Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντάξει εάν βάζανε και την κλασική διάταξη με τα 9 πλήκτρα ΑΒΓ δεν θα χρησιμοποιώ άλλο πρόγραμμα! Edited by ilka71

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Εντάξει εάν βάζανε και την κλασική διάταξη με τα 9 πλήκτρα ΑΒΓ δεν θα χρησιμοποιώ άλλο πρόγραμμα!

Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί θέλετε τόσο πολύ το Τ9. Σίγουρα γράφεις πιο γρήγορα με το qwerty πληκτρολόγιο.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Φίλε μου με τ 9 και την διάταξη με τα κλασσικά πλήκτρα για μένα είναι πολύ πιο γρήγορα από ότι το qwerty λόγω μεγαλύτερων πλήκτρων!

Φίλε μου με τ 9 και την διάταξη με τα κλασσικά πλήκτρα για μένα είναι πολύ πιο γρήγορα από ότι το qwerty λόγω μεγαλύτερων πλήκτρων!

Συμφωνώ. Εχουμε και κάποια ηλικία.

προσπαθησε μια εβδομαδα με το SwiftKey(κανε υπομονη!!!!) και πραγματικα θα πας σε αλλο level!:blink:

εγω πλεον εχω φτασει σε ενα σημειο να απαντάει το πρόγραμμα για μενα και οχι εγω...:lol:

σημερα μου εστειλε sms ενα φιλαρακι αν θα παμε για βουτιες...

ξεκιναω την απαντηση με την λεξη ΟΚ(κλασσικό χαρακτηριστικό δικο μου στα sms...)

και απο εκει και περα "εγραφε" το sms το SwiftKey και οχι εγω...:lol::lol:

παίδες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ πραγματικά...

το "κακο" ειναι οτι δεν το καταλαβαίνεις στην "αρχη"....

στο πρωτο σταδιο ειναι σχεδον ενα "πληκτρολόγιο" σαν ολα τα αλλα...

μετα απο μια βδομαδα οταν σε "μαθει" μενεις με το στομα ανοιχτό!

δεν γραφεις πλεον εσυ οπως ειπα και πιο πανω...το κινητο τα γραφει ολα απο μονο του!!!

εσυ πατας μονο το space....:lol::lol::lol:

(πλεον γραφω τοσο γρηγορα οσο γραφω και στο pc...βασικα στο pc κανω πλεον περισσοτερα "λαθη":lol:)

προσπαθησε μια εβδομαδα με το SwiftKey(κανε υπομονη!!!!) και πραγματικα θα πας σε αλλο level!:blink:

εγω πλεον εχω φτασει σε ενα σημειο να απαντάει το πρόγραμμα για μενα και οχι εγω...:lol:

σημερα μου εστειλε sms ενα φιλαρακι αν θα παμε για βουτιες...

ξεκιναω την απαντηση με την λεξη ΟΚ(κλασσικό χαρακτηριστικό δικο μου στα sms...)

και απο εκει και περα "εγραφε" το sms το SwiftKey και οχι εγω...:lol::lol:

παίδες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ πραγματικά...

το "κακο" ειναι οτι δεν το καταλαβαίνεις στην "αρχη"....

στο πρωτο σταδιο ειναι σχεδον ενα "πληκτρολόγιο" σαν ολα τα αλλα...

μετα απο μια βδομαδα οταν σε "μαθει" μενεις με το στομα ανοιχτό!

δεν γραφεις πλεον εσυ οπως ειπα και πιο πανω...το κινητο τα γραφει ολα απο μονο του!!!

εσυ πατας μονο το space....:lol::lol::lol:

(πλεον γραφω τοσο γρηγορα οσο γραφω και στο pc...βασικα στο pc κανω πλεον περισσοτερα "λαθη":lol:)

Έτσι ακριβώς είναι. Έχω ξαναπεί ότι 1 βασικός λόγος που πήγα σε android ήταν αυτό το πληκτρολόγιο. Τότε έκανα τη μετάβαση από τα κουμπιά στην touchscreen και με προβλημάτιζε αυτό το θέμα, πως θα γράφω γρήγορα σε touch. Με το που είδα αυτό το πρόγραμμα σε ενός φίλου το κινητό έπαθα πλάκα. Βέβαια τότε δεν είχε ελληνικά, αλλά είχαν πει ότι θα τα προσθέσουν. Μπορεί να έδωσα 3 ευρώ (το αγόρασα αμέσως, μετά άρχισε τις προσφόρες), αλλά δεν τα μετανιώνω καθόλου. Το βασικό είναι 1-2 βδομάδες υπομονή μέχρι να σε μάθει, γιατί αυτό κάνει. Μετά γράφεις ότι θες και πατάς όπου θες και τα κάνει όλα μόνο του. Έχει τύχει πολλές φορές να παρατηρήσω τα λάθη μου και αν έστελνα μήνυμα χωρίς αυτό, απλά δεν θα έβγαινε νόημα. Να πατάω συνέχεια δίπλα από τα σωστά γράμματα και στο τέλος να μου βγάζει τη λέξη. Συγχαρητήρια στην εταιρία πραγματικά. Έκανε τη μετάβαση σε touchscreen κινητά πολύ πιο εύκολη.

Με πείσατε και το αγόρασα κι εγώ το SwiftKey, για να του δώσω μια ευκαιρία ακόμα. Θα περιμένω να δω αν μετά από καμιά δεκαριά μέρες έχει βελτιωθεί μαθαίνοντας τον τρόπο που γράφω. Πάντως με αυτό γράφω τώρα και μπορώ να πω ότι τα πάει καλά :D

Να πω την αλήθεια δεν μπορώ να προτιμήσω πιο πολύ το swiftkey από το swype.

Χρησιμοποιώ το swype στο κινητό για sms και forum, ενώ στο ταμπλετ το swiftkey για forum.

Και τα 2 έχουν πλεονεκτήματα, αλλά την γρηγοράδα του swype δεν την συγκρίνω με καμιά πρόβλεψη.

Η ταχύτητα ισοδυναμεί σε σοβαρότητα με την πρόβλεψη, τουλάχιστον για μένα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γιατί όταν γράφεις πχ να ψάξω κάποια εφαρμογή στο play store η διεύθυνση στο ίντερνετ το swiftkey δεν βγάζει προβλέψεις? Υπάρχει κάποια ρύθμιση?

Να πω την αλήθεια δεν μπορώ να προτιμήσω πιο πολύ το swiftkey από το swype.

Χρησιμοποιώ το swype στο κινητό για sms και forum, ενώ στο ταμπλετ το swiftkey για forum.

Και τα 2 έχουν πλεονεκτήματα, αλλά την γρηγοράδα του swype δεν την συγκρίνω με καμιά πρόβλεψη.

Η ταχύτητα ισοδυναμεί σε σοβαρότητα με την πρόβλεψη, τουλάχιστον για μένα.

Κι εγώ την ίδια άποψη έχω...

Αλλά ρε παιδιά τι χρειάζεται να μάθει σε 1 βδομάδα χρήσης που δε μπορεί να μάθει από 1000 SMS που το έβαλα να διαβάσει?

Κάπου είχα δει ότι buggάρει και δε μαθαίνει από τα αποθηκευμένα SMS, ισχύει?

Γιατί όταν γράφεις πχ να ψάξω κάποια εφαρμογή στο play store η διεύθυνση στο ίντερνετ το swiftkey δεν βγάζει προβλέψεις? Υπάρχει κάποια ρύθμιση?

Όχι

Κι εγώ την ίδια άποψη έχω...

Αλλά ρε παιδιά τι χρειάζεται να μάθει σε 1 βδομάδα χρήσης που δε μπορεί να μάθει από 1000 SMS που το έβαλα να διαβάσει?

Κάπου είχα δει ότι buggάρει και δε μαθαίνει από τα αποθηκευμένα SMS, ισχύει?

Έχω την υποψία ότι επειδή τα μηνύματά μας στέλνονται με κεφαλαία δεν τα μαθαίνει, εννοώ ότι αφού γράφεις μικρά με τόνους δεν σου βγάζει τις προβλέψεις των κεφαλαίων που έχει μάθει.

Τέλος πάντων, ευτυχώς στο android υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα. Τι να πουν και στα άλλα λειτουργικά που έχουν μόνο το στοκ πληκτρολόγιο;

Έβαλα το SwiftKey 3. Καλό είναι ρε παιδιά αλλά καταναλώνει 30Mb μνήμης. Είναι λογικό αυτό; Το Keyboard που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα ήταν στα 6,5Mb. Μιλάμε για 5πλάσια κατανάλωση. Έκανα κάτι λάθος ή λόγω προβλέψεων χρησιμοποιεί τόσους πόρους;

Έβαλα κι εγώ το Swiftkey (Galaxy S2). Αλλά παρατηρώ το θέμα με τους χαρακτήρες στα SMS. Με το stock πληκτρολόγιο, για να δέχεται 160 χαρακτήρες το είχα βάλει σε "αλφάβητο GSM" και ήταν μια χαρά..

Τώρα με το Swiftkey, στην παραπάνω ρύθμιση τα εμφανίζει στον αποδέκτη ως ερωτηματικά, μετά από ψάξιμο το έβαλα πάλι στο αυτόματο, τώρα όμως στέλνει μόνο 60 χαρακτήρες ανά SMS, ακόμα κι όταν γράφω μόνο κεφαλαία..

Υπάρχει λύση;

Έβαλα κι εγώ το Swiftkey (Galaxy S2). Αλλά παρατηρώ το θέμα με τους χαρακτήρες στα SMS. Με το stock πληκτρολόγιο, για να δέχεται 160 χαρακτήρες το είχα βάλει σε "αλφάβητο GSM" και ήταν μια χαρά..

Τώρα με το Swiftkey, στην παραπάνω ρύθμιση τα εμφανίζει στον αποδέκτη ως ερωτηματικά, μετά από ψάξιμο το έβαλα πάλι στο αυτόματο, τώρα όμως στέλνει μόνο 60 χαρακτήρες ανά SMS, ακόμα κι όταν γράφω μόνο κεφαλαία..

Υπάρχει λύση;

go sms(και αλλες εναλλακτικες )+swiftkey 3=160chars

Α δηλαδή πρέπει να αλλάξω και την εφαρμογή για τα SMS; :rolleyes:

Το GoSMS θεωρείται το καλύτερο; Ή να βάλω κανένα άλλο; Έχει βασικά τίποτα ουσιαστικές διαφορές;

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1723534 και σε συνδυασμό με το swiftkey έχω 160 χαρακτήρες στα sms ;)

Για cm9 κάνει;

Α δηλαδή πρέπει να αλλάξω και την εφαρμογή για τα SMS; :rolleyes:

Το GoSMS θεωρείται το καλύτερο; Ή να βάλω κανένα άλλο; Έχει βασικά τίποτα ουσιαστικές διαφορές;

Εχει διαφορα.Εμενα με βολευει γενικα(και εκτος των 160χαρακτηρων).

Δοκιμασε το.Δεν εχεις να χασεις κατι...

Εγώ χρησιμοποιώ μια λίγο παλιότερη έκδοση του handcent για 160 χαρακτήρες, αλλά και για το go sms έχω ακούσει θετικά σχόλια... Υπάρχουν και μικρο-apps που κάνουν απλά μετατροπή χαρακτήρων πριν στείλεις το μήνυμα με στοκ εφαρμογή, σίγουρα έχει πάρει στο μάτι μου στο xda...

Εγώ χρησιμοποιώ μια λίγο παλιότερη έκδοση του handcent για 160 χαρακτήρες, αλλά και για το go sms έχω ακούσει θετικά σχόλια... Υπάρχουν και μικρο-apps που κάνουν απλά μετατροπή χαρακτήρων πριν στείλεις το μήνυμα με στοκ εφαρμογή, σίγουρα έχει πάρει στο μάτι μου στο xda...

Γιατί η τελευταία έκδοση, τι πρόβλημα έχει; έμενα μια χαρά στέλνει τα sms

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Είχα διαβάσει στα σχόλια ότι την έχουν βαρύνει αδικαιολόγητα και έχουν ενεργοποιήσει σαν προεπιλογή chat software κλπ... Αν δεν έχει ζητήματα όπως λες ίσως να την αναβαθμίσω κι εγώ...

Πώς ρυθμίζεται ρε παιδιά του gosms για αποστολή SMS με 60 χαρακτήρες με swiftkey3; Ψαχούλεψα λίγο τις ρυθμίσεις του gosms αλλά δεν βρήκα τίποτα. :-\

EDIT: Και κάτι άλλο, πώς γίνεται ρε παιδιά να στείλω κενό μήνυμα; Μου χρειάζεται σε κάποιες περιπτώσεις για την CU, αλλά δοκίμασα και από την stock sms εφαρμογή και από το GoSMS, όταν είναι κενό το πλαίσιο για το περιεχόμενο του μηνύματος το "Αποστολή" είναι γκρι/απενεργοποιημένο..

Edited by dante02004

Πώς ρυθμίζεται ρε παιδιά του gosms για αποστολή SMS με 60 χαρακτήρες με swiftkey3; Ψαχούλεψα λίγο τις ρυθμίσεις του gosms αλλά δεν βρήκα τίποτα. :-\

EDIT: Και κάτι άλλο, πώς γίνεται ρε παιδιά να στείλω κενό μήνυμα; Μου χρειάζεται σε κάποιες περιπτώσεις για την CU, αλλά δοκίμασα και από την stock sms εφαρμογή και από το GoSMS, όταν είναι κενό το πλαίσιο για το περιεχόμενο του μηνύματος το "Αποστολή" είναι γκρι/απενεργοποιημένο..

Πατησε το κενο μια φορα ;) αυτο που αφηνεις απο λεξη σε λεξη.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου