katsiletra Δημ. October 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2024 6 ώρες πριν, dimitris15 said: λογω των 5 ευρω της 4sharing πηρα την αποφαση να παω σε internet με καρτα εχω το mifi mu5001 αλλα ειδα οτι το wifi on the spot φτανει μεχρι 4g σε ταχυτητα. εχει καταφερει κανεις να πιασει 5g? μου ειχε δωσει πριν 3 χρονια η vodafone δωρο το huawei R219 στο οποιο εβαλα μια καρτα cosmote και επαιξε αυτοματα Άμα το μόντεμ υποστηρίζει 5G δεν θα χεις πρόβλημα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2024 On 16/10/2024 at 10:28 ΜΜ, katsiletra said: Άμα το μόντεμ υποστηρίζει 5G δεν θα χεις πρόβλημα. μου ειπαν οτι η sim ειναι κλειδωμενη μονο σε 4G On 16/10/2024 at 9:57 ΜΜ, nininikos said: Εγω παντως βλεπω οτι το huawei R219 ειναι μονο 4G. ναι εχω και το MU5001 που ειναι 5G 1 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. October 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2024 2 ώρες πριν, dimitris15 said: μου ειπαν οτι η sim ειναι κλειδωμενη μονο σε 4G ναι εχω και το MU5001 που ειναι 5G Για δοκίμασε να βάλεις την σιμ σε ένα κινητό 5g που είναι πιστοποιημένο και μετά, αν ανοίξει, βάλτο στο ρούτερ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2024 10 ώρες πριν, dimitris15 said: μου ειπαν οτι η sim ειναι κλειδωμενη μονο σε 4G Δοκίμασε σε ένα τηλ., γιατί και μένα κάτι τέτοιες μαλ@@@ες μου λέγανε και τη δοκίμασα στο 5G ρούτερ που έχω στο σπίτι και πιάνει ια χαρά σήμα 5G. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKO95 Δημ. November 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2024 Καλησπέρα στην ομάδα, είχα αγοράσει μια κάρτα vodafone wifi on the spot στο παρελθον για να την βαλω στο κινητο. Στην αρχη δεν δουλευε αλλα ειχα κανει κατι ρυθμισεις που βρηκα εδω στην ομαδα ( Στο APN) και δουλεψε κανονικα. Προσπαθησα να την βαλω σε 4g φλασακι και δουλευει κανονικα στον υπολογιστη αλλα οταν βαζω το φλασακι σε router που υποστηριζει usb στο σημα λαμπακι του ιντερνετ μου βγαζει κοκκινο, ξερει κανεις τι παιζει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2024 Οι ρυθμίσεις apn αποθηκεύονται στη συσκευή και όχι στη sim. Οπότε πρέπει να το ξαναρυθμίσεις στο usb 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKO95 Δημ. November 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2024 Τι ρυθμισεις θα χρειαστει το usb για να δουλεψει στο router? Ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2024 (edited) Προφανώς πρέπει να έχει κάποια σελίδα διαχείρισης, είτε το ίδιο το usb είτε μέσα από τα windows όπου θα ρυθμίσεις το apn. Έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω τέτοιο στικάκι και δεν μπορώ να θυμηθώ πως ακριβώς γίνεται Edited November 11, 2024 by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riznik Δημ. November 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2024 Καλημέρες, το on the spot εξακολουθεί να δίνει 200mb τον μήνα δωρεάν ; αν ναι υπάρχει κάποια προϋπόθεση ; Ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2024 33 minutes ago, riznik said: Καλημέρες, το on the spot εξακολουθεί να δίνει 200mb τον μήνα δωρεάν ; αν ναι υπάρχει κάποια προϋπόθεση ; Ευχαριστώ κανονικά και χωρίς καμια προυπόθεση 2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riznik Δημ. November 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2024 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει το APN? ή είναι το στανταρ της vodafone ? Ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. November 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2024 1 hour ago, riznik said: Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει το APN? ή είναι το στανταρ της vodafone ? Ευχαριστώ internet σκέτο !! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2024 On 9/8/2024 at 11:51 ΜΜ, Teiresias_ said: Αυτό παίρνει ολόκληρη σιμ. Τη μεγάλη. Αλλά μπορεί να είναι η λεγόμενη "multi sim" και να σπάει. Οντως έτσι είναι.Εβγαλα την μικρο και την έβαλα στο ρουτερ και έπαιξε κατευθείαν χωρίς ρυθμίσεις ή οτιδήποτε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2024 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmar Δημ. Παρασκευή στις 09:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:33 πμ https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/diathesi-neon-paketon-giga-boost-tis-ypiresias-giga-wifi-me-perissotera-dedomena-kai-katargisi-yfistamenon-paketon?? Αύξηση δεδομένων αλλά και τιμών ωστόσο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Παρασκευή στις 10:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:52 πμ Οι τιμές ανά GB βλέπω ότι μειώνονται ελάχιστα ωστόσο. Από 0,595 σε 0,53 για το μικρό πακέτο πχ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckoul Δημ. Παρασκευή στις 11:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:12 πμ Όλο και χειρότερα.. τα προηγούμενα δύο χρόνια θυμάμαι να έχω ενεργοποιήσει πακέτο των 10 GB με 4,5 €. Το έχω μόνο για ώρα ανάγκης και τη μία από τις δύο φορές που το χρειάστηκα (ταξίδι στη Ρουμανία) αφού «φαγώθηκα» να προσπαθώ να το κάνω να δουλέψει (πολλές φορές χρειάζεται επανεκκίνηση η συσκευή, χειροκίνητη επιλογή δικτύου κλπ) προέκυψε μετά από τηλέφωνα και ταλαιπωρία ότι ήταν απενεργοποιημένο το roaming (by default από την εταιρεία) σε προϊόν που το έχεις προαγοράσει και δεν τίθεται θέμα προστασίας του πελάτη (από υπερβολικές χρεώσεις)! Εν τω μεταξύ βρήκα άλλη λύση οπότε δεν έκανα την παραμικρή χρήση. Τώρα με τη νέα ελάχιστη τιμή (7,95 €) αμφιβάλλω αν θα το ξαναχρησιμοποιήσω (ο βασικός μου πάροχος δίνει 6 GB με 5,35 €, έστω για 25 ημέρες, που είναι φθηνότερο για περιστασιακή χρήση). 21 minutes ago, paanos said: Οι τιμές ανά GB βλέπω ότι μειώνονται ελάχιστα ωστόσο. Από 0,595 σε 0,53 για το μικρό πακέτο πχ Στο μεσαίο πακέτο αυξάνεται, έστω και λίγο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. Παρασκευή στις 04:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:07 μμ σκατουλες μας σκοτωσαν με το 7,95 1 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Παρασκευή στις 08:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:01 μμ 10 ώρες πριν, staurosmar said: https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/diathesi-neon-paketon-giga-boost-tis-ypiresias-giga-wifi-me-perissotera-dedomena-kai-katargisi-yfistamenon-paketon?? Αύξηση δεδομένων αλλά και τιμών ωστόσο. Παραμένει φθηνότερα από το Cosmote internet on the go με κάρτα, ωστόσο. 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmar Δημ. Παρασκευή στις 09:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:04 μμ 58 minutes ago, MIKU said: Παραμένει φθηνότερα από το Cosmote internet on the go με κάρτα, ωστόσο. Ναι ήταν πάντα πιο φτηνό αλλά κάποια εποχή δίναμε 5 ευρώ για το μικρό πακέτο και από δω και στο εξής 8 ευρώ. Δεν το συγκρίνω με άλλη εταιρία, το συγκρίνω με τον ίδιο του τον εαυτό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Παρασκευή στις 09:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:47 μμ 43 minutes ago, staurosmar said: Ναι ήταν πάντα πιο φτηνό αλλά κάποια εποχή δίναμε 5 ευρώ για το μικρό πακέτο και από δω και στο εξής 8 ευρώ. Δεν το συγκρίνω με άλλη εταιρία, το συγκρίνω με τον ίδιο του τον εαυτό. Καλά ναι, το χάλασαν πολύ. Και να πεις ότι άξιζε το δίκτυο... 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Σάββατο στις 09:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:31 πμ 11 ώρες πριν, MIKU said: Και να πεις ότι άξιζε το δίκτυο... Συμφωνώ. Για τις τιμές των πακέτων και την ποιότητα δικτύου, είναι αρκετά μέτριο πλέον. Σε τέτοιου είδους προγράμματα που κύριες χρήσεις είναι είτε εν κινήσει ή σε εξοχικό, η vf πρέπει να ρίξει τιμή γιατί πολλές φορές, ιδιαίτερα σε χωριά, το δίκτυο είναι ανύπαρκτο. 2 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 09:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:40 πμ 11 ώρες πριν, MIKU said: Καλά ναι, το χάλασαν πολύ. Και να πεις ότι άξιζε το δίκτυο... Μα και υπερδικτυο να ήταν ρε παιδιά, τέτοια προγράμματα τι να τα κάνεις με Ν78 all over the air;... 😅 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. Σάββατο στις 05:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:21 μμ 7 ώρες πριν, johnny_htc said: Μα και υπερδικτυο να ήταν ρε παιδιά, τέτοια προγράμματα τι να τα κάνεις με Ν78 all over the air;... 😅 Είδα κι εγώ Αθήνα που κατέβηκα με την Cosmote. Σήμα μπανάνα ειδικά κέντρο χάλι κακό. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 05:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:23 μμ 1 minute ago, katsiletra said: Είδα κι εγώ Αθήνα που κατέβηκα με την Cosmote. Σήμα μπανάνα ειδικά κέντρο χάλι κακό. Δεν είχες καλό δίκτυο στο κέντρο της Αθήνας εννοείς από την Cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts