Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια χαρά τα λες ,εκτός ότι τα apps κατεβαίνουν από το play χωρίς τα data έτσι χρειαζεται ενα καλό πρόγραμμα backup ώστε να σου επαναφέρει αυτα που πρέπει ( data /wifi passwords κ.τ.λ).

Δεν επαναφέρουμε εφαρμογές συστήματος με τις ρυθμίσεις τους .

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@ilpara οπως στο ειπε ο Μιχαλης.Το μεγαλυτερο σφαλμα που κανουν πολλοι ειναι οτι μετα το hard reset επαναφερουν μαζι με τις εφαρμογες ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ τους (ειδικα οταν γινεται αυτο μετα απο update αλλαγης εκδοσης λειτουργικου,επαιξες και εχασες!).Γι αυτο ακους πολλους να λενε,μα καλα αφου εκανα hard reset,γιατι εχω προβληματα??

Δοκίμασα με το προγραμματάκι που βάλατε για τη φόρτιση. Με το γνήσιο καλώδιο ο μέσος όρος κυμαινόταν από 1000 μέχρι 1400. Χρησιμοποίησα το καλώδιο του Motorola Milestone και ο μέσος όρος ανέβηκε στα 1600!Με το ξεκίνημα γράφει 1800 και μετά πάει 1600.

Δοκίμασα με το προγραμματάκι που βάλατε για τη φόρτιση. Με το γνήσιο καλώδιο ο μέσος όρος κυμαινόταν από 1000 μέχρι 1400. Χρησιμοποίησα το καλώδιο του Motorola Milestone και ο μέσος όρος ανέβηκε στα 1600!Με το ξεκίνημα γράφει 1800 και μετά πάει 1600.

Φυσιολογικο είναι. 1800 ειναι παντα μετα απο σβηστη οθόνη και καταλήγει 1600

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Πολύ σωστά τα λέτε παιδιά, καθαρή εγκατάσταση είναι να κάνεις factory reset και να στήσεις τη συσκευή απ' το μηδεν χωρίς κανενός είδους restore από παλιό backup, εκτός ίσως των SMS/MMS, του ιστορικού κλήσεων και άλλα τέτοια ανώδυνα δεδομένα. Με γενικό restore ουσιαστικά επαναφέρεις το πρόβλημα που είχες πριν το factory reset.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Ακριβώς! Για αυτό από παλαιά γκρίνιαζα ότι δεν είναι σωστό να προτείνουμε factory reset ως πρώτη εναλλακτική αλλά ως ύστατη λύση, καθώς και ότι η σωστή αντιμετώπιση είναι η χρήση διαγνωστικών εφαρμογών* και το googling για τον εντοπισμό και επίλυση της αιτίας

*π.χ. cool tool app για να βλέπεις live το process που καταναλώνει cpu και μνήμη, better battery stats κλπ

Ξέρετε πως κάνω τα μηνύματα να φαίνονται πιο μικρά στο ΝΟΤΕ 2? Ενώ μπορώ να μικρύνω την γραμματοσειρά όταν γράφω ενα sms φαίνονται τεράστια. Είναι τεράστιο και το κινητό, στο μετρό δεν μπορείς να γραψεις sms. Κοιτάνε όλοι. Και με το δικιο τους. Υπαρχει ρύθμιση ξέρετε?

Ευχαριστώ..

Δεν αλλάζει το μέγεθος... Αν θες βαζεις το Go SMS... ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ξέρετε πως κάνω τα μηνύματα να φαίνονται πιο μικρά στο ΝΟΤΕ 2? Ενώ μπορώ να μικρύνω την γραμματοσειρά όταν γράφω ενα sms φαίνονται τεράστια. Είναι τεράστιο και το κινητό, στο μετρό δεν μπορείς να γραψεις sms. Κοιτάνε όλοι. Και με το δικιο τους. Υπαρχει ρύθμιση ξέρετε?

Ευχαριστώ..

Όταν είσαι στην οθόνη που γράφεις το μήνυμα δοκίμασε να πατήσεις το πλαϊνό κουμπί που χαμηλώνει την ένταση. Γίνεται τίποτα?

Μόλις ήρθε αναβάθμιση (πάλι) για το s note... Αυτή τη φορά φαίνεται να λειτουργούν όλα καλά... Εκτός από το popup. Άντε να δούμε.
Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Μόλις ήρθε αναβάθμιση (πάλι) για το s note... Αυτή τη φορά φαίνεται να λειτουργούν όλα καλά... Εκτός από το popup. Άντε να δούμε.

Την έβαλα και όλα λειτουργούν σωστά όπως φαίνεται, ακόμα και η μετατροπή.

Επιμένει όμως να εγκαθίσταται ξεχωριστά ως εφαρμογή χρήστη και όχι ως αναβάθμιση του μαμά S note.

Ειδες τι κανει το κραξιμο? :lol:

Το μονο αρνητικο που βρηκα ειναι το mini s note δεν αποθηκευει τις σημειωσεις στο νεο snote,εκτος αν το κανεις maximize

Ε θα την κράξουμε λίγο ακόμα και θα διορθώσει και τα υπόλοιπα. :D
Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Όταν είσαι στην οθόνη που γράφεις το μήνυμα δοκίμασε να πατήσεις το πλαϊνό κουμπί που χαμηλώνει την ένταση. Γίνεται τίποτα?

Μπράβο φίλε μου, σε ευχαριστώ και εγώ, μια χαρά λειτουργεί!

Παιδιά παρατήρησα σήμερα πως όταν έχω ενεργοποιημένο και συνδεδεμένο το wifi, όταν ανοίγω την οθόνη τότε το βλέπω πως έχει αποσυνδεθεί και αμέσως μόλις ανοίγει η οθόνη μου λέει πως συνδέθηκε ξανά. Άκουγα ραδιόφωνο μέσω ίντερνετ απόψε και ξαφνικά σταματούσε το streaming γι αυτόν το λόγο. Μόλις το ξεκλείδωνα συνδεόταν και συνεχιζόταν κανονικά η μετάδοση...Τι παίζει;

Παιδιά παρατήρησα σήμερα πως όταν έχω ενεργοποιημένο και συνδεδεμένο το wifi, όταν ανοίγω την οθόνη τότε το βλέπω πως έχει αποσυνδεθεί και αμέσως μόλις ανοίγει η οθόνη μου λέει πως συνδέθηκε ξανά. Άκουγα ραδιόφωνο μέσω ίντερνετ απόψε και ξαφνικά σταματούσε το streaming γι αυτόν το λόγο. Μόλις το ξεκλείδωνα συνδεόταν και συνεχιζόταν κανονικά η μετάδοση...Τι παίζει;

Στις προχωρημένες ρυθμίσεις του wifi θα βρεις επιλογή να μην κλείνει.

Welcome to the club!

thnx

πηρα αυτην τη θηκη---->https://www.skroutz.gr/s/3617647/Samsung-Protective-Cover-White-N7100-Galaxy-Note-II.html

την εχει καποιος να μας πει αν του εχει κανει φθορα στο bazer μετα απο καιρο χρησης?

την πατησα με το s3 και δεν θελω να εχω τα ιδια με αυτο...:mad:

Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να ρωτάς τέτοιες ερωτήσεις πριν προβείς στην αγορά γιατί εκ των υστέρων ποιο το νόημα;

Δεν την έχω τη θήκη αυτή αλλά γενικά αυτό που ισχύει είναι ότι οποία θήκη και αν έχεις εάν βάζεις και βγάζεις το κινητό από τη θήκη συνέχεια κάποια στιγμή θα σου κάνει κάποια φθορά. Αντίθετα εάν τη βάλεις και δεν τη βγάλεις ποτέ δε θα σου κάνει τίποτα

Την έβαλα και όλα λειτουργούν σωστά όπως φαίνεται, ακόμα και η μετατροπή.

Επιμένει όμως να εγκαθίσταται ξεχωριστά ως εφαρμογή χρήστη και όχι ως αναβάθμιση του μαμά S note.

Αν αφαιρεθεί χειροκίνητα η εφαρμογή του snote από το /system/app λες να προκληθεί πρόβλημα; Το ίδιο ισχύει και για το "windowed" snote...

Τhe end of an era...

Αν αφαιρεθεί χειροκίνητα η εφαρμογή του snote από το /system/app λες να προκληθεί πρόβλημα; Το ίδιο ισχύει και για το "windowed" snote...

Μάλλον και σε σένα εμφανίζει και το παλιό και το νέο.

Πάντως τo δοκίμασα ήδη αυτό που ρώτησες και δείχνει να δουλεύει κανονικά.

Το κάνεις μετά και drag n drop αν θες στο dock και είσαι οκ.

Για καλό και για κακό δεν το έσβησα το παλιό, απλά το έκανα αποκοπή-επικόλληση σε άλλο φάκελλο, ώστε αν χρειαστεί να το επιστρέψω.

Επειδή μάλλον πλησιάζει η ώρα να γίνω ένας από σας...:) να ρωτήσω τα εξής:

1.Παρόλο που μπορεί να λάβει κάρτα μέχρι 64gb,με προβληματίζει η εσωτερική μνήμη των 16gb...ακούγονται λίγα.Σας έχει προβληματίζει κάπου αυτό και αν ναι,που;

Να διευκρινίσω ότι εμένα με ενδιαφέρει πρωτίστως η ταχύτητα στις λειτουργίες και στο διαδίκτυο και φυσικά να λαγκάρει όσο γίνεται λιγότερο.

2.Το πενάκι διαβάζω ότι είναι εξυπηρετικό αλλά βλέποντας την άλλη όψη του νομίσματος και επειδή εγώ δεν το έχω συνηθίσει και ίσως να μην το θέλω καθόλου,θα με περιορίζει σε κάτι η απουσία του;

3.Επειδή σκοπεύω να πάρω δεύτερη ή και τρίτη μπαταρία(+φορτιστή μπαταρίας) ώστε να μη ''μένω'' ποτέ,έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια φτηνή και ποιοτική από ebay ή αλλού;

4.Σε όσα μαγαζιά έχω κοιτάξει,δίνεται με την έκδοση Αndroid v4.1.1 (Jelly Bean).Είναι πολύ παλιά;Και αν ναι,μπορώ εύκολα να την αντικαταστήσω με κάποια πιο καινούρια;

1. Όχι

2. Ναι. Είναι πολύ χρήσιμο το καλοκαίρι που τα δάχτυλα είναι ιδρωμένα και κολλάνε στην οθόνη. Είναι επίσης πολύ χρήσιμο για σερφάρισμα στην επιλογή μικρών links. Και έχει και τις έξτρα λειτουργίες (youtube it).

3. Οι επώνυμες οι γνήσιες μπαταρίες έχουν καλύτερη αντοχή στον χρόνο.

4. Τα updates θα γίνουν αυτόματα (OTA) μην σε απασχολεί.

Στις προχωρημένες ρυθμίσεις του wifi θα βρεις επιλογή να μην κλείνει.

Εννοείται πως το έχω στο πάντα αυτό που λες...

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)