Jump to content

supermotard

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About supermotard

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 1

supermotard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Το έχω ήδη... Εκπληκτικό κινητάκι! Καλή επιτυχια
  2. Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα "ιδιαίτερο" πρόβλημα (οι μεγαλύτεροι σε ηλικία θα με καταλάβουν, οι μικρότεροι ας με συγχωρήσουν!) και θα ήταν καλοδεχούμενη η βοήθεια οποιουδήποτε: απέκτησα πρόσφατα ένα Panasonic G500 σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση (υπήρξε το πρώτο μου κινητό) και θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω για spare phone. Το πρόβλημα είναι ότι βάζοντας 2 κάρτες (Vodafone kai Wind, είναι μόνο GSM900) διαπίστωσα ότι δε διαβάζει καμία από αυτές. Με μια έρευνα στο διαδίκτυο κατάλαβα ότι δε μπορεί να χειριστεί τις νέες κάρτες (από το 2002-2003 και μετά δηλαδή), λόγω διαφορετικής τάσης. Άλλα παλιά κινητά που έχω τις αναγνωρίζουν κανονικά. Η ερώτησή μου είναι, λοιπόν, αν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάρτα Wind ή Vodafone που να δουλεύει στο κινητάκι.(!!) Έχει κάποιος προηγούμενη εμπειρία με την εταιρία; Ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε. Περιμένω τις/τα απαντήσεις/σχόλιά σας.
  3. Καλημέρα σε όλους. Έχω κι εγώ το Padfonaki με το station, χωρίς το πληκτρολόγιο όμως. Το κινητάκι πραγματικά μετά την τελευταία αναβάθμιση πετάει. Είχε πολύ καιρό να με ενθουσιάσει κινητό με τόση ομοιογένεια αι αξιοπιστία. Η δε μπαταρία είναι αστείρευτη... Ενυγουέι, καθώς το είχα για δεύτερο και το χρησιμοποιούσα πιο πολύ για τάμπλετ λέω να το δώσω. Αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να μου στείλει pm. Ευχαριστώ
  4. Έχω την εντύπωση πως το είχα δοκιμάσει όταν το πήρα αλλά θα το ξανακάνω. Κρίμα γιατί το κινητό είναι όντως καταπληκτικό. Ευχαριστώ φίλε mixtri και για συμβουλή και για την πρότασή σου! Μπορεί να σε χρειαστώ πάλι.
  5. Καλησπέρα, συγχαρητήρια για το θέμα. Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα άτομα που εκτιμούν την ουσία του κινητού τηλεφώνου και τη γνώρισαν από τα πρώτα της βήματα. Φανατικός ερικσσονάκιας κι εγώ, έχοντας περάσει από πάνω από 20 διαφορετικές συσκευές της εταιρίας!!! Πρόσφατα απέκτησα ένα R320s από ebay σε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ κατάσταση με μπαταρία φορτιστή και ελληνικό firmware. 10 χρόνια πίσω!!! Αντιμετωπίζω μόνο ένα θέμα γι' αυτο και απευθύνομαι στην παρέα: είμαι στο πρόγραμμα της Wind για στρατιωτικούς και επικοινωνώ κατά βάση με αριθμούς VPN με αστεράκι (*7χχχχχχ). Το θέμα είναι ότι ενώ μπορώ και παίρνω χειροκίνητα τα εν λόγω νούμερα, αν τα αποθηκεύσω στο τηλέφωνο ή στην κάρτα και προσπαθήσω να τα καλέσω από τον κατάλογο το κινητό δεν...... Μεατβαίνει στην οθόνη αναμονής. Ακόμα και αν προσπαθήσω να καλέσω από το ιστορικό η κλήση δε γίνεται ποτέ. Γνωρίζει κάποιος κάτι γι' αυτό από την εμπειρία του; Κατά τα άλλα το κινητάκι "σκοτώνει"!! Ανοίγει και κλείνει σε 4 δευτερόλεπτα αντίστοιχα, ποιότητα κλήσης κορυφαία, πρακτικότητα μέγιστη, ποιότητα κατασκευής που θα ζήλευαν πανάκριβες σύγχρονες συσκευές. Αυτονομία θα δείξει, καθότι η μπαταρία είναι αμφίβολων "διαθέσεων"... Άψογο κινητάκι για δεύτερο και backup που ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!! Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλους τους "άρρωστους"!!!
  6. Παιδιά καλησπέρα. Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα της WIND με τα αστεράκια εδώ και ένα χρόνο, χωρίς πρόβλημα. Πρόσφατα έμεινα χωρίς συσκευή διότι παρέδωσε πνεύμα!! Ξέθαψα λοιπόν ένα Ericsson R320s που κρατάω πάντα σαν εφεδρικό και πέρασα τις επαφές μου, διπλές βέβαια, μια με το κανονικό νούμερο και μια με το αστεράκι. Το πρόβλημα είναι πως όποτε διαλέγω από τον κατάλογο μια επαφή με αστεράκι η κλήση δε γινεται ποτέ!!!! Πατάω κλήση και το κινητό επιστρέφει στην αρχική οθόνη αναμονής. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο με παλιότερο κινητό; Υπάρχει κάποια λύση γιατί είναι πραγματικά κρίμα. Αν πληκτρολογήσω το νούμερο με το αστεράκι μπροστά παίρνει κανονικά. Σημειώνων πως το κινητό είναι λειτουργικότατο και πολύ πρακτικό, γι' αυτο και το κρατάω ακόμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
  7. Το τηλέφωνο σκίζει, πραγματικά. Το έχω τρείς μήνες, του έχω πιεί το αίμα, δεν καταλαβαίνει τίποτα.
  8. Παιδιά ξέρει κανείς γιατί το smartmovie κολλάει συνεχώς;Έχει κάποιος κάποια συγκεκριμένη έκδοση που να παίζει divx βιντεάκια απροβλημάτιστα; Πιστεύω πως είναι μια σημαντική έλλειψη του ενσωματωμένου media player και πρέπει να βρεθεί λύση.
  9. Ξέρει κανείς που μπορώ να τη βρώ;Έχω φάει τον τόπο αναζητώντας κάτι τέτοιο αλλά τίποτα. Επίσης, αφού κάνουμε εγκατάσταση το ovi maps πώς κατεβάζουμε χάρτες για αποθήκευση στη μνήμη του τηλεφώνου χωρίς να συνδέεται κάθε τρείς και λίγο; Τέλος θα πρέπει να συμφωνήσω με το domal, το κινητό πυροβολάει μετά την αναβάθμιση στην R1C.
  10. Φίλε domal γειά. πως κατεβάζεις free εφαρμογές από ovi store?Έγινα μελος, διάλεξα το nokia 5800 σαν συσκευή αλλά όποτε στέλνω το συνδεσμο στο κινητό για να κάνω λήψη μου λέει πως η συσκευή δεν υποστηρίζεται!!!
  11. primero σε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου. Όντως το PCM keyboard απλά κάνει τη δουλειά του πολύ καλά! Απλά θα προτιμούσα και ένα πληκτρολόγιο διαστάσεων keypad (multitap όπως στα συμβατικά κινητά) για λειτουργία με ένα χέρι. Παρ'όλα αυτά σε ευχαριστώ και πάλι. Έχει κανείς υπόψη αν έχουμε καμία εξελιξη στο θέμα mouse cursor στο xperia; Υπάρχει το VirtuaMouse one-hand που στην τελευταία έκδοση υποστηρίζει και το optical κομματι του joystick, όχι μονο το d-pad όπως η προηγούμενη.Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη στο "μαγαζί"!
  12. Καλησπέρα σε όλους τους xperiancers! Ξερει κανείς αν μπορούμε να βάλουμε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ πληκτρολόγιο από HTC (Diamond ή Touch HD) με σκοπό να γράφουμε ελληνικά SMS με 160 χαρακτήρες, χωρίς να ανοίξουμε το πληκτρολόγιο; Καλό το AEKmap αλλά θες 2 χέρια ρε παιδί μου! Έκανα κάποιες απόπειρες με πράγματα από το xda-dev αλλά τη μια δεν έγραφε 160 χαρακτήρες, την αλλη δε μου εμφάνιζε καν τα πληκτρολόγια της HTC.
×
×
  • Create New...