

    iPhone X

    Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα σας παρακαλώ αν έχει τύχει σε κάποιον όταν βρίσκεστε σε κλήση και το κατεβάσετε από το αυτί να αργή ή να μην ανάβει καθόλου η οθόνη ώστε να τερματίσετε την κλήση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
  2. takisbest

    iPhone 7

    πολύ πιθανών έφερα αρχεία από android κάνω τώρα επαναφορά ώστε να δω μήπως λυθεί το πρόβλημα θα επανέλθω με αποτελέσματα και πάλι ευχαριστώ για την συμβολή σας !!!!
  3. takisbest

    iPhone 7

    Πρωτα από όλα ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας έκανα δυο φορές hard reboot με την παραπάνω διαδικασία αλλά δυστυχώς χωρίς κάποια βελτίωση να διευκρινίσω ότι είναι 256 Gb δεν ξέρω παίζει κάποιο ρόλο αυτό ??????
  4. takisbest

    iPhone 7

    Καλησπερα σε όλοι την παρέα κάτοχος phone 7 και εδώ και 2 ημέρες δυστυχώς η συσκευή κολλάει κύριος όταν προσπαθώ να βρω κάποια επαφή κολλάει για πάνω από 20 δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται μόνο του μήπως και κάποιος άλλος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα ?
  5. Καλημέρα σε όλους μια ερώτηση γιατι στο ημερολόγιο δεν συγχρονίζει το ημερολόγιο του facebook ενω σε ολα τα samsung το εκανε ?
  6. Καλημέρα σε ολους μετα απο σχεδον 1 χρονο μαζι με το note 2 δεν εχω λογια να το περιγράψω το μονο που παρατήρησα ειναι οτι στον καιρο δεν μου βγαζει την τουρτα για τα γενέθλια όπως κανει το s3 και το tablet note 10, 1 και οταν μπαίνω στης ρυθμίσεις δεν εχει καθολου τις ειδοποιήσεις συμβάντων αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Πριν λιγο καιρο σας ειχα γραψει οτι ενα πρωι ξαφνικα το τηλεφωνο νεκρωσε και κανενας δεν με ρωτησε ουτε μου απαντησε στο σχολιο μου το εστειλα παντως στο σερβις και μου αντικατεστεισας την μητρικη λεγοντας οτι ηταν εργοστασιακο το προβλημα και απο τοτε ολα Οκ.
  8. και το δικο μου μεχρι χτες ηταν μια χαρα χωρις κανενα προβλημα μονο που το πρωι ειπε τελος δεν αναβω ξανα χωρις λογο και χωρις προοιδοποιιση ετσι ξαφνικα και μην μου πειτε να βγαλω μπαταρια κλπ γιατι εκανα σχεδον τα παντα αλλα ειναι νεκρο και κατι ακομα ειναι μαμα δεν το εχω πειραξει και απο εφαρμογες οχι πολλα πραγματα
  9. ευχαριστω για την αμεση βοηθεια ο φορτιστης δουλευει τον δοκιμασα σε αλλη συσκευη και ειναι οκ. Δυστιχως το πηρα απο ελλαδα αλλα τωρα βρισκομαι στην αφρικη και ειναι λιγο δυσκολο να το στειλω στο σερβις αμα δεν μπορεσω να κανω κατι μεσω εσας θα αναγκαστω να το στειλω.
  10. Θα ηθελα σας παρακαλω την βοηθεια σας εβαλα την συσκευη να φορτιση. το πρωι η φωτινη ενδιξη ηταν ακομα κοκκινη αφαιρεσα τον φορτιστη και η συσκευη ειχε σβηση ετσι προσπαθησα να την ανοιξω αλλα δεν ανοιγη με τιποτα μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει????
  11. Καλή σας μέρα θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει πως θα μπορούσα να βάλω τα Γαλλικά σαν γλώσσα γιατί το δικό μου έχει μόνο Αγγλικά και Ελληνικά. Έχω βρεθεί σε γαλλόφωνη χώρα και τα χρειάζομαι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...