Jump to content

Cosmote GPRS/3G/HSDPA: Κάλυψη, υπηρεσίες, χρεώσεις, προβλήματα

alexkotsis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.speedtest.net/result/600863312.png Πολύ καλές ταχύτητες βλέπω τον τελευταίο καιρό και ανησυχώ:p Μου έλειψε το 0.60mbps:lol:

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σημερα αντι για το σηματακι Η εμφανιζεται στην οθονη του κινητου μου(sony ericsson) το 3G!Μαλλον εχει προβλημα η κεραια που με καλυπτει ε?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σημερα αντι για το σηματακι Η εμφανιζεται στην οθονη του κινητου μου(sony ericsson) το 3G!Μαλλον εχει προβλημα η κεραια που με καλυπτει ε?

Εμένα από την Δευτέρα εμφανίστηκε το 3G αντί για Η. Και από τότε πετάει η ταχύτητα. μάλλον έκαναν καμία αναβάθμιση.;)

Εμένα από την Δευτέρα εμφανίστηκε το 3G αντί για Η. Και από τότε πετάει η ταχύτητα. μάλλον έκαναν καμία αναβάθμιση.;)

3G=384

H>384

3G=384

H>384

Κι όμως, με ένδειξη 3g η ταχύτητα είναι πάνω από 1mbps . Μπορω να ανεβασω και σχετικό βιντεο ;)

Και στην Πάτρα το δίκτυο της Cosmote άρχισε να ψιλοσέρνεται. Πήρα τηλέφωνο, κάποια στιγμή ο άλλος δεν με άκουγε, το έκλεινα και ξανάπαιρνα, μετά δίκτυο κατηλειμμένο σε 2-3 προσπάθειες, έπιασα γραμμή, μίλησα 2-3 λεπτά και μετά πάλι τα ίδια όπως στην αρχή. Όλος αυτός ο κύκλος έγινε 4 φορές οπότε και σταμάτησα να καλώ και να μιλάω. Έχω Cosmoκάρτα!

παλι τα ιδια δηλαδη; αμαν!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Κι όμως, με ένδειξη 3g η ταχύτητα είναι πάνω από 1mbps . Μπορω να ανεβασω και σχετικό βιντεο ;)

Με SE στο έδειχνε να υποθέσω,ε?

Δεν έχει να κάνει με τις ταχύτητες κατεβάσματος.Άλλωστε,και τα 3 δίκτυα έχουν αναβαθμιστεί πλήρως σε HSPA,όπου υπάρχει 3G.Με κάτι άλλο έχει να κάνει το σηματάκι αυτό στα SE τηλέφωνα.

Π.χ.,αν παρατηρήσεις,τις πιο πολλές φορές,όταν εμφανίζεται το 3G και αρχίζεις πλοήγηση στο Ίντερνετ αλλάζει σε H(HSDPA δηλαδή)και τούμπαλιν.Όταν κάνεις κλήσεις φωνής ξανα-αλλάζει σε 3G,συνήθως.Δεν αποτελεί ένδειξη για 3G ή HSPA δίκτυο πάντως.Η βελτίωση στις ταχύτητες υφίσταται προφανώς σε ξεμπούκωμα του δικτύου στην περιοχή.

Με SE στο έδειχνε να υποθέσω,ε?

Δεν έχει να κάνει με τις ταχύτητες κατεβάσματος.Άλλωστε,και τα 3 δίκτυα έχουν αναβαθμιστεί πλήρως σε HSPA,όπου υπάρχει 3G.Με κάτι άλλο έχει να κάνει το σηματάκι αυτό στα SE τηλέφωνα.

Π.χ.,αν παρατηρήσεις,τις πιο πολλές φορές,όταν εμφανίζεται το 3G και αρχίζεις πλοήγηση στο Ίντερνετ αλλάζει σε H(HSDPA δηλαδή)και τούμπαλιν.Όταν κάνεις κλήσεις φωνής ξανα-αλλάζει σε 3G,συνήθως.Δεν αποτελεί ένδειξη για 3G ή HSPA δίκτυο πάντως.Η βελτίωση στις ταχύτητες υφίσταται προφανώς σε ξεμπούκωμα του δικτύου στην περιοχή.

Nαι σε Sony ericsson...:) Ναι το παρατηρησα, με το που μπαινω στο internet γινεται και παλι Η ενω τοτε ηταν μονιμως σε H:)

Παιδιά εγγυημένα μόνο ένας τρόπος υπάρχει να ακουστούν σοβαρά τα παράπονα κάθε χρήστη.

Να συνοδεύεται από καταγγελία της ΕΕΤΤ.

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

Παιδιά εγγυημένα μόνο ένας τρόπος υπάρχει να ακουστούν σοβαρά τα παράπονα κάθε χρήστη.

Να συνοδεύεται από καταγγελία της ΕΕΤΤ.

Έχεις δοκιμάσει δηλαδή να στείλεις ενυπόγραφο αίτημα παραπόνου και σε έγραψαν...?

Καταγγελία δεν γίνετε στην Ε.Ε.Τ.Τ αν δεν στείλεις πρώτα FAX στην αρμόδια εταιρεία και δεν περιμένεις 25 ημέρες για να σου απαντήσουν ή ακόμα και αν δεν σου απαντήσουν

Άρα στην ουσία εξακολουθεί να είναι δύσκολο να ακουστούν τα παράπονα κάθε χρήστη.

Καταγγελία δεν γίνετε στην Ε.Ε.Τ.Τ αν δεν στείλεις πρώτα FAX στην αρμόδια εταιρεία και δεν περιμένεις 25 ημέρες για να σου απαντήσουν ή ακόμα και αν δεν σου απαντήσουν

Άρα στην ουσία εξακολουθεί να είναι δύσκολο να ακουστούν τα παράπονα κάθε χρήστη.

Μπορείς να στείλεις τα παράπονα στην εταιρία με mail βάζοντας και κοινοποίηση στην ΕΕΤΤ. Απλά για ενημέρωση ;) Και έτσι η κάθε εταιρία ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με το θέμα σου

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

http://www.speedtest.net/result/612383132.png οτι να ναι βγαζει:lol::lol::lol:

Έχεις δοκιμάσει δηλαδή να στείλεις ενυπόγραφο αίτημα παραπόνου και σε έγραψαν...?

Απλά λέω ότι με συνοδευτική καταγγελία της ΕΕΤΤ το θέμα σου αντιμετωπίζεται ως σοβαρό ...

Όσοι έχουν εργασιακή εμπειρία σε παρόχους το γνωρίζουν καλά αυτό.

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

Απλά λέω ότι με συνοδευτική καταγγελία της ΕΕΤΤ το θέμα σου αντιμετωπίζεται ως σοβαρό ...

Όσοι έχουν εργασιακή εμπειρία σε παρόχους το γνωρίζουν καλά αυτό.

Απ'όσο γνωρίζω τουλάχιστον, το κάθε γραπτό αίτημα παραπόνου προς τη Cosmote αντιμετωπίζεται ως σοβαρό, ακόμα και χωρίς καταγγελία.

Καντο disable και προσπαθησε ξανα με το speedtest :)

http://www.speedtest.net/result/616121410.png τωρα νομιζω οτι αυτες ειναι οι κανονικες ταχυτητες:) Εχω αρχισει να την συμπαθω τωρα τελευταια την Cosmote:p

Μια χαρα ειναι. Σε σχεση με εμενα! :P

Μηπως εγινε καμια αναβαθμιση στην περιοχη σου;

Samsung S21 Ultra

Μια χαρα ειναι. Σε σχεση με εμενα! :P

Μηπως εγινε καμια αναβαθμιση στην περιοχη σου;

Nαι:) Αφου τους επριξα με τα e-mail:lol:. Πριν λιγες μερες μου εστειλαν αυτο το μηνυμα

Αξιότιμε κύριε ********,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας και σχετικά με τα προβλήματα κάλυψης που αντιμετωπίζετε στην αναφερόμενη περιοχή του Βαρθολομιού Ηλείας , θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τις επισημάνσεις σας, και να σας ενημερώσουμε ότι καταβάλλονται προσπάθειες για τη βελτίωση της κάλυψης στη συγκεκριμένη περιοχή.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Για το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Απ'όσο γνωρίζω τουλάχιστον, το κάθε γραπτό αίτημα παραπόνου προς τη Cosmote αντιμετωπίζεται ως σοβαρό, ακόμα και χωρίς καταγγελία.

Και βέβαια όλα εξετάζονται σοβαρά,ιδιαίτερα όταν το λάθος-πρόβλημα οφείλεται στην εταιρεία.Απλά ρε παιδιά ευτελίζεται το γεγονός.Ήμουν στο Γερμανό τις προάλλες και ένας παππούς έκανε αίτημα παραπόνου γιατί έλεγε ότι με τη διαφήμιση για τα απεριόριστα νόμιζε πως με 35ευρώ μπορεί να μιλάει ΟΣΟ θέλει με τους πάντες.Μου ρθε να του πω,παππού,εσύ με 35ευρώ θες να γαμ...τον κόσμο όλο.. :PPP

http://www.speedtest.net/result/616121410.png τωρα νομιζω οτι αυτες ειναι οι κανονικες ταχυτητες:) Εχω αρχισει να την συμπαθω τωρα τελευταια την Cosmote:p

No... αυτό σημαίνει ότι ακόμη δύο εκείνη την στιγμη χρησιμοποιούν την ίδια κεραία με σένα. Το badwidth μοιράζεται στους χρήστς. Οταν ένας σταθμός εχει 7.2mbs αν δουλεύουν 2 χρήστες ταυτόχρονα θα έχουν από 3.6mbs. Οπότε μην το διαφημίζεις πολύ.... κακό σου κάνεις !!! Την άλλη ένδειξη δεν την καταλαβαίνω... 1mi = 1602m 100mi = 16020m νομίζω ότι πάνω από τα 5500m το 3G δεν....