katsiletra Δημ. Σάββατο στις 05:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:35 μμ 10 minutes ago, johnny_htc said: Δεν είχες καλό δίκτυο στο κέντρο της Αθήνας εννοείς από την Cosmote; Ναι. Είχα drop calls και σκέψου την είχα για back up. Και δεδομένα που δοκίμασα να στείλω αρχεία και μαιλ καθυστερούσε πολύ. Φαντάσου έκανα την δουλειά με τη Vodafone, ενώ περίμενα το αντίθετο. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 05:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:39 μμ 3 minutes ago, katsiletra said: Ναι. Είχα drop calls και σκέψου την είχα για back up. Και δεδομένα που δοκίμασα να στείλω αρχεία και μαιλ καθυστερούσε πολύ. Φαντάσου έκανα την δουλειά με τη Vodafone, ενώ περίμενα το αντίθετο. Έχεις δικαρτο ή είναι σε ξεχωριστό κινητό; Δεν μου έχει τύχει κέντρο αυτό ποτέ είναι η αλήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. Σάββατο στις 06:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:33 μμ 52 minutes ago, johnny_htc said: Έχεις δικαρτο ή είναι σε ξεχωριστό κινητό; Δεν μου έχει τύχει κέντρο αυτό ποτέ είναι η αλήθεια... Δίκαρτο κι όσα χρόνια το χρησιμοποιώ ποτέ δεν είχα θέμα με κλήσεις κτλ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Σάββατο στις 07:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:07 μμ Όσες φορές έχω πάει κέντρο, φυσάει και η Cosmote και η Vodafone. 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Σάββατο στις 11:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:05 μμ 3 ώρες πριν, MIKU said: Όσες φορές έχω πάει κέντρο, φυσάει και η Cosmote και η Vodafone. Δε φυσάνε σε όλα τα σημεία στο κέντρο έχουν χοντρά θέματα ανά σημεία και οι δυο αλλά καμία σχέση με το σαπακι της νοντ. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts