mixtri Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Volos.center. tragic. Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? http://www.speedtest.net/my-result/a/1412381688 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Περίεργο. Στα χωριά του Πηλίου (πλην Αγριας,που δεν έχουν σταθμό) μου δίνει συνήθως γύρω στα 20 mbps σε H+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Volos.center. tragic. Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? http://www.speedtest.net/my-result/a/1412381688 Και δυστυχώς δεν είναι μόνο εκεί όσο και να κοκορεύονται για το καλύτερο δίκτυο.... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Προφανώς δεν είναι τέλειο το δίκτυο. Προφανώς θα υπάρχουν θέματα σε κάλυψη και ταχύτητα. Άλλο όμως να είναι στο μισό της Ελλάδας αυτό, άλλο στο 1/5.. Όλα τα δίκτυα έχουν τρύπες και χαμηλές ταχύτητες κατά τόπους. Μπορούμε όμως να επικεντρωθουμε στο πόσο χάλια είναι η Wind στο μισό της Ελλάδας χρόνια τώρα, παρά να προσπαθούμε να βρούμε κάποια σημεία που πάσχουν οι άλλες 2 για να δείξουμε ότι κι αυτές έχουν τα θέματά τους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 (edited) Προφανώς δεν είναι τέλειο το δίκτυο. Προφανώς θα υπάρχουν θέματα σε κάλυψη και ταχύτητα. Άλλο όμως να είναι στο μισό της Ελλάδας αυτό, άλλο στο 1/5.. Όλα τα δίκτυα έχουν τρύπες και χαμηλές ταχύτητες κατά τόπους. Μπορούμε όμως να επικεντρωθούμε στο πόσο χάλια είναι η Wind στο μισό της Ελλάδας χρόνια τώρα, παρά να προσπαθούμε να βρούμε κάποια σημεία που πάσχουν οι άλλες 2 για να δείξουμε ότι κι αυτές έχουν τα θέματά τους.... Το θέμα είναι ότι η κάλυψη με σωστές ταχύτητες έχει πετάξει σε πολλές περιοχές εντός και εκτός πόλεων. Η διπλή βάση συνδρομητών έκανε πάλι το θαύμα της σε συνδυασμό με 4g που γονατίζει το bandwidth της υποδομής της. Και οι άλλοι ας γεμίσουν κόσμο και τα ίδια χάλια θα έχουν :lol: Είναι η συνολική εικόνα της( μετά από τόσες εγκαταστάσεις από Αλεξανδρούπολη σε Πελοπόννησο σε ΦΒ πάρκα και ως backup συνδέσεις σε επιχειρήσεις) που έχει χαλάσει σε αρκετές περιοχές. Δεν είναι ότι το δίκτυο δεν παίζει αλλά απλά παίζει αργά. Τώρα το να αρχίσουμε ψιλή κουβέντα για wind, voda, cote και λοιπά δεν έχει νόημα καν. Τα τρία ρουτερακια της δουλειάς (4g mifi huawei με 3 πακέτα από ένα σε κάθε εταιρία για ποιοτικό έλεγχο στο πια εταιρία πρέπει να προταθεί στον πελάτη για την περιοχή του) είναι αμείλικτα στην ποιοτική μέτρηση. Η δυσκολία είναι το πως μπορείς να πείσεις τον πελάτη για κάτι που κάνει τα διπλά σχεδόν χρήματα όταν μπορεί να εξυπηρετηθεί από ένα φθηνότερο δίκτυο. Έχω ζήσει στιγμές που εκεί που ήμασταν σίγουροι ότι πιάνει η cote και η wind τελικά να μας εκπλήξει η voda η wind ή το ανάποδο η cosmote. Αυτό είναι και το μεγάλο λάθος που κάνουν όλοι οι συνδρομητές στο ότι επειδή λένε πχ η cote έχει καλύτερο δίκτυο μπορεί να ισχύει για αυτούς στο σημείο που την χρησιμοποιούν ενώ λίγο παρακάτω κάποιος μπορεί να έχει πρόβλημα. Δυστυχώς από την ήμερα της κρίσης του 2008 και μετά δεν είναι τα πράγματα όπως θα έπρεπε προφανώς και από τις ανακατατάξεις σε όλες τις εταιρίες. Τώρα στην βάση των συνδρομητών μιας εταιρίας η συνολική κάλυψη σε όλη την χώρα είναι αδιάφορο εντελώς για το 90% των συνδρομητών που σπάνια κινούνται εκτός των πόλεων (ή τέλεια κάλυψη παντού που δεν υπάρχει από καμία εταιρία) σε όλα τα σημεία της χώρας (αναφέρομαι στην πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα περισσότερο γιατί στην επαρχία είναι κοινή η συνεχόμενη μετακίνηση από τις πόλεις στα κοντινά χωριά) . Όποιος κατάφερε να πάει διακοπές με τα οικονομικά χάλια μας αν δεν πιάνει κάπου η μια εταιρία φτάνοντας εκεί απλά αγοράζει μια καρτούλα internet από κάποια εταιρία (αφού έχει κάνει πρώτα έρευνα ρωτώντας διάφορους ντόπιους στο πια παίζει καλύτερα) και την βγάζει στα πολλά δεδομένα με το wifi του ξενοδοχείου. Είναι μικρό το τίμημα και ποιο συμφέρον οικονομικά.(διάβασε την επόμενη παράγραφο). Είναι χαζό όταν ζεις μέσα στην πόλη η σε περιοχή που πχ έχει τέλεια κάλυψη η wind και το αντίστοιχο πακέτο πχ με τα 20gb έχει 240€ τον χρόνο και στις άλλες 420€ (παρά 20€ τα μισά λεφτά) και σε καλύπτει να κάνεις το παραπάνω έξοδο γιατί μια με δυο φορές το χρόνο να πας και κάπου που δεν θα έχεις κάλυψη η κάλες ταχύτητες. Όπως είναι χαζό όταν έχεις καρτοκινητή και σου δίνει τα διπλά gb στα ίδια χρήματα. Αντιστρόφως είναι χαζό να πάρεις πακέτο δεδομένων (στα μικρά πακέτα δεδομένων που έχουν σχεδόν τα ίδια χρήματα) από την wind η την voda έχω μπορείς να πάρεις την cosmote. Από την άλλη έχω πάει σε νησί που σε κάθε πλευρά του έπιανε η μια σωστά και οι άλλες κουκουρίκου παρότι ο χάρτης έλεγε full κάλυψη. Αν πραγματικά θέλει κάποιος κάλυψη παντού παίρνει ένα BGAN δορυφορικό τερματικό (με ταχύτητες max 0,5 mbps) με κάτι τιμές που αγοράζεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και μηχανή..... :D Όλα είναι θέμα αναγκών και οικονομικό. Όπως σε κάποιος που τελικά με τα καρτοκινητά του στοιχίζει περισσότερα στην πράξη σε σχέση με ένα μικρό συμβόλαιο (ή και το αντίστροφο με βάση την χρήση πάντα). Το μόνο που εκνευρίζει με την cosmote είναι ο χάρτης κάλυψης που στο 3g δείχνει παντού πράσινο χρώμα και κάλυψη παντού και όταν τους παίρνεις σαν τεχνικός και τους ******* δεν ξέρουν τι να σου πουν και σου λένε ότι έχει εξωτερική κάλυψη και όταν τους λες είμαι έξω τότε το ρίχνουν στην τρέλα ότι θα το δώσουν σε τεχνικό και τρίχες κατσαρές και είναι σημείο προβληματικό που δεν το ξέρει ούτε ο εκπρόσωπος που σου μιλάει (όπως και είναι πάγια τεχνική όλων των εταιριών). Αναφέρομαι στο 3g γιατί παραμένει η ποιο εξαπλωμένη πλατφόρμα ασύρματων δεδομένων της χώρας όπου σύντομα με την αντικατάσταση του από το 4g θα μας λύσει πολλά θέματα κάλυψης ιδιαίτερα η μπάντα 20 στα 800Mhz. Αυτό που με εκνευρίζει στον χάρτη κάλυψης της voda είναι ότι δεν διαχωρίζει Edge, 3g , 4g γράφει δεδομένα μόνο !!!! Τέλος στον χάρτη κάλυψης της wind αυτό που με εκνευρίζει παρόλο ότι είναι ο ποιο ειλικρινής από τους άλλους ότι ακόμα στο 3g έχει τρύπες και στο 4g σημεία που έχει 4g και δεν τα έχουν στον χάρτη. Τα “ ζά μου αργά ” ο τύπος που τον ανανεώνει. Αφού τον βάζουν που τον βάζουν να τον ανανεώνουν και σωστά. (φυσικά αυτοί Από ότι φαίνεται ποντάρουν να κλείσουν τις τρύπες κάλυψης και του 3g με 4g στα 800Μhz αφού μόνο αυτές στήνουν παντού). (Απλά ρίξε μια ματιά γιατί πλέον το μίση Ελλάδα έχει αλλάζει εντελώς δεν ισχύει πια "αυτό παλιά" που λένε... Άσε που 80% της Ελλάδος ζει σε 2 πόλεις :) ). Edited August 17, 2015 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Λοιπον μετα τη μπορα που εριξε στο κιλκις και τα κανε ολα λιμπα το σημα της cosmote εξασθενησε,3G είναι μια γραμμη και μου το γυριζει σε 2G αλλα πρεπει να χει πεσει μια κεραια απο κεραυνο από οτι φαινεται,κάποια κανάλια στο μονιτορ εχουν απενεργοποιηθει,προφανως καποιοι σταθμοι να εχουν αλεξικεραυνο οχι ομως ολοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 καλησπέρα, το γράφω εδώ επειδή δεν ξέρω που να το γράψω, έχω w.u με σχεδόν απεριόριστο ιντερνετ και έχω και εγω προβληματα, ήμουν 3 εβομαδες στο εξοχικο μου στην περιοχη του Μαραθωνα, οπου πηγα ενω το σημα ηταν πχ Η+ τερμα γραμμες εκανε εναλλαγες σε Η και 3G, το αποτελεσμα οτι δουλευα πχ VPN με VOIP (αστερισκ ktl) επεφτε το VPN και τσαμπα ο κοπος! επισης οταν εκανε εναλλαγες δεν περνουσε τπτ δλδ και το ιντερνετ κολαγε δεν ανοιγε καν σελιδα. Στην αρχη νομιζα οτι φταιει το κινητο, δοκιμασα ομως αλλο κινητο καθως και ταμπλετηλεφωνο 7" και εκανε τα ιδια! πηρα και νεες καρτες twin sim επισης τα ιδια. Αυτο γιατι γινεται εφοσον η περιοχη εκει εχει καλη καλυψη? μηπως ειναι μπουκωματα στο δικτιο? βρηκα αυτο εδω http://www.ebay.ie/itm/Mobile-Broadband-Antenna-Huawei-Aerial-3G-UMTS-LTE-Receiver-for-parabolic-dish-/271905545711?hash=item3f4ed55def και δεδομενου οτι εχω και πιατο και καθεται σκεφτομαι να παρω ενα τετοιο http://www.ebay.ie/itm/400980396533?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT εχω ενα μηχανημα της Mikrotik ενα εσωτερικο RB και παιρνει usb τετοια και ετσι μπορω να μοιραζω ασυρματα ιντερνετ στο σπιτι.... επισης υπαρχουν κεραιες yagi αν δεν θελει κανεις πιατο και παει και ποιο φτηνα αλλα ειναι της μισης απολαβης σε σχεση με 80αρι πιατο! πχ http://www.ebay.ie/itm/1990-2170Mhz-12DBi-3G-4G-UMTS-Yagi-Antenna-SMA-male-pigtail-SMA-female-to-CRC9-/300995862468?hash=item4614c05fc4 αν εχει δοκιμασει κανεις με οποιοδηποτε τροπο εξωτερικη κεραια ας γραψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Καλημέρα από Παλαιόκαστρο Σάμου http://www.speedtest.net/wp/36990058.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Πριν μισή ώρα που ήμουν στην Ε1 στο λιμάνι του Πειραιά με δυσκολία να ανοίξω σελίδα. Το tablet μου είχε ένδειξη "Ε" . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Πριν μισή ώρα που ήμουν στην Ε1 στο λιμάνι του Πειραιά με δυσκολία να ανοίξω σελίδα. Το tablet μου είχε ένδειξη "Ε" . Edge δηλαδή 2G. Ντροπή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Εγώ πριν λίγο ήμουν ναυτικό όμιλο στο λιμανάκι στο Μάτι Ραφήνας είχα συνέχεια Ή+ και το ελιωνα και ένας φίλος μου είχε 4G συνεχεια επίσης. Δυστυχώς βέβαια τα καλά σήματα δεν υπάρχουν παντού. Στο εξοχικό στον τύμβο Μαραθώνα, στο σπίτι μέσα έχω με το ζορι σήμα συνήθως Ε και το χάνει συχνά εντελώς....παλιά είχε Ή+ δεν ξέρω τι χάλασε εδώ....ελπιζω μη φταίει ο Ψινακης :Pp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 (edited) Καποιος σταθμός θα "έσβησε". Απλο νομίζω. Και ο Ψινακης μπορεί να φταίει και καποια καλόπαιδα με βαριές μπορεί να φταίνε και (sic) άλλοι μπορεί να φταίνε. Κόβουν τα καλώδια για τον χαλκό. Έχουν κάνει τεράστιες ζημιές σε ολες τις εταιρίες! Edited September 6, 2015 by Vasileios ααπλοιφή ρατσιστικού χαρακτηρισμού Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Καλημέρα από Παλαιόκαστρο Σάμου http://www.speedtest.net/wp/36990058.png Στο φυλάκιο στο Παλαιόκαστρο βέβαια δεν πιάνει καλό 3G :p :lol: :lol: :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 (edited) Ποτίδαι Χαλκιδικής 104 Mb/s http://i58.tinypic.com/243gizq.jpg Edited September 6, 2015 by pisons Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Έχω cote ρε παιδιά και η αλήθεια είναι ότι στις περιοχές που κινούμε η voda αποδηχθηκε λίγη και η wind απλά δεν υπάρχει για ίντερνετ..Έχω σύνδεση..το θέμα είναι ότι παρήγγειλα tablet και θέλω μια καρτα ακόμη μονο για δεδομένα..να τους τηλεφωνήσω η θα την πληρώσω χρυσή την κάρτα; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 (edited) Καποιος σταθμός θα "έσβησε". Απλο νομίζω. Και ο Ψινακης μπορεί να φταίει και καποια καλόπαιδα με βαριές μπορεί να φταίνε και (sic) άλλοι μπορεί να φταίνε. Κόβουν τα καλώδια για τον χαλκό. Έχουν κάνει τεράστιες ζημιές σε ολες τις εταιρίες! Καλησπέρα ναι τα γνωρίζω! Έχω πρόσβαση σε κοντινό βουνό γιατί έχουμε ασύρματα δίκτυα εκεί με κεραίες πάνω ote ,voda, wind και μια φάση ανοιξαν όλα τα isobox!!!! Δεν ξέρω αν πήραν κάτι, αλλα από εμάς τίποτα, πάντως έβαλαν συναγερμό και κάμερες. Μας είχαν κόψει το συρματοπλεγμα, σπασανε την πόρτα και μετακίνησαν το isobox αλλά δεν έκλεψαν εξοπλισμό! Ξερει κανείς από tapatalk πως σηκώνω ένα screenshot; Πως ρε παιδιά έχετε τέτοιες ταχύτητες με 3g; Με H+ εδώ στον Μαραθώνα έχω πολύ λιγότερο! Download 7κατι mpbs με το ζορι σημερ πρωί νωρίς στην παραλία.... Edited September 6, 2015 by Vasileios Απαλοιφή χαρακτηρισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Company/anakoinosi-ote-tv-go-mb.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoundGd Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Έχω cote ρε παιδιά και η αλήθεια είναι ότι στις περιοχές που κινούμε η voda αποδηχθηκε λίγη και η wind απλά δεν υπάρχει για ίντερνετ..Έχω σύνδεση..το θέμα είναι ότι παρήγγειλα tablet και θέλω μια καρτα ακόμη μονο για δεδομένα..να τους τηλεφωνήσω η θα την πληρώσω χρυσή την κάρτα; Αν δε θέλεις μόνιμη χρήση κάθε μήνα ή ενίοτε βολεύεσαι και με wifi, βάλε κάρτα. Όχι καρτο ίντερνετ! Απλό καρτοκινητό με τις προσφορές και τα bundles που έχουν, απλά ρυμίζεις τοAPN του tablet. Εγώ αυτό χρησιμοποιούσα, από vodafone βέβαια (cu) και ήταν το πιο οικονομικό! Aλλά και στην cosmote που είχα κοιτάξει, σε σχέση με τις συνδέσεις για το mobile internet, ήταν οικονομικότερο. Πάντως εγώ με τη Vodafone, συνήθως τους κοροϊδεύω όσους έχουν cosmote και wind για τις ταχύτητές τους.... αλλά αφού έχεις διαπιστώσει κάτι τέτοιο.. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Στο φυλάκιο στο Παλαιόκαστρο βέβαια δεν πιάνει καλό 3G :p :lol: :lol: :p Καλό , πάντως για 3G ειναι μια χαρά, ειδικά όταν τα άλλα δίκτυα σχεδόν δεν πιάνουν καν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Μόλις πέτυχα την καλύτερη μέτρηση μου ως τώρα. Με το ταπεινό Moto E2 LTE στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Σχεδόν τερματίζει το modem του (150mbps max). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 καλησπέρα! η ΕΕΤΤ εβγαλε μια σελιδα να βλεπουμε τις αδειοδοτημενες κεραιες τις νομιμες δειχνει μονο εδω http://keraies.eett.gr/anazhthshMap.php αν θελετε ομως μπορειτε να δειτε που εχει κεραια απο ποια εταιρια, λεει διευθυνση πατε χαρτη και street view και την βλεπετε! ετσι τσεκαρετε τι εχει κοντα σας και τι κεραιες ειναι οσοι γνωριζουν! και φυσικα αν ειναι και νομιμες..... εγω βρηκα γιατι στο εξοχικο δεν εχω καλο σημα! μια κεραια σε μονοκατοικια μικρη και κακοριζικη.....τουλαχιστον ειναι νομιμη! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 (edited) καλησπέρα! η ΕΕΤΤ εβγαλε μια σελιδα να βλεπουμε τις αδειοδοτημενες κεραιες τις νομιμες δειχνει μονο εδω http://keraies.eett.gr/anazhthshMap.php αν θελετε ομως μπορειτε να δειτε που εχει κεραια απο ποια εταιρια, λεει διευθυνση πατε χαρτη και street view και την βλεπετε! ετσι τσεκαρετε τι εχει κοντα σας και τι κεραιες ειναι οσοι γνωριζουν! και φυσικα αν ειναι και νομιμες..... εγω βρηκα γιατι στο εξοχικο δεν εχω καλο σημα! μια κεραια σε μονοκατοικια μικρη και κακοριζικη.....τουλαχιστον ειναι νομιμη! :lol: φίλε μου σε έμενα δεν εμφανίζει τίποτα.... :) Να μας έλεγε και τι είναι η κάθε (3g/4g) ακόμα καλύτερα :) Edited September 11, 2015 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Bάζεις πρώτα διεύθυνση (ή σημείο στο χάρτη), επιλέγεις σε πόσο μεγάλη ακτίνα από εκεί σε ενδιαφέρει να δεις τι έχει, και μετά πατάς αναζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Ναι θελει οπως ειπε ο φιλος απο πανω! φοβερη σελιδα εκαναν πολυ καλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 φίλε μου σε έμενα δεν εμφανίζει τίποτα.... :) Να μας έλεγε και τι είναι η κάθε (3g/4g) ακόμα καλύτερα :) Οι κεραίες είτε 2G,3G,4G έχουν την ίδια κωδική ονομασία!Αυτό για να το ξεχωρίσεις ή θα το δείς με netmonitor ή το κάθε αρχείο που υπάρχει για τις κεραίες και την άδεα που έχουν πάρει! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts