Jump to content

kakou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    77
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kakou

  • Ημ. Γέννησης 10/09/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

kakou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σήμερα μου'ρθε ειδοποιητήριο με τέλη 3 ευρώ για 2 θερμόμετρα που είχα πάρει που είχανε συνολικό κόστος 8,90(€ 3,86 X2 + € 1,19 shippings)!! Οι τύποι είναι τραγικοί πλέον. Πήρα στα ΕΛΤΑ και μου δώσανε ένα τηλέφωνο από τελωνείο Θεσσαλονίκης για να πάρω αυτούς, αλλά τώρα είναι κλειστά. Θα πάρω αύριο πρωί και βλέπουμε. Αν και δεν έχω ελπίδες.
  2. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αυτό δεν με βοηθάει. Πέρασα και το ΟbbOnSd αλλά από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι να κάνω. Μεταφορά πάντως δεν μπορώ να κάνω.
  3. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα μήπως και μπορεί να βοηθήσει κάποιος γιατί δεν βγάζω άκρη. Έχω την cm 12.1 v2.1 και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πέρασα xposed για να μεταφέρω εφαρμογές στην SD και για το gravitybox. Με το gravitybox και τους 160 χαρακτήρες όλα μια χαρά. Με την μεταφορά εφαρμογών όμως δεν τα'χω καταφέρει. Ακολούθησα τον οδηγό για το XInternalSD, το ενεργοποίησα αλλά και πάλι δεν μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές. Τι κάνω λάθος; Θέλει άλλη διαδικασία; Αν λυθεί και αυτό, εγώ δεν θα'χω κανένα πρόβλημα με την cm 12.1 v2.1!!
  4. Λίγες ώρες με την cm12.1 v2.1 και οι εντυπώσεις είναι θετικότατες. Το μόνο πρόβλημα είναι με τους 70 χαρακτήρες στα sms. Ξέρει κανένας πως να λυθεί με κάποιο fix χωρίς να χρησιμοποιήσω άλλη εφαρμογή; Επίσης έχω παρατηρήσει ότι που και που το ποσοστό σήματος στη δεύτερη κάρτα sim πέφτει και επανέρχεται μόνο του. Sms πάντως για χαμένη κλήση δεν μου έχει έρθει.
  5. Από εκεί που κατεβάσαμε την cm, λίγο παρακάτω λέει: fixes for v2.1 enhancement link v1 Μόλις επιχείρησα να περάσω την cm με το philz recovery που είχα από πριν, αλλά ήδη περιμένω 20+ λεπτά και ακόμα δεν έχει ανοίξει για πρώτη φορά. Πάμε για δεύτερο γύρο.
  6. Προσπαθώ να περάσω το TWMN για να βάλω την cm 12.1 v2.1 και να βγάλω την Flyme, αλλά ούτε με mobile uncle μπορώ, ούτε με TWRP manager ούτε τίποτα. Καμιά ιδέα;
  7. Kalwdio μπορείς να μου στείλεις είτε εδώ είτε με pm το λινκ ακριβώς για να την δοκιμάσω; Βρίσκω πολλές cm 12.1 στο xda.
  8. Τα προβλήματα πολλά τελικά με την flyme. Συνεχώς πρόβλημα με τις κλήσεις. Τερματίζει κλήσεις μόνο του, χάνει σήμα και για τις 2 sim, απότομες αυξομειώσεις έντασης ήχου κ.α. Έχετε κάποια άλλη rom να προτείνετε; Η cm αξίζει;
  9. Λίγες ακόμα ώρες χρήσης και παρατήρησα και τα εξής προβλήματα. α) 2 φορές ενώ πήγα να κάνω κλήση, ο πρώτος ήχος κουδουνίσματος (μπιπ) ήτανε παραμορφωμένος και η κλήση τερματίστηκε. Χάθηκε το σήμα και από τις 2 sim, αμέσως επανήλθε και στην επανάληψη της κλήσης, η κλήση πραγματοποιήθηκε κανονικά. β) μιλούσα skype από το κινητό. Μου τερμάτισε την εφαρμογή 2 φορές χωρίς κάποια ειδοποίηση σφάλματος. PS. Πέρασα ξανά το patch για τους ήχους και δείχνει να διορθώθηκαν.
  10. Μετά τα προβλήματα που είχα με την τελευταιά rom του kouskous είπα να περάσω κι εγώ την flyme του jpower. Μετά από μισή μέρα έχω παρατηρήσει τα εξής προβλήματα: α) δεν δουλεύουν τα VPN β) το autorotation διορθώθηκε με τις οδηγίες για reboot κτλ, αλλά μόλις κλειδώσει η συσκευή δεν δουλεύει (όπως είπε ο leviathangr). γ) δεν μου εμφανίζει και μένα την θερμοκρασία πάνω και μου εμφανίζει το σύμβολο του άπειρου (όπως είδα σε κάποιο screenshot) το plugin του καιρού. δ) Όταν κατεβάζω το συρτάρι, πάνω δεξιά εμφανίζει θερμοκρασία άκυρη (τώρα λέει 31 C) ε) Οι ήχοι είναι πολύ χαμηλοί αν και πέρασα το zip. Το'χω τέρμα και πάλι δεν ακούγεται. ζ) οι κινεζοβλακίες της rom μου βάζουν συνεχώς διάφορες ειδοποιήσεις (στα κινέζικα) Αυτά μέσα σε μισή μέρα. Γενικά πολύ καλές εντυπώσεις.
  11. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους! Στο παρελθόν είχα περάσει τις εκδόσεις MIUI του kouskous αλλά είχα πρόβλημα με την δεύτερη κάρτα SIM (δεν είχε καλό σήμα). Μετά από πολλές δοκιμές σε διάφορες εκδόσεις(του kouskous), τελικά πέρασα την 5.11.12 όπου το σήμα διορθώθηκε, αλλά είχα πρόβλημα με το wifi και το VPN (το wifi που και που αποσυνδεότανε και όταν πήγαινα να συνδεθώ manual μου έβγαζε ότι βάζω λάθος κωδικό - έπρεπε να κλείσω το wifi και να το ξανανοίξω για να στρώσει προσωρινά - το VPN δεν συνδεότανε καθόλου). Χθες είχα όλη μέρα περνούσα και ξαναπερνούσα εκδόσεις (5.11.12, 5.11.19, 5.12.3, 5.12.10, 5.12.17) μια/δυο και τρεις φορές την καθεμία (full wipe 4-5 φορές στο κάθε install) και είχα πάλι το πρόβλημα με το σήμα που προανέφερα. Αυτή τη στιγμή έχω την 5.12.17 (πέρασα την 5.11.19 και την αναβάθμισα σε 5.12.17). Wifi και VPN δουλεύουν σωστά, δεν έχω παρατηρήσει κάποιο άλλο πρόβλημα μέχρι στιγμής παρά μόνο το σήμα. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να παίζει; Επίσης δεν ξέρω γιατί αλλά η συγκεκριμένη κάρτα SIM από την πρώτη μέρα που πέρασα την πρώτη έκδοση MIUI του kouskous δεν παίζει σε κανένα άλλο android τηλέφωνο, παρά μόνο σε κάτι παλιές απλές συσκευές. Την αντικατέστησα σε κατάστημα της vodafone μια φορά μήπως και έφταιγε η SIM αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε κανέναν;
  12. Το βρήκα αυτό για το root. Thanks. Χωρίς να κάνω τίποτα, βελτιώθηκε λίγο το σήμα. Θα κάνω λίγο υπομονή 1-2 μερες μήπως και είναι παροδικό και αν όχι θα δοκιμάσω ότι είπες. Το πρόβλημα με τους χαρακτήρες στα sms παραμένει. Πάντως λίγο που την δούλεψα και παρόλα τα προβλήματα είναι μακράν η καλύτερη rom που έχω δοκιμάσει. Αιώνες μπροστά από την HTC Sense 5.5 που είχα. Πολλές επιλογές και ρυθμίσεις, το θεματάκι με το back έχει εξαλειφθεί, κανένα κόλλημα και πολύ γρήγορη. Λίγο συνήθεια θέλει γιατί μέχρι τώρα δεν είχα ξαναδουλέψει MIUI.
  13. Ναι έκανα κανονικά τα 4-5 wipe. Δοκίμασα να βάλω άλλη κάρτα και παίζει κανονικά. Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα. Η πρώτη που δεν είχε σήμα(ή δεν είχε καλό σήμα) ήτανε Vodafone και η δεύτερη που παίζει κανονικά είναι Cosmote. Επίσης παρόλο που πέρασα το best-sound and 160 sms, εξακολουθεί να έχει πρόβλημα με τους χαρακτήρες των sms. Ακολούθησα και τις οδηγίες του για root, αλλά δεν έχω root access. Πριν είχα την HTC Sense 5.5. Περασα πρώτα το νέο TWRP και μετά πέρασα την MIUI v7. Λες να την ξαναπεράσω;
  14. Καλησπέρα και από μένα. Πριν από λίγο έβαλα την MIUI V7 & TWRP MULTI του kouskous και έχω πρόβλημα με το σήμα. Είναι τουλάχιστον 2-3 γραμμές κάτω απ'ότι ήτανε πριν. Μέσα στο σπίτι δεν έχω καθόλου σήμα (ενώ είχα 2 γραμμές), στο μπαλκόνι έχω-δεν έχω σήμα(ενώ ήτανε full). Πλέον δεν είναι τηλέφωνο... :angry:
  15. Επανέρχομαι μετά από 24 ώρες χρήστης του κινητού με HTC Sense 5.5 που το κατέβασα και το πέρασα από εδώ. Να σημειώσω ότι το δουλεύω με μία κάρτα sim της wind και την οποία την έχω στη θέση GSM (με σκοπό να βάλω μία της cosmote μόλις στρώσει το κινητό στην W/G) Πρώτες εντυπώσεις: - Καμία σχέση με τη stock. Κλάσεις ανώτερη rom. - Το launcher ψιλοαπαράδεκτο. Έβαλα Nova που είναι κλάσεις ανώτερο. - Τα θέματα με το back button σχεδόν εξαλείφθηκαν. Μη πω εντελώς. - Η rom έχει θέμα με το bluetooth. Μπορείς να στείλεις αλλά δεν μπορείς να λάβεις. - Το sim unlock keyboard δεν φαίνεται. Στην αρχή ζορίστηκα για να καταλάβω το πως ξεκλειδώνει. Απλά υπάρχει χωρίς να φαίνεται. - Wifi/hotspot/data/root/google apps όλα ΟΚ - Έχει ένα σύμβολο για να επεξεργαστείς τις συντομεύσεις του drop down αλλά δεν δουλεύει. - Η stock εφαρμογή για μηνύματα έχει το κλασσικό πρόβλημα των 70 χαρακτήρων. - Στις ρυθμίσεις η επιλογή για "Ζωντανές ταπετσαρίες" βγάζει error και τερματίζει. - Το ξεκλείδωμα της οθόνης είναι απαίσιο. Αν το κάνεις μία φορά και δεν πιάσει, μετά παιδεύεσαι 5-6 φορές για να πιάσει. - Έχει επιλογές όπως DO NOT DISTURB και HTC MINI+ που ακόμα δεν έχω καταλάβει την λειτουργία τους. Μου φαίνεται ότι δεν δουλεύουν. Το DND το'χεις δε το'χεις ενεργοποιημένο, χτυπάει κανονικά στις κλήσεις. Λίγο που διάβασα το DND λέει κάτι για υπηρεσία πάροχου και ενεργοποίηση αλλά δεν πολυκατάλαβα. - Με την stock εφαρμογή για κάμερα δεν τρελάθηκα με το αποτέλεσμα. Θ'αρχίσω να δοκιμάζω άλλες. - Ακολούθησα τους οδηγούς για screenshot με power και home αλλά δεν κατάφερα να πάρω screenshot. - Χθες το έπιασα και άρχισα τα flash-αρισματα με 84%. Μετά backup και κόντρα backup. Εγκατάσταση εφαρμογών και λίγο παιχνίδι το βράδυ. Wifi μόνιμα ανοιχτό και πριν λίγο(σχεδόν 24 ώρες από τη στιγμή που το πλάκωσα) είχε 10% και το έβαλα για φόρτιση. - Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης πλέον είναι αισθητά μεγαλύτερος απ'ότι ήτανε με τη stock rom. Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο ήτανε πριν αλλά τώρα μου λέει συνολικός χώρος 11,22GB που μετά απο 220 εφαρμογές έχω διαθέσιμα 7,91GB. Με την stock είχα διαθέσιμα γύρω στα 3GB. Δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι προς το παρόν. Αν χρειαστεί θα επανέλθω. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος συγκριτικά με την stock rom. Πολύ γρήγορη και πολύ όμορφη με το Nova launcher που έβαλα. Επίσης αναθάρρησα γιατί είχα απογοητευτεί πολύ με το κουμπί back και τώρα μου δουλεύει μια χαρά. Για το bluetooth που θεωρώ πως είναι το μοναδικό πρόβλημα τώρα, θα κάτσω να το ψάξω. Θα μείνω μ'αυτή τη rom για καιρό πιστεύω.
×
×
  • Create New...