DjTony Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Οχι δεν μπορείς,επίσης μην ξεχνάς τον κόφτη στα 100 GB Kαι τα υπόλοιπα κλπ τα βλέπεις και απο την σελίδα . Τι εννοείς με τον κόφτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Τι εννοείς με τον κόφτη; Οταν ξεπεράσεις τα 100GB τον μήνα τότε βαζει κόφτη ταχυτητας,οταν εκδωθεί ο λογαριασμός το αφήνουν ελεύθερο πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Οταν ξεπεράσεις τα 100GB τον μήνα τότε βαζει κόφτη ταχυτητας,οταν εκδωθεί ο λογαριασμός το αφήνουν ελεύθερο πάλι. Έχω την εντύπωση ότι το έχουν καταργήσει αυτό εδώ και μερικούς μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Και εμείς. Κανένας δεν πήρε να τους το αναφέρει ομως για να δούμε αν τελικά υπαρχει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Και εμείς. Κανένας δεν πήρε να τους το αναφέρει ομως για να δούμε αν τελικά υπαρχει :) Δεν παρακολουθείς μάλλον http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8098461#post8098461 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Να ρωτήσω αν τα απεριόριστα για 15 ημέρες σε συμβόλαια με 5,9 ισχύει και στο giga wifi on the spot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Μπορώ να ενεργοποιήσω το πακέτο με τα 40GB ας πούμε 3-4 φορές τον ίδιο μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Μπορώ να ενεργοποιήσω το πακέτο με τα 40GB ας πούμε 3-4 φορές τον ίδιο μήνα;Μπορείς αλλά έχει κόφτη στα 100gb. Πέφτει η ταχύτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Ειχα μερες να χρησιμοποιησω την καρτα, και σημερα που την εβαλα σε λειτουργια, ειδα οτι δεν δινει data σαν hotspot. Mπηκα στο ΑΡΝ και ειδα οτι ειχε σβηστει το MVNO type. To βαζω SPN και mvno name Vodafone GR, το αποθηκευω, και ...τιποτε! Δεν κρατησε τις ρυθμισεις του. Σβηνω το ΑΡΝ, κανω νεο, παλι τιποτε, δεν δεχεται να κρατησει το SPN, το γυρναει μονο του σε "none". Για πειτε καμια ιδεα γιατι εχω τρελαθει επειδη το θελω για δουλεια. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Ειχα μερες να χρησιμοποιησω την καρτα, και σημερα που την εβαλα σε λειτουργια, ειδα οτι δεν δινει data σαν hotspot. Mπηκα στο ΑΡΝ και ειδα οτι ειχε σβηστει το MVNO type. To βαζω SPN και mvno name Vodafone GR, το αποθηκευω, και ...τιποτε! Δεν κρατησε τις ρυθμισεις του. Σβηνω το ΑΡΝ, κανω νεο, παλι τιποτε, δεν δεχεται να κρατησει το SPN, το γυρναει μονο του σε "none". Για πειτε καμια ιδεα γιατι εχω τρελαθει επειδη το θελω για δουλεια.Δοκίμασε μόνο με το apn ,user name ,pass. Τ άλλα άστα όπως είναι. Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 τιποτα, εχω data κανονικα, αλλα οχι σε hotspot Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Σε τι συσκευή? Δούλευε πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Σε τι συσκευή? Δούλευε πριν? oneplus 7T pro. δουλευε σωστα επι μηνες Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Apn βάζεις internet, όνομα χρήστη - user και κωδικό - pass, τώρα το δοκίμασα και παίζει κανονικά Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Apn βάζεις internet, όνομα χρήστη - user και κωδικό - pass, τώρα το δοκίμασα και παίζει κανονικά Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜην ξεχάσεις να κάνεις αποθήκευση την αλλαγή Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Apn βάζεις internet, όνομα χρήστη - user και κωδικό - pass, τώρα το δοκίμασα και παίζει κανονικά Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μην ξεχάσεις να κάνεις αποθήκευση την αλλαγή Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οχι δεν παιζει σε μενα. Εγω θυμαμαι οτι επρεπε να αλλαξουμε το mvno type σε SPN, το οποιο αν το κανω, δεν με αφηνει να αποθηκευσω την αλλαγη Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Τι να πω,και στο lg g8s που έχω την κάρτα και μένα αυτό που λες έκανε και μόλις έκανα τις παραπάνω ρυθμίσεις έπαιξε κανονικά το teth Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 σου εκανε και εσενα το ιδιο προβλημα ενω πριν επαιζε κανονικα; Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Την είχα σε άλλη συσκευή πριν,το έβαλα στης κυράς με της ρυθμίσεις που έβαλες και συ αλλά έκανε αυτό που γράφεις , μετά έκανα το παραπάνω και όλα εντάξει με ΝΕΤ και teth Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 (edited) Δεν χρειάζεται να βάλεις τίποτα. Φτιάχνεις ένα καινούργιο apn με όνομα internet και απλώς το αποθηκεύσεις. Κατόπιν το επιλέγεις και τέλος. Μην σκαλίζεις τίποτε άλλο. Edited December 22, 2020 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Δεν λειτουργει ουτε ετσι. Μιλαω για τη λειτουργια HOTSPOT. Data εχω κανονικα στη συσκευη. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Δεν λειτουργει ουτε ετσι. Μιλαω για τη λειτουργια HOTSPOT. Data εχω κανονικα στη συσκευη.Ναι έχω κανονικά χοτσποτ. Συσκευή Huawei p8 lite και Samsung m20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Δεν λειτουργει ουτε ετσι. Μιλαω για τη λειτουργια HOTSPOT. Data εχω κανονικα στη συσκευη. Mε άλλη κάρτα έχεις hotspot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 (edited) Mε άλλη κάρτα έχεις hotspot? ναι δοκιμασα μια της cosmote και παει σφαιρα. Επισης δοκιμασα να αλλαξω τη θεση της sim. επισης δοκιμασα να συνδεσω και αλλες συσκευες πανω στο hotspot, καμια δεν παιρνει ιντερνετ. oυτε με usb tethering δινει ιντερνετ. να εχει προβλημα η sim? Edited December 22, 2020 by marlboro man Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 ναι δοκιμασα μια της cosmote και παει σφαιρα. Επισης δοκιμασα να αλλαξω τη θεση της sim. επισης δοκιμασα να συνδεσω και αλλες συσκευες πανω στο hotspot, καμια δεν παιρνει ιντερνετ. oυτε με usb tethering δινει ιντερνετ. να εχει προβλημα η sim? Μάλλον το apn θα πρέπει να δεις τι γράφει , να δεις τι χρειάζεται να γράψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupusunicus Δημ. December 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2020 Το έκανε και σε μένα, είχα internet στο κινητό αλλά δεν είχα στο pc/win10 και σε ένα Samsung tablet. Αναγκάστηκα να αλλάξω τις ρυθμίσεις DNS και στα δύο και όλα δούλεψαν. Δεν έχω ιδέα γιατί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts