Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα με το swiftkey (1gb ram έχω)! Καθάρισε αν θες την cache και κάνε και μια επανεκκίνηση μπας και...
Τhe end of an era...

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Δεν έχει βαρύνει κάπως το swiftkey 3 ή είναι ιδέα μου; Σαν να τρώει κολλήματα που και που και να μην υπακούει τόσο καλά, ιδίως όταν γράφω γρήγορα.

Για πες freddaras που το χρησιμοποιείς κι έχεις και το note μήπως φταίει ότι έχω 512 ram.

Τίποτα φίλε κανένα πρόβλημα και εδώ

Παραμένει το βασικό μου πληκτρολόγιο και δεν το αλλάζω με τίποτα

Sent from my note

Συμβαίνει και σε εσάς το πρόβλημα με κάποια boxes όπου το SwiftKey δεν εμφανίζει suggestions;

δυστυχώς δεν βγάζει suggestions σε διευθύνσεις ίντερνετ,email κλπ.για μένα μέγα μείον.

όποιο πληκτρολόγιό και αν δοκιμάσω πάντα επιστρέφω στο smart keyboard :)

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα με το swiftkey (1gb ram έχω)! Καθάρισε αν θες την cache και κάνε και μια επανεκκίνηση μπας και...

Και εμένα απροβλημάτιστα δουλεύει.

Τίποτα φίλε κανένα πρόβλημα και εδώ

Παραμένει το βασικό μου πληκτρολόγιο και δεν το αλλάζω με τίποτα

Sent from my note

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Όλοι 1 gb ram έχετε!

Δεν το κάνει συνέχεια αυτό που λέω, αλλά μια στο τόσο πάει πιο αργά. Όταν το κάνει, αν αλλάξω πληκτρολόγιο για λίγο και το ξαναβάλω μετά, επανέρχεται.

Το θέμα είναι ότι μου έχει κάνει μεγάλη ζημιά και δεν μπορώ πια να γράψω με άλλο πληκτρολόγιο :p

Karx χθες η εφαρμογή είχε update.

Δες λίγο αν διορθώθηκε το πρόβλημα σου

Sent from my note

Εμένα το ταμπλετ 512 mb έχει και δεν έχω δει κανένα ιδιαίτερο κόλλημα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Karx χθες η εφαρμογή είχε update.

Δες λίγο αν διορθώθηκε το πρόβλημα σου

Sent from my note

Ευχαριστώ φίλε μου!

Το αναβάθμισα χθες και πάει πολύ καλύτερα. Σήμερα δεν έχει μειωθεί καθόλου η ταχύτητα του, καταλαβαίνει όλα τα πατήματα όσο γρήγορα κι αν γράφω και δεν μου έχει κάνει τίποτα περίεργο. Επίσης διόρθωσαν το πιο σπαστικό, που δεν εμφάνιζε καμιά φορά προβλέψεις.

Όλα καλά λοιπόν :)

Ξέρει κανείς αν στο go keyboard εκεί που εμφανίζονται τα γράμματα πού γράφεις και είναι σε γαλάζιο φόντο να μπορώ να αλλάξω αυτό το χρώμα?

• 2 weeks later...
καλησπερα, εχω κάνει εγκατάσταση το SwiftKey 3 αλλα αντιμετωπίζω το εξης: οταν γραφω ελληνικα το μεγεθος του sms ειναι 160 χαρακτηρες με την ρυθμηση του κινητου στο Αλφαβητο GSM αλλα! οταν παω να κανω αποστολη μου εμφανιζει να αλλαξω τη λειτουργια εισαγωγης σε αυτοματο, αν το κανω αυτο οι χαρακτηρες μειωνονται στους 70! γιατι ???

Καλημέρα. Να ρωτήσω αν γίνεται απο το SwiftKey 3 να αφαιρέσω την επιλογή που συμπληρώνει τις λέξεις στο πάνω μέρος του πληκτρολογίου; κ αν ναι πως γίνεται;

Ευχαριστώ

ρε παιδιά εγώ έχω το εξής πρόβλημα. δημιουργό ένα αρχείο txt, γράφω μέσα κάτι και αλλάζω 2 σειρές πχ

σήμερα είμαι καλά.

σήμερα είμαι μπλε.

και το αποθηκεύω. αυτό το txt το έχω περασμένο στο dropbox, είναι πρόγραμμα συγχρονισμού αρχείων για όσους δεν ξέρουν. Με το που ανοίγω αυτό το txt από τον υπολογιστή μου η αλλαγές σειράς έχουν σβηστεί με αποτέλεσμα να μου το εμφανίζει έτσι
σήμερα είμαι καλά.σήμερα είμαι μπλε.
έχετε καμιά ιδέα; τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω;

καλησπερα, εχω κάνει εγκατάσταση το SwiftKey 3 αλλα αντιμετωπίζω το εξης: οταν γραφω ελληνικα το μεγεθος του sms ειναι 160 χαρακτηρες με την ρυθμηση του κινητου στο Αλφαβητο GSM αλλα! οταν παω να κανω αποστολη μου εμφανιζει να αλλαξω τη λειτουργια εισαγωγης σε αυτοματο, αν το κανω αυτο οι χαρακτηρες μειωνονται στους 70! γιατι ???

Το "αυτόματο" προσπαθεί να κρατήσει τα πεζά/κεφαλαία και τονισμό...αυτό δε γίνεται με 160 χαρακτήρες.

