thePRODIGY Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 γιατι? σε μένα στο C6-01 ο opera mobile 11.60 πάει γρήγορα:confused: εξαρταται με τι το συγκρινεις. αν πριν ειχες το 5800 ή το Vivaz, ναι γρηγορα παει. **11.60? εγω τον 11.50 ηξερα και τωρα τον 12. μπορει να υπαρχει και 11.60 βεβαια και να μην το θυμαμαι. παντως μιλαμε για τον 12 τωρα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 (edited) Εγώ που συγκρίνω τον προηγούμενο opera mobile με τον τελευταίο στο Ν8 μου, έχω να πω πως πάει αισθητά καλύτερα. Το μόνο "bug" είναι που όταν γράφω κάτι και πατάω το "οκ" για να φύγει το πληκτρολόγιο δίνει εντολή για αποστολή απευθείας. Πάντως στο βίντεο που κάνει zoom in out, μου φάνηκε σχετικά απροβλημάτιστο. Τουλάχιστον ξέρουμε ότι δε θα φταίει ο επεξεργαστής πλέον σε τυχόν κολήματα. Αν μπορείς φίλτατε συμφορουμίτη να του περάσεις και opera θα σου ήμασταν πραγματικά υπόχρεοι. Σου είμαστε ήδη δηλαδή. Edited March 7, 2012 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Κοίταξε, στο Ν8 ο Opera Mobile 12 ΣΕΡΝΕΤΑΙ και ο Opera Mini 7 περπατάει απλά. Αλλά το 701 με το 808 δεν έχουν σημαντικές διαφορές, και με απογοητεύεις αν μου επιβεβαιώσεις πως και στο 701 δεν πηγαίνουν καλά .. Δοκίμασες τις καινούργιες εκδόσεις? μα ουτε στο 701 πηγαινει αξιοπρεπως τουλαχιστον να ειναι κοντα στον ανταγωνισμο για αυτο και ειπα αν τα πηγαινει καλυτερα το 801 λογω του 1.3ghz επεξεργαστη του Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Πάντως από την εικόνα που φόρτωσε ο φίλος μας, δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος. Μέσα στο θόρυβο ήταν (προφανώς λόγω της έλλειψης φωτισμού & flash). Αν θα μπορούσε να μας έδινε την ίδια φωτό σε 5 ή 8 mp σε pureview θα μπορούσαμε να δούμε αν βελτιώνει ή όχι. edit και μιας μιλάμε για φωτό.... Πόσα 808 έχει? 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Υπομονή μέχρι το τελικό προϊόν. Και εγώ δεν είδα τίποτα ιδιαίτερο στον browser πέρα από την ταχύτητα. Για τις φωτό σίγουρα σκίζει. Απλά μέχρι να κυκλοφορήσει και να πέσει λίγο η τιμή του δεν θα μας έχουν αφήσει φράγκο τα κοράκια...:) Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barret Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Πάντως από την εικόνα που φόρτωσε ο φίλος μας, δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος. Μέσα στο θόρυβο ήταν (προφανώς λόγω της έλλειψης φωτισμού & flash). Αν θα μπορούσε να μας έδινε την ίδια φωτό σε 5 ή 8 mp σε pureview θα μπορούσαμε να δούμε αν βελτιώνει ή όχι. edit και μιας μιλάμε για φωτό.... Πόσα 808 έχει? 3? Βασικα ειναι εξαιρετική θα έλεγα. Οποιαδήποτε ψηφιακή compact μηχανή θα έιχε πολυ χειρότερο αποτέλεσμα... Απλά θα είχε πετάξει πάνω στην εικόνα ενα σωρό noise reduction φίλτρα για να διώξει τον θόρυβο και θα κατέληγε με πολύ λιγότερη λεπτομέρεια. Αυτός ο λεπτός θόρυβος με την μορφή κόκκου είναι συμπαθητικός και αν δεν σ' αρέσει μπορείς να τον διώξεις με photoshop ktl. Γενικά σε φωτισμό δωματίου απ ότι φαίνεται το κινητό θα σκίζει!!!.... τωρα σαν smartphone δεν ξέρω τι θα κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Πάντως από την εικόνα που φόρτωσε ο φίλος μας, δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος. Μέσα στο θόρυβο ήταν (προφανώς λόγω της έλλειψης φωτισμού & flash). Η φωτογραφια ηταν εξαιρετικη. