letom Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Για το δεύτερο που Ρωτάς καλύτερα με καλώδιο να την περάσει.Είναι ψιλοάσχετος και νομίζω είναι πιο απλό με SD επειδή δεν χρειάζεται ούτε pc, ούτε κοντά καλώδια, ούτε να περνάς drivers κλπ. Άρα να υποθέσω δεν γίνεται με SD χωρίς τον αντάπτορα σε USB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coxy13 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Νέο firmware για ΤΑΝΙΧ ΤΧ9 PRO http://www.tanix-box.com/download-view/tx9-pro-firmware-3gb32gb-android-7-1-2-full-image/ Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΤην έχει βάλει κανένας να μας πει αλλαγές? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Την έχει βάλει κανένας να μας πει αλλαγές? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μολις βρω χρονο θα το κανω εγω.Ελπιζω να εχει καπου οδηγιες γιατι δεν πατησα στο λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coxy13 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Μολις βρω χρονο θα το κανω εγω.Ελπιζω να εχει καπου οδηγιες γιατι δεν πατησα στο λινκ.Να σαι καλά! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Μολις βρω χρονο θα το κανω εγω.Ελπιζω να εχει καπου οδηγιες γιατι δεν πατησα στο λινκ.Βάζεις το email σου στο link και σου έρχεται email με οδηγίες. Οπότε μην βάλετε μούφα email. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo27 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Χαιρεται σκεφτομαι για αγορα android media player . Νεος στο χωρο για Kodi youtube σερφαρισμα και κανενα παιχνιδακι. Ειδα αυτο απο Θεσσαλονικη Minix Neo U9-H Android TV Media Player 154 ευρω Δώρο το Minix Neo A3 Airmouse https://www.minya.gr/Smart-TV-Box/Android-TV/Minix-Neo-U9-H-Android-TV-Box . Για να μην μλεπω με εξωτερικο νομιζω οτι ειναι μια καλη επιλογη. Τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο μηχανημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 (edited) Χαιρεται σκεφτομαι για αγορα android media player . Νεος στο χωρο για Kodi youtube σερφαρισμα και κανενα παιχνιδακι. Ειδα αυτο απο Θεσσαλονικη Minix Neo U9-H Android TV Media Player 154 ευρω Δώρο το Minix Neo A3 Airmouse https://www.minya.gr/Smart-TV-Box/Android-TV/Minix-Neo-U9-H-Android-TV-Box . Για να μην μλεπω με εξωτερικο νομιζω οτι ειναι μια καλη επιλογη. Τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο μηχανημα ; Ειναι πολλα τα λεφτα teo...! :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 4 μερες παραλαβη απο geekbuying ιταλιας με dhl, το mecool m8s pro L, στα 60€ με τα μεταφορικα. Και μετα την αλλαγη απο atv σε nano nexus rom, το μηχανακι πεταει. Και youtube 4k και fhd netflix. Ειναι λιγο πιο αργο απο το pro (μαλλον λογω ddr3 - antutu v. 44+) αλλα στην τιμη αυτη ειναι μια πολυ καλη επιλογη. :) Edited March 7, 2018 by zenix Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Καλησπέρα, νέος και εγώ στον τομέα των TV BOX. Έψαξα (με όσα μπορούσα να καταλάβω σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες) και κατέληξα σε αυτό M8S PRO Ποια είναι η γνώμη σας ; Υ.Γ Υπάρχει τρόπος να γλιτώσω το τελωνείο ; Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Καλησπέρα, νέος και εγώ στον τομέα των TV BOX. Έψαξα (με όσα μπορούσα να καταλάβω σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες) και κατέληξα σε αυτό M8S PRO Ποια είναι η γνώμη σας ; Υ.Γ Υπάρχει τρόπος να γλιτώσω το τελωνείο ; το έχουμε πάρει αρκετοί, σοβαρό μηχάνημα 6 μήνες που το έχω σε χρήση. Ψάξε λίγο εδώ, υπάρχουν πολλές αναφορές Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 το έχουμε πάρει αρκετοί, σοβαρό μηχάνημα 6 μήνες που το έχω σε χρήση. Ψάξε λίγο εδώ, υπάρχουν πολλές αναφορές Ναι έψαξα αρκετά, διάβασα πολλά καλά σχόλια, απλά με προβληματίζει ότι όλοι έχουν κάνει πολλές "επεμβάσεις" πάνω στο μηχάνημα, κάτι που με φοβίζει γιατι δεν ξέρω να τα κάνω. Με το τελωνείο τι παίζει ; Πως μπορώ να το γλιτώσω ; Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Είναι ψιλοάσχετος και νομίζω είναι πιο απλό με SD επειδή δεν χρειάζεται ούτε pc, ούτε κοντά καλώδια, ούτε να περνάς drivers κλπ. Άρα να υποθέσω δεν γίνεται με SD χωρίς τον αντάπτορα σε USB?Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, μη σε πω ψέματα.η κατεβάζω στο κινητό και με ένα στικάκι περνάω το update Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 (edited) καλησπέρα σε όλους. χαζεύοντας στο νετ και από προτροπή κάποιου φίλου, συνάντησα αυτό: https://www.aliexpress.com/store/product/Xtreamer-Wonder-3-4K-60P-UHD-3GB-DDR4-11ac-VP9-android-media-player-S912-with-DVB/2068003_32816294011.html?spm=2114.12010615.0.0.307e673bSKNMJH δυστυχώς το επίσημο site είναι υπό κατασκευή αλλά δεν είναι μούφα. υπάρχει ως μάρκα και στο σκρουτζ αλλά και στο public (άλλο μοντέλο της εταιρείας εξαντλημένο). πάντως έχει και άλλα προϊόντα. έχει ακούσει κανείς κάτι; ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited March 7, 2018 by sakdim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 καλησπέρα σε όλους. χαζεύοντας στο νετ και από προτροπή κάποιου φίλου, συνάντησα αυτό: https://www.aliexpress.com/store/product/Xtreamer-Wonder-3-4K-60P-UHD-3GB-DDR4-11ac-VP9-android-media-player-S912-with-DVB/2068003_32816294011.html?spm=2114.12010615.0.0.307e673bSKNMJH δυστυχώς το επίσημο site είναι υπό κατασκευή αλλά δεν είναι μούφα. υπάρχει ως μάρκα και στο σκρουτζ αλλά και στο public (άλλο μοντέλο της εταιρείας εξαντλημένο). πάντως έχει και άλλα προϊόντα. έχει ακούσει κανείς κάτι; ευχαριστώ εκ των προτέρων Κριτικές για πρόσφατα κουτιά τους με S905/S912 δεν έχω δει, αλλά σε παλιότερες γενιές έχουν βγάλει αξιόλογα μηχανάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Ναι έψαξα αρκετά, διάβασα πολλά καλά σχόλια, απλά με προβληματίζει ότι όλοι έχουν κάνει πολλές "επεμβάσεις" πάνω στο μηχάνημα, κάτι που με φοβίζει γιατι δεν ξέρω να τα κάνω. Με το τελωνείο τι παίζει ; Πως μπορώ να το γλιτώσω ;Εδώ μιλάμε για τα κουτιά. Για τελωνείο υπάρχουν άλλα ειδικά θέματα να ρωτήσεις. Πάντως υπάρχουν και κουτιά που δεν θέλουν πείραγμα, αν δεν θες να ασχοληθείς με τέτοιες διαδικασίες. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Εχω το Beelink G1 το οποίο τις τελευταίες μέρες, ενώ παίζει κανονικά (netflix ή Youtube) κολλάει και δεν δείχνει να υπάρχει καν η hdmi στην tv. To S/N αρχίζει με G912 Το έχει κάνει σε κάποιον από εσάς ; Το update δεν μου έχει έρθει... Μπορώ να το κατεβάσω από κάπου ; Ευχαριστώ....! Edited March 7, 2018 by pmakridis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Παιδιά καλησπέρα. Εχω το Beelink G1 το οποίο τις τελευταίες μέρες, ενώ παίζει κανονικά (netflix ή Youtube) κολλάει και δεν δείχνει να υπάρχει καν η hdmi στην tv. Είναι το E-P02-A05-201-207917501 ROM eMMC Το έχει κάνει σε κάποιον από εσάς ; Το update δεν μου έχει έρθει... Μπορώ να το κατεβάσω από κάπου ; Ευχαριστώ....! Άλλο καλώδιο δοκίμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Άλλο καλώδιο δοκίμασες? ναι δοκίμασα... τα ίδια κάνει... Θέλω να κάνω update τώρα, να δω αν θα υπάρξει αλλαγή.... Για το update από SD πρέπει να το κάνω πατώντας το reset και βάζοντας το στο ρεύμα ή από το update ως πρόγραμμα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 ναι δοκίμασα... τα ίδια κάνει... Θέλω να κάνω update τώρα, να δω αν θα υπάρξει αλλαγή.... Για το update από SD πρέπει να το κάνω πατώντας το reset και βάζοντας το στο ρεύμα ή από το update ως πρόγραμμα ; Από το update..με reset χάνεις όλα τα δεδομένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Από το update..με reset χάνεις όλα τα δεδομένα OK το έκανα από το update στις εφαρμογές. Μια χαρά δούλεψε. Ελπίζω να σταματήσει και τα κολλήματα... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, μη σε πω ψέματα.η κατεβάζω στο κινητό και με ένα στικάκι περνάω το update Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤη ROM μπορούμε να τη φλασάρουμε και από usb στικάκι? Δεν είναι απαραίτητο να γίνει από κάρτα SD? Εγώ μέχρι τώρα έβαζα τη rom στην SD, έβαζα οδοντογλυφίδα στο reset, έβαζα το βύσμα του ρεύματος και την περνούσε αυτόματα. Αν βάλω τη rom σε USB stick και μπω recovery και επιλέξω apply update from EXT μπορώ μετά να επιλέξω τη θύρα usb και να βάλω τη rom από εκεί? Το αρχείο της rom το αφήνω όπως είναι ή πρέπει να το μετονομάσω σε update.zip? Το ρωτάω αυτό επειδή θυμάμαι κάτι παρόμοιο από όταν φλασάρουμε rom σε κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Καλημερα, το τηλεκοντρόλ σε ενα beelink gt1 ultimate σταμάτησε να δουλεύει.... ενω το λαμπάκι ανάβει κόκκινο οταν πατάω το on, το κουτί δεν ανοίγει.... εχει συμβεί σε κάποιον απο σας? πως το λυνουμε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Καλημερα, το τηλεκοντρόλ σε ενα beelink gt1 ultimate σταμάτησε να δουλεύει.... ενω το λαμπάκι ανάβει κόκκινο οταν πατάω το on, το κουτί δεν ανοίγει.... εχει συμβεί σε κάποιον απο σας? πως το λυνουμε αυτό? Αφελής ερώτηση, αλλά μπαταρίες άλλαξες? Ακόμα και να ανάβει το λαμπάκι, εάν δεν είναι "δυνατές" (φορτισμένες) οι μπαταρίες μπορεί να μην λειτουργεί σωστά. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Ναι, οι μπαταρίες δεν εχουν πρόβλημα.. Στην πραγματικοτητα το τηλεκοντρόλ δεν ειναι τελείως off... καποιες φορες δουλευει κανονικα, μετα τρωει φλασια και σταματαει να ανταποκρινεται, μετα απο μερικες ωρες/μερες ξαναλειτουργει κανονικα!!! Άβυσσος...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Ναι, οι μπαταρίες δεν εχουν πρόβλημα.. Στην πραγματικοτητα το τηλεκοντρόλ δεν ειναι τελείως off... καποιες φορες δουλευει κανονικα, μετα τρωει φλασια και σταματαει να ανταποκρινεται, μετα απο μερικες ωρες/μερες ξαναλειτουργει κανονικα!!! Άβυσσος...!! Όμως αυτό που περιγράφεις είναι σύμπτωμα "αδύνατων" μπαταριών. Τελικά έβαλες καινούργιες μπαταρίες για να αποκλείσεις αυτό τον παράγοντα? Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Ναι, οι μπαταρίες δεν εχουν πρόβλημα.. Στην πραγματικοτητα το τηλεκοντρόλ δεν ειναι τελείως off... καποιες φορες δουλευει κανονικα, μετα τρωει φλασια και σταματαει να ανταποκρινεται, μετα απο μερικες ωρες/μερες ξαναλειτουργει κανονικα!!! Άβυσσος...!!Δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια. Ή μπαταρίες είναι ή θες άλλο remote Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts