Jump to content

margo77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by margo77

  1. margo77

    iOS 4

    Έκανα το update και δεν έμπαινε στο ίντερνετ. Τώρα μπαίνει, αλλά σέρνεται.
  2. margo77

    iOS 4

    Κι εμένα! Τι σημαίνει? Να πατήσω Update?
  3. margo77

    iOS 4

    Εν τέλει θα βλέπουμε εάν το SMS δεν έχει πάει στον παραλήπτη. Λες? Από το Gizmodo Failed SMS Notification In the past, you wouldn't be aware if an SMS failed to send until you actually checked in the message screen. Now you get a lovely little exclamation mark to notify you that something went http://m.gizmodo.com/5513121/the-hidden-secrets-of-iphone-os-4/gallery/
  4. margo77

    iOS 4

    Καλού-κακού, γράφω την διαδικασία πριν την αναβάθμιση, όσο περιμένουμε: Δείτε τους περιορισμούς του 4.0 ανάλογα με την συσκευή που έχετε. Εγκαταστήστε την iTunes 9.2 για να ενεργοποιήσετε το iOS 4. Για JB συσκευές, επιστρέψτε στο 3.1.x Κάντε Backup. Μην ξεχάσετε να κατεβάσετε τις φωτογραφίες από την φωτογραφική σας μηχανή, γιατί (μάλλον?) θα χαθούν. http://www.tipb.com/2010/06/20/upgrading-ios/
  5. margo77

    iOS 4

    παιδες αργει βασανιστηκα το back up εδω και μια μιση ωρα δε εχει φτασει στην μεση η μπαρα,τι παιζει; Αν έχεις βάλει την 9.2, έτσι αργεί. Καλύτερα να είχες κάνει το τελευταίο backup πριν βάλεις την 9.2. Πέρισυ η 3.0 είχε δοθεί στις 1 το μεσημέρι Eastern Time. Καλές 10 το βράδυ Ελλάδος. Εγώ έχω ακόμα την 3.1.2. Να βάλω πρώτα την 3.1.3 ή κατευθείαν την 4.0?
  6. Καλησπέρα, Εξηγήστε παρακαλώ πώς λειτουργεί. Το Kindle DX σου έρχεται, το φορτίζεις, βγαίνεις στον δρόμο, συνδέεσαι δωρεάν στο Kindle Store, κατεβάζεις όσα βιβλία επιτρέπεται να διαβάσεις στην Ελλάδα, σου έρχονται σε λίγα λεπτά, χρεώνεται αυτόματα η πιστωτική σου κάρτα. Πληρώνεις λίγο (πόσο?) παραπάνω ανά βιβλίο για τη χρήση του 3G. Τόσο εύκολο είναι? Δεν χρεώνεσαι με τίποτα άλλο?
  7. Με γειά! Γράφει ελληνικά SMS με 160 χαρακτήρες? Η ποιότητα ήχου στο ραδιόφωνο και στην μουσική είναι χάλια, ή καλή? Πώς ακούγονται οι άλλοι όταν μιλάς στο κινητό? Είναι το πρώτο WM κινητό που σκέφτομαι να αγοράσω, εδώ και πολλά χρόνια....
  8. Ο Γερμανός της γειτονιάς μου δεν το έχει. Ποιο είναι το νούμερο του καλωδίου? Στην Samsung έχουν τρία καλώδια http://www.samsung.com/ae/consumer/accessory/type/accList.do?group=mobilephones&type=mobilephones&subtype=accessories&subsubtype=datacable, αλλά δεν γράφει ποιο είναι για το Corby.
  9. Για να έχεις BIS: Θα πεις στον γνωστό σου να ξεγραφτεί από το BIS. Θα σταματήσεις το Cosmote i35, γιατί δυστυχώς τα προγράμματα i και το BIS δεν πάνε μαζί. Αν θέλεις να παραμείνεις στην Cosmote, θα αγοράσεις 3 ξεχωριστά προγράμματα: φωνή+SMS+BIS. Ναι, κατεβάζεις το Opera mini και χρεώνεσαι κανονικά από το i35. Έβαλα το Opera Mini πριν μία βδομάδα, και αρχές του επόμενου μήνα που θα έρθει ο λογαριασμός θα δω πόσο χρεώθηκα. Έχω το i35 με 1,5 ΜΒ προσφορά, οπότε θα πρέπει να μην έχω πρόβλημα. Επέλεξα να μην καταργήσω το i35, γιατί οι πωλητές στο κατάστημα λέγανε να το κάνω τηλεφωνικά από το τμήμα data της Cosmote, και το τμήμα data μου είπε ότι δεν γίνεται τηλεφωνικά αλλά από το κατάστημα. Ελπίζω να έχεις παίξει λίγο με το ίντερνετ στο Blackberry για να μην απογοητευτείς, θα δεις ότι δεν λέει πολλά. Οι ρυθμίσεις στην συσκευή σου θα είναι Options-Advanced-TCP-APN:internet. Αφήνεις κενό το Username και Password. Και βέβαια στο Options-Mobile Networks-Data Services:On.
  10. Και εγώ το i-35 έχω. 300ΜΒ τον μήνα, την ημέρα 1 ώρα ίντερνετ, ε-μαιλ και 100 εφαρμογές στο κινητό (android), που συγχρονίζονται συνέχεια με το ίντερνετ. Άρα τα 500ΜΒ είναι εντάξει. Αλλά όταν έβαζα έστω και μία ώρα τον μήνα 3G για το ίντερνετ, τα ΜΒ έτρεχαν "νεράκι". Εύκολα θα ξέφευγα αν δεν το πρόσεχα.
  11. Υπάρχει τρόπος πανεύκολα: 'otaloader.exe' βλέπε επισυναπτόμενο. Στο PC: Τρέχεις το exe, κάνεις copy-paste στο παράθυρο που ανοίγει, τον σύνδεσμο της ιστοσελίδας που περιέχει το OTA (=over-the-air) αρχείο, (η κατάληξη αυτού του αρχείου είναι jad), και δημιουργείται στο PC κανούριος φάκελος που περιέχει πολλά cod αρχεία και ένα jad. Συνδέεις το ΒΒ σε USB mode, κάνεις copy-paste τον φάκελο στο BB. Αποσυνδέεις το BB. Στο ΒΒ: Πας Media-πατάς το κουμπι με τα μούρα-πατάς Explore-βρίσκεις τον φάκελο-πατάς πάνω στο jad αρχείο, πατάς στο Download, και γίνεται εγκατάσταση της εφαρμογής. Τέλος. Δουλεύει τέλεια. Το αγγλικό κείμενο: Run Exe Start the Blackberry OTA downloader, copy the link to the OTA file (the filetype should be .jad). Paste the URL in the textfield, and click on download. you will now see a description of your download in the field below, and a list of required files which will be downloaded by the blackberry OTA downloader. from the moment the download has finished, the folder which contains the download (this is a subfolder of the folder where you placed the Blackberry OTA downloader) will automatically open. How to install an OTA download through your desktop? Well, it’s a bit tricky but once you know how to do it, it’s almost as easy as installing a normal desktop installer download… First of all, you will need to make sure that all downloaded OTA files are moved on the blackberries device memory or memory card. Its easy to put it on the memory card, just connect the blackberry to your computer, enter the mass storage password on the blackberry when asked for and your memory card will pop-up on your computer as if it was a normal memory stick. If you want to put the download in the device memory, you will need to have the desktop manager installed. When your desktop manager is booted you can go to the “media manager” and browse to the device memory under “my devices” make sure that the system is set to allow all files to be imported in the device memory. Once you have uploaded all COD and JAD files you can disconnect the blackberry from the computer. Now open the media application on the blackberry, and press the left button next to the trackball to open the full menu. Here you will need to click “explore”. Now browse to the location where your OTA download is installed. Once you’ve located the jad and cod files, select the JAD file (it should be only 1 file) and click “open”. Now you will see the details about this file on your blackberry such as name, version and vendor. Here you will need to select the “download” button on the bottom of the screen. Once the application is downloaded you will be able to install or use the application.
  12. Δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο. Και εγώ προέρχομαι από G900, της SE (και Nokia E66, και Windows 6, και πολλά άλλα λειτουργικά συστήματα, με εξαίρεση το iphone). Όταν το αγοράσεις, δεν έχει πολλές λειτουργίες που έχουν τα άλλα κινητά με τα ίδια χρήματα. Αλλά μετά κατεβάζεις δωρεάν εφαρμογές και απογειώνεται.
  13. Γιατί βρε παιδιά? PdaNet. Είναι δωρεάν. Έκανα reset στον υπολογιστή μου, αλλιώς θα επισύναπτα το αρχείο. http://www.junefabrics.com/android/index.php Βλέπω τώρα ότι δωρεάν είναι μόνο η βερσιόν που επιτρέπεει σύνδεση σε http
  14. Εχει κανείς πρόβλημα με το πρόγραμμα APNdroid? Το κάτεβασα από το μάρκετ πριν από 2 εβδομάδες, το δοκίμασα μια φορά και δεν το ξαναδοκιμασα. Για 2 εβδομάδες δεν είχα κανένα πρόβλημα, αλλά χτες και σήμερα δεν μπαίνει στο ίντερνετ. Μου βγάζει server not available.Πιστεύω ότι φταίει το πρόγραμμα που κατέβασα από το μάρκετ. Οι ρυθμίσεις μου στα settings είναι: Name: Costomote Wireless Internet APN Internet Ολα τα άλλα κενά MCC 202 MNC 01 APN Type: default Η Cosmote μου είπε ότι βλέπει ότι δεν έχω καθόλου ρυθμίσεις Wireless, και θα έκανε αίτηση στο τεχνικό τμήμα μπας και τις βρούνε :confused: Στο Γερμανό έλειπε με άδεια το παλικάρι που μου τις είχε περάσει πριν 2 μήνες που το είχα αγοράσει. Οι υπόλοιποι ξέρουν μόνο να πουλάνε μπαταρίες :(. Ξέρει κανείς?
