Jump to content

garbias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About garbias

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 15

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

garbias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλημέρα φίλε μου, βρήκες τελικά λύση με το digitizer που έψαχνες για το mls?
  2. Ψάχνω digitizer για mls ultra 3g 8inch! Ο Κωδικός καλωδιοταινιας digitizer είναι ACE-GG8.0B-427-FPC XY FPDC-1011A
  3. έχω τον παραπάνω φορτιστή και μου βγαίνει η πίστη για να φορτίσω την μπαταρία. αναβοσβήνει το κίτρινο led (κάτι δεν πάει καλά) και θα πρέπει να βγάλω και να ξανά συνδέσω εκ νέου για πολλές φορές μέχρι να ολοκληρωθεί η φόρτιση. υπόψιν ότι το κάνει και στις 2 μπαταρίες που έχω. καμιά λύση ?
  4. garbias

    Lenovo A820

    στα 118 ευρω απο http://www.buyincoins.com/item/31137.html με την χρήση κουπονιού 5TH9OFF μεχρι τέλος ιουλιου.....το σκεφτομε αλλά με προβληματιζουν τα ελληνικά και playstore
  5. Μιχάλη έχω την νέα (mini sim) από την αρχή ....με το reset θα τα χάσω όλα?? εφαρμογές κλπ ?? cosmote που το κατάλαβες?
  6. τι μπορεί να φταίει και κάθε τρεις και λίγο όταν πάω να πάρω τηλ μου βγάζει το μήνυμα: "μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο"ταυτόχρονα δεν δε χετε και εισερχόμενες κλήσεις. Διαβάζοντας στο forums αλλά και στο google δοκίμασα να το βάλω μόνο σε gsm αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
  7. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552577 σε καλή τιμή αλλά δεν ξέρω αν είναι συμβατή με το siii ?
  8. Δηλαδή εμένα που το κουτί επάνω τα γράφει στα ρουμανικά και είναι κατασκευής (produs in VIETNAM ) αν πάθει κάτι πριν τα δυο χρόνια δεν θα με καλύψει το μαγαζί που το αγόρασα ? το πήρα στα 440 με 16% φπα . γνωρίζει κανείς πως το δηλώνω για την εγγύηση?
  9. καλησπέρα. την βοήθειά σας. πήρα σήμερα το Samsung I9300 Galaxy S III και ενώ είχα τις επαφές μου αποθηκευμένες στο gmail με το επώνυμο πρώτα όταν το συγχρόνισα μπήκαν στο τηλ. με το όνομα πρώτα. λύση υπάρχει???
  10. γεια σας παλιο πλεον το ku 990i αλλα εγω τωρα το επειασα. ερωτηση μπορώ να βαλω χρωμα στα εικονιδια που ειναι γκρι ???και για να το πω ποιο σωστα γινεται να κανω εγχρωμα τα εικονιδια του μενου που ειναι γκρι ?και αν ναι με τι τροπο????
×
×
  • Create New...