Καλημέρα. Να ρωτήσω αν γίνεται απο το SwiftKey 3 να αφαιρέσω την επιλογή που συμπληρώνει τις λέξεις στο πάνω μέρος του πληκτρολογίου; κ αν ναι πως γίνεται;

Ευχαριστώ

Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά εάν κόψεις αυτό από το Swiftkey ποιο είναι το πλεονέκτημά του?

ρε παιδιά εγώ έχω το εξής πρόβλημα. δημιουργό ένα αρχείο txt, γράφω μέσα κάτι και αλλάζω 2 σειρές πχ

και το αποθηκεύω. αυτό το txt το έχω περασμένο στο dropbox, είναι πρόγραμμα συγχρονισμού αρχείων για όσους δεν ξέρουν. Με το που ανοίγω αυτό το txt από τον υπολογιστή μου η αλλαγές σειράς έχουν σβηστεί με αποτέλεσμα να μου το εμφανίζει έτσι έχετε καμιά ιδέα; τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω;

Πρέπει να μας πεις πώς το δημιουργείς. Το πιο πιθανό είναι ότι είτε o editor που χρησιμοποιείς είτε το πληκτρολόγιο (πιο απίθανο) δε συμπεριφέρεται εντελώς σωστά στις νέες γραμμές. Δες τη διαφορά στα παρακάτω και ψάξε εάν έχεις κάποια ρύθμιση για τον ορισμό του Enter ως ένα από τα δύο:

http://en.wikipedia.org/wiki/Carriage_return

http://en.wikipedia.org/wiki/Newline

Το "αυτόματο" προσπαθεί να κρατήσει τα πεζά/κεφαλαία και τονισμό...αυτό δε γίνεται με 160 χαρακτήρες.

δηλ δεν μπορω να γραφω με 160 χαρακτηρες με το SwiftKey 3?

Το πρόβλημα δεν είναι το Swiftkey, αλλά η εφαρμογή των μηνυμάτων. Πολύς κόσμος χρησιμοποιεί το Handcent ή το Go SMS για αυτό το σκοπό. Ίσως να έχεις τρόπο να το πείσεις να μη γυρίζει σε αυτόματο, αλλά εκεί δε μπορώ να σε βοηθήσω :)

Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά εάν κόψεις αυτό από το Swiftkey ποιο είναι το πλεονέκτημά του?

Πρέπει να μας πεις πώς το δημιουργείς. Το πιο πιθανό είναι ότι είτε o editor που χρησιμοποιείς είτε το πληκτρολόγιο (πιο απίθανο) δε συμπεριφέρεται εντελώς σωστά στις νέες γραμμές. Δες τη διαφορά στα παρακάτω και ψάξε εάν έχεις κάποια ρύθμιση για τον ορισμό του Enter ως ένα από τα δύο:

http://en.wikipedia.org/wiki/Carriage_return

http://en.wikipedia.org/wiki/Newline

το είχα δημιουργήσει από τον υπολογιστή το txt file. Τελικά έφτιαξα ένα καινούργιο txt file από το κινητό και δουλεύει σωστά. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου

Πάντως με Swype beta και Handcent Sms όλα καλά.

Amazon Fire stick 4k max

στο go sms υπαρχει η δυνατοτητα να εμφανιζει τις φωτογραφιες των επαφων οταν πας να επιλεξεις σε ποιον θες να στειλεις το μηνυμα?

αν οχι καποια αλλη καλη εφαρμογη που να εχει αυτη τη δυνατοτητα. μου ειναι απαραιτητη..!

υπαρχει εφαρμογη που να μιλας αγγλικα και να πληκτρολογει?

Αυτό είναι κομμάτι του λειτουργικού

Στο language and input δε σου έχει Google voice typing ?

Μετά μπορείς να το χρησιμοποιείς ανα πάσα στιγμή εύκολα αν έχεις το πλήκτρο με το μικρόφωνο στο πληκτρολόγιο σου

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Παιδια μια ερωτηση για το taptalk γιατι δεν μου εμφανιζει την υπογραφη μου; τωρα γραφω απο taptalk
υπογραφή εκτός ορίων

Παιδια μια ερωτηση για το taptalk γιατι δεν μου εμφανιζει την υπογραφη μου; τωρα γραφω απο taptalk

Δεν έχει σχέση με το Tapatalk ή το πληκτρολόγιο.

Είναι θέμα του φόρουμ εδώ. Το έχουν κάνει οι υπεύθυνοι έτσι επίτηδες. Όπως δεν δουλεύουν και οι ειδοποιησις σε αυτό το φόρουμ.

Amazon Fire stick 4k max

• 2 weeks later...

Έχω βάλει το Go Sms Pro και ενώ στην αρχή δεν είχα πρόβλημα με τους 160 χαρακτήρες πλέον με το πρώτο γράμμα που θα πατήσω από τους 160 με πάει στους 60.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση που να το κάνει πάλι στους 160?

Ας γραψει καποιος mod στο πρωτο ποστ με μεγαλα κοκκινα γραμματα οτι Δεν εχουν καμια σχεση τα sms με το πληκτρολογιο και την εισαγωγη κειμενου.

@jimtaras Δεν το γραφω για εσενα προσωπικα αλλα εχει γινει πολλες φορες παρομια ερωτηση.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου