punisher24 Δημ. February 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2021 Ετοιμάσου και για τέταρτη σεζόν. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΌντως μόλις ολοκλήρωσα την τρίτη και φαίνεται πως υπάρχει και συνέχεια. Επίσης θεωρώ δύσκολο να πέθανε ο μπάτσος μιας και δεν έδειξαν τη σκηνή άσε που είναι η ψυχή της σειράς. Άρα στον επόμενο κύκλο θα δείξουν τι απέγινε Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2021 Όντως μόλις ολοκλήρωσα την τρίτη και φαίνεται πως υπάρχει και συνέχεια. Επίσης θεωρώ δύσκολο να πέθανε ο μπάτσος μιας και δεν έδειξαν τη σκηνή άσε που είναι η ψυχή της σειράς. Άρα στον επόμενο κύκλο θα δείξουν τι απέγινε Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο ότι ο μπάτσος ζεί, το πρόδωσαν από τα trailers της 4ης σεζόν. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. February 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2021 Το ότι ο μπάτσος ζεί, το πρόδωσαν από τα trailers της 4ης σεζόν. Sent from my Pixel 5 using TapatalkΕ ναι λογικό αλλιώς θα έδειχναν τη σκηνή του θανάτου.. Επίσης δεν έδειξαν με ποιο τρόπο η Έντεκα έχασε τις δυνάμεις τις. Ξέρουμε πότε βγαίνει η 4η σεζόν; Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2021 Ε ναι λογικό αλλιώς θα έδειχναν τη σκηνή του θανάτου.. Επίσης δεν έδειξαν με ποιο τρόπο η Έντεκα έχασε τις δυνάμεις τις. Ξέρουμε πότε βγαίνει η 4η σεζόν; Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μεσα στο 2021 δεν εχουμε ακριβη ημερομηνια. Με Ρωσους θα ασχοληθουμε αυτη τη σεζον μιας και δειχνει μετα το τελος μια μικρη σκηνη με αυτους και ενα τερας. https://www.imdb.com/title/tt4574334/episodes?season=4&ref_=tt_eps_sn_4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 A Discovery of Witches[season 2] https://www.imdb.com/title/tt2177461/episodes?season=2 Καπως υποτονικη σεζον μας δειχνει τα γεγονοτα αμεσως μετα το τελος της πρωτης η ιστορια μας πηγαινει στο 1590 στο Λονδινο ψαχνοντας το βιβλιο της ζωης. Στα καλα εχουμε την πολυ καλη και μαγικη ατμοσφαιρα και την εξαιρετικη χημεια μεταξυ Matthew Goode και Teresa Palmer. Καποιοι χαρακτηρες εισερχονται καπως περιεργα στην ιστορια μας υποκριτικα ομως οι περισσοτεροι ειναι σε πολυ καλο επιπεδο με καποιες εξαιρεσεις. Ταυτοχρονα διαδραματιζονται γεγονοτα και στο μελλον και εχουμε αμεσες συνδεσεις με την αλλαγη γεγονοτων στο 1590 απο τους 2 πρωταγωνιστες μας. Συνολικα βρισκεται στο ιδιο επιπεδο με την πρωτη σεζον και κλασικα μας αφηνει με cliffhanger να αναμενουμε την τριτη. Θελει λιγο μεγαλυτερο budget καποια σημεια κανουν μπαμ οτι δεν ειχαν χρηματα για κατι παραπανω. 8/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 ^^ Το έχω έτοιμο προς θέαση. Τελείωσα χθες το "It's a Sin" Πάρα πολύ δυνατό. Μου άρεσε πάρα πολύ. Προτείνεται!!! Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Τελειωσα την 4η σεζον του Sons Of Anarchy (εχει 7). Αυτο και το Breaking Bad οταν επαιζαν για καποιο χαζο λογο δεν τα ειχα δει. Περσι ειδα το Breaking Bad και το θεωρω την καλυτερη σειρα που εχω δει και εχω δει παρα πολλες. Το Sons Of Anarchy ειναι σιγουρα μες τις 5 καλυτερες σειρες που εχω δει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 (edited) Marcella. Πολύ καλή σειρά. Μια ντετέκτιβ επανέρχεται στην ενεργό δράση για να βοηθήσει σε υπόθεση που η ίδια δεν μπόρεσε να εξυγιάνσει πριν χρόνια. Γρήγορες εξελίξεις. Κάθε σεζόν έχει αυτόνομη ιστορία, αλλά γίνονται αποκαλύψεις σχετικά με το παρελθόν της πρωταγωνίστριας. Τρεις σεζόν από 8 επεισόδια η κάθε μία στο Netflix. Αν ήταν να τη συγκρίνω με broadchurch και hinterland, προσωπικά τη βρίσκω καλύτερη. Συστήνεται ανεπιφύλακτα. Edited March 28, 2021 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. March 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2021 Καλησπέρα!! Νέο μέλος είμαι και θα παρακολουθώ το θέμα να παίρνω ιδέες για σειρές!! Έχω κολλήσει το τελευταίο διάστημα δεν μπορώ να βρω κάτι καλό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Safe..Αγγλικό , αστυνομικομυστηρίου , 8 επεισόδια έχω δει τα 4 .Πολύ καλό.. Συνιστάται .Στο Netflix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Τhe day will come , netflix, 3 επεισόδια, απλά συγκλονιστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Αυτό δεν το βρίσκω στο Netflix..... Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Έχει δει κανείς το UNSOLVED; Που συζητάνε τις δολοφονίες Tupac, B.I.G? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Αυτό δεν το βρίσκω στο Netflix..... Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.netflix.com/title/80124091 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 https://www.netflix.com/title/80124091Σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Τελείωσα το vikings! Τώρα τι; Κάτι καλό περιπέτεια η αστυνομίκο από Netflix? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Τελείωσα το vikings! Τώρα τι; Κάτι καλό περιπέτεια η αστυνομίκο από Netflix? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ έπιασα αυτές τις ημέρες το The Serpent. Μια χαρά ξεκινάει στα 2 πρώτα που είδα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Αστυνομικο καλο το Line Of Duty. Το Νετφλιξ το ξεκιναει απο την 3η σεζον αλλα το πιανεις το νοημα καθως οι σεζον 1-2 ειναι αλλο story. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Σας ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Εγώ έπιασα αυτές τις ημέρες το The Serpent. Μια χαρά ξεκινάει στα 2 πρώτα που είδα. Πολυ καλο το the serpent Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Ξεκίνησα το safe το βράδυ ίσως αρχίσω και το the serpent σας ευχαριστώ και πάλι για τις προτάσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Τελείωσα το vikings! Τώρα τι; Κάτι καλό περιπέτεια η αστυνομίκο από Netflix? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkDesignated Survivor και Homeland έχεις δει; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Μια ερώτηση εκτός θέματος.με χρεωστική μπορεί να γίνει πληρωμή νετφλιξ;και γίνεται μηνιαία η μπορεις να πληρώσεις όλο τον χρόνο ας πούμε; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Designated Survivor και Homeland έχεις δει; Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkDesignated survivor αξίζει; Το έχω καιρό στη λίστα μου αλλά δεν το έχω δει. Είμαι και εγώ σε φάση αναζήτησης, έχω τελειώσει το homeland πριν λίγο καιρό και βλέπω και το blacklist το οποίο έχει πια κουράσει στην 8η σεζόν.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Το blacklist το αφήσα και εγω 6 σεζόν αν θυμάμαι κουρασε πολύ. Το designated εννοείται φοβερό με κλειστά μάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts