Jump to content

GeoX

Members
  • Δημοσιεύσεις

    212
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About GeoX

  • Ημ. Γέννησης 23/02/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    T-Mobile - ΗΠΑ

GeoX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν είναι απλά η πολύ καλή μπαταρία της nameless ... και με την official 5.0.1 σχετικά καλά μου πήγαινε... Είναι ο αέρας που αποκτά η συσκευή ... πάει σφαίρα !!! Δεν υπάρχει lag και το κινητό είναι έτοιμο out of the box μόλις την περάσεις. Και εγώ πέρασα ΟΛΟ το BLOATWARE από επάνω μετά το install...
  2. H Nameless παίζει σφαίρα. -50mv και n/l battery στα settings και η μπαταρία δεν αδειάζει. Απλά το application με μηνύματα είναι στα αγγλικά ανεξάρτητα γλώσσας και οι επαφές δεν σορτάρουν κατά επώνυμο... Λείπουν και μερικά notification sounds από μέσα(υπάρχει zip με τα sounds του note 4 και του 5 στο xda για όποιον θέλει να τα συμπληρώσει) Εαν ξέρει κανείς πώς μπορούμε να πάρουμε τα 3 apk από την official 5.1.1 (Telekom.apk , Contacts_Note.apk και αυτό των μηνυμάτων) θα είχαμε την τέλεια ROM. Εγώ προσπάθησα αλλά δεν μπόρεσα να ανοίξω το system.img.ext4 της official. XPOSED λειτουργεί κανονικά , το GPS επίσης κουμπώνει αμέσως.
  3. Τις ROM τις κατέβασα.... τα .ext4 που έχουν δεν μπορώ να ανοίξω... δοκίμασα διάφορα προγράμματα αλλά τίποτα δεν κατάφερα. Σε εσάς στην 5.1.1 κάνει sort σωστά κατά επώνυμο στα ελληνικά?
  4. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα apk του τηλεφώνου και των επαφών από ελληνική 5,1,1????????
  5. Έχει κανείς πρόβλημα στην ταξινόμηση επαφών κατά επίθετο στην 5,1,1????
  6. λες να το κερδίσω τώρα που άλλαξα και πάροχο και πήγα σε cosmote;;;;;
  7. Παιδιά μην μαλώνετε... δικό μου είναι για να κάνει παρέα στο νοτε 2 μου!
  8. rzr86

    δεν μπορω να σου στειλω αλλο πμ

    κανενα προβλημα

×
×
  • Create New...