Jump to content

Cosmote GPRS/3G/HSDPA: Κάλυψη, υπηρεσίες, χρεώσεις, προβλήματα

alexkotsis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω το Sony Ericsson W800i

fantaros.net

- Συλλογικό Blog για την ζωή των στρατευμένων

Searchius

- Ας ενώσουμε τα bookmarks μας και ας φτιάξουμε μια μηχανη αναζήτησης που να βρισκει αυτο που πραγματικά θέλουμε

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επίσης το Z1010 δεν έχει κανένα πρόβλημα με 2G κάρτες γιατί το έχει ένας φίλος μου με what's up και πάει μια χαρά!! :)

Δεν είναι τόσο συμαντικό το πρόβλημα στο ράδιο για μερικούς (αν και για μένα είναι), αλλά θα λυθεί σύντομα...

Και ΝΑΙ! Έχει επιλογή για λειτουργεία δικτύου... Έχει "Διπλή λειτουργεία" και "GSM". ;)

Με κάρτα ΤΙΜ 2ης γενιάς που εχω δοκιμάσει προσωπικά το Ζ1010 μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι κόλλαγε σε λιγότερο από 2 λεπτά... Με κοσμοτέ δεν το δοκίμασα (2ης γενιάς)...

Επιλογή για "κλείδωμα" σε 2ης γενιάς δίκτυο ΔΕΝ είχε το Ζ1010. Μήπως (χλωμό το βλέπω) μπήκε σε κάποια αρκετά μεταγενέστερη έκδοση;

Ευτυχώς το πούλησα οπότε δεν μπορώ να πειραματιστώ άλλο...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Με κάρτα ΤΙΜ 2ης γενιάς που εχω δοκιμάσει προσωπικά το Ζ1010 μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι κόλλαγε σε λιγότερο από 2 λεπτά... Με κοσμοτέ δεν το δοκίμασα (2ης γενιάς)...

Επιλογή για "κλείδωμα" σε 2ης γενιάς δίκτυο ΔΕΝ είχε το Ζ1010. Μήπως (χλωμό το βλέπω) μπήκε σε κάποια αρκετά μεταγενέστερη έκδοση;

Ευτυχώς το πούλησα οπότε δεν μπορώ να πειραματιστώ άλλο...

Η πρώτη πρόταση μόνο απευθήνετε στο Z1010.

Οι δύο επόμενες είναι για το N70... ;)

Να ρωτήσω και εγώ κάτι!!

Εστειλα μόλις πρίν απο λίγο email στήν Cosmote σχετικά με το πότε θα καλύψει και τις δικές μας περιοχές και μιλάω για επαρχία αλλά μέχρι να έρθει η απάντηση τους που μάλλον θα είναι αόριστη ξέρει κάποιος κάτι ή υπάρχει κάπου χάρτης κάλυψης 3G της Cosmote??

Δυστιχώς φίλε μου δεν υπάρχει χάρτης . Το έψαχνα και εγώ και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να καλέσεις το cc να τους πεις την περιοχή σου να σουν πουν εάν πιάνει.

London for ever

λοιπόν, θα δημιουργήσεις μια νέα σύνδεση στο κινητό με APN "internet", login/password θα τα αφήσεις κενά, και στο πεδίο "Διεύθυνση DNS' θα βάλεις το "195.167.65.194"

είσαι έτοιμος! :)

http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg

Και φυσικά ούτε φωνή ούτε ακρόαση σχετικά με 3G στα καρτοκινητά...

Πότε σκοπεύουν να το δώσουν;;; Εδώ φέρθηκε πιο τίμια η βόντα, που έδωσε 3G σε όλους, χωρίς να αντιμετωπίζει τους καρτοκινητούς σαν ιθαγενείς !

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

H Vodafone arxika to ekane gia na exeis perissoterous *isws*betta testers!

Bebaia sunexizei na exei se pronomiakh thesh tous kartokinhtous ths kai koita times oi Videoklhseis!!FO BE RES!

Epishs legetai pws h Vodafone exei kai to megalutero Umts diktuo sthn Ellada,xwris auto na shmainei pws exei kai to poiothkotero:)

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Εχω το Sony Ericsson W800i

Δώσε email να σου στείλω τις ρυθμίσεις αναλυτικά αν δεν τις έχεις βρεί ήδη βέβαια!!

Και φυσικά ούτε φωνή ούτε ακρόαση σχετικά με 3G στα καρτοκινητά...

Πότε σκοπεύουν να το δώσουν;;; Εδώ φέρθηκε πιο τίμια η βόντα, που έδωσε 3G σε όλους, χωρίς να αντιμετωπίζει τους καρτοκινητούς σαν ιθαγενείς !

Εγώ έστειλα e-mail στην κ-οτέ αλλά αντί απάντησης έλαβα χρισμό. :lol: Αν παίξει κάτι θα το μάθουμε απ'τα μμε :w00t:

Μου απαντήσαν πως αν υπάρχουν εξελίξεις, αυτές θα ανακοινωθούν πρώτα στα ΜΜΕ. Δεν μου είπαν ούτε "ΝΑΙ" ούτε "ΟΧΙ".

Αξιότιμε κύριε ............,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, που επικοινωνήσατε με την Εταιρία Κινητής Τηλεφωνίας COSMOTE, μέσω INTERNET, και για το ενδιαφέρον σας για την Εταιρία μας.

Σχετικά με το ερώτημα σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το δίκτυο 3ης Γενιάς, επί του παρόντος, παρέχει κάλυψη σε συγκεκριμένες περιοχές των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης και των άλλων μεγάλων πόλεων. Την παρούσα χρονική στιγμή στις Μοίρες, Ν. Ηρακλείου Κρήτης, δεν παρέχεται κάλυψη δικτύου 3G. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι στο δίκτυο 3ης Γενιάς προστίθενται συνεχώς νέες περιοχές κάλυψης.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνηση, το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE θα βρίσκεται στη διάθεσή σας καθημερινά 24ώρες το 24ώρο στον αριθμό 1212 από κινητό COSMOTE ή από σταθερό τηλέφωνο στο 6971001212 ή 13838.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Η Cosmote μέχρι το τέλος του 2005 έχει δωρεάν τις Video-κλήσεις. Αυτό ισχύει όχι μόνο για το 3G imode αλλά και για το 'κλασικό 3G'.
[sIGPIC][/sIGPIC]

στο ηρακλειο κρητης υπαρχει καλο σημα ή πα.....?

το καλύτερο έχει στο Ηράκλειο σύμφωνα με πάρα πολύ καλές πηγές.Πιάνει παντού σχεδόν ακόμα και μέσα στα κτίρια αρκετά καλά :) Γενικά στην αναζήτηση δικτύου εκεί που κινούμε εγώ ΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΙΣ cosmote 3g. Πραγματικά καλή κάλυψη έχει η cosmote...οι άλλες αργούν πολύ και η cosmote τρίβει τα χέρια της :cool:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν το δώσει γρήγορα και στα καρτοκινητά θα είναι πολύ καλή κίνηση !

Βολταίρος

το καλύτερο έχει στο Ηράκλειο σύμφωνα με πάρα πολύ καλές πηγές.Πιάνει παντού σχεδόν ακόμα και μέσα στα κτίρια αρκετά καλά :) Γενικά στην αναζήτηση δικτύου εκεί που κινούμε εγώ ΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΙΣ cosmote 3g. Πραγματικά καλή κάλυψη έχει η cosmote...οι άλλες αργούν πολύ και η cosmote τρίβει τα χέρια της :cool:

Η vodafone τί λέει εκεί; Εχει σήμα έστω και λίγο; Η δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ;

Samsung S21 Ultra

Η vodafone τί λέει εκεί; Εχει σήμα έστω και λίγο; Η δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ;

η ίδια πηγή doganos μου λέει ότι στο Ηράκλειο η vodafone δε πιάνει καθόλου καλά και η συγκεκριμένη πηγή δεν έχει ούτε gsm στο σπίτι του :worry: τι να αναζητά 3g...γενικά πιάνει στο Λιμάνι,στο Μαστάμπα νομίζω και από τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις ψηνει μια μεγάλη περιοχή όπως όλες οι εταιρίες.Αλλά αν ενδιαφέρεσαι πάρα πολύ κάνω refresh πληροφοριών και σου λέω εκ νέου ποιες περιοχές καλύπτει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

η ίδια πηγή doganos μου λέει ότι στο Ηράκλειο η vodafone δε πιάνει καθόλου καλά και η συγκεκριμένη πηγή δεν έχει ούτε gsm στο σπίτι του :worry: τι να αναζητά 3g...γενικά πιάνει στο Λιμάνι,στο Μαστάμπα νομίζω και από τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις ψηνει μια μεγάλη περιοχή όπως όλες οι εταιρίες.Αλλά αν ενδιαφέρεσαι πάρα πολύ κάνω refresh πληροφοριών και σου λέω εκ νέου ποιες περιοχές καλύπτει...

και εγω θα το ηθελα γιατα ψαχνομαι και εγω λιγο.

Μια χαρά η Vodafone με 3G στο Ηράκλειο. Και μάλιστα εκεί που ούτε η Cosmote δεν έχει κάλυψη. 5 Μήνες Ηράκλειο ήμουν.

Μια χαρά η Vodafone με 3G στο Ηράκλειο. Και μάλιστα εκεί που ούτε η Cosmote δεν έχει κάλυψη. 5 Μήνες Ηράκλειο ήμουν.

Wraia.Afou einai toso kali sto Hrakleio mporeis na mou peis pws i vodafone tin kaliptei toso kala me 3 stathmous; An vrikan to kolpo oi texnikoi tis na to poun kai stous allous...

Oxi,simfwna me tis phges mou exei ta idia xalia kai kaliptetai mono me 3 keraies! :mad: Na mhn parapliroforoume.H cosmote pianei se olo to Hrakleio pleon opws kai i TIM

[sIGPIC][/sIGPIC]

Wraia.Afou einai toso kali sto Hrakleio mporeis na mou peis pws i vodafone tin kaliptei toso kala me 3 stathmous; An vrikan to kolpo oi texnikoi tis na to poun kai stous allous...

Oxi,simfwna me tis phges mou exei ta idia xalia kai kaliptetai mono me 3 keraies! :mad: Na mhn parapliroforoume.H cosmote pianei se olo to Hrakleio pleon opws kai i TIM

Είναι πολύ απλό. Να πείς στους φίλους σου που δουλεύουν στην ΤΙΜ, επειδή προφανώς δεν έχουν πρόσβαση στους χάρτες κάλυψης της Vodafone να μην παραπληροφορούν ρίχνοντας λάσπη στην Vodafone. Αν δεν ξέρω δεν μιλάω.

Για την δική σου πληροφόρηση (επειδή είδα χάρτη) 3 σταθμούς είχε πέρσυ τέτοια εποχή. Ο τελευταίος που ενεργοποιήθηκε, είναι πριν από 1 μήνα περίπου.

Και παρακαλώ οι ειδήμονες του κάθε δικτύου να μην σχολάζουν αυτά που δεν ξέρουν για τους άλλους.

Το θέμα μας είναι η Cosmote.

Είναι πολύ απλό. Να πείς στους φίλους σου που δουλεύουν στην ΤΙΜ, επειδή προφανώς δεν έχουν πρόσβαση στους χάρτες κάλυψης της Vodafone να μην παραπληροφορούν ρίχνοντας λάσπη στην Vodafone. Αν δεν ξέρω δεν μιλάω.

Για την δική σου πληροφόρηση (επειδή είδα χάρτη) 3 σταθμούς είχε πέρσυ τέτοια εποχή. Ο τελευταίος που ενεργοποιήθηκε, είναι πριν από 1 μήνα περίπου.

Και παρακαλώ οι ειδήμονες του κάθε δικτύου να μην σχολάζουν αυτά που δεν ξέρουν για τους άλλους.

Το θέμα μας είναι η Cosmote.

αυτό δε μου το είπε τεχνικός της ΤΙΜ(πολύ καλά ξέρω τι λάσπη ρίχνει η μια εταιρία στην άλλη...)

Δηλαδή πόσου σταθμούς έχει η vodafone στο Ηράκλειο; τέσσερις; έτσι από περιέργεια γιατί διαφορά ο γνωστός μου δεν είδε... Θα ήθελα πραγματικά να μας πεις πόσους σταθμούς 3g έχει η vodafone στο Ηράκλειο μιας και εγώ δε θέλω να παραπληροφορώ.

Σχολιάζω αυτά που ακούω,τίποτα παραπάνω... :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορούμε να γυρίσουμε στο θέμα μας που είναι το 3G της cosmote; Δεν νομίζω ότι μπορεί να ενδιαφέρει πολύ κόσμο η κάλυψη βόντα, ΤΙΜ στο Ηράκλειο, τουλάχιστον όχι μέσα σε αυτό το θέμα...

Επανέρχομαι στο 3G στα καρτοκινητά. Ακούγεται ότι θα δοθεί σύντομα. Άλλες πληροφορίες;

Βολταίρος