KostasDj_2 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Με ένα τηλέφωνο στο 1212, στο οποίο βέβαια θα σε γράψουν, ή θα σου απαντήσουν ότι γίνονται προσπάθειες για εξάπλωση της κάλυψης 3G... Βέβαια, υπάρχει και άλλος τρόπος διαμαρτυρίας, όπως διακοπή του συμβολαίου και καινούριο συμβόλαιο στην vodafone η οποία τρέχει πολύυυυυυυ καλύτερα! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Και τι θέλεις να σου κάνουν βρε Κώστα; Να φυτέψουν κεραία έξω απο το σπίτι του gtlzs? Τόσο εύκολα φτιάχνει το δίκτυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Να σου απαντήσουν όπως στην vodafone! Με ειλικρίνεια!! Όπως απάντησαν σε εμένα σήμερα ότι στην άνω κυψέλη πρόκειται να μπούνε καινούριες κεραίες 3G, και μου είπαν να μην προβώ ακόμα σε ανανέωση εξοπλισμού με μεγαλύτερη ταχύτητα, γιατί πολύ απλά θα είναι πεταμένα λεφτά... Αυτό θα το έλεγε ποτέ η cosmote, στην οποία κι αν έχω στείλει παράπονα ότι το 2g δίκτυο της στην ίδια περιοχή σέρνεται, και επι 3 χρόνια τώρα μου απαντούν ότι "Γίνονται ενέργειες για την συγκεκριμένη περιοχή?" Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 http://www.speedtest.net/result/574476661.png Πάααααααααλι καλα. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Μπα,μπα!!Ευχάριστη έκπληξη!!Ας το χαρείς όσο προλαβαίνεις Δόγκανε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Εδω παμε απο το κακο στο χειροτερο:wacko: http://www.speedtest.net/result/574556777.png ....Ελεος και παλι ελεος:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsour_ee Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 http://www.speedtest.net/result/574476661.png Πάααααααααλι καλα. Έχει ειπωθεί άπειρες φορές ότι τα τεστ αυτά είναι αναξιόπιστα,Αν θες να τεστάρεις κατέβασε ένα αρχείο από ftp ntua. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Μια χαρα αξιοπιστα ειναι. Οσο λεει τοσο κατεβαζω και απο ntua και απο παντου. Αλλα επειδη μου ειναι πιο ευκολο να κανω copy paste αυτη την εικονα σαν ένδειξη για αυτο το βαζω εδω. Τα πρωινα που δεν υπαρχει κοσμος αυτο δειχνει πολυ παραπανω το τεστ και ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα. Με λιγα λογια, οσο δειχνει αυτο το τεστ τοσο κατεβαζω και απο παντου. Και το χρειαζομαι 2-3 μερες μεχρι να μπει η adsl απο τον ΟΤΕ. Οριστε και ενα πρωϊνο: http://www.speedtest.net/result/575114921.png Κατεβασα το itunes με την ιδια ταχυτητα. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 http://www.speedtest.net/result/593346587.png . Kαι ρωτω, πως γινεται να επιασε τοσο μεγαλη ταχυτητα αφου εχω βαλει το κινητο ως montem γιατι χαλασε το USB stick? Το κινητο μεχρι 3.6 πιανει...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Σιγουρα πιανει εως 3.6 ? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Σιγουρα πιανει εως 3.6 ? http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000518 .Το ίδιο αναγράφει και στο site της Sony Ericsson. EKTOΣ και αν έχει παραπάνω και δεν το ξέρουν και οι ίδιοι:lol: . Θα δοκιμάσω να κατεβάσω πολλά αρχεία μαζί για να δω αν όντως είναι τόσο μεγάλες οι ταχύτητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pateras Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Αφού σκοπεύεις να κάνεις χαμηλή χρήση, στείλε wieasy στο 1333, μόλις έρθει το μήνυμα ρυθμίσεων επέλεξε εγκατάσταση. Στη περίπτωση που σου ζητήσει κωδικό για την αποθήκευση δώσε αρχικά 1, αν σου πει ότι είναι μικρό το μήκος του κωδικού δώσε 1111. Μόλις σου πει ότι εγκαταστάθηκαν οι ρυθμίσεις, κλείσε το κινητό για 5 λεπτά. Χρεώσεις: Πρώτο mb κάθε ( τιμολογιακού ) μήνα δωρεάν, 1-20mb: 1€/mb 20-250: 0,5€/mb 250+mb: 0,10€/mb Ελπίζω να βοήθησα. αυτες οι ρυθμισεις ισχυουν και για βιντεοκλησεις; ποιες ρυθμισεις χρειαζονται για βιντειο ; :( thx Παράθεση δουλεια δεν είχε ο διάολος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 αυτες οι ρυθμισεις ισχυουν και για βιντεοκλησεις; ποιες ρυθμισεις χρειαζονται για βιντειο ; :( thx Καμία σχέση. Δεν θεωρείται διακίνηση δεδομένων. Ποιο είναι το οικονομικό σου πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelakias Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Γεια σας. Θέλω βοήθεια ώστε να καταφέρω να βάλω ίντερνετ(mobile wep?)στο What's Up κινητό μου.Μον΄τελο LG KU990 Viewty Ευχαριστώ,ελπίζω σε βοήθεια σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 τι είναι το wep ? internet στο κινητό σου θα βάλεις με αποστολή SMS την λέξη WAP στο 1333 Αν σου πει να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών θα πρέπει να πάρεις να σου κάνουν αυτοί την ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pateras Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 business 200 εχω με πακετο sms 30... απ'οτι ειδα ονλινε ειναι ενεργοποιημενο το wireless easy στο πακετο μου, εχω παρει ρυθμισεις κ απο τη νοκια απευθειας, αλλα κ απο τη κοσμοτε, παρ'ολα αυτα, εφοσον βρισκομαι σε 3g δικτυο παντα μου βγαζει σαλμα συνδεσης.... να περασω χειροκινητα τις ρυθμισεις; δεν τις βρισκω ομως πουθενα... :( ουτε καν με gprs δε συνδεομαι :( Παράθεση δουλεια δεν είχε ο διάολος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Μισό. Τί χρήση θέλεις να κάνεις ακριβώς; Ενδιαφέρεσαι για το Myview ή θέλεις να έχεις απλά περιήγηση στο Internet και (ίσως) να ανακτάς και κανένα email? Γιατί, σε αυτή τη περίπτωση δεν αξίζει το wap και θα πρέπει να πας για wireless internet, το wap είναι πολύ ακριβό για τις ίδιες υπηρεσίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Πάρε στην εξυπηρέτηση πελατών να σου δώσουν τις ρυθμίσεις. Αλλά για videoκλήση δεν χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις, τουλάχιστον όχι για το μεγαλύτερο μέρος των κινητών που κυκλοφορούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 What's up λέει ότι έχει. Μόνο Το myview Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Ναι, δεν το παρατήρησα τη στιγμή που απάντησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jose1985beck Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα πρόσφατα 3g συσκευή κινητής κ σκέφτομαι να μεταβώ στο i35. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ξανά με χρήση net μέσω κινητού, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν τα 500mb/μήνα είναι σε γενικές γραμμές: α) Ελάχιστα κ τελειώνουν σε 3-4 μέρες β) Πάρα πολλά κ μόνο με υπερβολική χρήση περνάς το όριο γ) Συνήθως καταναλώνονται τα 300-400 δ) Πρέπει να είσαι αρκετά προσεχτικός για να μην περάσεις το όριο, αλλά γενικά αρκούν Η χρήση που πρόκειται να κάνω είναι browsing max ένα μισάωρο τη μέρα, λήψη mail (όχι συνημμένα κλπ), παρακολούθηση tweets. Ποιο πιστεύετε είναι ποιο κοντά στην πραγματικότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Ειμαι ενας προσφατος χρηστης του i-20 της cosmote. Eντοπισα λοιπον ηδη πως η cosmote απο το κινητο εκτος του οτι δεν επιτρεπει τη συνδεση με το mail.mycosmos.gr δεν επιτρεπει ουτε τη σελιδα της forthnet για δωρεαν sms. Eιναι σωστο αυτο? Εχετε να προτεινετε καποια αλλη σελιδα για δωρεαν sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Ειμαι ενας προσφατος χρηστης του i-20 της cosmote. Eντοπισα λοιπον ηδη πως η cosmote απο το κινητο εκτος του οτι δεν επιτρεπει τη συνδεση με το mail.mycosmos.gr δεν επιτρεπει ουτε τη σελιδα της forthnet για δωρεαν sms. Eιναι σωστο αυτο? Εχετε να προτεινετε καποια αλλη σελιδα για δωρεαν sms? Για μπες στην σελίδα http://mail.mycosmos.gr/omaintro από το κινητό σου. Φυσικά να θυμίσω ότι μπορείς να μπεις και από το cosmote my view που αν έχεις ενεργοποιημένο το πακέτο view n web έχεις απεριόριστη χρήση του mail χωρίς καμία επιπλέον χρέωση και χωρίς να σου αφαιρούνται kb από το πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margo77 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα πρόσφατα 3g συσκευή κινητής κ σκέφτομαι να μεταβώ στο i35. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ξανά με χρήση net μέσω κινητού, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν τα 500mb/μήνα είναι σε γενικές γραμμές: α) Ελάχιστα κ τελειώνουν σε 3-4 μέρες β) Πάρα πολλά κ μόνο με υπερβολική χρήση περνάς το όριο γ) Συνήθως καταναλώνονται τα 300-400 δ) Πρέπει να είσαι αρκετά προσεχτικός για να μην περάσεις το όριο, αλλά γενικά αρκούν Η χρήση που πρόκειται να κάνω είναι browsing max ένα μισάωρο τη μέρα, λήψη mail (όχι συνημμένα κλπ), παρακολούθηση tweets. Ποιο πιστεύετε είναι ποιο κοντά στην πραγματικότητα; Και εγώ το i-35 έχω. 300ΜΒ τον μήνα, την ημέρα 1 ώρα ίντερνετ, ε-μαιλ και 100 εφαρμογές στο κινητό (android), που συγχρονίζονται συνέχεια με το ίντερνετ. Άρα τα 500ΜΒ είναι εντάξει. Αλλά όταν έβαζα έστω και μία ώρα τον μήνα 3G για το ίντερνετ, τα ΜΒ έτρεχαν "νεράκι". Εύκολα θα ξέφευγα αν δεν το πρόσεχα. Παράθεση WM 5.0 -> WM 6.0 -> Symbian s60v3 -> UIQ3 -> Android 1.5 -> BB 4.5 -> Palm 5.4.9-> iPhone 3.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jose1985beck Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Αλλά όταν έβαζα έστω και μία ώρα τον μήνα 3G για το ίντερνετ, τα ΜΒ έτρεχαν "νεράκι". Εύκολα θα ξέφευγα αν δεν το πρόσεχα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Στην τελευταία πρόταση όμως δεν κατάλαβα τι εννοείς. Αφού το ίντερνετ μέσω κινητού είναι μέσω 3G. Τι ακριβώς δεν πιάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts