Jump to content

jimtaras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jimtaras

  • Ημ. Γέννησης 26/06/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

jimtaras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα παιδιά Έχω ένα πρόβλημα με το v5 μου. Είχα ξανακάνει την ερώτηση αλλά δεν απάντησε κάποιος αν γνωρίζει το πρόβλημα και πως λύνεται. Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι όταν θα κάνω reboot στο κινητό θα χαθούν από την επιφάνεια όσες εφαρμογές είναι περασμένες στην sd και θα πρέπει να τiς ξαναβάλω στην επιφάνεια, επίσης χάνεται και η φωτό του φόντου. Όπως και κάποιες άλλες ρυθμίσεις. Φοράει την cm 11. Please help:wacko:
  2. Καλημέρα, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Όταν κάνω επανεκκίνηση μου σβήνει τις εφαρμογές από την επιφάνεια, επίσης μου αλλάζει και τον ήχο κλήσης. Υπάρχει κάποια ρύθμιση γι'αυτο?
  3. Καλησπέρα, Έχω το κινητό ΖΤΕ V5 Red Bull το οποίο δεν έχει ant+ και επειδή ασχολούμαι με τρέξιμο και ποδήλατο ο παλμογράφος που χρησιμοποιώ έχει ant+. Έψαξα στο ίντερνετ και είδα πως υπάρχει usb stick το οποίο συνδέεται με otg καλώδιο και έτσι μπορείς να κάνεις το κινητό σου να έχει την συγκεκριμένη λειτουργία με αποτέλεσμα να μπορεί να λειτουργήσει και ο παλμογράφος στο κινητό. Το έχει ψάξει κανείς αυτό ή ακόμα καλύτερα να το έχει χρησιμοποιήσει?
  4. Καλησπέρα Πήρα το συγκεκριμένο κινητό μεταχειρισμένο και εχθές ξεκίνησα να βγάζω τις πρώτες μου φωτογραφίες. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως με το που κάνω επανεκκίνηση ότι φωτογραφίες έχω τραβήξει και έχουν αποθηκευτεί στην sd χάνονται. Ξέρει κάποιος να μου πει γιατί γίνεται αυτό και να μου δώσει μια λύση μήπως μπορέσω να τις βρω?
  5. jimtaras

    ZTE V970

    Ναι τα δοκίμασα Και σε ανοιχτό χώρο που άλλες φορές έπιανε κάτω από λεπτό τώρα μπορεί να μην πιάσει καθόλου!!!
  6. jimtaras

    ZTE V970

    Κάποιος που να ξέρει κάτι ρε παιδιά για το πρόβλημα μου με το gps?
  7. jimtaras

    ZTE V970

    Επειδή το έπαθα και εγώ κάνε αυτό που λέει εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4690628#post4690628 Τώρα στο δικό μου θέμα, έχω πρόβλημα με το gps, δεν λέει να βρει δορυφόρους από τότε που του έκανα αναβάθμιση με αυτή την rom: http://d-h.st/oVS, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Επειδή το χρειάζομαι το gps για το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ στην ποδηλασία και στο τρέξιμο έχετε να μου προτείνεται κάποια ρύθμιση ή κάποιο πρόγραμμα?
  8. jimtaras

    ZTE V970

    Έκανα wipe data γιατί όταν έβαλα την τελευταία του έκδοση δεν ξεκίναγε το κινητό. Τώρα που έκανα συνεχίζει και κολλάει στα πολύχρωμα κυκλάκια. τι άλλο μπορώ να κάνω?
  9. jimtaras

    ZTE V970

    Όχι αλλά δεν υπάρχει θέμα, είναι φίλου που τώρα ξεκινάει με smartphone άρα δεν έχει "πρόβλημα" Ναι το ίδιο παθαίνει και μένα επειδή έχω και εγώ το συγκεκριμένο bluetooth, άκρη πάντως δεν βρήκα.....
  10. jimtaras

    ZTE V970

    OK το έφτιαξα, σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου!!!
  11. jimtaras

    ZTE V970

    Εχω ένα πρόβλημα με το 5ο βήμα του οδηγού: "5.Αποσυμπιέζουμε το V970 Android 4.0.4 V3.0MOD by ΒΜ.7z και αποθηκεύουμε το update_ICS_V970_V3.0MOD.zip στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου" Συνδέω το τηλέφωνο στο pc ώστε να του περάσω μέσα το update στην εσωτερική μνήμη αλλά δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής, αν το περάσω στην sd πειράζει ή θα κάνω "πατάτα"?
  12. jimtaras

    ZTE V970

    Το πήρα από το http://www.aliexpress.com και το recovery που μπορώ να μπω είναι στα κινέζικα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
  13. jimtaras

    ZTE V970

    Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με το 970. το ανοίγω και ενώ δείχνει το logo της εταιρείας κολλάει εκεί. Μετά δεν κλείνει καθόλου, μόνο αν βγάλω την μπαταρία. Τι μπορώ να κάνω για να ξεκολλήσει?
  14. jimtaras

    ZTE V970

    Εγώ το έχω ήδη ένα 6μηνο και συμφωνώ με αυτό που λες, αλλά δεν είναι για μένα, είναι για φίλο μου....:worry:
×
×
  • Create New...