pavlitakis1 Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Ανύπαντρος να υποθεσω; (Πλάκα κάνω) Όταν και για το πιο απλό πράγμα πρέπει να εξηγείς μισή ώρα τότε το κάνεις μόνος σου. Επίσης άντε να βρεις τρόπο όταν θα κολλήσει το httpS και δεν θα μπορεί να περάσει πακέτο. Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk Παντρεμένος είμαι.:lol: Γι αυτό έχω και το teamviewer μόνιμα να τρέχει. Μία μέρα πριν λήξει μπαίνεις και το φτιάχνεις. Από το σπίτι χρησιμοποιώ το tightVNC. Και κανένα πρόβλημα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Έχω Chromebook και στις δύο πλευρές και δεν έχω καταφέρει να δουλέψω απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας. Πιο πριν που της είχα win 10 έμπαινα με το chrome remote desktop και τα έφτιαχνα τέτοια προβλήματα. Αλλά τότε είχαμε σταθερο ίντερνετ. Όταν κατέβω Ελλάδα θα το ψάξω παραπάνω. Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Έχω Chromebook και στις δύο πλευρές και δεν έχω καταφέρει να δουλέψω απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας. Πιο πριν που της είχα win 10 έμπαινα με το chrome remote desktop και τα έφτιαχνα τέτοια προβλήματα. Αλλά τότε είχαμε σταθερο ίντερνετ. Όταν κατέβω Ελλάδα θα το ψάξω παραπάνω. Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk Teamviewer, ο αγαπημένος φίλος μας όταν είμαστε μακριά. Καλύτερος από όλους. Δεν ζηλεύω καθόλου.:lol: Απλός και πιστός. Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτόν. Τον συνιστώ σε όλους εδώ μέσα. Και από το σπίτι tightVNC για έλεγχο και από κινητό το androidVNC. Χρησιμοποιείς το Fing για να βρίσκεις τις IP διευθύνσεις(αν αλλάξουν) και έχεις πλήρη έλεγχο από το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Offtopic Πολύ εύκολα αν το παρακάνεις θα σε κοβει το teamviewer και θα ζητάει πληρωμή. Προσωπικα με anydesk δουλευω απροβληματιστα κινητό & desktop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 (edited) Offtopic Πολύ εύκολα αν το παρακάνεις θα σε κοβει το teamviewer και θα ζητάει πληρωμή. Προσωπικα με anydesk δουλευω απροβληματιστα κινητό & desktop.Δεν μου έχει συμβεί ποτέ να με κόψει. Πολλά χρόνια όπου χρειάζεται. Το anydesk είναι cross-platform? Δουλεύει και σε κινητά? Αν ναι θα το δοκιμάσω αλλά δεν θα πειράξω αυτά που έχω τώρα για να μην τρέχουν όλοι.:lol: Edit. Οκ το βλέπω για να μαθαίνω. Edited April 18, 2021 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 δουλευει και σε κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Το δοκίμασα. Έχει καλά χαρακτηριστικά αλλά όχι την απλότητα του teamviewer. Είναι περισσότερο για επαγγελματική χρήση γι αυτό έχει χαρακτηριστικά που δεν χρειάζονται σε έναν απλό χρήστη. Το androidVNC είναι λιγότερο από 1μβ και είναι σαν να μην υπάρχει στο κινητό. Για επαγγελματική συνεχή χρήση δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Σε γενικές γραμμές έχει καλή απόκριση και ποιότητα αλλά δεν αξίζει να εκπαιδεύσω την οικογένεια σε άλλη πλατφόρμα όταν ήδη δεν έχουμε πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Μια ερώτηση, ενώ με άλλα κινητά μπορώ να συνδεθώ μέσω thethering, ένα ταμπλετ που έχω δεν συνδέεται με τίποτα. Φταίει καμία ρύθμιση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Μια ερώτηση, ενώ με άλλα κινητά μπορώ να συνδεθώ μέσω thethering, ένα ταμπλετ που έχω δεν συνδέεται με τίποτα. Φταίει καμία ρύθμιση;;Σβήσε από την μνήμη το wifi και πήγαινε από την αρχή και βάλε σωστά τους κωδικούς. Μήπως είναι κλειστό? Σε άλλα wifi συνδέεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Σβήσε από την μνήμη το wifi και πήγαινε από την αρχή και βάλε σωστά τους κωδικούς. Μήπως είναι κλειστό? Σε άλλα wifi συνδέεται? Γράφει συνδεδεμένο αλλά χωρίς ίντερνετ. Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση στο apn;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Γράφει συνδεδεμένο αλλά χωρίς ίντερνετ. Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση στο apn;;Μάλλον δεν κατάλαβα τελικά. Έχεις wifi on the spot στο κινητό σου το κάνεις hot spot και ενώ συνδέονται άλλα κινητά το τάμπλετ δεν συνδέεται ή δεν δουλεύει το hot spot στο κινητό σου ενώ έχεις ίντερνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Μάλλον δεν κατάλαβα τελικά. Έχεις wifi on the spot στο κινητό σου το κάνεις hot spot και ενώ συνδέονται άλλα κινητά το τάμπλετ δεν συνδέεται ή δεν δουλεύει το hot spot στο κινητό σου ενώ έχεις ίντερνετ? Δουλεύει το hotspot, συνδέεται κανονικά αλλά δεν έχει ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Δουλεύει το hotspot, συνδέεται κανονικά αλλά δεν έχει ίντερνετ. αν βρεις ακρη, γραψτο. Ειχα το ιδιο προβλημα, δουλευε στην αρχη, εδω και αρκετο καιρο σταματησε να λειτουργει! Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Έχεις αλλάξει το hotspot APN σε internet? Από μόνο του είναι internet.vodafone.gr, αυτό δεν θα δουλέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Τελικά το βρήκα, άλλαξα αυτά στο apn: User name : user Password : pass Τύπος MVNO : SPN Τιμή MVNO : Vodafone GR και τώρα συνδέονται όλες οι συσκευές χωρίς πρόβλημα. Δεν φτάνει να ορίσω μόνο apn: internet τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Σε μένα έχω αυτά και δουλεύει άψογα. Μυστήριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Αν τελειώσουν τα 200mb και δεν έχουμε ενεργοποιήσει κάποιο άλλο πακέτο τι γίνεται? Υπάρχει έξτρα χρέωση και αν ναι πως μπορούμε να την αποφύγουμε? Προσπάθησα να ενεργοποιήσω το Data control αλλά δεν με αφήνει. Βασικά θελω να κόβει την σύνδεση όταν δεν έχει άλλα mb. Γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Αν τελειώσουν τα 200mb και δεν έχουμε ενεργοποιήσει κάποιο άλλο πακέτο τι γίνεται? Υπάρχει έξτρα χρέωση και αν ναι πως μπορούμε να την αποφύγουμε? Προσπάθησα να ενεργοποιήσω το Data control αλλά δεν με αφήνει. Βασικά θελω να κόβει την σύνδεση όταν δεν έχει άλλα mb. Γίνεται? Don't worry. Δεν υπάρχει πρόβλημα μόλις τελειώσουν τα 200'. Κόβεται το ίντερνετ και έχεις μόνο πρόσβαση στο myvmb για να αγοράσεις πακέτο. Μην ασχολείσαι με το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Don't worry. Δεν υπάρχει πρόβλημα μόλις τελειώσουν τα 200'. Κόβεται το ίντερνετ και έχεις μόνο πρόσβαση στο myvmb για να αγοράσεις πακέτο. Μην ασχολείσαι με το θέμα. Οκ σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Είμαι και εγώ επίσημα μέλος της παρέας από χθες. Να ρωτήσω κάτι. Άμα ενεργοποιήσω ένα πακέτο 10g και πριν τελείωση ο μήνας άλλο ένα πακέτο 10g προσθέτονται και λήγουν όλα μαζί τον επόμενο μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Είμαι και εγώ επίσημα μέλος της παρέας από χθες. Να ρωτήσω κάτι. Άμα ενεργοποιήσω ένα πακέτο 10g και πριν τελείωση ο μήνας άλλο ένα πακέτο 10g προσθέτονται και λήγουν όλα μαζί τον επόμενο μήνα; Nαι ,τα ίδια πακετα κάνουν roll over,τα διαφορετικά όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Nαι ,τα ίδια πακετα κάνουν roll over,τα διαφορετικά όχι. Καλημέρα και ευχαριστώ άρχοντα. Επίσης να ευχαριστήσω και τον pavlitakis για την βοήθεια που μου έδωσε για την αγορά της κάρτας και όλα τα παιδιά του φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2021 Σε μερικούς μήνες λήγει το συμβόλαιο μου.Τι γίνεται τότε;Θελει πάλι ανανέωση με ενέργειες δικές μου ή συνεχίζει όπως είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. May 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2021 Περυσι τον Ιούνιο που εκανα το δικό μου, μου ειχαν πει οτι γίνεται αοριστου μετα τους 12 μηνες , θα δούμε τίποτα δεν πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2021 Περυσι τον Ιούνιο που εκανα το δικό μου, μου ειχαν πει οτι γίνεται αοριστου μετα τους 12 μηνες , θα δούμε τίποτα δεν πιστεύω Οπότε αναμένουμε. Αν θες ,όταν λήξει το δικο σου,γραψε τι έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts