GeorgeLS Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 καλημερα, τι εκδοση android θα πρεπει να λεει μετα την αναβαθμιση? 4.1.1 φιλε ! Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickosD Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Καλημέρα σε όλους. Ήθελα τη βοήθεια σας, έχω ξεμείνει από wifi και προσπαθώ να βρώ κάποιο τρόπο να χρησιμοποιώ το internet του laptop (ενσύρματο πλέον) στο κινητό μου, έχει κανείς καμιά ιδέα; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Καλημέρα σε όλους. Ήθελα τη βοήθεια σας, έχω ξεμείνει από wifi και προσπαθώ να βρώ κάποιο τρόπο να χρησιμοποιώ το internet του laptop (ενσύρματο πλέον) στο κινητό μου, έχει κανείς καμιά ιδέα; Ευχαριστώ πολύ! Connectify εφαρμογή για Windows! Παιδιά μετά την jb έχω ένα πρόβλημα! Δεν μπορώ να γράψω Ελληνικά με τόνους από το.com keyboard dock..κανείς άλλος; Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickosD Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ευχαριστώ πολύ, δούλεψε όντως μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYSTERY Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Παιδιά μετά από πέσιμο, μου ράγισε το τζάμι (κατά τα άλλα το τηλέφωνο δουλεύει θαυμάσια). Μήπως ξέρετε αν υπάρχει πιθανότητα το τζάμι του να είναι ίδιο με κανένα άλλο κινητό και να μπορεί να φτιαχτεί στην Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Παιδιά μετά από πέσιμο, μου ράγισε το τζάμι (κατά τα άλλα το τηλέφωνο δουλεύει θαυμάσια). Μήπως ξέρετε αν υπάρχει πιθανότητα το τζάμι του να είναι ίδιο με κανένα άλλο κινητό και να μπορεί να φτιαχτεί στην Ελλάδα? Οχι φιλε μου δεν υπάρχει άλλο κινητό με ίδιο. Αν θες να το αλλαξεις μονο στην Asus.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermotard Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Καλημέρα σε όλους. Έχω κι εγώ το Padfonaki με το station, χωρίς το πληκτρολόγιο όμως. Το κινητάκι πραγματικά μετά την τελευταία αναβάθμιση πετάει. Είχε πολύ καιρό να με ενθουσιάσει κινητό με τόση ομοιογένεια αι αξιοπιστία. Η δε μπαταρία είναι αστείρευτη... Ενυγουέι, καθώς το είχα για δεύτερο και το χρησιμοποιούσα πιο πολύ για τάμπλετ λέω να το δώσω. Αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να μου στείλει pm. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Παιδιά η Asus εβγαλε tool για ξεκλειδωμα του boatloader στο Padfone! (Μονο για την 4.1) Δειτε πληροφοριες εδω : http://www.padfoneclub.com/comment.php?comment.news.63 Ελα να βλεπω developers να φτιαχνουν custom roms! :D Μας βλεπω με την 4.1 για παντα αν περιμενουμε απο την Asus :lol: Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Μακαρι να γίνει κάτι, αλλα δύσκολα.. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Μακαρι να γίνει κάτι, αλλα δύσκολα.. .. Συμφωνω. Μαλλον απιθανο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Γεια σας και πάλι. Θέλω να αναφέρω πως μετά από 5 μηνες χρησης η υποδοχη micro usb χαλασε! Εντελως ομως! Δεν φορτιζει καθολου πλεον το κινητο! Μονο απο το Padstation πλεον μπορει να φορτιστει! Μηπως υπαρχει καποια λυση χωρις να χρειαστει να το παω στα multirama ή να το στελω στο εξωτερικο ; Ευχαριστω πολυ και συγγνωμη για το spam! Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Γεια σας και πάλι. Θέλω να αναφέρω πως μετά από 5 μηνες χρησης η υποδοχη micro usb χαλασε! Εντελως ομως! Δεν φορτιζει καθολου πλεον το κινητο! Μονο απο το Padstation πλεον μπορει να φορτιστει! Μηπως υπαρχει καποια λυση χωρις να χρειαστει να το παω στα multirama ή να το στελω στο εξωτερικο ; Ευχαριστω πολυ και συγγνωμη για το spam! Άμα μπορεί και φορτίζει απο το στασιον φίλε μου,σημαίνει πως η υποδοχή micro usb δουλεύει κανονικότατα μιας και την ίδια χρησιμοποιεί και το pad για να φορτίζει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 (edited) Άμα μπορεί και φορτίζει απο το στασιον φίλε μου,σημαίνει πως η υποδοχή micro usb δουλεύει κανονικότατα μιας και την ίδια χρησιμοποιεί και το pad για να φορτίζει το κινητό. Έχεις δίκιο (το ειχα ξεχασει) . Βιαστηκα να βγαλω συμπερασμα! Με τον φορτιστη του lg optimus l3 φορτιζει κανονικα! Κατι παιζει με τον φορτιστη μου τοτε.Για καποιον ανεξηγητο λογο οταν μπαινει στην υποδοχη βγαινει πολυ ευκολα. Ισως να παρω καποιο αλλο καλωδιο.