Jump to content

CKB

Members
  • Δημοσιεύσεις

    126
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by CKB

  1. Μετά από 2 εβδομάδες χωρίς κινητό γιατί η Arvato ********, σήμερα το κατάστημα μου το αντικατέστησε με καινούριο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά πλεον. Προτείνει κανεις να βάλω WP10 preview?
  2. Το επέστρεψα στο κατάστημα για DOA και μου είπαν ότι όντως είναι ελαττωματικό αλλα πρέπει να το εγκρίνει η Arvato....
  3. Επίσης κάτι διάβασα για μια εφαρμογη του συστηματος η οποία αν ανοιχθεί, το 3g γινεται στην ουσία 2g και στρωνει μονο με Hard Reset. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1526714 Δεν βρίσκω την εφαρμογή όμως....
  4. Παιδιά θέλω βοήθεια. Έχω το τηλέφωνο από το Σάββατο και ενώ έβαλα καινούρια nano sim Cosmote η ταχύτητα του 3g είναι τραγική. Αδυνατεί να κατεβάσει οτιδήποτε. Η ίδια κάρτα στο Nexus 5 δουλεύει κανονικά. Βρήκα κάτι λίγα στο Google....κάποιοι λένε ότι φταίει η αναβάθμιση.....
  5. Αν δε σε χαλάει το pixel density του 625 προτίμησε το. Καλύτερος επεξεργαστής, Proximity sensor, Ambient light sensor κλπ. Τον πλεονέκτημα του 630 είναι η μπαταρία του.
  6. Έπαθα το ίδιο πριν 1 εβδομάδα. Γι τους ίδιους λόγους το πήγα σε άλλο service point. Είχε βραχυκυκλώσει το power button. €62 τελικη τιμή. Θα το παραλαβω Δευτερα.
  7. Κι εγώ το ίδιο. Το έχουμε στην οικογένεια και τις προαλλες που προσπάθησα να τα κάνω WiFi hotspot μου έβγαζε οτι δεν είναι δυνατό. Λύση ;
  8. Οντως παιδιά η CM11 είναι πολύ καλη. Δουλεύω ART με μέγιστη ταχ. επεξεργαστη τα 1700 και βλέπω 5 και 6 ώρες SOT με 3G μονίμως.
  9. Παιδιά μην εθελοτυφλουμε. Καλό το τηλέφωνο αλλά όταν το Nexus 4 σε ART μετα απο reboot έχει ελεύθερη 1.5GB RAM δε μπορούμε να μιλάμε για καλη διαχείριση. Δεν είναι χαλιά όπως σε S3, αλλά δεν είναι και υποδειγματική.
  10. Δυστυχώς υπάρχει το bug με το θόρυβο στα ακουστικά όπως στην 220b.
  11. Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω το ίδιο μου έκανε το Optimus G όταν το είχα πρωτοπαρει. Μου άλλαξαν κάμερα, δεν έφτιαξε. Μου άλλαξαν πλακέτα ολόκληρη, έφτιαξε.
  12. Χαίρετε! Έχω περάσει Slimkat Rom και διαπίστωσα ότι αν συνδέσω το φορτιστή σε σβηστή συσκευή μετά απο λίγα δευτερόλεπτα ενεργοποιείται. Είναι γνωστό bug? Όσο έψαξα δε βρήκα να αναφέρεται. Το ίδιο είχα συναντήσει και σε CM11. Είναι θέμα AOSP? Ευχαριστώ
  13. Προτεινω να ξηλωσεις ολα τα προγραμματα που αφορουν την LG. Κανε ενα restart στο PC, περνα τα ολα απο την αρχη και ξανα restart. Επαληθευεις οτι το UAC ειναι απενεργοποιημενο και ξεκινας τον 1ο οδηγο πιστά. Εγω ετσι τα ειχα καταφερει. Καπου στο xda ειχα δει οτι αν ξεκινησεις τη μεθοδο και δεν ολοκληρωθει, καλο ειναι να επαναφερεις τα παντα, restart και παλι απ την αρχη. Εγω χρησιμοποιησα αυτο τον οδηγο. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 Αν παρατηρησεις στο τελος των οδηγιων, στο γκρι κουτι, εχει ενα rar αρχειο. Αυτο βαλε ως automated script. Edit. Μόλις επιλέξεις το αυτόματο script ανοιγει παράθυρο με οδηγίες. Να ενέργοποιησεις το Windows Enabler κλπ. Αν δε γινει αυτο, προκοπη δε θα δεις.
  14. Αν έχεις Win 7 απενεργοποίησε το User Access Control, κάνε restart και δοκίμασε την πρώτη μέθοδο. Σιγουρέψου ότι κανείς όλα τα βήματα σωστά.
  15. Vol- & Power, αφήνεις όταν βγει το σήμα LG, αμέσως πατάς Vol+ Vol-
  16. Καλησπέρα στην παρέα. Τα τελευταία 4 χρόνια εχω Android συσκευές. Πάντα hi-end υλοποιήσεις. Πριν καμία δεκαριά ημέρες πήρα ένα Lumia 520 δωρο στη μητέρα μου κι έχω εντυπωσιαστεί με την ομογένεια λειτουργίας του. Σκέφτομαι μήπως δώσω το G2 μου και πάρω ένα 925. Τι με συμβουλευετε; Θα μου κακοφανει η μετάβαση; Λόγω δουλειάς μου χρειάζεται η συμβατότητα με Google Suite(drive, docs, gmail)
  17. Τελικά φλασαρα μέσω Flash Tool κι έτσι έκανε reset. Δε ξέρω γιατί αλλά πλέον είμαι πεπεισμένος ότι ο συνδυασμός πλήκτρων δε λειτουργεί στο δικό μου.
  18. Σε παρακαλω βοηθησε με. Εχω δοκιμασει ολους τους συνδυασμους. Κανενας δεν ειναι αποτελεσματικος. Ειχα βαλει CM11 μεσω TWRP και για να γυρισω φλασαρα με kdz την 220d
  19. Παιδια καλησπερα. Επεστρεψα σε stock και ειναι σε bootloop. Δοκιμασα το συνδυασμο πληκτρων για reset και δε μου βγαζει την οθονη για reset. Απλα ξεκιναει και κολλαει. Τι μπορω να κανω ?
×
×
  • Create New...