Jump to content

dyannisb

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.534
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

7 Followers

About dyannisb

 • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  cosmote

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

dyannisb's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. Εμένα δεν μου έχει δωρεάν δοκιμή!
 2. Αναφέρομαι στο app gallery που έχει μέσα στο υγεία, ναι, σε συνεργασία με την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό.
 3. Έχει το ρολόι κάποιες εφαρμογές για sms/MMS. Εγώ δεν τα χρησιμοποιώ και δεν τα δοκίμασα.
 4. Έχει βρει κάποιος στην εφαρμογή υγεία αυτό το watchface?
 5. Ασχέτως τιμής, στα πιεσόμετρα που έχουμε στο σπίτι κάνεις πάντα 3 μετρήσεις και κρατάς μέσο όρο για πολλούς λόγους που δεν θέλω να αναπτύξω. Τα πιεσόμετρα καρπού που έχει στην αγορά δεν αφορούν ασθενείς αλλά αθλητές που μετρούν την πίεση για συγκεκριμένους λόγους πάλι. Οι ιατροί συνήθως προτιμούν αναλογικά πιεσόμετρα, κάνουν επίσης 2 μετρήσεις συνήθως και δεν κοστίζουν 80 και 120€. εκεί βλέπεις τιμές ύψους 200-250€.
 6. Μόλις μου έβγαλε το παρακάτω. Μάλλον τα στέλνει η εφαρμογή
 7. Παρατήρησα πως δεν υπάρχει στο Strava σαν ρολόι. Οπότε είτε πρέπει να γίνει και απόερους τους κάποια κίνηση ή κάποια third part
 8. Φαίνεται να έχει αλλοιωθεί από νερό γι'αυτό ρώτησα. Δεν αξίζει να αγοράζεις τεχνολογία ακριβά. Αν αποφασίζεις να το κάνεις, το κάνεις μόνο για την κ@&_€@ σου Το ξέρεις από πριν ότι σε 6 μήνες θα έχει βγει και καλύτερο. Σε δύο χρόνια δεν το καλύπτει καμιά εγγύηση και ότι η μπαταρία του κάθε χρόνο και θα έχει πτώση. Μαζί με όλα αυτά έρχεται και το γεγονός της δύσκολης/ ακριβής επισκευής.
 9. Πόσο συχνά το βάζεις σε νερό, είτε γλυκό είτε θαλασσινό?
 10. Στο Strava συνδέθηκα μέσα από το health της Huawei. Δεν βρίσκω όμως την επιλογή για το Google fit. Δεν βρήκα επιλογή εκεί που λέει στην σελίδα της Huawei. Άκυρο. Παρόλο που το health έγινε linked με το Strava, δεν παίρνει τις μετρήσεις!
 11. Καλησπέρα και από εμένα, Στο Strava συνδέθηκα. Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα πως συνδέεται το ρολόι (health) με το google fit . Κάτοχος gt 2 pro
 12. Σόρρυ αλλά με την λογική σου θα είχαμε μείνει στο Τ28s και το 8310. Και αυτά σαν ζεστό ψωμάκι πουλούσαν αλλά οι Nokia και Ericsson δεν έμεναν σε μικρό βελτιώσεις. Επίσης δεν είμαι η εταιρία για να με νοιάζει μόνο τι φέρνει ευρώ στην εταιρία. Σαν καταναλωτής θέλω ότι καλύτερο υπάρχει και νέες δυνατότητες. Τέλος τα νούμερα είπα πως είναι ένα από αυτά για το οποίο την θαυμάζω. Μπορώ να σου πω και άλλα για να μη νομίζεις ότι έχω εμπάθεια.
 13. Για αυτόν τον λόγο το βλέπω διαφορετικά. Δεν θαυμάζω την Huawei που μου παρέχει απροβληματιστα under screen unlock, curved display, aod, μπαταρία με πολύ χρήση όλη μέρα κ.α. αυτά τα έχουν και άλλοι. Με άλλα γραφικά και λειτουργίες τα έχουν και άλλοι. Το χάρηκα ασφαλώς που το δουλεύω χωρίς κάποιο πρόβλημα και δεν με πρόδωσε πότε και δουλεύει άψογα μέχρι και σήμερα. Την θαύμασα όμως που είχα ένα απροβληματιστο κινητό με απίστευτη νυχτερινή λήψη, σούπερ ζουμ πχ. Τότε οι φωτογραφικές του επιδόσεις ήταν απιαστες. Δεν λέω πως η apple δεν κάνει καλή δουλειά. Ανά περιόδους έχει δώσει λύσεις και καινοτομίες. Αλλά βλέπω πως σε σχέση με το μέγεθος της και την θέση της έχεις δώσει πολύ λιγότερα από όσο θα περίμενε κάποιος. Κατά βάση είναι συντηρητική, συγκεντρωτική και επικεντρώνεται σε μικρό βελτιώσεις. Σαν εταιρία καλά κάνει αλλά τον θαυμασμό μου τον κέρδισε κυρίως με τα έσοδα της και όχι με την τεχνολογική της υπέροχη. Και επειδή πιο πάνω αναφέρθηκε ότι δεν είμαι μέτοχος της πολύ σωστά (αν και έχω πάρει μετοχές της, οπότε με ενδιαφέρει να πηγαίνει καλά) δεν την θαυμάζω για πράγματα που διαφημίζει η ιδια όπως το νησί που το θεωρώ τίποτα με μπόλικο καθόλου. Αυτά τα έχω δει και θα χαρώ αν θα τα χρησιμοποιήσω και μαρεσουν. Την θαυμάζω για αλλά.
×
×
 • Create New...