pandrits Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Σε stock browser δεν μπορω να μπω στο insomnia. Φορτώνει την αρχική σελίδα και μετά κλείνει ο browser. Με τον chrome μπαίνει κανονικά όμως. Δεν έχω "πειράξει" καθόλου το κινητό, γιατί συμβαίνει; Δοκίμασε με τον Dolphin να χάσεις το φως σου...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Εγω σήμερα το έκανα πρόβα σε κατάστημα να δώ αν χώρα στην τσέπη μου. Παρόλο που φορουσα τζην με μικρο τσεπόν ηταν άνετο απλά στέκεται εκει που το βάζεις και το αισθάνεσαι μονο αν κάθεσαι. Σε κανονικό τζην κατεβαίνει πιο χαμηλα και σου επιτρέπει να κάτσεις. Ειναι εντυπωσιακό και δείχνει ποιοτικο. Αν ξεπεράσω το θέμα να το βάζω στο αυτί :D μου, τον Μάιο θα ειναι μάλλον η πιθανότερη επιλογη μου. Θα εχει πέσει στα 500 ευρω και θα μπορω να το βρω μεταχειρισμένο 400€ Το σίγουρο ειναι οτι δεν πρόκειται να πάω εκείνη την εποχη στο S4. Ναι αλλά αντίστοιχα θα έχει πέσει αρκετά η αξία του s3 σου. Όλα σχετικά είναι λοιπόν. Σήμερα μπορείς να δώσεις το s3 στα 430 και να βάλεις άλλα 170 να πάρεις ένα note 2 με σωστό ψάξιμο. Το Μάιο όπως λες θα πιάνει κάνα 300αρι το s3 οπότε πάλι απλά θα δώσεις λιγότερα, αλλά όχι τόσο όσο νομίζεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Σε stock browser δεν μπορω να μπω στο insomnia. Φορτώνει την αρχική σελίδα και μετά κλείνει ο browser. Με τον chrome μπαίνει κανονικά όμως. Δεν έχω "πειράξει" καθόλου το κινητό, γιατί συμβαίνει; Εχει αναφερθει ξανα αυτο το προβλημα μετα την αναβαμιση του site. Δεν ειναι θεμα της συσκευης σου :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvin_Diesel Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Εχει αναφερθει ξανα αυτο το προβλημα μετα την αναβαμιση του site. Δεν ειναι θεμα της συσκευης σου :) Ευχαριστώ, γιατί ανησύχησα... Με το S3 έμπαινα όμως χθες, αυτό είναι το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Ναι αλλά αντίστοιχα θα έχει πέσει αρκετά η αξία του s3 σου. Όλα σχετικά είναι λοιπόν. Σήμερα μπορείς να δώσεις το s3 στα 430 και να βάλεις άλλα 170 να πάρεις ένα note 2 με σωστό ψάξιμο. Το Μάιο όπως λες θα πιάνει κάνα 300αρι το s3 οπότε πάλι απλά θα δώσεις λιγότερα, αλλά όχι τόσο όσο νομίζεις... Δεν ειναι έτσι. Το Siii τον Μάιο θα πωλείται 370 όσο και το Sii που έδωσα πέρυσι τέτοια εποχη. Αρα θα χάσω 50 ευρω παραπάνω. Συν οτι αν αγοράσω τώρα το note που εχει την ανώτερη τιμη θα χάσω περισσότερα αργοτερα στην μεταπωληση. Αν το πάρω τον Μάιο μεταχειρισμένο απ αυτούς που θα ετοιμάζονται για το Galaxy S4 δεν θα χρειαστεί να δώσω πάνω απο 80-100€ ευρω διαφορά. Επειτα έχω ενα κάρο αξεσουάρ που θα πανε χαμένα. Μια θήκη των 30€ συν μια γνησια μπαταρία βρίσκονται στην ελλαδα εδω κι ενα μήνα και με περιμένουν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Ευχαριστώ, γιατί ανησύχησα... Με το S3 έμπαινα όμως χθες, αυτό είναι το θέμα. Δεν εχω μπορεσει να βγαλω ακρη με το συγκεκριμενο θεμα. Σιγουρα δεν ειναι device dependant ομως γιατι υπαρχουν χρηστες με ιδιες συσκευες που σε αλλους λειτουργει κανονικα και σε αλλους οχι. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Εγω σήμερα το έκανα πρόβα σε κατάστημα να δώ αν χώρα στην τσέπη μου. Παρόλο που φορουσα τζην με μικρο τσεπόν ηταν άνετο απλά στέκεται εκει που το βάζεις και το αισθάνεσαι μονο αν κάθεσαι. Σε κανονικό τζην κατεβαίνει πιο χαμηλα και σου επιτρέπει να κάτσεις. Ειναι εντυπωσιακό και δείχνει ποιοτικο. Αν ξεπεράσω το θέμα να το βάζω στο αυτί :D μου, τον Μάιο θα ειναι μάλλον η πιθανότερη επιλογη μου. Θα εχει πέσει στα 500 ευρω και θα μπορω να το βρω μεταχειρισμένο 400€ Το σίγουρο ειναι οτι δεν πρόκειται να πάω εκείνη την εποχη στο S4. Κώστα αν δεν το έχεις πάρει μέχρι το Μάιο θα σου δώσω το δικό μου δώρο! Πραγματικά είναι απόλαυση η συσκευή και αφού μπήκες στην διαδικασία να διαβάζεις το thread των "ευτυχισμένων" το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι μια 4.2 καταπληκτική και ταυτόχρονα ανακοίνωση από την Samsung πως δεν θα την δώσει στο "τερατάκι" μας. Ότι ενθουσιασμό δεν μου έδωσε η μετάβαση από σ2 σε σ3 (λόγω ραμ περισσότερο και ίσως λόγω φτηνού bezel) μου έδωσε το νοτε. Ε να ξαναπώ για την μπαταρία. Μετά από 15 ώρες, με 5 ώρες οθόνη και είναι στο 40%.. δε την παλεύει το ριμάδι με τίποτα.. Εντιτ : δε νομίζω να δώσει κανείς το νοτε για σ4, ακόμα και καφέ να κάνει ;-) Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Δεν στο βγάζει εσένα? δεν το εχω δει αλλα μαλλον λεει *ειδοποιησεις* εχω το note 1 και μολις κατεβασα την μπαρα καταλαβα οτι γταφει αυτο.στο 1 γραφει "να μην λαμβανονται ειδοποιησεις" Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) Εκπέμπει sos το μηλο αλλα έχει δρομολογηθεί η υπόθεση!! Ότι review και να δεις ή όσο και να διαβάσεις εκεί που νομίζεις ότι ξέρεις αρκετά, το πιάνεις στα χέρια σου κι εκεί βλέπεις τι έχει να προσφέρει το Noteli.. Άπειρες ώρες "κινητης" απόλαυσης. Έλα Dr ακόμα δεν το πήρες?? :p Χαχαχα, απορώ πώς αντέχω ακόμα! Είναι τετελεσμένο Ευθύμη, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω γνώμη... Όπου κι αν κοιτάξω, ό,τι κι αν διαβάσω, δεν βρίσκω κάτι αρνητικό, εκτός του μεγέθους που είναι μια απόφαση που την παίρνεις και προχωράς. Περιμένω κι από σας κάποιος να βγει να πει κάτι κακό και όλοι το λατρεύετε πανάθεμά σας... :lol: Εγω σήμερα το έκανα πρόβα σε κατάστημα να δώ αν χώρα στην τσέπη μου. Παρόλο που φορουσα τζην με μικρο τσεπόν ηταν άνετο απλά στέκεται εκει που το βάζεις και το αισθάνεσαι μονο αν κάθεσαι. Σε κανονικό τζην κατεβαίνει πιο χαμηλα και σου επιτρέπει να κάτσεις. Ειναι εντυπωσιακό και δείχνει ποιοτικο. Αν ξεπεράσω το θέμα να το βάζω στο αυτί :D μου, τον Μάιο θα ειναι μάλλον η πιθανότερη επιλογη μου. Θα εχει πέσει στα 500 ευρω και θα μπορω να το βρω μεταχειρισμένο 400€ Το σίγουρο ειναι οτι δεν πρόκειται να πάω εκείνη την εποχη στο S4. Χαίρομαι για αυτό που λες Κώστα. Αν χωράει σε κανονικό τζιν είναι μια χαρά. Όσο για το βάλσιμο στο αφτί που λες, πιστεύω είναι παλιά συνήθεια/ταμπού από τα συμβατικά κινητά, που όταν βάλουμε στο αφτί κάτι μεγάλο φαίνεται κάπως... Αλλά αν ξέρεις τι θέλεις δεν κολλάς σ' αυτά. Ανέκαθεν ήμουν υπέρ των μαζεμένων συσκευών, αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ την ανωτερότητα των συσκευών στο στιλ του Note I/II, που, κακά τα ψέμματα, είναι απόλαυση να τα δουλεύεις. Πιστεύω πως είναι απλά θέμα να ξεπεραστεί το "σοκ" του μεγέθους, σε συνδυασμό με τα καλά χαρακτηριστικά (h/w + s/w) που κάνουν τη μετάβαση πολύ πιο εύκολη. Οθόνη + 2 GB RAM + S-Pen + JB = too good to deny it, όπως λέει και η Katy Perry... :p Edited October 15, 2012 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 2 πράγματα που με έχουν εντυπωσιάσει: 1) το Wifi. Ποιάνει λίγο καλύτερα από το Ν900 που έχει πολύ κάλό σήμα και πολύ καλύτερα από το asus tranformer prime. 2) H μπαταρία. 2 ώρες συνομιλία στο skype με wifi από το 96% στο 88% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheOneAB Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Εγω σήμερα το έκανα πρόβα σε κατάστημα να δώ αν χώρα στην τσέπη μου. Παρόλο που φορουσα τζην με μικρο τσεπόν ηταν άνετο απλά στέκεται εκει που το βάζεις και το αισθάνεσαι μονο αν κάθεσαι. Σε κανονικό τζην κατεβαίνει πιο χαμηλα και σου επιτρέπει να κάτσεις. Ειναι εντυπωσιακό και δείχνει ποιοτικο. Αν ξεπεράσω το θέμα να το βάζω στο αυτί :D μου, τον Μάιο θα ειναι μάλλον η πιθανότερη επιλογη μου. Θα εχει πέσει στα 500 ευρω και θα μπορω να το βρω μεταχειρισμένο 400€ Το σίγουρο ειναι οτι δεν πρόκειται να πάω εκείνη την εποχη στο S4.:Dμακάρι να το πάρεις Κωστή μου όπως το θες. Δεν σε ξέρω αλλά και οι συμβουλές σου και ο λόγος σου εκτός απο αλήθειες με βοήθησαν πολύ στην τελική απόφαση. Για αυτό σε ευχαριστώ και εσένα και τον Βαγγέλη. είχατε δίκιο όχι μόνο δεν το μετάνιωσα σαν μετάβαση απο ios αλλά πραγματικά... άλλα κόλπα:D! να είστε καλλά παιδιά! Παράθεση ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Δεν ειναι έτσι. Το Siii τον Μάιο θα πωλείται 370 όσο και το Sii που έδωσα πέρυσι τέτοια εποχη. Αρα θα χάσω 50 ευρω παραπάνω. Συν οτι αν αγοράσω τώρα το note που εχει την ανώτερη τιμη θα χάσω περισσότερα αργοτερα στην μεταπωληση. Αν το πάρω τον Μάιο μεταχειρισμένο απ αυτούς που θα ετοιμάζονται για το Galaxy S4 δεν θα χρειαστεί να δώσω πάνω απο 80-100€ ευρω διαφορά. Επειτα έχω ενα κάρο αξεσουάρ που θα πανε χαμένα. Μια θήκη των 30€ συν μια γνησια μπαταρία βρίσκονται στην ελλαδα εδω κι ενα μήνα και με περιμένουν. Ναι αν πας σε μεταχειρισμένο είναι άλλη ιστορία. Επίσης αν επενδύεις σε αξεσουάρ τότε καλό είναι να προσπαθείς να κρατάς όσο περισσότερο γίνεται μια συσκευή. Αυτονόητα πράγματα που προσωπικά δεν τηρώ. Πάντως 370 το Μάιο δε θα πιάνει σίγουρα το s3 κι ο λόγος είναι ότι την εποχή του s2 έπαιζε μόνο του στην κατηγορία αυτή. Το Μάιο θα υπάρχουν καλύτερες και φθηνότερες υλοποιήσεις που θα ρίξουν την τιμή του. Εδώ θα είμαστε να δούμε την αγορά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Το μέγεθος της γραμματοσειράς είναι παιδιά... Υπάρχει ένα θέμα με την ελληνική γλώσσα που οι λέξεις/φράσεις είναι συνήθως μακρύτερες από τις αντίστοιχες αγγλικές. Το πρόβλημα υπάρχει και στο iOS, αλλά εκεί χρησιμοποιούν ρουτίνες που κάνουν trim τα διάφορα strings και βάζουν τελείες στο τέλος, π.χ. αν δεν χωράει το "Δεν υπάρχουν ειδοποιήσεις" σου δείχνει "Δεν υπάρχουν ειδ..." Επειδή έχω ένα θέμα με αυτά τα αισθητικά ψεγάδια, με βλέπω να το γυρνάω σε αγγλικό UI. Dr , στο s2 τα notifications Scrollaρουν , ΔΕΝ κοβονται!! Συνεπώς είναι ******* της ΡΟΜ και θα διωρθωθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Μπορεί κάποιος να μου πεί ΕΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ROM ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ απο πχ Γερμανική ή Γαλλική , πρέπει να αλλάξουμε και SALES CODE??? ΑΝ ΝΑΙ , πώς ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Παιδιά ξέρει κανένας για το s cloud που εμφανίζεται στις ρυθμίσεις το note 2? κάνει sync εργασίες και ημερολόγιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Εγώ δεν έχω θέματα στις μεταφράσεις γιατί βάζω πάντα αγγλικά :p Πραγματικά, δεν παλεύονται οι ελληνικές μεταφράσεις πουθενά. Τώρα για το μέγεθος, εμένα μου φαίνεται νορμάλ πλέον και το s3 που πιάνω καμιά φορά πολύ μικρό! Στα δικά μου τώρα :p Ποτέ δεν ήμουν καλυμμένος με μια συσκευή και πάντα έβρισκα ψεγάδια. Μπορώ πλεον να πω με σιγουριά ότι το note2 με καλύπτει ΑΠΌΛΥΤΑ, ΔΕΝ θέλω να το αλλάξω και ΔΕΝ μπορώ να βρω κάτι που να μου λείπει ή να ήθελα παραπάνω! Του χρόνου με το καλό πάμε για note3. Μέχρι τότε χέρι χέρι με την notαρα 2! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Εγω σήμερα το έκανα πρόβα σε κατάστημα να δώ αν χώρα στην τσέπη μου. Παρόλο που φορουσα τζην με μικρο τσεπόν ηταν άνετο απλά στέκεται εκει που το βάζεις και το αισθάνεσαι μονο αν κάθεσαι. Σε κανονικό τζην κατεβαίνει πιο χαμηλα και σου επιτρέπει να κάτσεις. Ειναι εντυπωσιακό και δείχνει ποιοτικο. Αν ξεπεράσω το θέμα να το βάζω στο αυτί :D μου, τον Μάιο θα ειναι μάλλον η πιθανότερη επιλογη μου. Θα εχει πέσει στα 500 ευρω και θα μπορω να το βρω μεταχειρισμένο 400€ Το σίγουρο ειναι οτι δεν πρόκειται να πάω εκείνη την εποχη στο S4. Κωστα εγω δ το εχω δει ακομα απο κοντα αλλα σκεφτομαι οτι αν ειναι σαν ταψακι να μη το βαζω στο κεφαλι αλλα να εχω το bloutooth η handsfree και θα μαι πασας! Λογικα αυριο δινω το σ3 εκλεισε.. (πρωτα ο θεος) θα δω ομως ποτε θα το παραγγειλω το νοτε 2.. αν και αποψη μου ειναι οτι το σ3 θα αρχισουν να το ανεβαζουν παλι σε τιμη.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Δεν ειναι έτσι. Το Siii τον Μάιο θα πωλείται 370 όσο και το Sii που έδωσα πέρυσι τέτοια εποχη. Μάιο πήρα κ εγώ το 1 κ τώρα που βγήκε το 2 δεν έχω προλάβει να το χαρώ κ θέλω να το δώσω.Απ την άλλη μπαίνει η λογική κ μου λέει 500 το κινητό κ 80 τα αξεσουάρ για μόνο λίγους μήνες?Αν αλλάζεις κινητά κ σ αρέσει η γνώμη μου είναι να το πάρεις νωρίτερα να το ευχαριστηθείς. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) Μπορεί κάποιος να μου πεί ΕΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ROM ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ απο πχ Γερμανική ή Γαλλική , πρέπει να αλλάξουμε και SALES CODE??? ΑΝ ΝΑΙ , πώς ??? Με αυτο το προγραμμα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYW5uaWFray5jc2NzZWxlY3RvciJd Προσοχη γιατι οταν επιλεξεις αλλο csc απο αυτο που εχει τωρα η συσκευη σου θα κανει factory reset Edit text wrapping στον stock browser Για δειτε τις φωτο.Υπαρχει ενα πρασινο σηματακι ® που οταν το πατησεις ενεργοποιειται το text wrapping :) http://db.tt/DM8qFN55 http://db.tt/ft88FO8E Edited October 16, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Με αυτο το προγραμμα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYW5uaWFray5jc2NzZWxlY3RvciJd Προσοχη γιατι οταν επιλεξεις αλλο csc απο αυτο που εχει τωρα η συσκευη σου θα κανει factory reset Edit text wrapping στον stock browser Για δειτε τις φωτο.Υπαρχει ενα πρασινο σηματακι ® που οταν το πατησεις ενεργοποιειται το text wrapping :) http://db.tt/DM8qFN55 http://db.tt/ft88FO8E Αυτό ήταν άσπλαχνε.Τώρα έδωσες τη χαριστική βολή στο Φρέντυ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovas77 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Πήρα και εγώ στα χέρια μου το νέο υπερόπλο του android και της Samsung και πραγματικά είναι το κάτι άλλο. Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω ένα τηλέφωνο μόλις βγει στην αγορά αλλά η συσκευή τα σπάει. Η μόνη ανησυχία ήταν το μέγεθος αλλά μετά την πρώτη έξοδο μαζί του το ξεπέρασα, κανένα πρόβλημα στην τσέπη του τζιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) Και μολις μου ηρθε το update για το google play store και επιτελους μπορεις να βγαλεις applications που δεν εχεις πια εγκατεστημενα απο το Tab Αll :rotfl: Edited October 16, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Πήρα και εγώ στα χέρια μου το νέο υπερόπλο του android και της Samsung και πραγματικά είναι το κάτι άλλο. Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω ένα τηλέφωνο μόλις βγει στην αγορά αλλά η συσκευή τα σπάει. Η μόνη ανησυχία ήταν το μέγεθος αλλά μετά την πρώτη έξοδο μαζί του το ξεπέρασα, κανένα πρόβλημα στην τσέπη του τζιν. Μόλις του βρείς και την θηκη που ταιριάζει στα μετρα σου θα είναι ακομα πιο ανετο... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) Αυτό ήταν άσπλαχνε.Τώρα έδωσες τη χαριστική βολή στο Φρέντυ. Μας αποτελειώσε τώρα:p:p Με αυτο το προγραμμα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYW5uaWFray5jc2NzZWxlY3RvciJd Προσοχη γιατι οταν επιλεξεις αλλο csc απο αυτο που εχει τωρα η συσκευη σου θα κανει factory reset Edit text wrapping στον stock browser Για δειτε τις φωτο.Υπαρχει ενα πρασινο σηματακι ® που οταν το πατησεις ενεργοποιειται το text wrapping :) http://db.tt/DM8qFN55 http://db.tt/ft88FO8E Είδες καλά θυμόμουν φίλε μου:) Και στο sgiii γίνεται αυτό. Εκεί το είδα πρώτη φορά.. Ωχουυυ πρωί πρωί καλά κάνω και δεν μπαίνω εδώ μέσα:p Sent from my note Edited October 16, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Και μολις μου ηρθε το update για το google play store και επιτελους μπορεις να βγαλεις applications που δεν εχεις πια εγκατεστημενα απο το Tab Αll :rotfl: Το δικό μου γιατί δεν γίνετε αναβάθμιση? πως βλέπω πια version έχω?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts