Jump to content

TheOneAB

Members
  • Δημοσιεύσεις

    240
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by TheOneAB

  1. γίνεται κανονικα το είχα κανει και στο προηγούμενο τηλέφωνο αλλά και στο μηλαράκι κάπου στραβωσε όμως και δεν μου τις φέρνει. αν συγχρωνιζεις με λογαριασμο φατσοβιβλιου και του έχεις δηλώσει να συγχρωνιζει τα contact λογικά...το κάνει. τεσπα δεν είναι κάτι σημαντικο!
  2. έχω ένα θέμα στον συγχρωνισμό επαφών. Συγκεκριμενα δεν μου φέρνει απο το φατσοβιβλιο τις εικόνες των επαφων μου. Η μόνη ιδιετεροτητα που έχω είναι ότι δεν ισχυει το mail που έχω στο φατσοβιβλιο (δεν ειναι πια ενεργο). Επίσης Συγχρονισμο κανω και με το gmail μου. έχει συμβεί σε κανέναν αλλό? όχι ότι είναι μεγάλο ως πρόβλημα η δεν μπορούμε να ζήσουμε διχως αυτό αλλα...αν υπάρχει λύση why not:)
  3. η γνήσια του 6 plus αν δεν κάνω λάθος... έχει περίπου στα 40-45ευρώ και είναι ένα ποσο που ειδικά για σιλικονη...δεν θέλω, εγω προσωπικα να δωσω.
  4. ελπιζω μετα τις περιπετιουλες μου ότι βρήκα λιμάνι! δεν έχω προβλημα με τιποτα απλα θελω να βρω μια θηκη σε...λογικες τιμες. Το μονο που παρατηρησα είναι ότι δεν το καλυπτουν οι θήκες του 6plus οπωτε προς το παρον ειμαι σε αναμονη να βγαλουν για αυτό και φυσικα πριν την αγορα να κάνω δοκιμη. αλλά μπαταρια και ποιώτητα κατασκευης...απλά δαγκωμένο μηλο rulezzz. τώρα περι επιδώσεων.... ακομα ειναι νωρις να το κρίνω αλλά...μονο το καθαρισμα καθε 3 και ξυστον, μονο το οτι το ios ειναι φτιαγμένο για συσκευες που δεν ξεπερνουν τα δαχτυλα του ενος χεριου... η λογικη λέει...ότι τα σπάει και έτσι θα συνεχίσει!!!!
  5. καλησπέρα στην παρέα. επιτέλους Δευτέρα παρέλαβα και εγώ και γύρισα στα παλιά λημέρια:) το κακό είναι ότι έχω σκουριάσει λίγο αλλά...όλα καλά! μπαταρία δίχως 4g τα σπάει. πρώτες εντυπώσεις θετικές επιτέλους μετα απο μέγα ταλαιπωρια με ανδροειδη...
  6. Δευτέρα με το καλό θα έχω και εγώ ένα στα χέρια μου το βραδάκι! δεν βλέπω την ώρα για να κλείσω 3 χρόνων παρενθεση σε πονοκεφαλους με ανδροειδη!
  7. μακαρι να πιασει! απο το πουθενα εσβησε και δεν αναβει! παταω το κουμπι και... ενα red led αναβει στιγμιαια και τέλος... με βλεπω να μην γλυτωνω:(
  8. Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ευχαριστώ και τους δύο!!!!! Ας συνεχίσουμε λέγοντας ότι πρόγραμμα είναι οτιδήποτε προγραμματίζει ολοκληρωμένα κυκλώματα να πραγματοποιούν κάποιες ενέργειες κάτω από κάποιο λειτουργικό σύστημα (linux καλής μας ώρα, ios πανάθεματο και windows φτου κακά προς το παρών) η βάση μιας γλώσσας προγραμματισμού που πρέπει να τρέχει σε ένα λειτουργικό. Τα πάντα είναι υποκατηγορίες (συνεπώς και τα mod που αναφέρεις είναι εφαρμογές που είναι μια υποκατηγορία προγραμμάτων) και αυτό δεν είναι άποψη μου αλλά η πραγματικότητα.- είναι σαν να γυρίσεις να πεις ένα πράγμα ότι το λευκό (άκουσον και υπάκουσον) είναι ωραιότερο απο το γκρι- μολυβί ένα πράγμα! υποκειμενικά ο Κωστής απο την Σαλαμίνα λέει ο άνθρωπος και καλός φίλος, ότι το άσπρο (=γελαδίσιο=δαγκωμένο μήλο style) είναι ομορφότερο από το γκρί- μολύβι! Ναι υποκειμενικά έχει δίκιο (άλλο το βόλεϊ άλλο το τρόλεϊ) αλλά αντικειμενικά την πάτησε:p:p:p! Ναι είναι mod λοιπόν (υποκατηγορία εφαρμογής)αλλά... είναι application που ξεγελά το hardware! θες να είσαι συγκεκριμένος? καλά είπες είναι mod (καλά έκανε η παρέα και για να μην στεναχωρήσει το πατριωτάκι του είπε ότι είναι ομορφότερο το λευκό). Θες να μιλάς αντικειμενικά -ανοικτά είναι app κατηγορίας mod (=το λευκό χρώμα είναι εμετικό όπως οτιδήποτε θυμίζει το δαγκωμένο μήλο!) :lol:
  9. αν υπάρχει κάποιος φίλος που να ξέρει ποιο είναι αυτό το πρόγραμμα που θα επιτρέπει εγκατάσταση εφαρμογών σε sd card?
  10. καλησπέρα επειδή το έχω χάσει αρκετά το επεισόδιο ανοίγω τοπικ για όλους εσάς τους ειδικούς. υπάρχει custom rom πχ omega που να υποστηρίζει software installation on sd card???? ανέβαλα την αγορά μου απο τον Νίκο επείτηδες για να... μάθω πρώτα και μετά να προχωρήσω σε αγορά κάρτας. αν τσούκου τότε...ναι οκ 32 είναι υπέρ το δέον αρκετά. αν ναι... θα κάνω την υπέρβαση!!!!!
  11. ποιο λειτουργικό ποιο spen ποια οθόνη ποια ram ποιος 4πυρηνος επεξεργαστής.... μάμησε τα είναι ο διάολος....
  12. ωπ σίγουρο αυτό? για αυτό δεν το ανάφερε η βίβλος σαν βήμα? μα και εγώ τότε τι κάθομαι οεο? ααα ναι περιμένω να πάρω τον Νίκο (extreme mobile)τηλέφωνο να με ενημερώσει αν υπάρχει διαθέσιμη sd καρτούλα 32gb:p για να κάνω backup σε αυτήν:-)
  13. καλησπέρα στην παλιοπαρέα! Ηλία μια διευκρίνηση. δηλαδή αν περάσω official rom από Γερμανική- Γαλλική δεν αυξάνω τον counter?
  14. συνεχίζοντας την εξερεύνηση. Σήμερα καθώς πάτησα ένα κουμπάκι πάνω αριστερά σε μια φώτο με ανοικτή την τηλεόραση (panasonic VT30 50'')τσουπ...πάρτα! η εικόνα στην τηλεόραση!!! Κωστή όπως θα λέγαμε και στην χαμένη πατρίδα.... εεεεε αή σιχτίρ ποια!θα μας τρελάνει τελείως το παλιονοτέλι οεο???
  15. ε ποια ε ποια δεν είναι λάλα το άτιμο! το πρόστυχο! απαράδεκτο! πως την έχει δει νυχτιάτικο θα μας ξενυχτήσει πάλι? πάω να παίξω λίγο με photo πάρε την πρώτη αφηρημένη τέχνη σε χρόνο dt!!!! πατάω επιλογές...βλέπω print... μπαααα. το πατάω τρώω κάρτα. μόνο samsung εκτυπωτές. λέω...εεε μα. λέω λες? ας κάνουμε μια βόλτα στο μαγαζί.... ωπ τι είναι τούτη? κατέβασμα hp home and biz print... άνοιγμα εφαρμογής- εύρεση photo print! Ο officejet 8500 αρχίζει και κελαηδά! πάρε και το .doc που είχε γράψει η γυναίκα στα αγγλικά ξετρελαμένη με τον ακιδογράφο. Θα την ξύπναγα να της δείξω αλλά... θα μου το πάρει πάλι και θα αρχίζει να παίζει αυτή! άντε μετά να μου το δώσει πίσω! τι οχι τι μα τι τούμπανο αργαλίο είσαι εσύ νοτελάκι μου οεο??????
  16. Καλησπέρα στην παρέα. προσπαθώντας να ξεπεράσω τον απόλυτο εκνευρισμό μου με την στραβή που μου έκατσε σήμερα στην δουλεία και δεν συναντήθηκα για καφέ με τα παιδιά, επιτρέψτε μου να πω και εγώ την άποψη μου για το θέμα RAM. Συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά που λένε ότι μετρά και μάλιστα πααααρα πολύ. Η cache είναι η άμεση βοήθεια και φυσικά τα ποσοστά της αλλάζουν "έξυπνα" πλέων διαχειρίσιμα απο το OS απο την διαθέσιμη RAM. Χρύσα και άγια τα MHz των επεξεργαστών αλλά... οποιοσδήποτε ισχυριστεί ότι το 0,1 έκανε την διαφορά ανάμεσα στο νοτελι μας και το sIII... θα πρέπει να είναι λίγο άφελης. Ναι μαζί σας όταν λέτε ότι δεν είναι τα πάντα (τράνο παράδειγμα η εταιρία που πολύ απο εμάς εγκαταλείψαμε...τα μήλα... δυπίρινος επεξεργαστής, 1gb ram το 5ρι)άλλα σε ανοικτό λειτουργικό η RAM παίζει τον πρώτιστο λόγο. Δεν λέω επι εποχής που πρωτοπήγα πανεπιστήμιο και διαπίστωσα στην πράξη ότι το pc μου ένας pentium στα 66MHz τότε τον κερνάγανε τσαί 80486 με διπλάσια μνήμη σε πολλές εφαρμογές αλλά στο σήμερα. Ναι η τεχνολογία εξελύχτηκε και σίγουρα προστέθηκαν πάρα πολλές ακόμη παράμετροι αλλά και πάλι η ελεύθερη RAM ανήκει μέσα στην τριάδα-τετράδα που κάνουν την διαφορά. Μνήμη cache επεξεργαστή-μνήμη RAM- πυρήνες- συχνότητα. Ναι πάει παραπέρα το story mode...δίαυλος διαμεταγωγής κλπκλπ....το σταματώ εδώ. Ο salat (Κώστας) όπως και αρκετά παιδιά στην παρέα μας ανήκουν-ταιριάζουν στο σκεπτικό το δίκο μου. δλδ όχι ότι έχω είναι το καλυτερότερο γιατί το έχω κλπκλπ. Για οποιαδήποτε στραβό δω δε πα να το έχω θα πώ τα στραβά του και ας το έχω σκυλοπληρώσει σαν αυνάνας. Η ηλικία που παίζαμε χαρτάκια όχι εγώ έχω το υπερατού κλπκλπ πέρασε πολλά χρόνια πριν... Σαν καταναλωτής δε δίχως να κάνω διαφήμιση/δυσφήμηση... βγαίνω ωφελημένος. Τέλος για όποια/όποιο ενδιαφέρετε και τα κουλάδια που έχουν ακουστεί απο μαγαζιά τύπου birdphone. Ισχύουν όλες οι απαντήσεις που δώσανε τα παιδιά. όποια Ευρωπαϊκή συσκευή και να έχει, το κτηνάκι υποστηρίζει γραφή σε ΌΛΑ- ακυδογράφου (στην ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ)Rom προς το παρών. Θυμάμαι κάποτε κατέβαινα Λονδίνο και σε γειτονιά όπως trafalgar square τα καμάρια δεν ξέραν τι πουλάγανε. Κατέβαινες Αθήνα κέντρο και...έλεγες ωπππ έδω είμαστε. Δυστυχώς κάποτε... τα πράγματα αλλάζουν δραματικά και ενώ θα περίμενες στην σημερινή εποχή της τόσο εύκολης πληροφορίας τα πράγματα το πολύ πολύ να βελτιωνόντουσαν για τα Αγγλάκια... συνέβη το αντίθετο!!!Ξεφύτρωσαν Μαγαζιά στην Ελλαδάρα μας που απλά δεν ξέρουν τι πουλάνε. Καλά να είμαστε να διαβάζουμε τέτοια φορουμ και να ξεπερνάμε. Φιλικά, Αδαμάντιος
  17. σπέρες πολλές σπέρες λολές παλιόπαιδα. περί μήλου και παίζει μόνο του...δεν δίνω ούτε 6 μήνες στο ipad new πάρα μόνο αν αλλάξουν δραστικά τα πράγματα που το βλέπω θεό χλομό. Καινοτομίες δεν έχει εφαρμογές όσες... έχει, είπα και το πιστεύω τα πάντα όλα είναι σχετικά με το πλήθος που απευθύνετε το κάθε software. Κακά τα ψέματα μονοπωλούσε για αρκετό διάστημα το ios παντού και είναι λογικό αν εγώ ήμουν ένας προγραμματιστής να ήταν το πρώτο πράγμα που θα κοίταζα. πλέων αρχίζει και κλονίζεται σε πολλά. Το ipad συνεχίζει και υπάρχει γιατί το επιτρέπει ο ανταγωνισμός. Δεν θα είναι για πολύ. όπως και οι εφαρμογές. Ας μετρήσει κάποιος πόσοι αλλάξαμε απο ios σε android για να πάρει μια μικρή ιδέα. Ας μείνει μόνο εδώ στο site myphone. Θέλει να κάνει περαιτέρω έρευνα? ας δει γενικά τι γίνεται σε Ευρώπη και όχι μόνο. Ο salat είπε για τον ακιδογράφο και πόσο θα ήταν ωραίο να υπάρχει στο ipad, με την διπλάσια-περίπου οθώνη, ο ντοκτορ είπε ότι πήρε μια συσκευή που παίζει τον ρόλο 2.... στην πολυεθνική που δουλεύω την Παρασκευή ανακαλύφτηκε και άλλος bugουλας με ios6-outlook calendar....όταν ένα linux based λειτουργικό γίνεται και εργονομικό είναι καταδικασμένο να πετύχει. θα γίνει και αν κρίνω από την εμπειρία μου έσω έτοιμα φιλαράκια... θα γίνει σύντομα. Ακόμα δεν έχω ψάξει τις photo και το τι μπορώ να κάνω με το spen, ούτε έχω γνωρίσει δυνατότητες του τέρατος σε πολλά ακόμα... άλλα ξέρω ότι υπάρχουν, ξέρω ότι δουλεύουν. Αυτό με κάνει και είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα. έχω πολλά να μάθω αλλά γνωρίζοντας ότι υπάρχουν πολλά πράγματα, σίγουρα δεν μπορώ να πώ εύκολα σε έναν χώρο όπως είναι η τεχνολογία ότι παίζει μπάλα μόνη της... η εταιρία που μετρά πολλές ήττες μέχρι στιγμής. μιλάμε για τρελά εξειδικευμένες εφαρμογές που σίγουρα δεν είναι στον τομέα μου (ηλεκτρονικά) συνεπώς και αστείο να ισχυρίζεται ο καθένας ότι ΔΕΝ θα καταρριφθεί άμεσα το οτιδήποτε. Λόγω πείρας-σπουδών-μη κολλήματος αυτό που έχω είναι το καλύτερο, δεν το παίζω γκουρού τα μήλα έκαναν για δεύτερη φορά επανάσταση... έχασαν με τον ίδιο τρόπο. Φιλικά, Αδαμάντιος
  18. καλησπέρα παιδιά καμία καλή εφαρμογή για να έχω διαφορετικά profile????
  19. ναι ρε παιδιά δίκιο έχετε. είναι μεγάλη γκλαμουριά αλλά και σαν θήκη...σαν τιμή...είναι ψηλά. τώρα θα μου πεις...θα κρατηθείς και δεν θα την αγοράσεις?...θα δείξει. Σίγουρα όμως όχι άμεσα. sd καρτούλα ναι οκ, καλώδιο για εξωτερικούς σκληρούς ναι οκ ααααντε και ένα ακόμα για hdmi συνδέσεις... μαζεύονται αρκετά... για να πεις... +35 γιούρια για μια θήκη:O. 15-20 άντε 25 το άκουγα...εδώ όμως και στο ipad η θήκη είναι ποιο φθήνη... δεν ξέρω. Σαν ποσό σίγουρα ακουγεται κάπως...άσχημα
  20. έχεις υποστήριξη spen Ελλήνικα? το λέω γιατί λογικά και όχι παράλογα θα πρέπει να το κάνει αν όχι τώρα κάποια στιγμή. έδω κάνει τουρκικά σε εμένα. Στα Αγγλικά επίσης όπως και σε πολλές άλλες γλώσσες. Απλά επειδή εγώ φοράω Γερμανική ρομ για αυτό ρωτάω. Και όχι μόνο mail-sms και word κανονικά.
  21. μια ακόμα ερώτηση. Παιδιά εσείς που έχετε περάσει Ελλήνικη, Γαλλική, η custom rom τεσπα εκτός απο το spen σας ακούει να του υπαγορεύεται κιώλας κείμενο?????
  22. :lol:ακριβώς έτσι! σήμερα η γυναίκα μου το πήρε για να γράψει κείμενο στα Αγγλικά με το spen(BTW καλύτερο office suite παιδιά?)!!!!! απλά καινούρια πράγματα, ανοικτά τα πάντα όλα, λειτουργικό απίστευτα γλυκό και smooth οθώνη? ναι πλέων είναι smartphone με την απαιτούμενη οθώνη για να μπορεί να υποστειρίξη τα όσα δίνει. Ναι και πάρα πολύ χρήστες που είχαμε περάσει στα μήλα μετά τις απανωτές ήττες με windows....θα γυρίζουν σε android με τέτοιες υλοποιήσης! Μια πολύ ωραία που βρήκα είναι το multicon δωρεάν-light και με τέτοια οθονάρα που έχουμε....παρα πολύ χρήσιμη!
  23. κατ' εμέ και όχι μόνο... η ουσία είναι ότι θα έχεις Ελληνικό spen reader. Για τον-τους τρόπους και εγώ περιμένω από το myphone να χωρίσει υπό ενότητες για να βρω την άκρη. πολλά παιδιά εδώ έχουν αναφέρει το ¨πως για όλα¨. έχω χαθεί λίγο για αυτό περιμένω ξεσκαρτάρισμα. Με τους τρόπους που λένε ΔΕΝ θα χάσεις εγγύηση στο 90% των περιπτώσεων που μπορεί να σου τύχει. Πέρι print screen και όχι μόνο θα σου πρότεινα να κατεβάσεις την εφαρμογή user's digest=μικρό αλλά χρήσιμο εγχειρίδιο, τουλάχιστον κατ΄εμέ, για το νοτέλι μας. όταν το κάνεις κτήμα σου...σβηστό. Αυτά από εμένα.
  24. ναι οκ Κώστη. Η καραμέλα είναι μια χαρά λουσαρισμένη. Αν λοιπόν ΔΟΥΝΕ ότι την συγκεκριμένη γλώσσα δεν την μιλάνε μόνο 10 εκατομμύρια άνθρωποι αν λοιπόν δούνε ότι σε τομείς όπως η ηλεκτρονική, ιατρική, φιλοσοφική και όλο τον μικρό-μεγάλο κακό σκασμό από επιστήμες το copy and απλά paste λατιν characters πάει γόνατο... ναι οκ θα έπρεπε όλες οι φακιομένες εταιρίες να σέβονται έστω σε κάποιο βαθμό ορισμένα πράγματα. Τεσπα είναι άλλο κεφάλαιο και δεν θα ήθελα να επεκταθώ πάλι. Απλά παρακαλώ όλους... μην αναφέρεται ότι η Ελληνική γλώσσα αφορά μόνο 10 τούβλα περίπου ανθρώπους.... το κλέψιμο πάει γόνα. Δεκτό μεν καθώς είσαι από τις πλέων αρχαίες γλώσσες απαράδεκτο δε το να μην την υποστηρίζεις! άποψη μου δεν την αλλάζω και δεν το σχολιάζω άλλο. Συγνώμη σε όλους που υποτροπίασα άλλα δίχως να είμαι εθνικιστής ναι... είναι πόλεμος αυτός που συμβαίνει και μάλιστα σε ακραίο βαθμό.:mad:
×
×
  • Create New...