Jump to content

gharar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    154
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by gharar

  1. Καλημερα, μου ηρθε ενημερωση για νεο λογισμικο χθες το πρωι με email. Εχω Z5 DUAL EUR. Το PC COMPANION μου ζητησε 5 GB ελευθερο χωρο στο δισκο. Πως ειναι δυνατον να ειναι τοσο μεγαλη η αναβαθμιση? Υπαρχει περιπτωση να σβηστουν τα παντα μεσα? Ευχαριστω!
  2. καλημερα στο forum. Μετα απο δυο μηνες αριστης λειτουργιας του Ζ5 DUAL σημερα ξυπνησα μ' ενα προβληματακι. Μπλοκαρε η λειτρουργια ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ. Συγκεκριμενα χθες το βραδυ το εβαλα σε σιγαση με αυτοματη ακυρωση σε μια ωρα, μετα το εκλεισα τελειως. Οταν το ανοιξα ειχε μπλοκαρει στην ΠΛΗΡΗ ΣΙΓΑΣΗ και οσο και αν παταω τον τερματισμο στην λειτουργια ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ δεν δεχεται τιποτα. Μετα απο μερικα reset επανηλθαν οι ηχοι κανονικα αλλα το σημα υπαρχει ακομα στην πανω γραμμη πληροφοριων και δεν λειτουργει η υπηρεσια ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ. Εχει τυχει σε κανεναν αυτο και υπαρχει καποιος τροπος να κλεισω την λειτουργια, κατι σαν να της κανω reset? Ευχαριστω.
  3. μια βοηθεια παρακαλω, αγορασα απο Γερμανια ενα μεταχειρισμενο υπολογιστη με windows 10 home αν και πρεπει να εχει γινει αναβαθμιση μια που αρχικα ειχε μεσα τα 8. Δεν μπορω ν' αλλαξω την γλωσσα των μενου, εχω κανει την διαδικασια που αναφερεται παντου και το μονο που αλλαξε ειναι η γλωσσα πληκτρολογιου. Εχει κανεις καμοια ιδεα? Ευχαριστω!
  4. Καλημερα, εγω εχω το dual και ειμαι super ευχαριστημενος. Δεν εχει κανενα προβλημα! Τις αναβαθμισεις τις πηρε πρωτο απ ολα. Ειναι Ευρωπαικο!
  5. το handcent sms αρνειται να λειτουργησει με το Ζ5 ή το αντίθετο το Ζ5 αρνειται να λειτουργησει με το hancent sms!!!
  6. Καλημερα, στην περιεχομενη εφαρμογη μηνυματων σας γραφει 160 χαρακτηρες? Ελληνικα εννοω. Αν οχι πως το λυνουμε αυτο το προβλημα? Εχω Ευρωπαικη εκδοση του Z5 Dual!
  7. Καλημέρα σε όλους τους χρηστες Ζ5. Ολες οι απορίες σχετικά με την αναβάθμιση σε ΜΜ και άλλα πολλά είναι λυμένα εδω! http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z5-Z5-Compact-Z5-Premium/bd-p/xperia_z5
  8. Καλησπερα, το τηλεφωνο εχει θεματα υπερθερμανσης σαν το Ζ3+ ? Δηλαδη κλεινει διεργασιες λογω υπερθερμανσης ?
  9. καλημερα στο φορουμ. Θελω να παρω ενα XPERIA Z5 DUAL και επειδη δεν βρισκω στην Ελλαδα ή μεταχειρισμενο εψαξα στο ebay. Υπαρχουν πολλα απο Αγγλια και καποια απο αυτα λενε οτι υποστηριζουν μονο συγκεκριμενες γλωσσες οπως πχ μονο αγγλικα, γερμανικα και γαλλικα. Ρωτησα και πραγματικα δεν υποστηριζονται τα Ελληνικα. Νομιζα οτι το ANDROID εχει μεσα ολες τις γλωσσες. Λαθος μου. Το ερωτημα ειναι, αν ξερει καποιος, θα διαβαζει Ελληνικα , πχ σε ιστοσελιδες ή μηνυματα, θα μπαινει προσθετο πληκτρολογιο με Ελληνικα και γενικα αν θα ειναι χρηστικο για χρηση στην Ελλαδα? Ευχαριστω!
  10. Καλησπερα στο φορουμ. Θα ηθελα την αποψη σας γιακινητα παρομοια ή αντιστοιχα με το Ζ5 που μ αρεσει πολυ. Ειδικα η καμερα, η οθονη και η ισχυς του. Οχι κατι σε iphone φυσικα που δεν τα θεωρω υπολογιστες αλλα κατι σαν ψυγειο ή τηλεοραση! Ευχαριστω!
  11. Καλημέρα, είμαι χρήστης του SYGIC AURA εδω και πολλά χρόνια σε κινητά τηλέφωνα android. Τελευταία αγόρασα ένα κινέζικο κινητό με καλά χαρακτηριστικά και 5,5" οθόνη για να το χρησιμοποιήσω για GPS αυτοκινήτου. Του έβαλα την έκδοση 13.2.2 Λειτουργεί αρκετά καλά και γρήγορα αλλά κατά διαστήματα χάνει το δρόμο και εμφανίζει πορεία εκτός δρόμου. Ή άλλο παράδειγμα, ενώ κινούμε στην Εθνική με δείχνει οτι κινούμε σε παράδρομο. Ή ενώ κινούμε σε παραλιακό δρόμο με δείχνει μέσα στην θαλασσα! Και αναρωτιέμαι ποιός φταίει? Είναι δυνατόν το GPS του κινητού, λόγω ποιότητας, να δίνει λάθος στίγμα ή κάτι δεν πάει καλά με το πρόγραμμα?
  12. Συμφωνω και επαυξανω! Εγω πηρα απο Κινα ενα κινητο με GPS (προσοχη δεν εχουν ολα) με 5,5" οθονη 59€ και το εκανα GPS αυτοκινητου με το SYGIC. Θα το βρεις ευκολα πιστευω! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα, επειδη ψωνισα απο tinydeal απο το μαγαζι της Ευρωπης, θα σου προτεινα να δωσεις τα παραπανω για να εχεις tracking code. Φυσικα δεν εχει τελωνειο αφου ερχεται απο Ολλανδια! Οι 10-15 ημερες ισχυουν αν εχουν στοκ αμεσα. Παντως δεν αργουν κανα 5 ημερο για να ξαναστοκαρουν. Αν αυτο που θες ειναι πολυ δημοφιλες μπορει να εχει ελλειψη!
  13. καλημερα στο forum. Αγορασα και παρελαβα την προηγουμενη εβδομαδα αυτο: (FEITENG) H7189 5.5" Capacitive Touch MTK6589 4-Core Android 4.2.1 3G Phone+ GPS+ 8MP CAM (1GB RAM + 4GB ROM) P05-H7189 απο το tinydeal.com . Στην απιστευτη τιμη των 59€ με δωρεαν μεταφορικα. Ειναι το πρωτο που αγοραζω απ εξω και δηλωνω ενθουσιασμενος. Το κινητο πεταει κυριολεκτικα με τα λιγα που ειδα. Το πηρα για να το χρησιμοποιησω βασικα σαν μεγαλο GPS και η ταχυτητα που πιανει τους δορυφορους και τρεχει το SYGIC ειναι αψογη. Χρονος αποστολης περιπου 25 ημερες, 10 για να παραλαβουν και 15 για να ερθει απο Ολλανδια. Επισης πολυ καλη ενημερωση σε καθε βημα της παραγγελιας. Τους ζητησα μετα την αγορα να βαλουν και Ελληνικα και ηρθε με πρωτη γλωσσα τα Ελληνικα. Ειχε προστατευτικο οθονης τοποθετημενο και μια θηκη στυλ SAMSUNG βιβλιαρακι δωρο.
  14. ναι γι' αυτο το προσθεσα στην λιστα, απο Ολλανδια στελνει αλλα και απο εκει κανει γυρω στις 10 - 15 ημερες
  15. να προσθεσω και το πολυ καλο (για μενα) http://www.tinydeal.com με τις καλυτερες τιμες (παλι για μενα)!!!
  16. ετσι για να πω και εγώ την γνώμη μου. Εχω αγορασει πολλες φορες και διαφορων ειδων πραγματα, από το tinyDeal.com δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα εκτος απο καποιες φορες που αγοραζα πολλα μαζι και αργουσε μεχρι να τα συγκεντρωσει ολα σε ενα πακετο αλλα και παλι με ρωταγε. Απ οτι εχω ψαξει εχει τις καλυτερες τιμες σε κινητα. Και παντα δωρεαν μεταφορικα! Επισης πολυ καλο newsletter. Αυτα τα ολιγα απο μενα και ελπιζω να βοηθησα! Σημερα αγορασα το FEITENG H7189 5.5" Capacitive Touch MTK6589 4-Core Android με 59 ευρω, ελπιζω ολα να πανε καλα και θα σας πω εντυπωσεις!!!
  17. Πάντα τέτοια, ωραία αρθρα, δυνατο forum και πλουσιοι διαγωνισμοί.
  18. gharar

    Asus Padfone 2

    Παρακαλειται οποιος βαλει την 4.4 να πει εντυπωσεις. Ενημερωτικα βρηκα σε forum ενα προγραμμα που δινει η ASUS για back-up του Padfone 2 στον υπολογιστη. Λεγεται asus pc tool. Το κατεβασα αλλα μου λεει οτι δεν ειναι συμβατο με τον υπολογιστη μου. Εχω Windows XP Pro. Αν εχει καποιος αποψη ας μ ενημερωσει. Ευχαριστω.
  19. Πάντα τέτοια, για τους διαγωνισμούς, τις προσφορές και την ενημέρωση!
  20. gharar

    Asus Padfone 2

    http://www.padfoneclub.com/pl/forum/forum_viewtopic.php?14601.0 με γεια μας , αλλα προσοχη η εγκατασταση αυτη διαγραφει τα παντα στην συσκευη!
  21. gharar

    Asus Padfone 2

    καλημερα και απο μενα. Εχω το Padfone 2 πανω απο μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο τα δυο σαν πακετο. Ειχα το Padfone 1 με το οποιο ημουν επιση πολυ ευχαριστημενος και το αλλαξα μονο για την μεγαλυτερη οθονη , αντε και το ελαφρυτερο tablet! Το αν θα παρει αναβαθμιση λιγο μ' ενδιαφερει αλλα καλοδεχουμενη. Και εγω απο ebay Γερμανιας το αγορασα σε πολυ καλη τιμη! (ασχετο ισως αλλα μου περισσεψαν μια θηκη για το tablet και ενα καλωδιο απο το βυσμα του padfone 2 σε micro-usb, αν ενδιαφερεται κανεις στειλτε μηνυμα)
  22. gharar

    Asus Padfone

    εχει καποιος αποψη το ποσο μπορει να πουληθει ενα PADFONE 1 με το tablet σε αψογη κατασταση, Ελληνικο με θηκες κτλ. Εχω ενα για πουλημα και το εχω βαλει ηδη στο τμημα των αγγελειων. Ευχαριστω.
  23. Καλημερα, οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω για ενα προγραμματακι που να κρυπτογραφει τα δεδομενα που ειναι γραμμενα σε ενα USB Stick που αγορασα. Οχι κατι εξεζητημενο, απλα να ζηταει κωδικο και να μην μπορει καποιος ξενος να τα ανοιξει. Ξερω οτι καποια της SANDISK το κανουν αλλα δεν ξερω με ποιο τροπο. Μηπως κανει το προγραμμα που χρησιμοποιουν σε ολα τα στικακια? Ευχαριστω εκ των προτερων!
  24. gharar

    Asus Padfone

    καλημερα στην παρεα. Μετα απο αρκετους μηνες χρησης τις 2-3 τελευταιες μερες ειδα μια αποτομη πτωση της αποδοσης της μπαταριας. Με την ιδια καθημερινη χρηση εφτανε το απογευμα και ηθελε φορτιση ενω συνηθως μου ''εβγαζε'' και 2 ημερες (15ωρα). Μπηκα στα στατιστικα της μπαταριας και ανακαλυψα οτι υπαρχει μια εφαρμογη ονομαζομενη ''MyLibrary'' με σημα ενα βιβλιο που ετρωγε μεχρι και 65% της μπαταριας. Επισης επειδη ειναι του συστηματος δεν γινεται απεγκατασταση αλλα μονο αναγκαστικη διακοπη και εκκαθαριση δεδομενων. Εχετε καποια προταση-αποψη-ιδεα επι αυτου? Ευχαριστω.
  25. gharar

    Asus Padfone

    καλημερα, ξερει κανεις σχετικα με την συνδεση του padfone ή/και του station (οχι του πληκτρολογιου) με usb stick (μνημη), τα συνδεω, βρηκα καποια προγραμματα στο market που ειναι γι αυτη την δουλεια αλλα μνημη δεν βλεπω. Ξερω οτι το πληκτρολογιο εχει usb θυρες και συνδεεται με μνημη αρα τα υπολοιπα γιατι να μην την βλεπουν? Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...