Jump to content

mclarenf1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mclarenf1

  1. Παιδιά καλήμερα και κάλο μηνά. Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το πολληαγαπημενο μου 808 και το ΞΕΡΩ ΟΤΙ σίγουρα έχει παρουσιαστεί και σε άλλους στο forum άλλα δεν έχω τον χρόνο να ψάξω. Πριν από λίγες μέρες που έβγαλε μήνυμα στην οθόνη ότι δεν έχει χώρο στην C memory άλλα δεν ξέρω τι να κάνω :!:??? Δεν θέλω να του κάνω reset γιατί θα χάσω όλα τα δεδομένα μου. Τα έχω τσεκάρει όλα τα αρχεία (εικόνες, βίντεο κτλ). Βοήθεια!!!!Ευχαριστώ.
  2. The last Great Nokia.....808!!!!Εγώ παντός το 808 μου και το N8 τα έχω και τα δουλεύω ακόμα!
  3. Ωχχχχ!!!!Το έπαθα το εγκεφαλικό.Βγήκε καινούριο update στους χάρτες!!!!!!!Μπράβο βρε Nokia.Κάνω updates στα 808, Ν8 και 700!!!!
  4. Και μένα μου το κάνει αυτό. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι και δεν ξέρω γιατί το κάνει. Το κάνει επίσης όποτε του καπνίσει. Εν το μεταξύ, μου κάνει κάτι άλλο , μου κλείνει αρκετές φόρες η εφαρμογή του Nokia maps την έχω πρωτοανοιξει. Ξέρεις κάνεις τίποτα???
  5. Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση!!!!Δηλαδη 16GB + 64GB = 80GB χωρος στο 808 :p:lol::p:lol: πάρτυ θα κάνουμε με τις φωτό!
  6. Καλησπέρα σε όλους. Έχω και γω στην κατοχή μου ένα 808 απο τον Ιούλιο, με το οποίο έχω ξετρελαθεί!!!:D Είμαι και ταυτόχρονα κάτοχος ενός θρυλικού πια Ν8!!Οπότε καταλαβαίνετε έχω δύο αγαπημένα θηρία. Στην αρχή, τους πρώτους δύο μήνες πειραματιζόμουνα με την κάμερα του 808 σε όλες σχεδόν τις ρυθμίσεις για να δω πια θα είναι η καλύτερη για μένα. Κάποιες φορές δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα ( σπάνια βέβαια:p) και κάποιες άλλες απλά τρελάθηκα με το αποτέλεσμα. Επειδή η δύναμη τις κάμερα του 808 είναι απλά απίστευτη... π.χ. έχω βγάλει φωτό στα 18,5 ΜΒ:p:lol: Οπότε κατέληξα απλά στην καλύτερη ανάλυση για μένα που είναι 8MP Pureview που είναι και η καλύτερη. Εγώ παιδιά έχω ξετρελαθεί με το κινητό και μακάρι να έκανε κάτι η Nokia και να κράταγε το symbian ζωντανό! Υ.Γ. Έχει ένας φίλος μου μια 64GB Micro sd HC και αναρώτιομουνα αν την αναγνωρίζει το 808???Ξέρει κάποιος μήπως?
  7. Παιδια τι γινεται?Θα βγει το θηριο ή οχι? Αντε πια
  8. Απλά δεν υπάρχει!!!!!!!!!!
  9. Δεν νομιζώ οτι το πάχος και το βάρος θα είναι πρόβλημα. Το πάχος της κάμερας π.χ.δεν έχει πολλή σημασία γιατί δεν θα τα πίανεις απο εκει! Το βάρος δεν είναι πολύ μεγάλη διαφορά απο τους κατόχους Ν8 (135γρ) εναντι 808 (169γρ). Παιδιά ξέρει κανείς αν στο μαύρο χρώμα, το κομμάτι που ειναι η κάμερα, τι χρώμα θα είναι? Γιατί μια το βρίσκω ασημί:wacko: και μια μαύρο:rolleyes:
  10. Όντως είναι αρκετά ακριβό για τις εποχές που ζούμε. Πάλι θα ξεφραγκιάστω!!!!:lol:
  11. Απλα έχω μεινεί κόκαλο με το βίντεο! Δεν έχει άλλες φωτογραφίες?
  12. Όντως! Συμφωνώ απόλυτα! Η 3.5αρα ειναι λίγο κουραστική, οπότε η 4αρα θα είναι πολύ καλύτερη. Επισής η γυναίκα μου με (βρίζει) γιατι έγω έχω το Ν8 με usb stick και βλέπω ταινίες στο αεροπλάνο, τρένο κ.τ.λ. Βλέπεις το Laptop δεν βολεύει και τόσο πολύ!:rolleyes: Οπότε θα βολεψει μια χαρα;) Άντε λιγό υπομονή ακόμα...:p
  13. Δεν με χαλάει τόσο πολύ για την φόρτιση με 2mm, απλώς θα φορτίζετε πολύ πιο αργά στο USB. Οντως αυτο για την micro SIM δεν μπορώ να το καταλαβώ. Γιατί βαζουν micro SIM; U;Θέλουν να μας σπάσουν τα νεύρα!!!:wacko: Παιδιά ξέρει κανένας για το tripod mount που προσφέρει? Σου δίνουν εκτός απο αυτό που το πιάνει το κινητο και τρίποδο ή οχι?
  14. Ελπιζω πως όχι και δεν θα πάμε για διμηνο αλλα μαλλον το βλέπω για άρχες με μέσα Ιουνίου. Προς το παρόν την βγαζούμε μια χαρά με μια άλλη κινητάρα - Ν8 -!!!!
×
×
  • Create New...