Jump to content

TheOneAB

Members
  • Δημοσιεύσεις

    240
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About TheOneAB

  • Ημ. Γέννησης 11/02/1976

TheOneAB's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. γίνεται κανονικα το είχα κανει και στο προηγούμενο τηλέφωνο αλλά και στο μηλαράκι κάπου στραβωσε όμως και δεν μου τις φέρνει. αν συγχρωνιζεις με λογαριασμο φατσοβιβλιου και του έχεις δηλώσει να συγχρωνιζει τα contact λογικά...το κάνει. τεσπα δεν είναι κάτι σημαντικο!
  2. έχω ένα θέμα στον συγχρωνισμό επαφών. Συγκεκριμενα δεν μου φέρνει απο το φατσοβιβλιο τις εικόνες των επαφων μου. Η μόνη ιδιετεροτητα που έχω είναι ότι δεν ισχυει το mail που έχω στο φατσοβιβλιο (δεν ειναι πια ενεργο). Επίσης Συγχρονισμο κανω και με το gmail μου. έχει συμβεί σε κανέναν αλλό? όχι ότι είναι μεγάλο ως πρόβλημα η δεν μπορούμε να ζήσουμε διχως αυτό αλλα...αν υπάρχει λύση why not:)
  3. η γνήσια του 6 plus αν δεν κάνω λάθος... έχει περίπου στα 40-45ευρώ και είναι ένα ποσο που ειδικά για σιλικονη...δεν θέλω, εγω προσωπικα να δωσω.
  4. ελπιζω μετα τις περιπετιουλες μου ότι βρήκα λιμάνι! δεν έχω προβλημα με τιποτα απλα θελω να βρω μια θηκη σε...λογικες τιμες. Το μονο που παρατηρησα είναι ότι δεν το καλυπτουν οι θήκες του 6plus οπωτε προς το παρον ειμαι σε αναμονη να βγαλουν για αυτό και φυσικα πριν την αγορα να κάνω δοκιμη. αλλά μπαταρια και ποιώτητα κατασκευης...απλά δαγκωμένο μηλο rulezzz. τώρα περι επιδώσεων.... ακομα ειναι νωρις να το κρίνω αλλά...μονο το καθαρισμα καθε 3 και ξυστον, μονο το οτι το ios ειναι φτιαγμένο για συσκευες που δεν ξεπερνουν τα δαχτυλα του ενος χεριου... η λογικη λέει...ότι τα σπάει και έτσι θα συνεχίσει!!!!
  5. καλησπέρα στην παρέα. επιτέλους Δευτέρα παρέλαβα και εγώ και γύρισα στα παλιά λημέρια:) το κακό είναι ότι έχω σκουριάσει λίγο αλλά...όλα καλά! μπαταρία δίχως 4g τα σπάει. πρώτες εντυπώσεις θετικές επιτέλους μετα απο μέγα ταλαιπωρια με ανδροειδη...
  6. Δευτέρα με το καλό θα έχω και εγώ ένα στα χέρια μου το βραδάκι! δεν βλέπω την ώρα για να κλείσω 3 χρόνων παρενθεση σε πονοκεφαλους με ανδροειδη!
  7. μακαρι να πιασει! απο το πουθενα εσβησε και δεν αναβει! παταω το κουμπι και... ενα red led αναβει στιγμιαια και τέλος... με βλεπω να μην γλυτωνω:(
  8. Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ευχαριστώ και τους δύο!!!!! Ας συνεχίσουμε λέγοντας ότι πρόγραμμα είναι οτιδήποτε προγραμματίζει ολοκληρωμένα κυκλώματα να πραγματοποιούν κάποιες ενέργειες κάτω από κάποιο λειτουργικό σύστημα (linux καλής μας ώρα, ios πανάθεματο και windows φτου κακά προς το παρών) η βάση μιας γλώσσας προγραμματισμού που πρέπει να τρέχει σε ένα λειτουργικό. Τα πάντα είναι υποκατηγορίες (συνεπώς και τα mod που αναφέρεις είναι εφαρμογές που είναι μια υποκατηγορία προγραμμάτων) και αυτό δεν είναι άποψη μου αλλά η πραγματικότητα.- είναι σαν να γυρίσεις να πεις ένα πράγμα ότι το λευκό (άκουσον και υπάκουσον) είναι ωραιότερο απο το γκρι- μολυβί ένα πράγμα! υποκειμενικά ο Κωστής απο την Σαλαμίνα λέει ο άνθρωπος και καλός φίλος, ότι το άσπρο (=γελαδίσιο=δαγκωμένο μήλο style) είναι ομορφότερο από το γκρί- μολύβι! Ναι υποκειμενικά έχει δίκιο (άλλο το βόλεϊ άλλο το τρόλεϊ) αλλά αντικειμενικά την πάτησε:p:p:p! Ναι είναι mod λοιπόν (υποκατηγορία εφαρμογής)αλλά... είναι application που ξεγελά το hardware! θες να είσαι συγκεκριμένος? καλά είπες είναι mod (καλά έκανε η παρέα και για να μην στεναχωρήσει το πατριωτάκι του είπε ότι είναι ομορφότερο το λευκό). Θες να μιλάς αντικειμενικά -ανοικτά είναι app κατηγορίας mod (=το λευκό χρώμα είναι εμετικό όπως οτιδήποτε θυμίζει το δαγκωμένο μήλο!) :lol:
  9. αν υπάρχει κάποιος φίλος που να ξέρει ποιο είναι αυτό το πρόγραμμα που θα επιτρέπει εγκατάσταση εφαρμογών σε sd card?
  10. καλησπέρα επειδή το έχω χάσει αρκετά το επεισόδιο ανοίγω τοπικ για όλους εσάς τους ειδικούς. υπάρχει custom rom πχ omega που να υποστηρίζει software installation on sd card???? ανέβαλα την αγορά μου απο τον Νίκο επείτηδες για να... μάθω πρώτα και μετά να προχωρήσω σε αγορά κάρτας. αν τσούκου τότε...ναι οκ 32 είναι υπέρ το δέον αρκετά. αν ναι... θα κάνω την υπέρβαση!!!!!
  11. ποιο λειτουργικό ποιο spen ποια οθόνη ποια ram ποιος 4πυρηνος επεξεργαστής.... μάμησε τα είναι ο διάολος....
  12. ωπ σίγουρο αυτό? για αυτό δεν το ανάφερε η βίβλος σαν βήμα? μα και εγώ τότε τι κάθομαι οεο? ααα ναι περιμένω να πάρω τον Νίκο (extreme mobile)τηλέφωνο να με ενημερώσει αν υπάρχει διαθέσιμη sd καρτούλα 32gb:p για να κάνω backup σε αυτήν:-)
  13. καλησπέρα στην παλιοπαρέα! Ηλία μια διευκρίνηση. δηλαδή αν περάσω official rom από Γερμανική- Γαλλική δεν αυξάνω τον counter?
  14. συνεχίζοντας την εξερεύνηση. Σήμερα καθώς πάτησα ένα κουμπάκι πάνω αριστερά σε μια φώτο με ανοικτή την τηλεόραση (panasonic VT30 50'')τσουπ...πάρτα! η εικόνα στην τηλεόραση!!! Κωστή όπως θα λέγαμε και στην χαμένη πατρίδα.... εεεεε αή σιχτίρ ποια!θα μας τρελάνει τελείως το παλιονοτέλι οεο???
×
×
  • Create New...