  15. HTC Hero πληκτρολόγιο. Δεν χρειάζεται root. Δεν ξέρω αν δουλεύει σε τηλέφωνα με root. Εγκαθιστάται όπως όλα τα πληκτρολόγια ΙΜΕ (π.χ. το ελληνικό πληκτρολόγιο που έχουμε όλοι), είναι για το Magic, το G1 και το Galaxy. Το βρήκα από γερμανικό site http://www.mobiflip.de/2009/08/original-htc-hero-tastatur-ohne-root-auf-dem-magic-installieren-und-nutzen/ Το αρχείο είναι HTC_IME.apk, και η σελίδα που το φιλοξενεί είναι http://ul.to/u0hiir Είναι 4ΜΒ, όποτε όχι για αυτούς που έχουν ήδη φορτώσει το κινητό με πολλές εφαρμογές. Όσοι έχουν εγκαταστήσει εκτός από την αγγλική γλώσσα και άλλες γλώσσες (στο Settings-Locale&Text-Select Locale) (σε εμένα έχει μόνο English γιατί το αγόρασα στην Ελλάδα), για να τους δείχνει πρόβλεψη αυτό το πληκτρολόγιο και στις άλλες γλώσσες, πρέπει να κάνουν μερικά reboot. Το αναφέρει η ιστοσελίδα, ή ρωτήστε με να το μεταφράσω από τα γερμανικά.
  16. Ποτέ δεν κατάφερα να συγχρονίσω το Magic με το PC. Βρήκα στα FAQ της HTC ότι πρέπει να βάλεις τηλέφωνο σε USB debugging mode... What software do I need to synchronize my phone with my PC? HTC Sync allows synchronization between a Phone and PC. The USB debugging check box in HOME > MENU > Settings > Applications > Development needs to be selected for the phone to be able to synchronize with the PC using HTC Sync. You can find the latest version of HTC Sync and drivers from Support section of our website.
  17. Σόρρυ που ρωτάω χωρίς να το δοκιμάσω πρώτα, αλλά έχω ΓΕΜΙΣΕΙ το κινητό με εφαρμογές, και αρχίζει να είναι αργό. Η ενεργοποίηση σε αφήνει μόνο να δεις τις εφαρμογές, ή να τις αγοράσεις κιόλας? :D Για να αλλάζεις εφαρμογές εύκολα, το καλύτερο που βρήκα (και χωρίς κολλήματα) είναι το Task Manager. Μπαίνει shortcut στο statusbar για να το πατάς κατευθείαν από εκεί. Καλύτερο ακόμα είναι το aHome Light. Ρυθμίζεις το δεξί εικονίδιο να σου ανοίγει drawer με τις τελευταίες 16 εφαρμογές που άνοιξες. Το android αποφασίζει μόνο του πότε ξεμένει από μνήμη και πρέπει να κλείσει τις παλαιότερες ανοιχτές εφαρμογές, οπότε μην το σκέφτεσαι.
  18. Μετα απο τις τρεις πρωτες φορτισεις-αποφορτισεις, φορτιζε το οταν φτανει στο 15%. Με ενα battery status θα βλεπεις τη μπαταρια σε ποσοστο. Πολυ καλες εντυπωσεις για αυξηση της διαρκειας της μπαταριας εχει το wisyncplus. Το ειδα στο cyrket. Κοστιζει 3$, οποτε ισως μπορεις να το αγορασεις απο το handango.
  19. Για δεύτερη φορά, αφού έσβυσα και άναψα το κινητό, έβγαλε μήνυμα "Sorry! Process android.process.acore is not responding." Οι επιλογές ήταν Force Close και Wait. Επέλεξα wait, και όλα λειτουργούν καλά. Είχα εγκαταστήσει πάνω από 40 εφαρμογές, και έσβυσα μερικές επειδή δημιουργούσαν προβλήματα. Δεν έχω αλλάξει τίποτα στο τηλέφωνο, ούτε καν στο ίντερνετ δεν μπαίνω, ούτε στο Gmail, ούτε στο maps. Στο ίντερνετ (για G1) είδα ότι μάλλον είναι πρόβλημα μνήμης, το κινητό διαχειρίζεται πολλά background processes, και όταν επιστρέφει στην αρχική οθόνη τα φτύνει. Εμένα μου το παρουσίασε όταν άναψα το κινητό, αμέσως μετά που πέρασα το pin. Μόλις τώρα το δοκιμάσα, και δεν έβγαλε το μήνυμα. Το έχω μία εβδομάδα. Να το επιστρέψω?
  20. Ακριβώς. Έχω αυτό της Cosmote και είχε βγάλει μήνυμα ότι μόνο οι δωρεάν εφαρμογές είναι διαθέσιμες, κάτι σαν "your market does not support paid apps". Και ό,τι βλέπω στο market είναι μόνο δωρέαν. Από το cyrket.com με το barcode scanner με πάει στις δωρεάν εφαρμογές, αλλά όχι σε αυτές που θέλουν χρήματα.
  21. Να τονίσω ότι όλες οι εφαρμογές από το android market είναι δωρεάν (εμείς δεν μπορούμε να δούμε τις επί πληρωμή), και είναι πάρα πολλές. Σίγουρα πάνω από 500. Βίντεο για όσους βαριούνται να διαβάσουν τις οδηγίες http://forum.vodafone.co.uk/index.php?showtopic=23039 Wallpapers 640X480 http://www.talkandroid.com/wallpapers/ Απαραίτητες εφαρμογές (συνέχεια): Quickdroid: ψάξιμο σε εφαρμογές, επαφές και αρχεία μουσικής. Shuffle: project manager, σύμφωνα με τη φιλοσοφία getting things done. Εχει βρει κανείς κάτι σαν exel, που να μπορείς να δημιουργείς αρχεία? Βρήκα μόνο το Spreadsheet, αλλά αυτό συνδέεται με το ίντερνετ και δεν βρίσκω τον λόγο...
  22. Στο zedge.net έβγαλε wallpapers 320X480. Ομως, για να κυλάει ομαλά το wallpaper στις 3 οθόνες, πρέπει να είναι 640Χ480. Εψαξα στο google για μεγάλες εικόνες, και άλλαξα τις διαστάσεις με paint shop. Στην αρχική οθόνη, πατάς Menu-wallpaper-pictures (αν αυτή ήταν η ερώτησή σου.)
  23. ΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ MAGIC, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ? Θα κάνουμε λίστες για να ξέρουμε τι να βάλουμε; Τόσες εφαρμογές έχει το market, δύσκολο να πρωτοσκεφτείς τι να βάλεις. Η λίστα μου (μέχρι στιγμής) είναι: Greek keyboard: εξυπακούεται Astro και OI file managers: καλοί και απαραίτητοι AppManager: μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές από κάρτα ή backup σε κάρτα (δεν το έχω δουλέψει). Quick profiles: απαραίτητο για να δημιουργείς profiles Toggle settings: για να αλλάζεις με τη μία flight mode, BT, GPS, wifi, silent, κλπ Netcounter: για να βλέπεις ΜΒ ανά ημέρα, μήνα κλπ NoSignal: alarm όταν δεν έχεις μπάρες (κάτι που συμβαίνει συχνά στην HTC) My Battery Status: δείχνει σε ποσοστό τη ζωή της μπαταρίας aTrackDog: απαραίτητο. δείχνει αν έχουν βγει καινούριες εκδόσεις των εφαρμογών του κινητού. Ακόμα και το Quickoffice έχει v2.0 Launcher Dock: είναι shortcuts στην οθόνη, που το καθένα χωράει άλλα 8 shortcuts (για να μην γεμίζει η οθόνη με εικονίδια) TodayWidget: για να έχεις ημερομηνία στην κεντρική οθόνη Tone picker και Rings Extended: για να βάζεις MP3 στις υπενθυμίσεις του ημερολογίου κλπ (δεν τα έχω δουλέψει) Astrid todo+tasks: πολύ καλό, με alarm, εξάγει υπενθυμίσεις στο ημερολόγιο Tasks για απλά to-do Note me για απλές σημειώσεις Budgetdroid: φοβερό για budget και έξοδα ανά μήνα Expense manager: ανούσιο, αλλά έχει widget στην οθόνη για να ξέρεις πόσα χρήματα έχεις μέχρι το επόμενο μηνιάτικο. SMS Unread count: δείνει στην οθόνη αριθμό αδιάβαστων μηνύματων και αναπάντητων. Λίγο άχρηστο, αλλά συμπαθητικό. Κάπου είχα δει και call log, ξεχωριστά οι εισερχόμενες, εξερχόμενες κλπ.
  24. Το πήρα από Cosmote χτες. Λογαριασμό σε Google θέλει μόνο για να έχεις πρόσβαση στο Android Market, το οποίο μεταμορφώνει το κινητό από απλό σε σούπερ. Μπορείς να δημιουργήσεις λογαριασμό γρήγορα από το ίδιο το κινητό. Πολύ δύσκολο να περάσω τις επαφές, γιατί με ΒΤ δεν γίνεται (κάνει μόνο για ήχο), το HTC Sync δεν αναγνωρίζει το κινητό, τα updated drivers για Windows XP δεν έκαναν τίποτα, και τέλος πέρασα τις επαφές από το Outlook σε csv στο Google και από εκεί στο κινητό. Δεν περάστηκαν όλα τα τηλέφωνα. Ξέρει κανείς έναν εύκολο τρόπο να περάσω τις επαφές και το ημερολόγιο από το Outlook (ή από άλλο κινητό) στο Magic? Καλά, έγραψα ένα review μία σελίδα, αλλά δεν φαίνεται αποσυνδέθηκα χωρίς να το καταλάβω, και δεν πήρε το μύνημά μου. Εν ολίγοις σκίζει το κινητό, αν έχεις dataplan (που τώρα είναι φτηνές) για να κατεβάζεις από το Android Market όποια εφαρμογή θέλεις. Δεν έχει task manager, κατέβασα 3 από το Android Market. Δεν έχει profiles, κατέβασα το Quickprofiles από το Market, και κάνει τη δουλειά του. (Οι εφαρμογές από το Market είναι δωρεάν). Ακόμα και κάμερα μπορείς να κατεβάσεις αν δεν σου αρέσει αυτή που έχει. Μόνο ραδιόφωνο FM δεν βρήκα να κατεβάσω, οπότε ίσως κάνω δουλειά με BT ακουστικά που να έχει ράδιο.
  25. Και προς τα πάνω ρολάρει. Το τραβάς κάτω ή πάνω, μέχρι να φτάσεις στα όρια της οθόνης. Θέλει νύχι ή πενάκι. Φανταστικό αυτό με τον κύκλο!
×
×
  • Create New...