Ευχαριστω για την επισημανση! Edited April 27, 2013 by GeorgeLS Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gharar Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 εχω την εντυπωση οτι δεν φορτιζει απο την micro USB αλλα απο τις τρεις επαφες στο πλαι της αριστερης μεριας χαμηλα!!! Έχεις δίκιο (το ειχα ξεχασει) . Βιαστηκα να βγαλω συμπερασμα! Με τον φορτιστη του lg optimus l3 φορτιζει κανονικα! Κατι παιζει με τον φορτιστη μου τοτε.Για καποιον ανεξηγητο λογο οταν μπαινει στην υποδοχη βγαινει πολυ ευκολα. Ισως να παρω καποιο αλλο καλωδιο.Ευχαριστω για την επισημανση! Παράθεση ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillMlo Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Σόρρυ για το ξέμπαρκο μήνυμα αλλά θέλω να ενημερώσω τον supermotard πως έχει p.m. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 εχω την εντυπωση οτι δεν φορτιζει απο την micro USB αλλα απο τις τρεις επαφες στο πλαι της αριστερης μεριας χαμηλα!!! Οχι, αυτές οι τρείς είναι για τις κεραίες, wifi και gps που έχει ηκε ταμπλετα για ενίσχυση του σήματος Οταν είναι μέσα της :! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gharar Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 καλημερα, ξερει κανεις σχετικα με την συνδεση του padfone ή/και του station (οχι του πληκτρολογιου) με usb stick (μνημη), τα συνδεω, βρηκα καποια προγραμματα στο market που ειναι γι αυτη την δουλεια αλλα μνημη δεν βλεπω. Ξερω οτι το πληκτρολογιο εχει usb θυρες και συνδεεται με μνημη αρα τα υπολοιπα γιατι να μην την βλεπουν? Ευχαριστω. Παράθεση ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 καλημερα, ξερει κανεις σχετικα με την συνδεση του padfone ή/και του station (οχι του πληκτρολογιου) με usb stick (μνημη), τα συνδεω, βρηκα καποια προγραμματα στο market που ειναι γι αυτη την δουλεια αλλα μνημη δεν βλεπω. Ξερω οτι το πληκτρολογιο εχει usb θυρες και συνδεεται με μνημη αρα τα υπολοιπα γιατι να μην την βλεπουν? Ευχαριστω. Χρειάζεσαι αυτό για να δουλέψει;) http://www.padfone2.net/pl/forum/forum_viewtopic.php?1947 Το κουμπώνεις κάτω από το station και είσαι κομπλέ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakou Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά! Ρε παιδιά μήπως το κινητό μας εκπέμπει πολύ ακτινοβολία? Δεν τολμώ να περάσω δίπλα από ηλεκτρική συσκευή(με ηχεία)! Λες και περνάω από ανιχνευτή κινητών νιώθω! Στο μισό μέτρο και τρελαίνονται τα ηχεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Βάσει των τιμών που αναφέρονται στο εγχειρίδιο όχι... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4461988#post4461988 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakou Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Ναι το έχω δει το 0,7. Το θέμα είναι ότι αυτό μου το κάνει μετά την αναβάθμιση σε JB. Και σκέφτομαι με το φτωχό μου το μυαλό μήπως έχει να κάνει με την ισχύ του πομπού. Μήπως δλδ παίζει πλέον σε full ισχύ, ανεξαρτήτως της στάθμης του σήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickosD Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Γειά σε όλους, έχω παρατηρήσει ότι έχω πρόβλημα με το viber, ενώ ακούω κανονικά όταν μιλάω δεν με ακούνε, συμβαίνει αυτό και σε άλλους; Έχετε καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα και δεν βρίσκω λύση μ τίποτα....δεν μπορώ να συνδέσω κανένα ακουστικό Bluetooth. Με τίποτα. Όμως....έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά και τπτ....τι κάνω λάθος? Το Bluetooth στο κινητό δουλεύει για μεταφορά αρχείων....... Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gharar Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 καλημερα στην παρεα. Μετα απο αρκετους μηνες χρησης τις 2-3 τελευταιες μερες ειδα μια αποτομη πτωση της αποδοσης της μπαταριας. Με την ιδια καθημερινη χρηση εφτανε το απογευμα και ηθελε φορτιση ενω συνηθως μου ''εβγαζε'' και 2 ημερες (15ωρα). Μπηκα στα στατιστικα της μπαταριας και ανακαλυψα οτι υπαρχει μια εφαρμογη ονομαζομενη ''MyLibrary'' με σημα ενα βιβλιο που ετρωγε μεχρι και 65% της μπαταριας. Επισης επειδη ειναι του συστηματος δεν γινεται απεγκατασταση αλλα μονο αναγκαστικη διακοπη και εκκαθαριση δεδομενων. Εχετε καποια προταση-αποψη-ιδεα επι αυτου? Ευχαριστω. Παράθεση ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 γεια σας παιδια.... μετα απο 6 μηνες το ταμπλετ τα επαιξε...δεν το αναγνωριζει το κιν με τπτ....στην αρχη μια δουλευε μια οχι..τις τελευταιες 2 μερες τπτ....σημερα επικοινωνησα με την ασους και δευτερα τα στελνω τσεχια..η μ@λακια στην υποθεση ειναι οτι πρεπει να στειλω και το κιν.....:mad: Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts