Jump to content

NickosD

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NickosD

  1. Γράφεις το νούμερο που αντιστοιχεί σε εκείνο το γράμμα δλδ στην προκειμένη vowifi = 869434. Αντίστοιχα το 4636 αν δεν κάνω λάθος είναι info
  2. Έχει καταφέρει κανείς να το ενεργοποιήσει το vowifi και σε δίκτυο vodafone; έχω δοκιμάσει τα πάντα χωρίς επιτυχία.
  3. Εγώ ήθελα να ρωτήσω αν έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει το vowifi σε δίκτυο vodafone. Ενώ έχω κανονικά volte το vowifi αρνείται πεισματικά να εμφανιστεί.
  4. Δουλεύω την οθόνη επίσης σε πολύ μεγάλη φωτεινότητα. Εντάξει, από εδώ και πέρα είναι ανάλογα τι ρυθμίσεις έχει ο καθένας όπως λέγανε με τα tips τα παιδιά όπως π.χ. έχω ανοιχτό να ψάχνει και για 4g δίκτυο συνέχεια. Το μεγάλο μου πρόβλημα λύθηκε επιτέλους και από δω και πέρα θα παίξω με λεπτομέρειες αν θελήσω να ανεβάσω την αυτονομία. Ευχαριστώ ξανά για τα σχόλια και τις απαντήσεις.
  5. Και σε μένα έτσι κάνει, δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό αλλά το κάνει :) Ήθελα επίσης να σας πω ότι τελικά είναι τα google services που μου ξεφτίλιζαν τη μπαταρία τόσο καιρό, ενδεικτικά βάζω καινούργια screnshots στα οποία το android os όχι απλά είναι δεύτερο με διαφορά αλλά ήταν κι από μέρα που δεν χρησιμοποίησα πολύ το κινητό οπότε θα υπήρχε ένας λόγος παραπάνω να μου τελείωνει η μπαταρία από άλλες λειτουργίες κι όχι από την οθόνη.
  6. Θα περιμένω καμιά μέρα να δω πως θα πάει τώρα κι αν φταίνε όντως κυρίως τα google services αλλιώς με βλέπω για recovery boot, σβήσιμο τα πάντα και ξανά απ την αρχή. Θα σας ενημερώσω τις επόμενες μέρες. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις.
  7. Επανακκίνηση έχω δοκιμάσει αρκετές φορές χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ πολύ και για το προηγούμενο ποστ με τις συμβουλές αν και δεν συμφωνώ με όλες. Το πρόβλημα είναι όπως λέτε ότι από κάπου υπάρχει drain αλλά μέσα από το μενού της μπαταρίας απλά γράφοντας ένα android OS δεν μπορώ να καταλάβω από ποια εφαρμογή ή εφαρμογές είναι. Το ιδανικό θα ήταν να έβρισκα ποια είναι και να ξεφορτωθώ/απενεργοποιήσω μόνο αυτή αντί να μπω σε διαδικασία να κάνω χίλιες δυο αλλαγές στις ρυθμίσεις μόνο και μόνο για να αντισταθμίσω την μπαταρία που ξοδεύεται άσκοπα. Για την ώρα δοκίμασα και το apk των google services και έκλεισα και τον εντοπισμό θέσης. Ελπίζω να είναι κάτι από αυτά. Άν έχει και κανείς άλλος καμιά καλή ιδέα για το τι μπορεί να φταίει, είναι ευπρόσδεκτος :)
  8. Καλημέρα σε όλους, δυστυχώς έχω κι εγώ πρόβλημα με τη διαχείριση της μπαταρίας από το κινητό. Είμαι με MJ7, το κινητό είχε αυτή τη συμπεριφορά από την αρχή ενώ το αστείο είναι ότι πριν από καμιά βδομάδα είχε "ξεκολλήσει" και αυτό που δείχνει σαν android OS ήταν πολύ πιο κάτω στη λίστα κι η αυτονομία πραγματικά τεράστια. Υπάρχει περίπτωση να είναι τα google services; Δεν θέλω να μπώ στη διαδικασία να απενεργοποιήσω τα πάντα, πιστεύω ότι είναι κρίμα για τέτοιο κινητό με τέτοια μπαταρία και να στη χαλάει μια χαζογραμένη εφαρμογή ή ότι άλλο είναι. Έχει κανείς καμιά ιδέα;
  9. Χαιρετώ κι εγώ με τη σειρά μου την παρέα. Είμαι ευτυχής κάτοχος του κινητού εδώ και 2 μέρες. Ομολογουμένως τα σπάει! Είχα ένα θεματάκι αλλά το βρήκα γι αυτό και η τροποποίηση. Θα τα λέμε απο δω και πέρα!
×
×
  • Create New...