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 ότι χρειάζεται ο opera στο symbian είναι εκ των ουκ ανευ,μάλιστα στο 701 που είχα πήγαινε σαφώς καλύτερα απ τα Ν8 κ C7 με αννα βεβαίως που είχα αλλά σε σχέση με καλα ιντερνεροκινητα δεν έχει τύχη και όσοι τα έχουν δοκιμάσει θα καταλαβουν τι λέω.Βεβαίως για μια γρήγορη ματιά στα site και check των mail όλα ok. Απ την άλλη σα καμεροφωνο σίγουρα θα είναι κορυφή αλλά προσωπικα φοβάμαι μη τη πατησω όπως με Ν93 αν θυμάμαι καλά που ειχε πλασαρηστει σα τοπ καμεροφωνο το είχα πάρει αλλά ήταν τόσο άβολο στη μεταφορά και σα τηλέφωνο που τελικά ούτε κέφι να βγάζω photos είχα! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 (edited) ότι χρειάζεται ο opera στο symbian είναι εκ των ουκ ανευ,μάλιστα στο 701 που είχα πήγαινε σαφώς καλύτερα απ τα Ν8 κ C7 με αννα βεβαίως που είχα αλλά σε σχέση με καλα ιντερνεροκινητα δεν έχει τύχη και όσοι τα έχουν δοκιμάσει θα καταλαβουν τι λέω.Βεβαίως για μια γρήγορη ματιά στα site και check των mail όλα ok. Απ την άλλη σα καμεροφωνο σίγουρα θα είναι κορυφή αλλά προσωπικα φοβάμαι μη τη πατησω όπως με Ν93 αν θυμάμαι καλά που ειχε πλασαρηστει σα τοπ καμεροφωνο το είχα πάρει αλλά ήταν τόσο άβολο στη μεταφορά και σα τηλέφωνο που τελικά ούτε κέφι να βγάζω photos είχα! Το Ν93 ήταν εντελώς διαφορετικό από άποψη σχεδιασμού και μεγέθους, που το έκανε σαφώς πιο ογκώδες και δύσχρηστο, κυρίως λόγω της ενσωμάτωσης του οπτικού ζουμ, άλλα και του flip της περιστρεφόμενης οθόνης. Το 808, όντας monoblock, θα είναι απλά πιο ογκώδες στο σημείο της κάμερας σε σχέση με άλλα τηλέφωνα όπως π.χ. το Ν8. Edited March 10, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barret Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 http://www.flickr.com/photos/nokiaofficial/sets/72157629175309550/ More samples of excellence. Πάνω σε κάθε φωτο πατάμε δεξί κλικ, original...για να κατέβει το φουλ σαιζ αρχείο. Και ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον άρθρό για το 808 όχι σαν κινητό αλλα ...σαν κάμερα. Ο τύπος με πραγματικά επιστημονικό τρόπο συγκρίνει την κάμερα του 808 με συμβατικές mirroless και DSLR κάμερες. http://falklumo.blogspot.com/2012/03/icamera-nokia-808-pureview-part-i.html Το συμπέρασμά του είναι πως η απόδοσή του θα είναι άμεσα συγκρίσιμη με αυτή που δίνουν οι κάμερες των 4/3 (τύπου Panasonic GF1 και Olympus EP-3.) και φυσικά θα ξεπερνιέται με διαφορά μονο απο τις μεγάλες κ ακριβές SLR, Eνώ κλείνει παροτρύνοντας την Νοκια να αρχίσει να φτιάχνει πλέον standalone κάμερες!!! :D :D :D Πράγματι πρέπει κάποιοι στην Nokia να καταλάβουν τί έχουν στα χέρια τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Πράγματι πρέπει κάποιοι στην Nokia να καταλάβουν τί έχουν στα χέρια τους. πολλά είχαν στα χέρια τους εκεί αλλά δεν ήξεραν να τα αξιοποιήσουν και τα εγκατέλειψαν.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Και ένα ακόμη βίντεο που δείχνει καλύτερα τη belle fp1 στο 808. Ταχύτατη μου φαίνεται :) http://mynokiablog.com/2012/03/11/video-nokia-belle-fp1-demo-french/ Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Εγώ βλέπω δυστυχώς ένα μειονέκτημα. ΑΡΓΕΙ να βγει! Ποιός περιμένει το μάιο... Φαντάζομαι ήδη την πρώτη belle fp1 by lagoskon :lol::D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 πολλά είχαν στα χέρια τους εκεί αλλά δεν ήξεραν να τα αξιοποιήσουν και τα εγκατέλειψαν.. Ακριβώς... :ninja: Εγώ βλέπω δυστυχώς ένα μειονέκτημα. ΑΡΓΕΙ να βγει! Ποιός περιμένει το μάιο... Φαντάζομαι ήδη την πρώτη belle fp1 by lagoskon :lol::D Χαχαχα Αν γίνει αυτό, χακάρω κι εγώ το Ν8 μου! :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 1μιση μήνα ακόμα... Αργούμε αργούμε............ :wacko: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclarenf1 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Υπομονή..........!!!!Το δουλεύουν για να γίνει καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 1μιση μήνα ακόμα... Αργούμε αργούμε............ :wacko: Παντως εγω που ρωτησα σημερα στη Νοκια στην Κατεχακη που βρεθηκα για να παρω θηκη για το Ν8 οταν ρωτησα "ποτε το περιμενουμε ιο 808 κατα το τελος Μαιου"?Η απαντηση που πηρα ηταν "ουτε για αστειο...Μαλλον κατα τελος Ιουλη με Αυγουστο"... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Παντως εγω που ρωτησα σημερα στη Νοκια στην Κατεχακη που βρεθηκα για να παρω θηκη για το Ν8 οταν ρωτησα "ποτε το περιμενουμε ιο 808 κατα το τελος Μαιου"?Η απαντηση που πηρα ηταν "ουτε για αστειο...Μαλλον κατα τελος Ιουλη με Αυγουστο"... Δε βασίστηκα ποτέ σε απαντήσεις nokia care... Άλλωστε υπάρχει και το internet. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Περιμένοντας τον διάδοχο του Ν8 δεν εννοούσαμε μόνο στην κάμερα αλλά γενικά στο κινητό:mad: Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclarenf1 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Παντως εγω που ρωτησα σημερα στη Νοκια στην Κατεχακη που βρεθηκα για να παρω θηκη για το Ν8 οταν ρωτησα "ποτε το περιμενουμε ιο 808 κατα το τελος Μαιου"?Η απαντηση που πηρα ηταν "ουτε για αστειο...Μαλλον κατα τελος Ιουλη με Αυγουστο"... Μάλλον μπορεί να έχουν δίκιο!Αν πάρουμε την κυκλοφορία του Ν8 για παράδειγμα, τότε φέξε μου και γλύστρησε:p Έιχε παρουσιαστή Μάρτιο 2010 και βγήκε στην Ελλάδα Δεκέμβριος 2010:!: Ας ελπίσουμε μην πάμε τόσο:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 http://www.hoh.de/mobilfunk/handys-nach-hersteller/nokia/544621/nokia-808-pureview-white?sCoreId=nn34h8nukbfnhbd642gc6p3246 not bad .. 499 μαζί με φόρους. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Πράγματι "καλή τιμή" :) Παράδοση όμως σε 4 με 6 εβδομάδες; :( Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Ε ναι αφού δεν έχει βγει ακόμα ρε παίδες.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Πράγματι "καλή τιμή" :) Παράδοση όμως σε 4 με 6 εβδομάδες; :( Τότε το περιμένουμε και Ελλάδα.Έτσι μου είπαν από Nokia Care. Θα το δούμε στην πράξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Το θέμα είναι το εξής οποιος έχει το N8 αξίζει να το πάρει? Δηλαδή θέλω να πω θα προσφέρει κάτι παραπάνω εκτος από την camera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts