mimis82 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Ερώτηση προς αυτούς που έχουν βάλει κάρτα μνήμης στον γαλαξία τους: 1. παίρνει κάρτες micro SD ή κάρτες micro SDHC ; 2. Όσοι έχετε βάλει κάρτα μνήμης όταν το τηλέφωνο ανοίγει κατά την εκκίνηση βγαίνει η ένδειξη "σάρωση κάρτας μνήμης" όπως γίνεται και με τα ποιο παλιά Samsung; Δηλαδή, για να γίνω ποιο κατανοητός, η κάρτα μνήμης καθυστερεί την εκκίνηση του τηλεφώνου όταν είναι απενεργοποιημένο και το ανάβουμε; 3. Και μια τελευταία απορία :O έχει από την μάνα του file manager ή πρέπει να κατεβάσω από το google play ; Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 1. Παίρνει μέχρι 64GB οπότε SDHC 2. Όχι 3. Έχει τον ίδιο περιορισμένων συνατοτήτων file manager που ξέρεις :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Παιδια καλυσπερα και απο μενα,θελω να κανω αγορα το sg3,και το βρηκα στα σκρουτζομαγαζα 480,00,θα εχω καπιο προβλημα,η ειναι τιποτα εισαγωγης,δεν τα ξερω για αυτο ρωταω! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Παιδια καλυσπερα και απο μενα,θελω να κανω αγορα το sg3,και το βρηκα στα σκρουτζομαγαζα 480,00,θα εχω καπιο προβλημα,η ειναι τιποτα εισαγωγης,δεν τα ξερω για αυτο ρωταω! Ευχαριστω! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4311923#post4311923 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Συνήθως αυτά που δίνουν πιο φτηνά είναι ευρωπαϊκά, δηλαδή ρουμάνικα, βουλγάρικα, πολωνικά, γερμανικά κτλ Αν είναι ευρωπαϊκό δεν έχεις θέμα, πρόσεχε μόνο να μην είναι ασιάτικο. Ρωτα πριν το αγοράσεις και όταν το δεις κοίτα στο κουτί σε τι γλώσσα έχει τα χαρακτηριστικά, εμένα πχ λέει στα πολωνέζικα και λέει samsung.pl. Κάνε και μια ερώτηση στο νήμα για τιμή αγορά και διαθεσιμότητα. Κάτι άλλο τώρα να ρωτήσω εγώ ρε παιδιά μου διαφέυγει πως αλλάζω τις συντομεύσεις που έχει στην οθόνη κλειδώματος; :O Από το πρωί το ψάχνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Συνήθως αυτά που δίνουν πιο φτηνά είναι ευρωπαϊκά, δηλαδή ρουμάνικα, βουλγάρικα, πολωνικά, γερμανικά κτλ Αν είναι ευρωπαϊκό δεν έχεις θέμα, πρόσεχε μόνο να μην είναι ασιάτικο. Ρωτα πριν το αγοράσεις και όταν το δεις κοίτα στο κουτί σε τι γλώσσα έχει τα χαρακτηριστικά, εμένα πχ λέει στα πολωνέζικα και λέει samsung.pl. Κάνε και μια ερώτηση στο νήμα για τιμή αγορά και διαθεσιμότητα. Κάτι άλλο τώρα να ρωτήσω εγώ ρε παιδιά μου διαφέυγει πως αλλάζω τις συντομεύσεις που έχει στην οθόνη κλειδώματος; :O Από το πρωί το ψάχνω. Ρυθμίσεις-Ασφάλεια και κλείδωμα οθόνης-Επιλογές οθόνης κλειδώματος-Συντομεύσεις Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garbias Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 καλησπέρα. την βοήθειά σας. πήρα σήμερα το Samsung I9300 Galaxy S III και ενώ είχα τις επαφές μου αποθηκευμένες στο gmail με το επώνυμο πρώτα όταν το συγχρόνισα μπήκαν στο τηλ. με το όνομα πρώτα. λύση υπάρχει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 καλησπέρα. την βοήθειά σας. πήρα σήμερα το Samsung I9300 Galaxy S III και ενώ είχα τις επαφές μου αποθηκευμένες στο gmail με το επώνυμο πρώτα όταν το συγχρόνισα μπήκαν στο τηλ. με το όνομα πρώτα. λύση υπάρχει??? Για δοκίμασε να πας επαφές >ρυθμίσεις βρες το Εμφάνιση επαφών και βάλτο να στα εμφανίζει με το επίθετο πρώτα Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Υπαρχει περιπτωση να παρω απαντηση για την καταγωγη της συσκευης μου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Με τηλεφωνο στη samsung και να πεις το ιμει σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 (edited) Υπαρχει περιπτωση να παρω απαντηση για την καταγωγη της συσκευης μου ; Κάπου χάθηκε το μήνυμα . Γράψε στον dialer *#1234# να δουμε . Με τα στοιχειά που δίνεις δεν γίνεται δουλειά . Edited October 11, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 (edited) Με τηλεφωνο στη samsung και να πεις το ιμει σου. Ε δεν μπορει καποιος θα ξερει και απο εδω. Σιγα μην παρω τηλ στην sammy. I9300XXLH1 IMM76D.I9300XXBLH1 Λοιπον καμια απαντηση ; :D Κάπου χάθηκε το μήνυμα . Γράψε στον dialer *#1234# να δουμε . Καποιος το ΕΣΒΗΣΕ θες να πεις !!!! Τεσπα. Λοιπον αυτα μου εβγαλε AP: I9300XXBLH1 CP: I9300XXLH1 CSC: I9300EURBLH1 Edited October 12, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Καποιος το ΕΣΒΗΣΕ θες να πεις !!!! Τεσπα. Λοιπον αυτα μου εβγαλε AP: I9300XXBLH1 CP: I9300XXLH1 CSC: I9300EURBLH1 Eλληνικό είναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Καποιος το ΕΣΒΗΣΕ θες να πεις !!!! Τεσπα. Λοιπον αυτα μου εβγαλε AP: I9300XXBLH1 CP: I9300XXLH1 CSC: I9300EURBLH1 Ελληνικοτατο !!!:dance::dance: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Ελληνικοτατο !!!:dance::dance: Από που ρε παιδιά έχετε την λίστα με τους κωδικούς ώστε να ξέρετε από ποια χώρα είναι; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Από που ρε παιδιά έχετε την λίστα με τους κωδικούς ώστε να ξέρετε από ποια χώρα είναι; Θα το προσθέσω σε λίγη ώρα στο faq. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 παιδια μια καλη ενδειξη οτι εχετε παρει ελληνικο s3 ειναι αν εχει μεσα ελληνικο βιβλιαρακι. εγω οταν το πηρα μου ειπαν απο το μαγαζι οτι ειναι γερμανικο η και ολλανδικο . οταν το ανοιξα διαπιστωσα οτι ειχε ελληνικο βιβλιαρακι και το csc EYR. οποτε πηρα ελληνικο s3 120ευρω φτηνοτερα απο οτι το εδιναν τα μεγαλα καταστηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Παιδιά sos.Προσπαθώ να ξαναπεράσω την ελληνική LH1,έχω μπει σε download mode και το τηλ δεν το βλέπει το odin.Τι κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 (edited) Πατα volume + . Και θα το δει. Αλλιώς restart το PC και το τηλ. Και ξανά σε download mode Edited October 12, 2012 by sotirisf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Πατα volume + . Και θα το δει. Αλλιώς restart το PC και το τηλ. Και ξανά σε download mode Τίποτα πάλι.Βγάζω μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Τίποτα πάλι.Βγάζω μπαταρία? Ναι βγαζεις μπαταρια. Μην αγχωνεσαι. Πρώτα πρώτα πες μας αν έχεις περάσει τους drivers στο PC σου η αν έχεις εγκαταστήσει κάποια στιγμη το kies ώστε να περάσουν οι drivers. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Παιδια το sg3 λειτουργει κανονικα σε υπολογιστη Imac,οσο αναφωρα update,ξεζηπαρησματα διαφωρα αρχεια που κατεβαζουμε για το κινητο κ.λ.π?? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Παιδια το sg3 λειτουργει κανονικα σε υπολογιστη Imac,οσο αναφωρα update,ξεζηπαρησματα διαφωρα αρχεια που κατεβαζουμε για το κινητο κ.λ.π?? Ευχαριστω! Εννοείται κανονικά Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 χεχε-το ξερω πως ειναι ευκολο αλλα δεν παιζει να κανω root το μηχανακι με ΤΙΠΟΤΑ ! Σε ευχαριστω παντως φιλε μου !! ο λογος που δε θες να το κανεις ρουτ;ετσι απο περιεργια ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 To δικό μου SIII είχε Γαλλικά στο βιβλιαράκι οδηγιών και σε κάτι διαφημιστικές κάρτες μέσα στο κουτί του και η πρώτη γλώσσα όταν το άνοιξα ήταν τα Γαλλικά.... οπότε να υποθέσω πως είναι Γαλλικό το SIII που αγόρασα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts