oxxy Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 (edited) Είχαν ήδη σημείωση να φανταστείς από προηγούμενο τηλέφωνο από άτομο του χωριού αλλά τίποτα. Αν δεν γίνει κάτι σε 2 βδομάδες θα τους ξανα παρω δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι καλά εάν δεν είναι στα πλάνα τους και από την Ακρόπολη να πέσεις δεν τους νοιάζει Εδώ του έχω κάνει πόσα παράπονα και όχι μόνο εγώ για περιοχή της Μεσσηνίας που δεν μιλάμε για 4G αλλά για 2G ότι πρέπει να βγεις έξω από το σπίτι για να μπορέσεις να πάρεις τηλέφωνο και μην πω τίποτα κανενα καντιλι χ@@@@ να κάνουν κάτι 3 χρόνια τώρα ευτυχώς που δεν μένω εκεί απλά έχω συγγενείς αλλιώς τέτοιο μαρτύριο δεν θα το άντεχα Θυμάστε την διαφήμιση σήμα καμπάνα εεεε μόνο διαφήμιση ήταν όχι πραγματικότητα Άσε που ήταν εντελώς κακόγουστη Edited July 3, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Ναι καλά εάν δεν είναι στα πλάνα τους και από την Ακρόπολη να πέσεις δεν τους νοιάζει Εδώ του έχω κάνει πόσα παράπονα και όχι μόνο εγώ για περιοχή της Μεσσηνίας που δεν μιλάμε για 4G αλλά για 2G ότι πρέπει να βγεις έξω από το σπίτι για να μπορέσεις να πάρεις τηλέφωνο και μην πω τίποτα κανενα καντιλι χ@@@@ να κάνουν κάτι 3 χρόνια τώρα ευτυχώς που δεν μένω εκεί απλά έχω συγγενείς αλλιώς τέτοιο μαρτύριο δεν θα το άντεχα Θυμάστε την διαφήμιση σήμα καμπάνα εεεε μόνο διαφήμιση ήταν όχι πραγματικότητα Άσε που ήταν εντελώς κακόγουστηΑλλαγή δικτύου τότε τι κάθονται και τρελαίνονται ; Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 (edited) Αλλαγή δικτύου τότε τι κάθονται και τρελαίνονται ; Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by TapatalkΚαι έλεγα δεν θα το πεις.. Νομίζεις ότι τα άλλα τσαντίρια είναι καλύτερα εκεί εντελώς μα εντελώς ανύπαρκτη τα άλλα τσαντίρια και δεν είναι ορεινό χωριο 7 χιλιόμετρα έξω από την πόλη της κυπαρίσσιας για όποιον ξέρει Η μόνη που πιάνει εκεί είναι η cosmote αν και με πάρα πολλά προβλήματα όπως λέω παραπάνω Edited July 3, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 (edited) Και έλεγα δεν θα το πεις.. Νομίζεις ότι τα άλλα τσαντίρια είναι καλύτερα εκεί εντελώς μα εντελώς ανύπαρκτη τα άλλα τσαντίρια και δεν είναι ορεινό χωριο 7 χιλιόμετρα έξω από την πόλη της κυπαρίσσιας για όποιον ξέρει Η μόνη που πιάνει εκεί είναι η cosmote αν και με πάρα πολλά προβλήματα όπως λέω παραπάνω Δεν φταίω εγώ ο τροπος που γράφτηκε δεν έδινε την εικόνα το ότι και οι άλλοι είναι χάλι μαύρο εκεί . Η λογική αυτό λέει πάντως αλλάζεις και ησυχάζει αφού δεν γίνεται όμως μονο δορυφορικό τους σώζει :p Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited July 3, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 (edited) Δεν φταίω εγώ ο τροπος που γράφτηκε δεν έδινε την εικόνα το ότι και οι άλλοι είναι χάλι μαύρο εκεί . Η λογική αυτό λέει πάντως αλλάζεις και ησυχάζει αφού δεν όμως μονο δορυφορικό τους σώζει :p Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by TapatalkTο παράλογο της υπόθεσης είναι ότι στην πόλη μια χαρά είναι όλες έχω κάνει και ποστ με της ταχύτητες και φυσικά το 2G αστέρι Ρε συ cmvr σκέψου λογικά ρε ****το. ποιος θα πάει να κάνει τέτοια έξοδα λες πράγματα που δεν γίνονται όλο το χωριό έχει θέμα ... Και στην τελική όπου είναι ανίκανες οι εταιρείες κινητής να πάει ο άλλος να πάρει δορυφορικό ούτε εσύ ούτε εγώ θα το έκανα Ξανά λέω 7 χιλιόμετρα οι κάλυψη είναι super στην πόλη δεν μπορούνΝα κάνουν εκεί κάτι.... απλά δεν νοιάζονται Δεν φταίει ο τρόπος που έγραψα μην ξεχνάς πρόβληματα κάλυψης και υπηρεσίες cosmote αυτό είναι το θέμα μας... Edited July 3, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Tο παράλογο της υπόθεσης είναι ότι στην πόλη μια χαρά είναι όλες έχω κάνει και ποστ με της ταχύτητες και φυσικά το 2G αστέρι Ρε συ cmvr σκέψου λογικά ρε ****το. ποιος θα πάει να κάνει τέτοια έξοδα λες πράγματα που δεν γίνονται όλο το χωριό έχει θέμα ... Και στην τελική όπου είναι ανίκανες οι εταιρείες κινητής να πάει ο άλλος να πάρει δορυφορικό ούτε εσύ ούτε εγώ θα το έκανα Ξανά λέω 7 χιλιόμετρα οι κάλυψη είναι super στην πόλη δεν μπορούνΝα κάνουν εκεί κάτι.... απλά δεν νοιάζονται Δεν φταίει ο τρόπος που έγραψα μην ξεχνάς πρόβληματα κάλυψης και υπηρεσίες cosmote αυτό είναι το θέμα μας...Για το δορυφορικό πλακα έκανα εννοείτε. Το θέμα είναι ότι οι άνθρωποι που μένουν στο χωριό δεν έχουν κάποιο μηχανισμό πίεσης για να πετύχουν να τους καλύψουν. Πάντως έπρεπε το κράτος να μεριμνήσει και να πιέζει τις εταιρίες σε ανάλογες καταστάσεις να λύνουν τέτοια θέματα. Αλλά να μου πεις όταν Δεν υπάρχει εθνικός τηλεπικοινωνιακός φορέας που να συμμετέχει το κράτος με ένα ποσοστό οι ιδιότες κάνουν ότι τους βολεύει μόνο. Εύχομαι να βρεθεί λύση και να καλυφθούν οι άνθρωποι όταν τόσο κοντά υπάρχει υποδομή που μπορεί να επεκταθεί. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Για το δορυφορικό πλακα έκανα εννοείτε. Το θέμα είναι ότι οι άνθρωποι που μένουν στο χωριό δεν έχουν κάποιο μηχανισμό πίεσης για να πετύχουν να τους καλύψουν. Πάντως έπρεπε το κράτος να μεριμνήσει και να πιέζει τις εταιρίες σε ανάλογες καταστάσεις να λύνουν τέτοια θέματα. Αλλά να μου πεις όταν Δεν υπάρχει εθνικός τηλεπικοινωνιακός φορέας που να συμμετέχει το κράτος με ένα ποσοστό οι ιδιότες κάνουν ότι τους βολεύει μόνο. Εύχομαι να βρεθεί λύση και να καλυφθούν οι άνθρωποι όταν τόσο κοντά υπάρχει υποδομή που μπορεί να επεκταθεί. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Το χειρότερο είναι ότι έχουμε κεραία της cosmote στα 500 μέτρα. Δίπλα δηλαδη. Το δίκτυο υπάρχει αλλά το κόβουν επίτηδες ώστε να δώσουν την ταχύτητα αλλού. Αυτό είναι το πιο απαράδεκτο γιατί αν όντως είχαν θέμα θα έλεγα όχι αλλά σε αυτή την περίπτωση που το κόβουν επίτηδες δεν ξέρω τι να πω. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εδώ τα χάλια Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Μου κάνει φοβερή εντύπωση που ο σταθμός εκπομπής είναι τόσο μα τόσο κοντά. Πάντως αυτο που λες ότι περιορίζουν την υπηρεσία και κατευθύνουν προς άλλο σημείο είναι λίγο περίεργο να συμβαίνει. Πάντως αφού προκύπτει μαζικά μπορεί να καταγγελθεί στην ΕΕΤ και ιδιαίτερα απο ανθρώπους που έχουν συμβόλαια. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Μου κάνει φοβερή εντύπωση που ο σταθμός εκπομπής είναι τόσο μα τόσο κοντά. Πάντως αυτο που λες ότι περιορίζουν την υπηρεσία και κατευθύνουν προς άλλο σημείο είναι λίγο περίεργο να συμβαίνει. Πάντως αφού προκύπτει μαζικά μπορεί να καταγγελθεί στην ΕΕΤ και ιδιαίτερα απο ανθρώπους που έχουν συμβόλαια. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Απέναντι ακριβώς είναι από το σπίτι μου στην ίδια ευθεία είμαι. 3 χρόνια κάθε ΣΚ είχαμε H+ τον τελευταίο μήνα μόνο Ε. Και κάθε βράδυ στις 9 και μετά γυρνούσε το σήμα πάντα σε Η+ ενώ όλη μέρα είναι με Ε. Τελευταία μόνιμα Ε. Το γυρνάνε 100% το σήμα η το κλείνουν σε μας ώστε να έχουν άλλοι καλύτερο. Να πω ότι Αγίου πνεύματος και γενικά όταν δίνουν δώρα για 3ημερο πχ πάντα έχουμε Η+ το ανοίγουν δηλαδή σου λένε μην πάνε τσάμπα οι προσφορές που έβαλαν. Απαράδεκτο? Προφανώς και σίγουρα θα πέσει καταγγελία. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 King2009 αυτό που γίνεται με την cosmote εκει 3 χρόνια,το ίδιο συνέβαινε χρόνια και στα περίχωρα Καλλικράτειας,φέτος για κάποιο λόγο το ίντερνετ πάει μια χαρά,δεν ξέρω αν έπεσε κάποια μήνυση και υποχρεώθηκε η εταιρεία να κάνει κάτι ή έκανε αναβάθμιση.Απο περιέργεια 4G εκεί δεν σου έρχεται απο κάποια άλλη κεραία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 King2009 αυτό που γίνεται με την cosmote εκει 3 χρόνια,το ίδιο συνέβαινε χρόνια και στα περίχωρα Καλλικράτειας,φέτος για κάποιο λόγο το ίντερνετ πάει μια χαρά,δεν ξέρω αν έπεσε κάποια μήνυση και υποχρεώθηκε η εταιρεία να κάνει κάτι ή έκανε αναβάθμιση.Απο περιέργεια 4G εκεί δεν σου έρχεται απο κάποια άλλη κεραία; Βασικά συμβαίνει από όσο θυμάμαι να εχω internet στο κινητό κυρίως μετά το 3G. Στην Καλλικράτεια είχατε το ίδιο θέμα? Δηλαδή είχατε κεραία δίπλα σας και πιάνατε E? Αν κάνω force 4G η 3G όσο έχω Ε με κλείνει τελείως το σήμα ούτε για κλήσεις δεν έχω. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Ναι μέχρι το βράδυ καθημερινά E,και το ΣΚ H+ όλη μέρα.Απαράδεκτα πράγματα,ήμουν σχεδόν έτοιμος να πάω στη μπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Ναι μέχρι το βράδυ καθημερινά E,και το ΣΚ H+ όλη μέρα.Απαράδεκτα πράγματα,ήμουν σχεδόν έτοιμος να πάω στη μπλε. Ακριβώς το ίδιο pattern. Επίτηδες το κλείνουν. Να φύγω δεν ξέρω γιατί έχω βολευτεί με promo 4 και πάρε μοίρασε αλλά αλλά σίγουρα θα το κυνηγήσω και ότι βγει. Απέναντι είναι η κεραία δηλαδή τι να πω. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Αυτό είναι 3G... :lol: Ακόμα και μια ελαφριά σελίδα, με το ζόρι την ανοίγει... Από πέρσι το έχω δηλώσει βλάβη, αλλά τίποτα ακόμα... :down: Ευτυχώς υπάρχει 4G στην περιοχή, αλλά όποτε με ρίχνει σε 3G, δε λειτουργεί σχεδόν τίποτα... Πρέπει να το βάλω σε flight mode, για να πιάσει ξανά 4G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Κατω Σταλό Χανιων (απο την κακια στροφη και μεχρι cabbana mare) δεν μπορεις να βγαλεις κληση αλλα ουτε και να δεχτεις.το σημα ειναι μια με 2 γραμμες και φυσικα ουτε λογος για 3G-4G.Ξερει κανεις τι συμβαινει παντα η περιοχη ειχε θεμα αλλα εχει παραγινει τους τελευταιους 3 μηνες. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Σήμερα το δίκτυο στα γεωπονικά Καλλικράτειας αρκετές φορές κάνει διακοπες και επανέρχεται και μονίμως το H 1/4,η μπαταρία ζεσταίνεται για τα καλά,ευτυχώς το ίντερνετ δεν σέρνεται για την ώρα.Υποθέτω πολλοί έβαλαν τα 7Gb για αυτό ίσως να είναι το δίκτυο έτσι σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Απέναντι ακριβώς είναι από το σπίτι μου στην ίδια ευθεία είμαι. 3 χρόνια κάθε ΣΚ είχαμε H+ τον τελευταίο μήνα μόνο Ε. Και κάθε βράδυ στις 9 και μετά γυρνούσε το σήμα πάντα σε Η+ ενώ όλη μέρα είναι με Ε. Τελευταία μόνιμα Ε. Το γυρνάνε 100% το σήμα η το κλείνουν σε μας ώστε να έχουν άλλοι καλύτερο. Να πω ότι Αγίου πνεύματος και γενικά όταν δίνουν δώρα για 3ημερο πχ πάντα έχουμε Η+ το ανοίγουν δηλαδή σου λένε μην πάνε τσάμπα οι προσφορές που έβαλαν. Απαράδεκτο? Προφανώς και σίγουρα θα πέσει καταγγελία. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα ειδα σε εσας,ακομα και στην εθνικη εχει Edge,μολις περασεις τα μουδανια. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Τα ειδα σε εσας,ακομα και στην εθνικη εχει Edge,μολις περασεις τα μουδανια. Ακριβώς έτσι. Μέσα στα Μουδανιά έχουμε 150mb ταχύτητες και λίγο πιο έξω σέρνετε. Τι να πω δεν ξέρω Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Ακριβώς έτσι. Μέσα στα Μουδανιά έχουμε 150mb ταχύτητες και λίγο πιο έξω σέρνετε. Τι να πω δεν ξέρω Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚλασική cosmote Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Ακριβώς έτσι. Μέσα στα Μουδανιά έχουμε 150mb ταχύτητες και λίγο πιο έξω σέρνετε. Τι να πω δεν ξέρω Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βρες προνομιακο αλλου ή παρε αλλο νουμερο και κρατα 2 νουμερα.Εφοσον δεν φτιαχνουν το σημα,βαζε 5€ το τριμηνο και τελος. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Βρες προνομιακο αλλου ή παρε αλλο νουμερο και κρατα 2 νουμερα.Εφοσον δεν φτιαχνουν το σημα,βαζε 5€ το τριμηνο και τελος. Λες να δοκιμάσω wind η Vodafone? Έχω 12gb ρε συ και μαζί με το promo 4 μου βγαίνει τσάμπα. Ισως το φτιάξουν θα περιμένω λίγες μέρες και βλέπουμε. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 (edited) Έβαλα play now unlimited για YouTube κυρίως και δόξα τω θεώ δεν σέρνεται.Πήγα στα Μουδανιά χθες και είχε H/H+ σε καφετέρια δίπλα στο λιμάνι.Με το που βγήκα στον περιφερειακό είδα τα χάλια του δικτύου,το H κατευθείαν έγινε E.Τόσο χάλια!!Καλό κουράγιο king2009! Edited July 6, 2018 by rob21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Έβαλα play now unlimited για YouTube κυρίως και δόξα τω θεώ δεν σέρνεται.Πήγα στα Μουδανιά χθες και είχε H/H+ σε καφετέρια δίπλα στο λιμάνι.Με το που βγήκα στον περιφερειακό είδα τα χάλια του δικτύου,το H κατευθείαν έγινε E.Τόσο χάλια!!Καλό κουράγιο king2009! Παρεμπιπτόντως δεν ξέρω τι έγινε αλλά σήμερα απο το πρωί ως δια μαγείας έχω το παρακάτω Λέτε να έκανε τίποτα το τηλέφωνο που πήρα η παίζει κάτι με την προσφορά με τα 7gb που έδωσαν? Γιατί πολύ ύποπτη μου φαίνεται η σύμπτωση. Προφανώς δεν είναι όπως στα νέα Μουδανιά αλλά είναι πολύ κομπλέ από το Ε και τα 0.25 που πιάναμε. Μακάρι να συνεχίσει έτσι για το καλοκαίρι. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Γνωρίζετε φαντάζομαι πως στην Χαλκιδική οι Ζουλού έχουν αφαιρέσει παλιότερα ένα σωρό σταθμούς, έτσι; Από όλους τους παρόχους. Ας ελπίσουμε με το τρέχον νομοθετικό πλαίσιο να προσθέσουν σύντομα αρκετούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Λες να δοκιμάσω wind η Vodafone? Έχω 12gb ρε συ και μαζί με το promo 4 μου βγαίνει τσάμπα. Ισως το φτιάξουν θα περιμένω λίγες μέρες και βλέπουμε. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι,θα σου προτεινα ενα προνομιακο της πρωτης για Χαλκιδικη. Θα σε βολεψει αρκετα. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωρίζετε φαντάζομαι πως στην Χαλκιδική οι Ζουλού έχουν αφαιρέσει παλιότερα ένα σωρό σταθμούς, έτσι; Από όλους τους παρόχους. Ας ελπίσουμε με το τρέχον νομοθετικό πλαίσιο να προσθέσουν σύντομα αρκετούς. Και παλι ομως,η κοσμοτε καθε καλοκαιρι,σερνεται μετα την καρδια εως τα Μουδανια. Τις προαλλες πηγα βασιλικα στο δημοτικο γηπεδο,οπως μπαινεις απο σουρωτη πριν το χωριο απεναντι απο το επαλ. H+ με 1/4,οταν οι αλλες ειχαν τερμα 3G. Επισης στη χαλκιδικη,καθε αυγουστο στην αφυτο οπου εχει παρκο κεραιων στο δρομο απο Φωκιες,οχι τον παραλιακο,αυτον που παει απο τα LIDL λεω σερνεται 3η και 4η γενια. Και τα 2 τελευταια ΣΚ που πηγα ποσειδι,παιζει με 1-2 γραμμες μεσα στο χωριο και παλι σερνοταν σε καποια σημεια. Στα αιγαιοπελαγιτικα,μετα το camping του ΑΠΘ ειναι καπως καλυτερα. Το σημα βγαινει απο Νεα Σκιωνη,ωστοσο την παραδεχομαι γιατι το χωριο ειναι κοντα σε ρεμα,και αν ανεβεις πανω στα χωραφια εχει σημα εστω και Edge.Ειναι μια γουρνα οπου γυρω γυρω εχει λοφους. Και επισης στο δρομο για Χανιωτη που ειναι μια ευθεια στο βουνο κυριως με Edge παιζει οσο ανεβαινεις απο την Νεα Σκιωνη μεχρι τα παρεκκλησια. Εχει δρομο οπως ερχεται καποιος απο Μολα καλυβα που παει προς τα πανω,οχι προς Παλιουρι οπου κανεις τον κυκλο για να πας χανιωτη. Σκαλα φουρκας παιζει μια χαρα,κανενα θεμα το 3G. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts